Storforsen sommaren 2013

 
 
 
 
 
 
 
Dessa bilder är från då vi var i storforsen för några veckor sedan och sov över där med dessa personer! :) Bättre sent än aldrig så att säga :) Jättetrevligt!
 
 
 
 
 
 
 

Hjälp! :)

Okej. Nu behöver jag er hjälp. Vi ska skicka in en bild i tidningen att vi gift oss. Vilken av de jag hade i bröllopsinlägget tycker ni är finast till det? Vi vet vilken vi tycker, men ni kanske kan hjälpa oss? :) Vi är öppna för förslag!

Stugmys

Går typ megasegt att ladda upp bilder. Så det blir nog ingen fler. ;) Eller jag krympte dom, så vet däremot inte hur dålig kvalitet det blir, men hon är ju för härlig vår lilla busunge! <3 Måste ju visa några stycken iaf så ni får se. :)

Vi myser och mår alldeles fantastiskt i stugan. Har plockat massa hjortron idag, ätit tacos och så har jag och min stora älskling bastat. Och jag har badat för första gången i år. ;) Och det i kurisjön (som inte är den varmaste) ;) Det var så härligt att bara sitta där och ta det lugnt och prata om allt möjligt, spåna om framtiden och allt och ingenting. Sådär som bara vi två kan. <3
 
 
 
                                     Gäller ju att ha tungan rätt i mun när man busar med pappa! ;)
 
 

Utkast: Jul. 16, 2013


För evigt <3 130615

 
Tänkte inte skriva så mycket men tänkte för er som inte var med så kan det ju vara kul att se bilder (och för mig att ha kvar) Men själva ceremonin blev precis som vi ville ha den. Nära, imtimt och kärleksfullt. <3 Bilden här ovan är vår favoritbild. Tänkte egentligen inte visa er så många bilder då jag hellre visar bilderna hemma hos oss då jag gjort vårt bröllopsalbum som jag tänker göra. Men är ju kul även för mig att ha kvar bilderna här och lite text och hoppas att ni tycker om att läsa och se dem också!
 
 
 
Bröllopsresan blev också sååå lyckad! Men själva resan får nog ett eget inlägg med tiden.
 
 
 
 
 
Bröllopsfesten blev också kanon! Jag var lite orolig innan pga olika orsaker men allt blev med facit i hand så himla bra och såååå oss! När vi gick nedför backen hade vi vår låt "Everything" som spelades i bakgrunden.

Jag och Henke hade så himla, himla kul och jag tror att de allra flesta som var där hade kul också. Jag har då inte hört något annat iaf. :) Och det var många fler än vi trodde som dessutom stannade över natten som en liten bonus. :) Tack alla som delade vår speciella dag med oss! <3
 
Och ett särskilt omnämnade måste min gammelmoster Laila få. Jäklar vilken ståltant hon är! Jag önskar jag blir något i närheten av hur hon är när jag är i hennes ålder! Hon dansade med oss hela natten nästan! :) Dessutom var det bara 3 veckor sedan hon opererade hjärtat. Stålgumman. Jag hade nog inte ens kommit :p Iaf... Grymt lyckad fest!
 
 
Och här kommer två kollage som finaste Anna gjort!
 
 
 
Stort tack till alla för allting! Både för er närvaro, ni som hjälpte oss med alla förberedelser, presenter och för er som hade oss i era tankar! Allt med bröllopet är bland det bästa i livet vi gjort! Det kommer såklart på andra plats och ni kan väl gissa vad som kommer på första plats! Vi är så lyckliga och så nöjda med hur allting blev! <3