God jul!

GOD JUL på er allihopa!



Hoppas att ni haft en mysig morgon tillsammans med nära och kära. Jag hoppas även att Ni kommer få en dundermysig dag och kväll med mycket mys, kärlek och glädje! Njut och ta vara på dagen allihopa.

Det här kommer låta märkligt, men detta inlägg skriver jag i mitten av november. ;) Jag tänker förberede mig så jag inte glömmer. I Indien är klockan nu halv tre på eftermiddagen och förmodligen har vi just kommit tillbaka till hotellet och är på väg in i duschen och byta om till julklänningen. ;) Sedan är det julbuffé på hotellet. Mums!

Jag tänker också extra mycket på mamma, pappa, bröderna, farfar, farmor och kusinerna! <3 Ni är med mig i tankarna och jag har tagit extra många "flyt" i havet idag till er alla. :)

Än en gång. En riktig god jul till er alla! Soliga, och varma kramar från Indien. =) Alla hälsar till er också! (Törs jag lova)




Bildbomb med inspiration från förra gången vi var i Indien


Förra årets gran eftersom vi av förklariga själv inte haft någon gran hemma :( Kommer ju längta redan nu till nästa år så vi får klä den...






Parasailing var kul!





Finns många utflykter till nästan folktomma stränder!


Izzy som miniiiiis! (så jag ev. kan kolla bilder och sakna henne ännu mer från Goa) ;)


och så jag kan sakna och titta på denna tjej ;)






Sist bilden på älsklingen som är kvar hemma :( <3 Hade gärna plockat med henne :)

När ni läser detta är vi förhoppningsvis på plats på hotellet och har gjort oss hemmastadda!


Julmiddag hos mor & far!

Just nu i skrivande stund är vi på väg på julmat hos min mor & far! "Fira" lite jul innan vi åker. :) Ska bli kul och gott! Kommer sakna min fina familj då vi är borta över julen. Så det blir extra kul att åka dit nu av fler än en anledning! :)

Har inte så mycket att säga så det här blir sista inlägget innan vi åker! Har dock gjort ett par tidsinställda inlägg. :)

I brist på annat att skriva så kan jag ju skriva att igår regnade det hela dagen :( I Älvsbyn har det dock kommit typ 40 cm med snö igår!! Galet! Så nu är det iaf inte lika vitt och fint här. :( Hade varit mysigt om träden är snöiga när vi flyger från Kallax på torsdag! ;)

Så kan jag ju beklaga mig lite över att jag igår fick konstigt ont i ryggen. Det kändes som att det ville hugga till hela tiden ordentligt (men aldrig gjorde det) Så jag hoppas att när ni läser detta, att det helt har försvunnit!

Jag hoppas jag slipper att svimma denna gång på Arlanda. Dock är det samma antal timmar sömn vi förmodligen kommer få, så ja, risken finns! Men ska försöka sitta hela tiden i kön så kanske det går bra :) Väldigt hoppigt inlägg men hoppas ni har överseende med det. Det eller inget ;)

Ha det så underbart ni här hemma och hoppas ni får en vit jul var ni än befinner er i landet! Och det viktigaste, en glädjefull jul med mycket skratt och kärlek och närhet. :)

God jul!

Helgens planer


Bild från Hemavan tror jag bestämt!

Ikväll blir det en lugn hemmakväll. Var ute och fotade lite vid havet förut och frös som en toka om fingrarna! Tänkte "ja, förhoppningsvis är iaf en bild okej och då är det värt det", men ni hör... Inte en enda duger att visa! Inte ens här i bloggen! Fast det var en vild chansning, det visste jag. Och ljuset var inte det bästa heller...

Annars ska jag försöka hjälpa Henrik att röja lite här nere. Han börjar snart vara klar med datarummet här nere. Han är sååå duktig! Jag blir så imponerad! Måste även städa lite här uppe. Fast det tänkte jag göra efter festen imorgon istället ;) Är inte så stor idé att städa innan kanske.... Och så vill jag det ska vara fint till då vi kommer hem från India!

ÅH vad kul det ska bli med slalom imorgon! Som jag längtat alltså! :D Ser mer framemot det än festen. haha :) Är faktiskt inte särskilt festsugen, men hey, alltid kul att umgås iaf!

Nu röja lite och sen börja med middagen. Vi ska göra kebabtallrik ;) Det är vi bäst på (Eller hur Karin) ? ;) (och just nu när jag skrev Karin så vem ringer om inte självaste Karin) ;)


Sjukstuga


Här var Izzy inte gammal. :) Sötkissen!

Efter den lugna helgen så vankas väl stormen då...Henke har varit hemma måndag och idag för magen och jag har nämligen gått och blivit förkyld. Ingen mega, men tillräckligt för att vara mör i hela kroppen. Det sägs att årets influensa inte är som vanligt, nämligen att man har mindre förkylningssymtom så som snorighet och hostande och sådär. Det stämmer på mig iaf! Jag har svinit ont i halsen, lite feber och allmänt mör i hela kroppen. Och huvudvärk till och från. Så jag åkte hem från jobbet idag och ska vara hemma imorgon. För jag vill verkligen inte det ska bli värre... Måste ju vara frisk nästa vecka! Så hoppas detta gör susen och att jag är frisk på torsdag!

Så jag ligger ihopkurad i soffan idag under täcket och bara vilar. Jag har lärt mig av mina misstag då man åkt på jobbet ändå. Det tar längre tid att bli frisk plus att jag smittar andra. Så denna gång ska jag verkligen bara ta hand om mig själv och se till att bli frisk! För vem tackar mig i slutändan om jag sliter ut mig på jobbet? Just det, ingen! Och speciellt inte de jag smittar ;)


En morgon i december




Inte den bästa bilden (tog den genom bilrutan dessutom), för att föreviga hur väl bemötta vi var när vi kom fram! Där stod Mari-Ann och väntade med Ayya och sååå julmysigt var det i hela huset (och även utanför som ni ser), man fick lite julkänsla :)

En morgon i december... Och det har regnat hela natten och även nu... Vad är det som händer egentligen med vårt klimat?

Nu är det nedräkning på riktigt till Indien. Väskan är i stora drag packad och nu bara längtar jag. :D Ska bli sååå skönt!

Fredag-lördag var vi ju hos Henriks mamma... Det var mysigt! Vi gick på IKEA och var på lite andra äventyr och kvällsmys hade vi också. :) Nästa helg blir det lite julklappsutdelning i Älvsbyn! Fast det blir kanske onsdagkväll istället eller så! Och slalomåkning blir det på lördag och även en liten fest! Och sedan veckan efter så åker vi!

Puss & hej!