För evigt <3 130615

 
Tänkte inte skriva så mycket men tänkte för er som inte var med så kan det ju vara kul att se bilder (och för mig att ha kvar) Men själva ceremonin blev precis som vi ville ha den. Nära, imtimt och kärleksfullt. <3 Bilden här ovan är vår favoritbild. Tänkte egentligen inte visa er så många bilder då jag hellre visar bilderna hemma hos oss då jag gjort vårt bröllopsalbum som jag tänker göra. Men är ju kul även för mig att ha kvar bilderna här och lite text och hoppas att ni tycker om att läsa och se dem också!
 
 
 
Bröllopsresan blev också sååå lyckad! Men själva resan får nog ett eget inlägg med tiden.
 
 
 
 
 
Bröllopsfesten blev också kanon! Jag var lite orolig innan pga olika orsaker men allt blev med facit i hand så himla bra och såååå oss! När vi gick nedför backen hade vi vår låt "Everything" som spelades i bakgrunden.

Jag och Henke hade så himla, himla kul och jag tror att de allra flesta som var där hade kul också. Jag har då inte hört något annat iaf. :) Och det var många fler än vi trodde som dessutom stannade över natten som en liten bonus. :) Tack alla som delade vår speciella dag med oss! <3
 
Och ett särskilt omnämnade måste min gammelmoster Laila få. Jäklar vilken ståltant hon är! Jag önskar jag blir något i närheten av hur hon är när jag är i hennes ålder! Hon dansade med oss hela natten nästan! :) Dessutom var det bara 3 veckor sedan hon opererade hjärtat. Stålgumman. Jag hade nog inte ens kommit :p Iaf... Grymt lyckad fest!
 
 
Och här kommer två kollage som finaste Anna gjort!
 
 
 
Stort tack till alla för allting! Både för er närvaro, ni som hjälpte oss med alla förberedelser, presenter och för er som hade oss i era tankar! Allt med bröllopet är bland det bästa i livet vi gjort! Det kommer såklart på andra plats och ni kan väl gissa vad som kommer på första plats! Vi är så lyckliga och så nöjda med hur allting blev! <3

Kommentarer
Postat av: mamma

Jätte fina bilder man blir rörd av det du skriver du är en jätte bra skrivare.Tack för att vi fick ta hand om lillan som är vårt allt.

2013-07-15 @ 08:29:01
Postat av: anna

så fint<3

Svar: <3
Sara

2013-07-15 @ 12:37:54
Postat av: Carro

Fina ni är! Tack för att vi fick vara med och dela er dag!! :)
Jag tänker att när FF är över så tänker jag inte träna varje dag sen, det orkar jg inte riktigt... :p men nu under denna månad går det ju bra!! :)

Svar: Tack och kul att ni ville komma! :)
Sara

Postat av: Erika

Så himlarns fina ni är ihop!! Verkligen lyser om er! :-) tack för att jag fick vara med på er bröllopsfest, verkligen skojigt och mysigt! Kram kram

Svar: Tack <3 Roligt att du ville komma! :)
Sara

2013-07-16 @ 22:33:59
Postat av: Emma N

Vilka otroligt vackra bilder!!!!! Ni är så vackra tsm! Älskar 5:e kortet, den blicken är kärlek för mig💜💜

Svar: Tack vännen! <3
Sara

2013-07-20 @ 00:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback