Sommaren 2013 är förbi...

Ja, nu är väl typ sommaren över. Vilken fantastisk sensommar. Hösten kom och vände för att sommaren skulle få återvända några veckor till. Vi har haft en fantastisk sommar som gått alldeles för snabbt. Den bästa sommaren men också den med den största saknaden efter Sune. Vi saknar dig!
 
 
 
                                                                  För evigt! <3
 
Jag är glad att vi tog tillvara på de flesta varma och soliga dagarna i alla fall. Vi badade i norrstrandspoolen, vid norrstrand i havet, hammenviken, hemma i poolen, Arnemark. Arnemark kommer alltid ha en speciell plats för oss. <3 Annars har vi bara myst och njutit. Sommaren började ju med buller och bång med bröllopsfirande. Sedan har vi varit i stugan och plockat hjortron och myst på där... Umgåtts med vänner och familjerna och byggt och fixat här hemma. Numera har vi ju både en altan, soldäck, vindskydd och en trall som grillplatsen står på med tillhörande vindskydd. Borde ta kort och lägga ut. Men har faktiskt inte tagit några seriösa bilder på detta! :)
 
 
 
 
Sedan har vi ju även gått och blivit med husvagn! Såå mysigt. Just nyligen sa maken min: "Asså, nog är det ju mysigt med husvagn". Det är ju det jag sagt hela tiden. Han som älskar kojor. En husvagn är ju som en stoooor koja! ;) hihi Vi kommer förmodligen bo i husvagnen till vintern. Vi ska nämligen stå i Kåbban hela säsongen. Så kom och åk slalom med oss!! :D Vi ska ju även köra skoter. Vi har hämtat hem pappas pulka som han gjorde back in the days. Vi ska fräscha till den så vi kan åka ut hela lilla familjen. Nu längtar jag ju nästan! Sitter faktiskt nu med tända ljus i husvagnen på gården. hihi <3 Nu får vi leva på vatten och bröd ett tag tror jag. Nu måste vi spara pengar ett tag!
 
Har suttit och framkallat bilder nyss. Herre min Gud.... 1000 bilder och ett x antal förstoringar. Förstoringarna är från bröllopet och inte på Melissa faktiskt. haha Sedan är rätt många av bidlerna också från bröllopet. Men även från Melissas senaste halvår. (Vad tiden går snabbt!!!) Liten börjar ju bli stor! <3 
 
Här kommer lite blandade bilder! :)
 
 
 
 
 
 
                Avslutar med en av de sista bilderna på lillan och hennes farfar. <3 Vi saknar dig så! <3
 
 
 
 
 
 

Turkish night!

Sitter och väntar på att få komma in till tandläkaren så tänkte jag kan visa er ett kollage från helgens Turkish night! ;) Riktigt trevligt!
Lillan på förskolan ♥
Storavan

Hade tänkt göra ett kollage men jag orkar inte. Så jag lägger upp ett inlägg med bildbomber direkt från kameran från vår underbara helg! Vi har alltså varit i Henke S:s och Lollos stuga som ligger precis intill Storavan. Så otroligt vackert! Egentligen skulle vi till Lycksele idag, men vi orkade inte då det ändå är en bra bit om man bara (som vi tänkte) åker över dagen. Här kommer det en massa bilder om ni vill se! Behöver väl knappast tillägga något till bilderna mer än att energidepåerna är verkligen påfyllda nu!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helgen i mobilbilder

Det underbaraste året i våra liv <3

Tänk att vi fått äran att ha Melissa i ett år nu. Det bästa året i våra liv! Det enda som fattas är hennes farfar. Han är så saknad! <3
 
Det händer grejer hela tiden med henne, och med henne har man aldrig tråkigt. När hon var 9 månader och 29 dagar så började hon gå (för fullt), hon gick några steg i några veckor innan det, men den där 29:e dagen så gick hon vart hon än skulle. Hon är väldigt charmig, lekfull och jättebusig. Hon verkligen älskar att busa, helst med sin pappa. Mamma är inte alls lika rolig. Bada är numera kul igen. Hon kan sitta nästan hur länge som helst i badkaret och plaska. :) Hon äter allt mer "vanlig" mat med oss, så snart är burkarna ett minne blott. Det ska bli skönt när hon kan äta allt som vi äter. :) Hon kan ju i princip göra det nu, men det är väl vi som har varit och är lite för försiktiga kanske... Hon brukar även få äta själv ibland, vilket går jättebra även om det blir lite grisigt ibland. :) Sover gör hon mycket bättre nu för tiden. Så skönt för oss! Hon sover sedan en vecka tillbaka helt i sin egen säng i sitt eget rum, hela natten. Ibland kan vi få gå in och stoppa in nappen, men isf bara en gång per natt vilket är helt ok! Vi försöker att hon ska sova en gång (och förhoppningsvis lite längre en timme) under dagen för att på så sätt sova bättre under natten. Hon gör morgon ca 7, ibland tidagare och ibland senare. (Skönt för oss). :) 
 
                 Vårt buscharmtroll!
 
 
Bara två gaddar än så länge, så på den fronten går det sakta. Men det har jag hört är bra, för då tappar hon mjölktänderna senare, och desto senare man får sina permantenta tänder desto bättre... Men vore skönt om hon kan tugga ännu bättre. Dock kan vi skymta något vitt upptill, men det verkar inte vara på väg ut än.
 
Hon lekar allt mer och mer "på egen hand" och hittar på små hyss lite då och då. Precis som det ska vara med barn med andra ord. ;) Hon gillar att dansa till musik och så fort cdspelaren (eller vi) sjunger så hoppar hon och vickar på rumpan. Det sötaste som finns. ;) Hon är med andra ord inte still så ofta och det har väl både sina för och nackdelar! 
 
Vi har haft våra vänner från Sthlm hos oss över en natt och vi konstaterade (hon har en son som är född i maj samma år som Melissa) Ja, nu pratar jag om när jag och mamman till barnet pratade alltså. ;) Jag sa att jag var avis för han trodde sig att sitta still så länge och behövde knappt spännas fast varken i matstol eller vagn. Då sa hon "och jag är avis på dig för att Melissa kan roa sig själv så bra". Så visst är det väl så. Allt har sina för och nackdelar. Vilket är tur!  
 
Däremot har hon blivit bättre på att sitta still i matstolen. Men det är väl bara för att vi köpt hem så vi har en sele till tripptrapp stolen. ;) Den har dock inte kommit påi plats ännu då man måste skruva isär stolen, vilket vi varken haft tid eller lust med än. Och bara för att jag skrev så nu, så ställde sig Melissa precis upp från matstolen. :P Och nu så tog jag in en förpackning med plastmuggar som vi haft på altanen... Jag lät henne gå omkring med den. Sedan blev hon väldigt tyst... Jag går och tittar var hon är och då är hon i sitt rum och har tagit ut ALLA muggar och leker med dom på golvet. :) Så typiskt henne! :)
 
Hennes ettårs kalas blev också riktigt lyckat. Vi hade besök hela dagen lång. Hon bjussade oss dessutom på en sovmorgon till 9.30 (!!!). Så vi fick stressa lite. haha Tack alla våra vänner och familjer som delade hennes dag med henne och oss på ett eller annat sätt. Och tack än en gång för alla fina presenter! Hon älskar verkligen alla, hon leker med ALLA leksaker hon fick och kläderna har hon fått börja använda redan. :) (De är ju så fina så vi kan inte låta bli att använda dessa i stl 80, fast det är något för stort än) :) Tack, tack tack! Melissa sov ingenting under hela dagen (efter 9.30), så hon slocknade DIREKT vi la henne och hon orkade inte ens äta välling innan... Sedan sov hon som en klubbad säl ända till 07.15. :) 
 
 
En av Melissas absoluta favoriter, Anna och farbror Jeppe. :) hihi Han tyckte tårtan var mums! ;)
 
Amanda på äventyr :)
 
Melissa och Vilmer leker. :) 
 
Melissa på kvällskvisten. En trött tjej. :)
 
Åker rutchbana och klarade att klättra upp alldeles själv. :)
 
Och så Melissa idag,måste ju visa henne i dessa nya kläder från topp till tå. Tunikan och byxorna fick hon av favvoAnna och farbror Jesper, och muminstrumporna av Vilmer. :)