Carola och en flygel


En bild som jag tog under konserten :)

Efter underbar tid tillsammans sedan jag kom hem från min lilla södertripp så begav vi oss igår ut på biläventyr igen. Med denna gång Lycksele som destination. Det var nämligen så att jag frågade om han kunde tänka sig att följa mig för att se Carola där. :) Och det ville han! Han tyckte till och med att några låtar var fina! Det var kul, mer än jag hade förväntat mig. Konserten var bra, omän lite mycket "Jesussnack" ibland, det tycker jag förstör lite. Men den var så fin! Och Mats som spelade på flygeln - blind! Helt otroligt vad duktig han var! Och Pelle också såklart:) Konserten var iaf bra och vi var nöjda efteråt. Efteråt väntade vi en stund och så kom Pelle... Jag pratade lite med honom och så gav han mig en av sina buketter han hade fått. Han är så söt:) Sedan kom Carola så vi snackade lite (Jag presenterade henne för H) ;) haha Det gjorde jag för Pelle också såklart. Det var lite speciellt sådär. Så det blev en lyckad kväll! Det är nämligen så att den här gången var speciell. Liksom typ... kanske... sista gången! Jag kommer iaf inte fara till Sthlm mer för att se... Jag vet inte, jag har liksom inte samma "behov" av det. Förut var det mest för gemenskapen med de nya vännerna. Men när inte det blev på samma sätt längre så blev det helt enkelt inte lika kul. Jag tycker det är minst lika kul (om inte roligare) att ses bara vi utan "anledning" liksom. Och tänk, utan Carola hade jag aldrig träffat min underbara vän Anna! <3 Visst, jag kommer alltid tycka Carola är bra, och det är alltid speciellt att se henne live. Det där lilla extra som hon alltid får ut. Men jag har så mycket annat i livet och jag lyssnar faktiskt inte alls lika mycket på henne längre, men kommer hon till Piteå eller Luleå så visst ;) Hon kommer alltid vara bra och duktig på det hon gör - det är då en sak som är säkert :) Så den som lever får väl se när och om det blir nästa gång!


Min bukett av älsklingen och den av Pelle till höger :) Jag ÄLSKAR blommor, så det är kul!

På arlanda

Efter mycket tjorv med bussar från Örebro sitter jag nu på Arlanda. En lastbilsolycka gjorde att det blev världens kö och vi stod helt stilla en timma. De tjorvade hit och dit hur vi skulle hinna ta oss till Arlanda men hit kom jag :) I tid också :)

Lite skillnad med allt folk som är här nu på Arlanda. När jag kom hit från Kallax, så var det helt öde! Jätteläskigt! När jag skulle gå ut mot bussen så ser jag en kvinna som jag tycks känna igen. Hon tittar på mig. När jag kommer närmare ser jag att det var självaste BABBEN! haha Lite komiskt. Men jag vågade inte hälsa :P Skulle ha gjort det :) (När jag åkte hem så tro jag det var självaste Mia Törnblom som skulle åka med samma flyg) Jag vågade inte stirra så jag är inte helt 100 på att det var hon. :P haha


Systerysters söta vovve Maja <3 (När hon är naken är jag lite mer rädd för henne) ;p

Har haft mysiga dagar och kvällar med Anna först, med bland annat en massa fotografering, bullbak och massa, massa mys och spel :) Underbart! Sedan har jag haft lika sköna dagar med Carro med bland annat IKEA besök, spelkväll, bara hemmamys, fotografering ute och sporttittande. :) När vi var på IKEA så tittade vi mest, och så visade jag vilka lampor jag skulle köpa sedan till "mitt" rum. Gissa vad Lale sedan hade köpt i försenad födelsedagspresent till mig? JO JUST DEM :) Kommer bli mysigt! Dock gick den ena lampan sönder direkt jag fick den. Skulle stoppa ner den i påsen igen och så bara KRASCH, så sprack den underifrån. Ska lämna tillbaka den sedan på IKEA i Haparanda, vi ska dit inom 3 månader. :) När vi har kommit i ordning och så i huset. IKEA har nämligen 3 månaders reklamationsrätt. Toppen ju :)


Min bästis! :) (som man sa förr i tiden minsann) :)

Tänkte uppdatera sedan med lite bilder, i samma inlägg. Så ni får hålla till godo tills jag kommer hem. (Ni lär ju märka)
Mer än så tänkte jag inte skriva.
Hoppas ni haft det bra också!
Massa kramar från mig!



Ps. Ni har väl inte missat Bloglovin! Underbar sida där man kan följa alla sina favoritbloggar! Du slipper kolla bland alla dina favoriter och bli besviken när personen inte har uppdaterat ;) Här kan ni följa min!
http://www.bloglovin.com/search/saraah.blogg.se Väl där ser ni ju vilken som är min och så trycker ni på följ blogg! (Ni som inte är medlem bör göra det först och sedann trycka ;)

Det löste sig

Det löste sig trots allt :) Jag blev sjukskriven fram till jag ska till läkaren så får läkaren bedöma sedan hur det blev :)

Mamma: Det är inte PÅ ärret jag har tappat känseln utan på sidan om det, ganska stor del av knät. Det är väl ganska vanligt, men det är obehagligt. Får höra med läkaren vad han tror sedan om det.

Det var bara det jag tänkte säga :) Och förresten, en sak till. Jag & Carro steg upp 06.00 för att se Sverige spela kvartsfinal i hockey. Om de ändå kunde spela som i sista perioden hela tiden, då hade vi vunnit! Vi blev sura sedan och gick och lade oss igen :) Det var skönt! Och igår såg vi Sverige herrarna ta hem stafetten! UNDERBART!

Jag saknar dig H! <3 Imorgon syns vi! :D Puss

Hos Carro nu!




Nu sitter jag hos Carro och väntar på att hon ska ha duschat klart :) Sedan ska vi till IKEA och få idéer till husen våra! :) Jag har också ringt ortopedkliniken... Blir uppringd efter 13. Saken är ju den att jag inte kan jobba på måndag som det är tänkt. Jag måste ju kunna böja mig, och gå ner på huk, annars funkar det ju uppenbarligen inte. Till råga på allt så verkar det som att jag tappat känseln på en större del av knät, på ena sidan om ärret. Det hör väl inte till saken, men är verkligen störande. Det går liksom inte att klia där! :P

Igår såg vi ett program om barn med en ovanlig hudsjukdom... De hade liksom FÖR MYCKET hud. Tyckte så synd om dem... De såg ut som alien när de föddes... Tänk så hemskt att få så sjuka barn... Visst man älskar ju alltid sina barn, men det kom ju som en chock för alla föräldrarna, och det förstod vi ju.  Vi blev berörda!

Blev väckt 08.20 imorse, vikanskaffningen som undrade om jag ska jobba eller förblir sjukskriven på måndag... Det är ju så svårt att veta! Det är ju inte JAG som bestämmer det. Sjukskriver inte läkaren mig så MÅSTE jag ju jobba. Och orosmomentet är ju fortfarande att jag inte får träffa MIN läkare förrän den 8:e... Någon skulle ju behöva TRÄFFA mig på måndag, en telefonsjukskrivning känns inte så riktig, med tanke på försäkringskassan, då kan de ju säkert neka mig. Ajja, vi får se vad vi kommer fram till...

Puss & hej leverpastej!

Snöhjärtan


Denna bild har alltså Anna tagit när jag fotograferade henne. Det kunde se ut så som på de två bilderna på henne här nedan:


Anna skickar hjärtliga hälsningar till er :)




Och så avslutar jag med ett fotografi på mig som Anna har fotograferat. Man ska väl aldrig underskatta snön? ;)

Vänskap


Anna som har tagit dessa två bilder :) Jag tog visst med mig solen hit. Vi tog oss en liten fotopromenad.


Nervös

Alltså shit vad det snöar där nere! Tänk om flyget krånglar? Och bussen? :S Lite nervös är jag allt! Dessutom missar jag MF på grund av att jag måste VÄNTA 2 TIMMAR i Västerås, helt själv... Usch vad drygt! Håll tummar och får för mig nu! 14.20 lyfter planet!

Jag vet jag kommer sakna Henke. Men som han sade så är han ju inte mer än ett telefonsamtal bort! =)

Förhoppningsvis är min dator kanske "frisk" sedan när jag kommer hem, då den fått vila i en vecka ;)

Och Heli, jag skrev som kommentar i förra inlägget att jag gärna lånar den boken av dig!:) Blir perfekt! Tack, vad snäll du är :)

Nu ska vi äta lunch och sedan bär det iväg! Ha det underbart alla läsare! KRAM!

Flickan med de röda skorna



Från strålande sol och -25 grader till snö och kanske inte riktigt lika kallt. Det är okej ändå :) Nu väntar jag bara på att tiden ska gå och att bibblan kan öppna så jag kan låna en eller två bra böcker att läsa på resan :) De jag hade tänkt låna har jag redan sett är utlånade just nu. Så typiskt! Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska låna, får väl se om jag hittar något när vi far dit! Har ni några bra tips på bra böcker som ni har läst? Har skrivit upp några på en lista nu, med "En riktig människa" på toppen. Men den är utlånad nu. Vill även läsa Andreas Carlssons, "Live to win". Även "Det är så konstigt nu för tiden", "Kärlek & Stålull", Liza Marklunds och James Pattersons "Postcard killers", "Tigerungen", "En annorlunda barndom" och "Flickan med de röda skorna". Jag gillar ju sanna böcker, men många av de jag nu skrivit är utlånade. Men "Flickan med de röda skorna" är ledig, så jag tror jag tar den och "En annorlunda barndom", båda sanna böcker! Den första handlar om en mamma som förlorar sin dotter i cancer och den andra om att växa upp med autism på 40 och 50-talen. "Tigerungen" är också sann och handlar även den om autism, men i denna om en kvinna som arbetar med en flicka som har autism.

Det är så irriterande för datorn hoppas över vissa bokstäver (det är inte det att jag tryker för löst) Nu ska jag skriva utan att sudda så får ni själv sehur det blir. Ibland hoppar den över mellanslag också och det ärirriterande. Det är inte några speciella bokstäver den hoppar över utan de kan bli när som helst. Som där då skulle det stå det och inte de. Och tryker istället för rycker. Och Där försvann T:et, och massa mellanslag här och där. Jag förstår inte vad det är för fel, någon som vet? Det är inte Internet som laggar.

Iaf, klockan 12 öppnar bibblan då blir det att fara dit, sen vid tjugo i ett kör vi mot Kallax! Byebye, får se när jag skriver igen!

Ha det bäst alla! Bybye (Där kom det igen)

Och ett litet Ps, grattis till världens bästa vän, Carro som fyllde 23 år igår! Snart syns vi så jag får fira dig lite mer! :)

I watch You when You´re sleeping




Har börjat förbereda middagen... Kollat igenom packningen... Har hunnit göra en hel del! Tänk att imorgon åker jag! Nu är det bara 20 dagar kvar tills vi åker till Indien! När jag kommer hem från min söder-tripp till systra min och bästisen så är det bara 13 dagar kvar! Nedräkningen kan börja ordentligt då minsann!

Igår ville jag förbi Arnemark också! (Yes, det var JAG som ville, så Henke åkte dit med mig för min skull). Det är nämligen så att det var enda chansen jag hade att få träffa Molpe innan hon åker till Indien som volontär en månad (plus att hon sedan ska resa runt i 30 dagar i Indien). Så vi åkte dit och surrade lite och önskade henne en trevlig oh lyckosam resa. :) Här kan ni läsa om de fyra tjejernas
äventyr.

Förresten, så snöar det ju för fullt söderut... Ska få låna täckbyxor av Anna ifall jag behöver när vi är där, så slipper jag ta med. Och Carro har säkert också några ifall vi ska vara ute :) Undrar om de har mer än oss? Det skulle komma en halvmeter snö till på lördag tydligen. Måste nästan ut och fota så jag kan visa skillnad sedan ;) (Och jag lär nog inte orka ut och fota, men ni får väl lita på min egen syn istället) Det lär iaf vara mycket varmare där än här!

Nu tillbaka till arbetet!


Svensk grammatik? :P




Åh, ibland är jag bara så dum mot mig själv. Suck. Och det dummaste är att jag vet innan att det ska bli så. Suck, suck, suck!

Nåja, jag har börjat pack lite smått inför min söder-tripp. Det är svårt att få ner allt i en bag... Tänkte jag tar täckjacka & byxor i en påse bredvid... Ändå får jag inte igen väskan (och då har jag lite småsaker kvar att lägga i) Nåja, det ska bli kul! :D

Har försökt städa lite (så gott det går i den här röran). Får väl se om H ens märker någon skillnad ;) Och tvättat har jag också hunnit med. Nu laddar jag upp inför sjukgymnastbesöket kl 14.30. Då är det dags för gymmet! Gruvar mig lite, får väl se hur mycket benet pallar av att göra!

Jag och H pratade igår om "..." i det svenska språket. Är det någon som kan förklara det bättre än mig? Han höll inte på att tro mig att det FAKTISKT finns i den svenska grammatiken. Han förstår inte varför man skriver "...". Han tycker det jämt låter som något dåligt. Så passa er alla som känner honom, skriv aldrig "..." i ett sms eller på nätet ;) haha Men tänkte det är kul om någon mer kan försöka förklara för honom ;)

Jag sökte lite nu på nätet om detta för en enklare förklaringen till honom och fann detta:

"När man vill markera att ett ord eller en mening inte avslutats använder man tre punkter. Om ett ord är oavslutat kommer punkterna direkt efter ordet. Om en mening är oavslutad har man ett mellanslag mellan sista ordet och punkterna:

Hjälp, nu får jag visst en tegelsten i huv...
Har du hört den förskräckliga ...? "

Jag försökte förklara den sistnämda. Att man kan berätta i skrivande form en historia, och när man inte är "klar" med meningen så kan det bli ... Liksom typ så här "Det var en gubbe som gick ut i skogen för en promenad. Men den där promenaden blev inte riktigt som han tänkte sig. När han var som längst inne i skogen så kom det upp en mystisk gestalt... Gubben hann inte reagea så låg han där på marken i krämpor. (Liksom för att bygga upp stämningen,det kommer ju en fortsättning. Kan man inte skriva så)? ;)


Mad world med Gary Jules



Underbar låt!

En semla

Haha... Jag har faktiskt ätit en semla efter lite övertalning på morgonen av en speciell person och sedan var Henke sugen när vi var och handlade så vi slog till. Eller inte en semla, utan en konstig sak från Shell... Med vaniljkräm i istället för mandelmassa. Tänkte på en sak... Bara Anna som förstår, eller det är ett litet meddelande till dig. Du vet det vi skulle göra tillsammans, som bloggen är delaktig i... Det där kunde vara en sådan sak! :) "Semlan" var iaf faktiskt gott! Men man mår ju som man förtjänar efter det.

Jag har faktiskt gjort lite scrapbooking också, Bulgarien bilder. Och packade lite lätta saker i två kartonger, sängkläder och gardiner och lite sådant. Nu ska jag dock lägga mig och se OC i soffan. Jag har börjat om att se det från början. Har glömt väldigt mycket så det är kul! Men den här gången ska jag sluta se när det är som bäst!

Tiden går, sakta men säkert

Jag har just fått läsa det som jag inte kunde sätta ord på, i min kära väns Annas blogg. Det viktigaste jag vill framföra nu är att Alla hjärtans dag är väl mer än att bara uppmärksamma sin partner, eller hur? Visst att man ska göra det alla dagar, men det är mysigt att det finns en dag då man kan göra det lite speciellt, med en extra varm tanke bakom. <3

Jag har somnat i soffan och sovit en timma, så jag känner mig ganska seg. Skulle behöva packa en låda med grejer och göra lite scrapbooking, men jag vet inte om jag orkar. Se så lat jag har blivit! Fast förkylningen har väl sin beskärda del också. Den är såååå seg!

Annars höll jag på att köpa en bil idag, men det krånglar så mycket. Imorgon ska ett nytt avgassytem besiktas på bilen och jag är väl lite tveksam även om den går igenom besikningen då. När den väl krånglar så krånglar väl ALLT? Får känna imorgon hur det känns. Men lär inte kunna fara då för jag vill ha med H också och titta, och han jobbar mest troligt övertid imorgon. Idag och igår kom han hem vanlig tid. <3 Synd vi inte kunde fara ikväll då det hade passat alldeles utmärkt.

Snart, snart, snart åker jag iväg och träffar min underbara Anna och min alldeles egna, underbara Carro! <3

15 februari 2010



Igår hade vi en helmysig dag. :) Varje dag är det ju lika mycket kärlek i mitt och H liv. Igår var inget undantag, bara en liten påminnelse att man kan göra det lite extra mysigt. :) Det kändes som ett firande, för vår framtid tillsammans, för vårat husköp och alla underbara dagar vi har framför oss tillsammans. <3 Alla hjärtans dag är ju egentligen bara en dag som alla andra, men vi brukar alltid planera något, en romantisk middag vi lagar tillsammans eller så. Inget mer speciellt än så. Igår var det lite annorlunda, bra annorlunda, men ingen alla hjärtans dag kommer nog bli som den skulle jag tro :p

Imorgon är det tydligen FETTISDAG hörde jag nyss. Är det en dag att fira?! Det är så olika hur vi ser på olika sådana "speciella" dagar. Jag lovar att det inte bara är EN som kommer äta semlor imorgon. Men inte jag. Vad är det för en konstig dag att "fira"... Inte för man "firar" den på samma sätt. Jag menar ju inte ens att man firar, för det gör man väl inte? Eller vad är det man firar när man har ätit en semla? :P Men jag menar, varför ska sådana dagar finnas, (morsdag, farsdag, fettisdagen, alla hjärtans dag osv) om man inte uppmärksammar den? Nu är ju just fettisdagen en liten annorlunda dag, men jag menar, många äter ju semlor just då, att före den dagen får man inte köpa semlor... Jag försöker bara dra paralleller mellan alla hjärtans dag. Men jag har lite svårt för att uttrycka mig i ord vad jag försöker få fram så jag lägger av med det nu :P Förut åt jag alltid en semla på fettisdag. Men jag kommer inte att göra det imorgon. Däremot åt jag en för några veckor sedan, mamma var här och gjorde semlor. (Egen grädde bara). Så ja, vad ska man med dessa dagar till om man inte ska uppmärksamma dem? Jag tycker de ska finnas, om det inte går fram i texten. :) Men alla dagar är ju olika för alla människor, vad man väljer att göra med dem. Så får alltså fettisdagen finnas också, även om jag inte förstår innebörden av den. =)

Har just varit och följt Erika som jag jobbar med, till deras nya hus de har köpt. Det kommer bli jättefint! :) Sedan åkte vi till Mio och kollade på möbler. Fick lite idéer till huset! :D Sedan körde vi förbi huset vi har köpt så hon fick se det, på utsidan iaf.:) Mycket trevligt! Jag fick känna på det underbara vädret, jag kände riktigt hur solen värmde! :)

Nu ska jag packa ner lite grejer vi inte kommer behöva! Jag har två kartonger att fylla just nu, har redan fyllt en till hälften. Det går undan så är båda fyllda!

Byebye!

Alla hjärtans dag <3




Idag är det alltså alla hjärtans dag. Jag är glad att jag fick vakna upp med kärleken i mitt liv hemma. :) Vi har haft en mysig morgon och vi har gett varandra två presenter var. Inget speciellt så egentligen, men en liten present är alltid uppskattat. Ikväll har vi tänkt laga lite godare middag och bara mysa hemma och se "Valentines day" och någon mer film som H ville se... :) Och så sedan när vi lägger oss ikväll så blir det som vanligt vår "söndags tradition". Se "Solsidan" i sängen. Förut var det "Playa del Sol", men nu är det "Solsidan som gäller".

Nu ropar H att lunchen är klar! Så tjing på er och hoppas ni alla får en underbar alla hjärtans dag! Det är underbart väder ute, jag vill så mycket gå en romantisk promenad med H. Men icket... :(

Kram till er alla! <3

Till Henrik: JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT I HELA VÄRLDEN! Jag vet att jag vill dela mitt liv med dig. Vi ska åldras tillsammans och njuta av livets alla kärleksdagar! <3

Vi njuter av alla dagar, inte bara denna dag. Men vi ville göra denna dag lite mer speciell än andra. I och med husköp och lite sådant. Andra år har vi faktiskt inte gett några presenter. :)

Jag önskar att alla fick finna kärleken och ta vara på den här dagen. Inte för att man ska göra det bara idag, men jag önskar att alla som inte funnit den, en dag, snart, ska hitta den. För det är underbart. Och jag vill att alla ska få känna det som jag känner!

Natten blev inte som planerad:)

Det blev inte riktigt som tänkt igår. Jag ringde Henke när jag hade lagt mig och så blev det så jag åkte dit och var med dem en stund och sedan ville Henke, Balton och Drulle åka med mig hem :) Så jag behövde inte sova själv :)
Här kommer lite bilder från denna stugfest!


Det var denne man, vars föräldrar ägde stugan :)


Och så vi :) Liiiite sliten är H:) Men bara liiiiite :)


Puss på dig älskling!



Småsjuk

Ikväll var jag och mamma och hälsade på hos Faster och kusinerna. Alltid lika trevligt och alltid lika gott med en kopp te hos henne. <3

Jag har känt hela dagen att jag frysit, men inte tänkt mer på det. (Det gör jag ju typ konstant). Men ju längre tid det har gått desto mer fryser jag och nu känner jag att jag har börjat få ont i halsen också. (Ni vet ju att jag haft hosta sedan en vecka innan operationen)... Den är bättre nu, men får hostattacker ibland fortfarande. Innan hostan var jag ENBART snuvig i en vecka också. Nu är jag det OCKSÅ. Jättekonstigt, varför vill det inte bara ge med sig. Lite sådär småsegt att känna sig småsjuk så länge.. Menmen, jag klagar inte :) Man kan ju ha det så mycket värre, nu när jag vet hur smärta känns på riktigt :P Lite förkylning får jag väl ta!

Iaf, tillbaka till min faster... Hon har länge tjatat på Facebook om att bli medlem i "Maffia Wars". Jag tänkte det var som "Farmeville" typ och det tyckte jag var astråkigt. Men nu fick hon mig att bli medlem och FÖRSTÅ. Det är faktiskt ganska kul tidsfördriv :)

Nu ska jag checka läget där och sedan försöka sova. Lite läskigt sova själv. Vi brukar alltid släcka alla lampor i fönstrena... Vi har en kontroll som släcker alla samtidigt (väldigt smidigt). Men jag törs inte släcka när jag ska sova själv, så jag ska ha tänt ;)

Längtar tills jag får krama om H imorgon <3 Saknar honom så mycket. Känns så konstigt sova utan han vid min sida... Att inte höra hans andetag bredvid mig, att inte få hålla honom, eller bli omhållen av honom... Ska ringa snart och säga godnatt iaf, annars kan jag nog inte somna. :P Jaja, nog pratat om kärlek... GODNATT!

Småsjuk

Ikväll var jag och mamma och hälsade på hos Faster och kusinerna. Alltid lika trevligt och alltid lika gott med en kopp te hos henne. <3

Jag har känt hela dagen att jag frysit, men inte tänkt mer på det. (Det gör jag ju typ konstant). Men ju längre tid det har gått desto mer fryser jag och nu känner jag att jag har börjat få ont i halsen också. (Ni vet ju att jag haft hosta sedan en vecka innan operationen)... Den är bättre nu, men får hostattacker ibland fortfarande. Innan hostan var jag ENBART snuvig i en vecka också. Nu är jag det OCKSÅ. Jättekonstigt, varför vill det inte bara ge med sig. Lite sådär småsegt att känna sig småsjuk så länge.. Menmen, jag klagar inte :) Man kan ju ha det så mycket värre, nu när jag vet hur smärta känns på riktigt :P

Iaf, tillbaka till min faster... Hon har länge tjatat på facebook om att bli medlem i "Maffia Wars". Jag tänkte det var som "Farmeville" typ och det tyckte jag var astråkigt. Men nu fick hon mig att bli medlem och FÖRSTÅ. Det är faktiskt ganska kul tidsfördriv :)

Nu ska jag checka läget där och sedan försöka sova. Lite läskigt sova själv. Vi brukar alltid släcka alla lampor i fönstrena... Vi har en kontroll som släcker alla samtidigt (väldigt smidigt). Men jag törs inte släcka när jag ska sova själv, så jag ska ha tänt ;)

Längtar tills jag får krama om H imorgon <3 Saknar honom så mycket. Känns så konstigt sova utan han vid min sida... Att inte höra hans andetag bredvid mig, att inte få hålla honom, eller bli omhållen av honom... Jaja, nog pratat om kärlek... GODNATT!

Mammas blogg!

Nu ska jag säga er, att MIN MAMMA har börjat blogga! Kika in här så blir hon glad. (Hon längtar efter att logga in och se på statistiken att många läser den) ;) Idag har hon haft hela 4 st. ;) haha Hon är alltför söt, min mamma. <3 Kommentarer blir hon såklart ännu gladare för! Jag gör lite reklam så hon ska bli glad. Jag tycker för övrigt som mamma om MF ikväll. Jag röstade på Andreas! Vette fasen vad jag tycker om årens bidrag... Här är den STORA bloggen! Http://maudsandberg.blogg.se

Våren är nära!



Nu har jag skjutsat Balton och Henrik till Vallsberget, som visst har bytt namn! Kommer inte ens ihåg till vad, men något med stadium! :P haha Har varit ute och fotograferat lite och nu väntar jag på att klockan ska bli tolv. Ska hälsa på Malin, Emil och Petter. (Emma är på kalas) Kanske ska ta mig en liten powernap! Har haft så svårt att sova senaste nätterna (haha där fick jag för det jag skrev i ditt brev, Anna) :P Fast vi har nog en förklaring till det också. Och imorse vaknade H 7 (!!) och jag blev också vaken och kunde inte somna om. Och det är nog rekord på hur tidigt jag stigit upp senaste tiden. haha!

Tänkte visa lite bilder för er som är intresserade :) Är så tråkigt blogga utan bilder, som Karin skulle ha sagt. :) Så hon skulle gilla det=) Efter jag hämtat grabbarna på Vallsan igen så ska jag skjutsa dem till en kompis stuga, där det är grabbstugfest! Så då passar jag på att åka hem till mammsen och pappsen. Kanske hälsa på någon släkting och sådär :)


Haha, vilken stor tyngd för en sådan liten buske!




Den här är inte speciell på något sätt, ville bara visa vilket underbart väder vi har! Det går ner mot nollgradit, sist jag kollade var det bara -3. Nu är det -0,8 bara. Underbart, nu går vi mot våren!! Snön rasar från träden, snart börjar den försvinna!


Till mamma

Nu är din blogg, mamma, prelimnärt klar :)

Snart, snart, snart!!

Åh... Snart kommer älsklingen hem. Känns som vi inte har setts på typ fyra veckor bara för att han har jobbat över varje dag de senaste fyra veckorna typ. Ska bli skönt. Fast han ska festa en kväll och sova borta antagligen och åka slalom en annan. Men vi har ju iaf alla hjärtans dags kvällen tillsammans. <3 Indien lär ju bli sååå välbehövligt, bara vi i varandras sällskap i 3 veckor. UNDERBART!

När han kommer hem är det lunch och sedan ska vi till banken för att skriva de sista papprena. ÄNTLIGEN ÄR ALLT KLART :D Vad glad jag är!!

Igår gjorde jag klart Dublinalbumet! =) Skriver jag mest till Karin som kanske läser det här någon gång snart :) Vi längtar tillbaka! Saknar dig jätte, jättemycket vännen! <3

Lite avreaktion

Svar till Emma: Ja, jag jobbar ju heltid under den perioden som de vill jag ska söka jobb. Så nja, tveksamt om jag MÅSTE söka det. Eftersom jag redan jobbar heltid då. Har då inte behövt det förut så men jag får veta nästa vecka.

Ikväll ska vi fira! Det är äntligen klart med huset! ALLTING :D Imorgon ska vi fixa papper på banken! YES! Så vi ska ut och äta och mysa till det lite. :)

Annars trivs jag så bra med tillvaron! Äntligen ska vi få flytta i hus! Jag har ett jobb som jag stormtrivs med (Jag låter ingen klanka ner på mig) Vissa tycker vikarier är inget värda och att man måste utbilda sig för att få fast jobb och bla bla bla. NEJ, det är inte så! Och dessutom ÄR jag utbildad. Vad är det för jävla rankning? Alla jobb behövs ju uppenbarligen, varför ska jag inte få gilla mitt? Jag älskar mitt jobb och har gjort det sedan min allra första jobbdag! En dag får jag fast jobb och även om det tar flera år så gör det inte mig något, för jag får ändå jobba så pass mycket varje månad att jag klarar mig och det spås bli brist om några år när många går i pension. Bara för att andra inte har trivts som vikarie så kan ingen annan sätta sig in i hur det känns för någon annan (speciellt om det handlar om helt olika jobb) Jag är bara så less på de som klankar ner, sluta med det!


Små, små känslor av våren


Åh. Jag har lite av små, små känslor av våren. Solen har kikat fram två dagar på rad. (Önskar att jag hade kunnat gå ut och fotografera lite). Indien-resan närmar sig med stormsteg, prick en månad till vi är i luften på väg dit. :D Jag har packat (!!) Jag älskar ju att packa! Har packat alla kläder iaf. Och lagt fram lite grejer vi kommer att behöva också. Jag vill dock ha nya solbrillor, det måste inhandlas före resan iaf! Det närmar sig! Det närmar sig också datumet då min sjukskrivning går ut (28:e)... Som jag gruvar mig... När jag inte ens kommer att träffa läkaren innan. Men jag kommer nog behöva ringa och förlänga den... Jag MÅSTE ju kunna stå på knäna när jag ska börja jobba igen. På tal om jobb så fick jag två jobb jag måste söka med posten idag. Suck. BÅDA gäller bara sommarjobb, ett av dem har chans på fortsättning. Skellefteå och Arvidsjaur. Hur tänker dem? Vi har just köpt hus och JAG HAR REDAN jobb över sommaren. Som tur är så ska jag på möte nästa vecka med min handledare så då ska jag fråga om jag verkligen måste söka de där jobben. Det känns ju meningslöst...



Snart ligger jag så här igen :D (Mamma, kan du kolla i lekstugan om jag har några gamla sådana här madrasser där)? :) Tänkte ta med isf :D Är ju askul att åka sådan här madrass på vågorna :D


Livet är inte alltid en dans på rosor

Åh jag vill så mycket dela med mig av mina tankar jag har just nu, men det går inte. Jag vet att det inte är lämpligt. Så jag vet inte riktigt vad jag vill skriva eller varför jag ens skriver i denna stund. Jag vet inte vad jag vill ha sagt. Men jag kan väl inte förneka att det känns väldigt motigt nu.



Åh vad jag vill åka slalom igen. Jag blir faktiskt ledsen när jag tänker på det. Henke kommer nog att åka i helgen och ojojoj vad jag också vill. Ni kan nog inte att förstå hur mycket jag älskar att åka!

There's people searching for a better way to live their lives


Hittade en gaaaaaammal bild på mig. Med tanke på senaste tidens prat om färgning/klippning. Jag minns att jag trivdes ruskigt bra i denna frillan. (Som Erika förstås har klippt) ;)


Idag har jag varit effektiv! Steg upp 8:45 (det är ovanligt nu för tiden för att vara jag, jag sover MINST 10 h varje natt) men alltså inte denna dag. Sjukgymnasten jag var hos innan jag opererades ringde och vi bestämde att vi ska lägga det på hyllan ett tag, jag ska höra av mig till våren... Nu när jag börjar på Step in igen hos min gamla sjukgymnast så vet jag ju inte hur länge jag blir där. Jag hoppas på att få fortsätta där hela tiden. =)

Sedan skrev jag lite, läste, kollade bloggar, tog det lugnt helt enkelt. 13.30 hade jag tid hos min sjukgymnast för knät och hon tyckte det hade skett många framsteg sedan förra veckan! YES! Jag hade skött mig! ;) Men nu har jag fått ännu tyngre övningar och nästa vecka, på torsdag, ska jag på gymet där! Jag måste få tillbaka lite muskler, sade hon. Hon kunde också se att låret blivit mycket mindre... Och hon vill jag ska komma igång bra så jag inte får det så jobbigt i Indien. Hon är så bra!! Dock är jag fortfarande orolig över att jag inte kommer få träffa läkaren (återbesöket) innan sjukskrivningen går ut. Tänk om det inte är bra? Han är så fullbokad så jag vet inte när jag kommer få en tid där... Ajja, jag får väl ringa dit och be någon sjukskriva mig längre isf!

Efter sjukgymnasten åkte jag in till stan! (JAG KÖRDE FAKTISKT BIL) Det gick ganska bra! Jag växlade in en massa, massa mynt jag samlat på mig och gick på stan för att köpa två alla hjärtans dags presenter till min älskling. Den present jag hade tänkt kostade för mycket så det fick bli mitt andra val som present. =)

Inte nog med det! Efter jag varit på stan så körde jag förbi Frida och Mira och hälsade på en stund. Så mysigt! Mira sträckte ut händerna mot mig (ville komma upp i MIN famn) för första gången :D Hjärtat smälte ju på mig! :) Gounge dära!

Efter jag varit hos Frida så började jag laga mat. Skulle egentligen göra Spaghetti och köttfärssås (det hade vi kommit överens om igår) men det kändes så tråkigt. Så jag kollade lite recept på nätet och fastnade för pastagratäng med köttfärs. Vi hade förstås inte allt som stod i receptet men jag experimenterade lite och det gick att äta faktiskt. Till råga på allt så blev det hela 7(!!!!) matlådor att frysa in! Vi ska börja vara lite mer ekonomiska när det gäller maten... Vi har inte tänkt efter så noga förr. Imorgon tänkte jag göra en grej med kyckling... Men då har vi ingen potatis (som vi annars jäääämt brukar ha med tanke på Henkes föräldrar) ;) Så jag får se vad jag kan hitta på för något av det (av sådant som vi har hemma)

Sedan har jag diskat och nu ska jag försöka ta det lite lugnt. Kanske göra lite sj.gym övningar, scrapbooka, eller läsa. Eller skriva... Det får vi se..

Puss & hej!

I brist på annat...

I brist på annat så har jag börjat se "Mästarnas mästare" på svtplay! Jag älskade förra säsongen, framförallt alla härliga människor som var med förra året. I år är det inte lika många sådana människor, jag kände bara igen 3 st! Så det är väl därför. Men jag har sett 1½ avsnitt nu, av fyra som hittils sänts... Vilket innebär att jag har ca 2½ h kvar att se. Plus att jag ska se "I en annan del av Köping", som jag missade igår! Plus filmen jag fick av E&T på dryga 3 h! Jag känner mig oerhört lat att jag inte gör något vettigt. Men finns inte så mycket jag KAN göra. Jag tänkte visa er mitt första kollage-uppdrag på beställning! Det KUNDE jag faktiskt göra. Ska börja göra lite av mina vanliga vardagliga foton (album alltså). Var ett tag sedan. Måste även framkalla bilder. Har inte framkallat sedan i höstas. Jag "är på" Carro & Lales bröllop, så det finns en hel del att framkalla! Fick mig iaf en liten slant för kollaget! Väldigt välbehövligt! Har inte fått en krona än sedan jag blev sjukskriven igen :(



Henke jobbar över idag till 20... Han är hemma först halvnio. Det är så himla, himla tråkigt att vara hemma hela dagen OCH kvällen själv. Lite egentid är ju skönt, men inte sååååå hääääääääär mycket... Ajja, det blir allt mer underbart när vi åker till Indien och får hela 3 veckor med bara varandra! Som jag längtar! Ikväll ska H ta in resväskan så jag får börja packa :D

Tjorv och åter tjorv



Vilket tjorv. Krycktanten svarar aldrig. Antingen upptaget eller så säger rösten "återkommer imorgon klockan 07.30". Suck! Jag tänker inte betala en räkning som jag inte ska behöva betala! Det krånglar lite med huset. Taket. Men det verkar lösa sig. Först sa herrn i huset att han inte tänkte gå ner i pris för att besiktningen hade ju gått så bra! Men sedan ringde kvinnan till mig och sa att vi självklart skulle försöka komma överens efter vi fått veta vad skadan kommer kosta att reparera. Ajja, på torsdag/fredag ska allt förhoppningsvis vara överenskommet! Banken tjorvade också. För vi hade blivit lovad "slopa topplånet" men hon kom inte ihåg oss, men sa att hade hon sagt det så ska vi ju ha så som hon har sagt. Så det blir förhoppningsvis inga problem... Tar på krafterna men bra ska det bli!

Imorgon ska jag lyckas köra bil till sjukgymnasten. Körde lite igår men då hade vi Henkes föräldrars bil som har farthållare. Blir spännande. Men det går nog! Men jag tror, som det känns nu, att jag kommer bli sjukskriven längre än mina fem veckor. Måste dock få tag i någon som har koll på återbesök. Jag lär ju vara hos Anna eller Carro då... Så måste säga jag ska bort så kanske jag får före eller direkt efter det...


Jokkmokksmarknaden och helgen i övrigt!

Vilken helg det har varit! Det känns som att vi bara hann komma till stugan för att sedan vända och köra hemåt igen. Helgen har gått alldeles för snabbt! Vi kom upp ganska sent, efter 20, på fredagkvällen eftersom vi var och skrev kontrakt på huset mellan fyra och fem! :D (WIIIIE för det). Sedan blev det nästan bara "piss å gå å ligg". haha Sedan upp för att åka med rälsbussen till marknaden på lördagmorgon. Bussen var dock försenad, men det gjorde ingenting för vi skulle ändå vara där så länge. Vi kom fram, leta matplats på någon resturang. Kom precis mitt i lunchstormen. Till slut fick vi plats på den tradionella kinarestaurangen. Sedan blev det ut och kolla på marknaden. Jag hittade saft, två par vantar för 160 kr!! Skitbilligt. :) Hittade även engelska kolor som jag älskar! Ni vet sådana kolor som fanns i "lillebrors kola" som man sålde åt klassen när man var liten. :) Vad hittade jag mer? haha Jo, pappa köpte Mintuu. hihi. (för att jag ville ha det alltså) det var snällt :) Jo, platspåsar också! Alltid bra att ha! Hittade dock inget trollstånd i år:( (Med troll alltså, inte med trollkonster) ;) Det var en mysig dag på marknaden. Speciellt hemfärden, den kommer jag aldrig glömma. Vi hade det så mysigt, jag & H! <3 Pappa tog en massa söta bilder på oss, men han har tappat kameran :( Jag vet jag såg när han stoppade in den i hans bröstficka... Så den är någonstans i eller utanför stugan :( Bara den inte är ute och allt blir förstört. Hoppas han har hittat den hemma, bland kläderna eller något...


Det var så himla vackert ute! -14 ungefär. Ganska lagom med tanke på att det var -28 i Arnemark ;)


Stundvis hade jag turen att få åka spark. Det gör så himla ont i tummarna när man har hoppat för länge. Sista biten hoppade jag hellre på ett ben än att gå på kryckorna. haha Men det var tungt för de som körde sparken, för det var sandat. En hade sagt i närheten av mamma "oj, har dem en spark på marknaden" mamma bara "prova själv att hoppa på kryckor så ska vi se hur länge du orkar". haha Mamma är stencool! Då tittade snubben på mig och förstod varför vi hade den iaf!

Men vet ni vad det största av allt var? JAG MISSADE ATT MELODIFESTIVALEN började lördagkväll! Jag brukar ju alltid ha stenkoll på det. Men icket i år! Jag hörde tv:n i bakgrunden efter vi kommit hem från marknaden, och hörde "VIDARE TILL GLOBEN" Jag bara "va, vad är det på tv, vem ska gå till GLOBEN" Och moster bara "Men melodifestivalen, den börjar ju idag" haha
 
När vi hade ätit klart på restaurangen, på marknaden, vet ni vem vi ser komma och gå (och går in på den restaurangen där vi åt) Självaste FOKI!! haha Det var kul! Jag och Sandra kom på efteråt att vi borde fan ha frågat om vi fick ta kort med henne ;) Hon var med hennes lilla kusin (det läste jag nyss i hennes blogg, att flickan hon var med var hennes lilla kusin). Det var kul! haha Lite onödigt vetande sådär.

Ett annat onödigt vetande kan vara att jag köpt Henkes dator. Blev billigast så ;) Och en annan grej. Hade tänkt boka flyg till Anna/Carro, eller ja till Sthlm, men ni fattar ju... Först i torsdags då kostade ungdom typ 1800 och vuxen 1500. Tyckte det var svindyrt (T & R alltså), och sedan fredagen då stod det att man inte kunde boka ungdomsbiljetter förrän lördagen, eller ringa till sas, för de uppdaterade sidan. Jag visste inte om jag skulle våga vänta men tänkte att dyrare än så kan det ju inte bli. Och vet ni, idag kostade ungdoms som vanligt, typ 1000 :) Wie, vad glad jag blev att jag väntade!

Idag har vi varit och besiktat huset (med besiktningsmannen förstås). Det fanns tyvärr lite läckage uppe på vindan. Så det måste åtgärdas. Henkes pappa tippade det ska kosta runt 15000... Så vi vill förhandla om priset, då ska ägarna gå ner 15000 (om det är det som det kostar) Vi måste ju ta dit någon byggare som kan uppskatta vad arbetet och materialet kommer att kosta)<

Jag skrev ju förut om ett test jag gjort, för att kolla om jag verkligen är allergisk mot laktos, testat visade att jag inte var det! Vad fan är det för fel på min mage då?? Visst, den kan ju vara känslig ändå, men??

Nu ska jag leta reda på en film vi ska se i ikväll :)

Tänkte försöka visa hur snabbt mina muskler har försvunnit! Snacka om skillnad!


Vet inte om det syns så bra men det är sjukt stor skillnad!!

Och så tänkte jag visa hur ärret ser ut, så känsliga tittare varnas ;) Fast nu ser det myyyycket finare och mindre äckligt ut än sist! (Har bytt omläggning idag)


Mysigt va? Kan ni se de två titthålen också ;)

Brunhåriga jag



Hittade en bild från när jag hade lite längre hår och mörkt. Hade precis nyfärgat det där. Annars kunde det ofta se ut så här:


Så ni ser utväxten där uppe? Tappade färgen också. Så det såg ut såhär:



nu drar vi till stugan!

Jag älskar dig!


JAG ÄLSKAR DIG! <3


Husägare :D

Mina vänner, jag har en stor nyhet att berätta! :) Vi har köpt ett hus! Vi ska skriva på papper idag och om allt går som det ska på besiktningen så blir det vårt :D Har inte velat berätta något innan, för det känns som det är större chans det inte skulle bli av då... Ville inte göra mig själv besviken om vi inte skulle ha vunnit budgivningen. :) Woho! Vad glada vi är! Längtar som en tok! Vi får flytta in antingen den 13 eller 23 april :) Så då får alla som vill komma och hjälpa oss! Speciellt E & T som har takmålevanan inne ;) hihi

Var bara det jag ville berätta idag! Ska duscha nu och sedan packa det sista inför stugtrippen. Imorgon åker vi med rälsbussen efter inlandsbanan till Jokkmokk från stugan. Helmys ska vi ha, på hög nivå!!

Många kramar / Sara

GLAD

ÅH :D


JAG ÄR GLAD!! PÅ RIKTIGT! DET ÄR INGET FEJKSMAIL!


Finaste vännerna har jag! <3

Jag har många fina vänner! Två av dem ska jag äntligen få träffa snart igen! Nämligen Anna & Carro. Det är tur det inte är så långt mellan K-hamn och Örebro. Först åker jag till Anna, och sedan till Carro. Ska bli underbart =) Jag har saknat de båda så sjukt mycket. Och mitt i allt elände i mitt liv så gör den här resan mig riktigt gott! Det är jag säker på! Jag är så rädd om mina finaste vänner <3 Skulle aldrig göra något för att såra dem. Men det vet dem. <3 Jag älskar er! Alla mina finaste vänner, inte bara de som är på bilderna nedan.





2 februari


Googlad bild över stranden i norra Goa där vi ska vara. Jag tror det stämmer, Calangute beach sökte jag på iaf ;)


1 februari har kommit och jag har börjat nedräkningen. Haha, där ser man, andra är det t.om.! Tur att Anna påminde mig annars hade rubriken varit pinsamt fel ganska länge ;) 36 dagar tills vi åker mot Sthlm, och 37 till självaste Indien! Genast kändes allt mycket enklare, fast jag krånglat och krånglar så mycket idag. Sandra fick skjutsa N till jobbet, för att sedan komma och skjutsa mig till sjukan och sedan skjutsa hem mig. Sedan hann jag inte mer än hem så ringer det från Step In. Min sjukgymnast hade fått ett återbud så jag fick komma dit redan kl 13! Det ÄR krångligt att inte kunna köra bil... Jag ringde iaf Sandra, som ställer upp och skjutsar mig även dit. Tur jag har henne :) Så nu får jag äntligen träffa sjukgymnasten. Lämnade remissen igår, så nu var det minsann snabba bud!

Har just duschat. Utan att behöva trä på en påse över knät och tejpa. :D Vilken befrielse. Bara sätta mig ner på stolen och duscha. (Ja, jag kan inte stå i duschen då halkar jag) ;) Har fått en plastgrej över ärret nu, som tål vatten. Yeeey! Det sker sakta men säkert några framsteg!

Henke jobbar över idag också. Jag är ju glad för hans skull, att han får jobba över, eftersom han vill det nu innan Indien. (Vilket jag förstår helt och fullt) Men jag får ju se han så lite då. :( Är ju så typiskt att han får jobba över nu, när jag är sjukskriven och bara längtar efter han ska komma hem så jag får prata lite med honom. Men, desto härligare är det ju att se honom när han kommer hem. När jag längtat och längtat hela dagen! :D

Jag ska be Henke ta in min nya, röda, fina resväska, så ska jag börja packa lite :) Vill beställa en ny bikini... Är ju nästan ett måste innan en utlandsresa tycker jag :) Ska spana lite nu på nätet innan S kommer och hämtar mig och skjutsar mig till sjukgymnasten.

Förresten, angående håret. Haha, ni var verkligen överens om att jag borde färga det mörkt. Är det så tråkigt som jag har nu? ;) näe, skojjar bara. Men jag har tänkt så här. Efter Indien kommer jag låta det vara ljust ett tag till. Se hur det blir... Och hur det känns... Under sommaren är det ju ändå ingen idé färga det mörkt, tänker jag. För jag minns ju hur det var sist, fick verkligen färga det var 3:e vecka typ, för färgen bara försvann... Så, när jag börjar bli less efter sommaren, då kanske det blir en big, big, förändring ;) Kanske att jag inte kan låta bli och klipper det under sommaren också...

Puss på er!

Ska jag färga håret mörkt? Eller ha kort hår?

Alltså... Jag fick just för mig att färga håret mörkt igen! (Hade det 07). Långt, mörkt hår hade jag tänkt mig... Hade ju inte så långt hår då som jag har nu. MEN, det är ju så jobbigt när jag måste färga det stup i kvarten för färgen vill inte fästa i mitt hår... Dessutom vill jag lätt kunna få tillbaka min vanliga färg eftersom jag aaaalltid ångrar mig efter ett tag och vill ha tillbaka min vanliga, riktiga färg, som jag inte behöver göra något alls åt ;) Vad tycker ni? Svara nu alla! Eller om jag skulle bara göra ingenting, låta det blekas i Indien, ha långt och ljust hår... Kanske klippa det kort, typ som på andra bilden fast ha ljust hår? Fast har jag mörkt hår vill jag inte ha kort, utan långt... eller vill ju ha långt hår även som ljus, men då gör jag nog något drastiskt om ett tag... hm, svårt!






Här hade jag lite längre hår. Hade dock kort baktill...



Här hade jag just klippt det kort. Så det var lika kort baktill som framtill...

Lite besök är alltid trevligt

Har just haft besök av min fd arbetskollega Sofia :) Mkt trevligt med lite sällskap :) Hon ville beställa lite ljus också. Tänkte säga till er som brukar köpa, att jag ska skicka in en beställning om ca en vacka ungefär så vet ni =)

Kl 15 är det dags att ta bort stygnen. Hoppas det ser fint ut :) Ska åka och lämna remissen till min sjukgymnast också, hoppas jag får komma dit snabbt! Jag känner typ inga muskler i knät! Borde ringa min andra sjukgymnast också och säga att det antagligen inte blir aktuellt att jag kommer tillbaka dit...

Igår var ju E & T här, mycket trevligt! Fick en film "säg det med en film". Nästan 3 h lång, så min morgondag är räddad. :)

Puss & hej!