Melissa 3 månader!

Idag blir lillan 3 hela månader. Ruskigt obehagligt vad tiden springer iväg... Kan någon stanna den?!?

Vi har iaf varit på BVC idag och fått 3 månaders vaccinet. Hon skötte sig så bra. Grät efter sprutorna men slutade några sekunder efteråt. :) Fick feber nästan direkt då vi kommit hem (gick hem med vagnen). Fick alvedon och somnade som vanligt runt halv åtta på kvällen. :) KusinMalin var snäll och följde med oss med Ville. (Henrik är ju borta och jobbar i veckan) Typiskt att han inte kunde följa just denna gång. Men Malin funkade bra också. :) Hon växer så det knakar minsann. Hon följer sin kurva som hon haft hela tiden, förutom på längden, där har hon stuckit iväg lite. :) Numera är hon ståtliga 62 cm lång. Hon har växt sedan 2 månaders kontrollen ca 1 cm i veckan. 6 cm i huvudomfång har det ökat sedan födseln, nu är huvudmåttet 39.4 cm. (Tänk att kvinnor föder ut barn som har 40 cm redan vid födseln) -Hemska tanke!  Och väger 5645 gram! Stora tjejen ju!

På självaste 3 månaders dagen bjöd hon mig på sitt riktigt första skratt, ljudliga (medvetna) skratt alltså. Lyckades filma det också. Det är det bästa som finns. Har lyssnat på det hur många gånger som helst ikväll! <3 Har förstås mailat pappan hennes filmen så den fick göra hans kväll! :) Jag blåste henne på magen å det var visst jättejättekul <3 Synd man inte kan lägga upp filmer här utan att det hamnar på youtube... :( Annars hade jag förstås lagt upp det!

Tänkte visa er bilder från då hon var alldeles nyfödd, 1 mån, 2 mån och nu 3 mån!
 
 
 
 


Hade ju kunnat leta reda på bättre (kvalitémässigt alltså) men jag orkar inte. Längtar efter lillan så ska gå och lägga mig nu och kika på henne från sängen.  :)

Om jag ska notera något om mig själv så har jag haft så konstigt i halsen ett tag nu. För typ 2 veckor sedan, eller 3 kanske så fick jag ont i halsen på kvällarna men det försvann som på dagarna. Inget mer hände. Sedan försvann det. Och nu är det så igen! Fast jag hade ont mer in på dagen idag... Så störande. Det kan väl bara bryta ut så jag blir kvitt det någon gång?? Ifall ni var intresserade...
 
 

Ikea

 
Irriterande att bilden blir på sniskan oavsett hur jag vänder den. (från mobilen) men visst växte hon ett par månader då hon fick sitta själv en stund på Ikea;) (Gick in sedan på datorn och ändrade rotation)

Det där med att ställa om tiden då man har ett litet barn...

 
Åh. Jag gick tillbaka i arkivet och läste lite gamla inlägg. I ett hade jag skrivit att jag saknade den där sista strandpromenaden i Indien... Och oooooj vad sugen jag blev på en mysig solresa nu... Attans. Varför skulle jag läsa det?? Bilden visar juldagen förra året..

Nåja... Tidsomställningen idag då... Det är inte det lättaste med en tre månaders bebis. Hon började bli trött redan halv sex (halv sju på den "gamla" tiden). Halv sju gick det inte längre hålla henne vaken så då fick hon sova... Lillan då... Sedan har hon vaknat några gånger (hon brukar kanske vakna en gång ibland) men inte så här många, så nästan som att hon känner på sig att det blev lite för tidigt ikväll egentligen ;)
 
Nu blir det snart Solsidan mys med Henke. Och så är mamma här nu (fast hon är hos Kicki och hälsar på nu)... Imorgon blir det alltså IKEA. Blir spännande. Jag har INGENTING jag planerat att köpa. Men alltid kommer man ju hem med något... Kanske lite julgrejer fast man har för mycket av den varan redan. ;) Älskar julen! Ska göra det så julmysigt i år!

Påslakansetet!


En bättre bild på det fina påslakansetet jag hade när jag var liten :)

Myskväll!

 Här skulle det egentligen vara en bild på ett ljus och min nya muminmugg! (med te i förstås) <3 Men blogg.se & instagram tillsammans verkar inte arbeta så snabbt. Var en kvart sedan jag lade ut den där men finns inte alls med blogg.se nu. Men denna gulliga på Melissa är väl inte så tokig heller ;) Från imorse då hon vägrade ligga, och så när hon fick sitta i soffan så sken hon upp och jollrade på som tusan! :)
 
Ikväll har det varit en "Ta-hand-om-Sara-kväll". Först fick jag massage till våra favorit lugna låtar... Med en Izzy som blev avundsjuk. haha :) Sedan blev det nästan 2 timmar i bastun. Rekord för att vara jag! Men det var så härligt att sitta å lyssna på musik, prata med en av kärlekarna i mitt liv -Henke alltså... ;) (Vi hade förstås babyvakten så vi hörde om Melissa vaknade) -vilket hon inte gjorde. :) Vi pratade lite om framtiden å lite allt möjligt. Tiden bara sprang iväg. :) <3

Nu sitter jag och dricker lite kvällste ("Stinas te" för er som antecknar. ;) Sedan ska jag krypa ner i sängen och sova gott! Har planer nu nästan i en vecka känns det som. Imorgon är det inte så mycket, men på em är det tänkt jag ska iväg på spinning med Elin. (Huvvaligen vad slut jag kommer vara). Lördag morgon ska jag å simma med Anna (härligt enbart), och sedan kör jag och Melissa till byn för att först hälsa på Linnea och sedan åka på inflyttningsmiddag till Sara V. Söndag blir det INGENTING, eller ev hälsa på Malin Å då det var länge sedan!  Måndag åker jag å mammsen å Melissa till IKEA. Tisdag blir det skoterkursdag, onsdag ska vi hälsa på en jag jobbat med back in the days som också fått en liten tjej. (Åsa), och så ska lillan vaccineras och vägas å mätas. Fullt upp! Men mycket är ju bara roligare saker så! Nästa helg blir nog lugnare hoppas jag!
 

Älskade underbara unge!

 
 
 
Underbara lilla vackra barn, vad vi älskar dig! Våra hjärtan smälter varje gång vi möter din blick! <3
Här ligger hon i sin säng med mina gamla sängkläder som jag hade då jag var liten. Är de inte söta så säg? :D Skulle lätt kunna ha samma i vår säng! ;) haha

Idag har jag & Melissa gått en sväng på stan med Frida och Mira. Halva reapriset på KappAhl. Så där fyndade jag lite till lillan (köpte bara i större storlekar som hon inte har så mycket av). Det är ju så barnsligt billigt att jag inte kan låta bli! Köpte en body som inte var från rean (Newbie), de kläderna är ju bara för fina!

Nu ska jag göra det sista på middagen. Det blir tidigt middag idag! Hejs!

Funderingar...

 
Idag har jag varit och simmat med Anna. Och herre min gud vad skönt det var! Äntligen! Nu när vi väl tagit oss iväg en gång så kanske det blir oftare! :) Och så ska vi styra upp en vecklig pysselkväll tänkte vi. :) Härligt!

Annars så börjar jag få ångest redan över då jag ska börja jobba. Jag vet ju det kommer gå bra, och jag har nära hem, så kan om jag vill springa hem på lunch om jag vill... Men ändå. Hon är ju så liten! Ev kanske jag "måste" börja jobba redan i januari... OM, med stort OM, det finns chans att få gå på schema då, så borde jag ta den chansen. Det betyder ju att jag blir ledig igen mycket snabbare och lagom till sommaren typ. (+ då att jag vet hur jag jobbar vilket underlättar 1000 gånger! (Vet inte om jag skrivit det här, men jag "måste" jobba 100 dagar och sedan får jag en fast tjänst mest troligt)!! Men jag vet inte om jag kommer att göra det, men jag vet att jag borde... Alltså den biten med januari. I Februari kommer jag börja jobba hur som helst då Henrik har ansökt om pappaledigt. Och den biten vill jag ge honom. Jag uppmuntrar verkligen alla pappor till att vara hemma om dem har möjlighet. Vilken chans! Och det är nog viktigt för att deras band ska växa sig starkare också. Då mamman oftast har det bandet gratis så att säga. Men ångest har jag ändå och det är ju bara mot mig själv. Och störst är den biten med januari....
 
Åh det är sådär med så himla mycket. (Inte bara när det gäller detta) Och många gånger är det faktiskt andra som ger mig den ångesten... Jag vet ju vad jag tycker, och var jag står. Ändå blir det så starkt psykiskt med den påverkan som det innebär. Bara för att en person tycker si så kan man faktiskt vända på det så även om man tycker så och inte si så kan det vara "rätt" båda sakerna. Man tycker alla så olika och det är väl viktigast att man själv vet var man står och vet att man gör rätt...

Snart framme!

Finvädret igår!

Melissa nu innan hon somnade ;) Pratade för fullt. (Förstås) Hon är verkligen charmig som hon surrar och pratar och skrattar <3

Nu ska jag nöta lite farmville innan vi är framme! :)

På äventyr


Melissa nyper hårt i mammas finger bara någon dag "gammal".
Nu är vi på väg till Umeå. Känns lite lyxigt. Sitter här i baksätet med datorn i knät. (Henkes påhitt såklart) ;)
Just nu står vi still I Skellefteå. Henke har köpt åksjukeband till mig så jag inte blir illamående! ;)

Hejdå Brio happy!


Hejdå älskade "första barnvagnen". Här från första barnvagnspromenaden hemma!
 
Nu har vi bytt vagn. Nu är Melissas nya vrålåk en Emmaljunga citycross (som jag ursprungligen hade tänkt köpa men tyckte Brios fördelar vägde över då). Det tycker jag uppenbarligen inte längre. ;) Nämen, Brios är bra på sitt sätt, men gillar inte att det är kardborre då den tillslut slutar fungerar... Så tänkte jag säljer den innan den slutar fungera. :) Sedan hade jag oturen att styret inte fungerade då jag köpte den... Den går bara att ha på lägsta läget...Hittils är jag jättenöjd med Emmaljungas! Känns skönt! Och gick varken plus eller minus. Så det var en bra affär då Emmaljungas ligger liite högre i pris, även på den begagnade marknaden... Men känns verkligen vemodigt att ha sålt Melissas FÖRSTA VAGN. Kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta! <3
 
Nu till något annat än barnvagnssnack... Vilka trevliga dagar vi haft jag & Melissa, fast pappan i huset är borta och jobbar. Vi saknar förstås honom fortfarande jättemycket. Mer och mer för var dag... Men torsdag var Stina här och "firade" mig lite. Vi hade det så mysigt! Igår kom Stina hit igen, och även Anna. Vi spelade Razzle som jag fick av Stina. :) Och så såg vi förstås Xfactor. Fick även typ världens goaste parfym av Stina. ÅÅÅÅH så gott den luktar! Den är från Victoria Secrets. Med en liten sådan här gammaldags "puff". Sååå mig var den! Och så blev det temys och tända ljus förstås också!
 
Lillan har skött sig under dessa kvällar och har till och med somnat själv. :) Lade bara ner henne i hennes säng och så låg hon och pratade med  "Tummen" och gänget och så somnade hon! Igår ville hon ha tutten lite så fick springa dit med den bara. :) Duktiga tjejen!


Dagen efter första snön

 
 
Förresten, har ingen av er noterat den nygamla headern? Samma header men jag har ju andra bilder? :)

Saknad





Nu börjar det kännas ordentligt att Henrik är borta :( usch så ledsamt att tänka att han inte kommer hem förrän om fyra dygn... inte ens hälften har gått än... jaja. Det finns ju dom som har det värre;)

Blommor!

 
 
Fina blommorna jag fick av vännerna i lördags. Har även fotat blommorna jag fått av älsklingen och Anna, men det var visst med mobilen... Ni vet väl att jag älskar blommor? :) Måste ju även fota den finaste presenten (albumet) så ni får se lite! Är så glad för er som tog er tid att skriva en liten trudelutt till minne ni har med mig! Jag kommer att bläddra i det albumet många gånger och tänka tillbaka lite. :)
 
Idag har varit en långsam dag och vi har inte gjort många knop alls. Nu är brorsan snäll och lägger om volvons däck så imorgon kan jag vi åka på äventyr om jag vill det. :)

Nu ska jag förbereda te så det är varmt då Nicke Nyfiken kommer in. :)
 
 

Mage-rygg & första snön!

Glömde ju notera en sak igår... Melissa vände sig från mage till rygg för första gången igår! :) Så nu har hon gjort det åt båda hållen! Men det var länge sedan hon vände sig från rygg till mage nu... Hon verkar inte vilja göra det igen ;)


och första snön kom idag!

Ditt & datt

Hittade en blombukett och ett litet kort som älsklingen hade lämnat i datarummet till mig. Gulledu <3

Halvvägs till 50 nu då... Känns ändå okej... Ingen ålderskris ännu iaf... ;)

Oj vad tiden går snabbt. Tänk att Melissa varit så liten som hon är på bilden...

Nu väntar jag att Sofie ska höra av sig så ska vi gå en liten prommis... Och ikväll kommer Anna på temys :)

Jag å lillan har bara myst mest hela morgonen. Hon har sovit på mig så sött också. Älskade, älskade barn.




25 bast då!

Nu ligger vi nyvakna i sängen jag å lillan. 25 bast är jag då nu... kommer mestadels vara själv idag med Melissa om ingen kommer på oväntat besök. Anna ska komma förbi iaf:)

Det är så skönt att Melissa sover så bra! somnar oftast runt 20 och sover oftast till nu halv tio. Hon ligger bredvid mig nu å sparkar och pratar. Gullebarn. <3 Å snäll är hon. Gnäller sällan. :-)

Ja... Hade jag nå mer på hjärtat? Jo. måste ju tillägga till förra inlägget att håret fick jag ju också fixat. Blev verkligen bortskämd!

Nu ska jag hänga tvätt (underbart med tidsinställning på.apparaterna)! å kika vad älsklingen lämnat i datarummet till mig. :) Presenten
var ju shopping i Luleå i lördags. Har kommit överens om att inte ge något "stort". Vi har ju ändå gemensamma pengar nu så. :)



Igår... Man blir ju trött av att vara på kalas!

Tack alla för i helgen!

Nu har jag fått lite nya bilder i headern också (om ni inte sett det)... Så tack till Jim&Sara för hjälpen! :)

Har även ändrat bakgrunden så den är lite julig. (det är ju trots allt snart bara 2 månader kvar till julen). haha :)

Har ju haft en sjukt bra helg med afterwork på stat i fredags, shopping i Luleå med Henky lördag för att sedan komma hem till en överrasknings"fest" här hemma. Det är nog en av mina bästa kvällar ever med tjejerna! Eller det ÄR det. Så tack till er alla! Fick massage, ansiktsmask, tre rätters middag, och massa mys och tjejsnack ända in till småtimmarna. :) Grymt mysigt! Inte nog med att det var hela den grejen... Jag fick ju typ den bästa presenten ever... Ett album där alla tjejerna klistrat in bilder och skrivit om sina minnen tillsammans med mig. Underbart! Den kommer jag att bläddra i mååånga gånger! :D (Och även ett sjukt gott mango te) :)

Idag har min familj varit här (och farfar). Fått fina presenter men framför allt är jag så himla lycklig och tacksam för just allt sällskap. Det är ju det finaste, att de kommer å fikar och hälsar på!

(Karin du får gärna skicka lite bilder från kvällen så jag har något att titta tillbaka på och minnas). Kommer alltid att minnas denna kväll och tänka tillbaka på den som en av de bästa. Jag har ju världens finaste vänner! <3 Älskar er!

Välkommen med det nya lösenordet!

 
Att det kunde vara något så simpelt fel med det här lösenordsproblemet.... haha Jaja.
Nu väntar jag bara på att klockan ska bli 18 så vi får fara på stat på middag! Melissa somnade sådär lagomt för en halvtimme sedan, så förhoppningsvis blir det bra tid för henne att vara borta också :)
 
Idag har jag ÄNTLIGEN pustat köksfönstrena. De var smutsigast på insidan (antar det är sedan rökproblemet jag hade i somras då en kastrull torrkokade med plast i). Nu glänser dem! (I jämförelse sedan innan iaf). Men det känns så värdelöst då det är så kaos på gården. Så jag kommer inte rengöra några andra fönster förrän till våren/sommaren då det börjar bli lite finare att titta ut genom fönstret också. ;)
 
Jag är sugen på att göra slingor i mitt tråkiga hår... Frågan är om jag vågar då det är sååå vanligt att man tappar hår då man ammar... Jag har ju inte gjort det (pepparpeppar) än, men kanske gör det om man slingar? Eller när jag slutar amma... Ja, svårt det där. Men man vill ju vara fin också! :)

Nu vaknade M. Plikten kallar! ;)

izzy



en gammal bild... vi fick ställa hennes mat högre upp kan jag ju avslöja. hon är ju expert på att öppna skåp å garderober om hon.bara vill... Henkes strump garderob t.ex. hon älskar att leka med dom.när vi inte är hemma;-)

Så älskad från första stund




Blandad kompott

 
Jag stör mig fortfarande på att jag inte kan byta lösenord... Förstår inte varför alla andra kan det men inte jag?? (Vet ju förstår h u r  man gör men när man ska skriva in det nya så är det som att det är fel lösenord fast det inte är det)... Har mailat blogg.se (igen) och hoppas dem svarar!

Igår var jag & Melissa på middag hos Frida. Vi ska börja äta middag någon gång så här tillsammans då vi båda är gräsänkor vissa veckor. Nu var ju inte jag det igår, men tänkte det kan jag ju göra ändå! :) Och så hälsade vi på världens bästa moster också. :)
 
Vi fick ju ha finaste pappan hemma från igår till på fredag. Det blev inställt det jobbet han skulle på så då passade han på att ta lite semesterdagar som han ändå måste förbruka för att han inte får spara dem så länge till... Underbart! Vi myser mest hela dagarna. Har städat lite, sett film på kvällarna, gått promenad till återvinningen med grejer, och gått till stan å kikat! Borde lägga upp lite bilder på sådant vi köper. Kanske kan vara kul? Vad tror ni om det? Vi köpte en jättesöt body som det står "dady" på i ett hjärta. Vi har ju fått två bodys som det står "mam rules" på, så vi måste ju skaffa en som blir en favorit om dadyn själv får välja så att säga. ;)

Snart kommer Sofie och Davut hit och hälsar på... Imorgon blir det after work på stat kl 18. Lite sött. Sara N har bokat bord för sex st + 1 bebis. haha :) Sedan på lördag ska lilla familjen till Luleå å gå på stan. Jag har nämligen önskat mig det i present av älsklingen. <3 Har önskat mig lite "göra saker tillsammans" presenter av honom. Och på söndag kommer familj och släkt på födelsedagsfika!

På tal om födelsedag... Ni får gärna komma på födelsedagsfika till veckan! (eller någon annan dag om det passar någon bättre). Kommer inte göra någon särskild "bjudning", men ni vet att ni är välkomna iaf!

Nej, nu är det dags för lite tidig middag så vi har käkat när vi får besöket :) Puss & hej!

Mjölkfria alternativ

Tänkte göra som Emma och lägga upp lite tips på mjölkfria alternativ. Vi har ju kört mjölkfritt länge i matlagningen då Henrik inte tål mjölk heller...

I maten kör vi detta:

Märker ingen skillnad i smagväg när man gör t.ex. korvstroganoff och andra "grytor" som kräver matlagningsgrädde. Det enda som är synd är ju att allt mjölkfritt är så mycket dyrare...
 
Min favorit soyghurt tror jag. Dock den med smak blåbär. Naturell har jag aldrig smakat men gissar den smakar apa. ;) Vanilj tycker jag också funkar! Sedan är ju denna som Emma tipsade om också god! Kommer på andra plats tror jag!
 
 
Sedan vet jag att denna tyckte jag mycket om då Henke just börjat äta mjölkfritt. Men jag har inte sett den sedan dess... Vad jag minns så tycker jag den är godare än tropiska frukter!
 
 
 
Detta använder jag på mackan! Tycker inte det smakar som bregott direkt, men helt klart det bästa mjölkfria alternativet. Och detta när jag bakar!

I bakverken jag hittils gjort så känner man heller ingen skillnad i smakväg. Dock kan jag tänka mig att det smakar annorlunda om jag gör bullar av havremjölk ;)
 
Denna havredryck tycker jag bäst om. Dricker den ju inte rakt av som den är men använder det till havregrynsgröt eller om jag äter kräm. Sådant som man behöver mjölk till. Smakar ju inte som vanlig mjölk, men man får väl inte vara alltför kräsen. ;)

 
 Denna ser ju riktigt mumsig ut, men den hittade jag bara då jag googlade efter andra bilder. Har alltså aldrig sett den i affären. Men skulle jag, så skulle jag köpa den direkt! ;)
 
I vårt hem så äter vi (som ni förstått vid detta laget) ganska mycket yoghurt! ;)

Har jag glömt något? Jo, om man inte vill steka i olja, så finns det ju carlshamns mjölkfria flytande margarin! Som man inte märker någon skillnad på i smakväg...
 
 
 
 
 
Då jag älskar typ oboy å så så är jag hemskt sugen att testa denna dryck... Men jag törs inte då man inte ska äta choklad när man ammar... Sedan är väl detta inte som att äta choklad direkt... Men ändå. Men snart kanske jag törs testa och se...
 
Det var allt jag kom på för stunden! :)
 
 
 
 

Melissa blir 10 veckor imorgon

Älskade lillhjärtat! <3 Jag smälter varje gång jag möter din blick! <3 Imorgon blir du 10 veckor. Tiden bara springer iväg! Idag har jag inte gjort annat än att pussa på dig (då du varit vaken).
 

Fina höstfärger!


Det var då en jäkla tur att vi tog till vara på den här fina dagen i Nystrand. För sedan dess har det ju i princip bara regnat... Är sååå less. Men på onsdag verkar det bli fint väder! (Är du sugen på shopping då Emma) ? Känns som att när det slutat regna kommer regnet ha tagit med sig alla fina höstfärger... Och jag har inte ens hunnit fota några riktiga höstbilder... Men får väl hoppas det finns kvar lite!


Det är ju otroligt hur mycket kärlek man kan känna sig via dig älskade barn! Nästan så jag måste gå och pussa på dig fast du sover med pappa fortfarande. :) Du är så högt älskad av oss båda och så många andra! Älskade, älskad barn! Du är vårt allt! <3
 
I veckan är sista veckan jag har Henrik "hemma" på hemma plan. Sedan åker han till Pajala och jobbar... Jobbar 7 dagar, ledig 7, kommer det att bli... Så jag ska njuta varenda kväll av att han är hemma! Men vi får se fördelarna, den veckan han är ledig kommer vi kunna göra så mycket tillsammans alla tre! <3

Men fram till att solen visar sig så blir det nog mycket innepyssel för min och Melissas del. Så om någon är sugen att komma å pyssla någon dag, så är ni hjärtligt välkomna! :)
 
 
 
 
 

Underbar helg!

Då var denna helg snart till ända också! Har haft en jättebra helg! Tack alla inblandade! Och ikväll är det solsidan. Det kan ju inte bli bättre! :D

Så här såg det ut på morgonkvisten hemma hos oss!
 
 
                                      Världens goaste leende! (detta var för några dagar sedan)
 
                          Älskade hjärtat på besök hos mormor i de finfina kläderna hon fått av farmor. :)
 
 
 

hittade nyckeln!

Sover på pappa är mysigt! hittade börsen. haha visste att jag hade den sist i dörren på bilen... använder ju så sällan skodan (där den var) så jag kollade ju i volvon. skönt. nu kanske jag kan somna. jag lär vara trött imorgon. om en timme eller två lär gullungen vakna<3

Melissa på kalas

Ikväll har lilla familjen varit på kalas hos Jim å Sara då Jim fyller år! :) Syns kanske inte så bra på bilden men hon fick ha klänning dagen till ära. Något förstor dock. På bilden laddar hon upp för att orka vara vaken lite. (vilket gick si sådär) - hon somnade efter en halvtimme där i min famn. mysigt!

Åre vs solresa!

Jag sitter och väntar på att lilla fröken ska vakna till liv... Hon somnar bara om hela tiden. :) Tänkte gå en promenad i det fina höstvädret här hemma i Nystrand. Tänkte njuta idag och bara mysa hela dagen. :) Ikväll ska vi till Emma på "serie" kväll och sedan åker vi hem så vi är hemma imorgon då pappan kommer hem från jobbet. (Han jobbar borta i veckan)...
 
Sitter och klickar runt och drömmer mig bort till vår bröllopsresa. ;) Man verkar inte kunna boka det för långt innan för då är det jättedyrt. Men blir billigare ju närmare man bokar. (Verkar det som i år i alla fall)... Men just nu längtar jag mer efter en vintersemester faktiskt. Åka slalom! Vi ska ju snart börja ta tag i att boka säsongens Åre resa... Någon som vill haka på? Bara hojta till! Ju fler, desto roligare!
 
 
Mm, mysigt ligga här va?
 
Men Åre ser ju inte helt fel ut det heller... ;)
 
Jag har suttit och tittat på Melissa hur länge som helst nu på morgonen. Jag tänker ofta "njuter jag tillräckligt"... Man får ju nästan ångest när man tänker hur himla snabbt tiden går. Hon är redan 2 månader!! Sista veckorna har vi haft ganska mycket planerat hela tiden och visst är det kul att ha saker planerade, men ibland är det så skönt att bara kunna ta dagen som den kommer. Kunna äga dagen så att säga... Nästa vecka hoppas jag blir mer på det sättet. :) Jag gillar ju att ha saker att göra, men de får gärna bli spontana. :) Och visst är det skönt att ha saker planerade också, men inte hela tiden... Ja, ni fattar nog!

Gissa:)

Vem är vem?;) Ganska uppenbart vem Melissa är men gissa ändå vettja:)

Update: Är det ingen annan än Erika som törs gissa? Jag ser ju att samma antal läsare har varit in så kom igen nu :)

Hos mormor & morfar

Måste ju ge er en liten uppdatering hur det gick när jag skulle få sova en hel natt... ;) Haha, jag vaknade förstås ändå när Melissa vaknade, men jag tror ändå det blev lite djupare sömn än annars. ;)

Nu är vi i Nystrand och myser med mormor och morfar. Vi ska sova här och åker hem imorgon efter lite seriemys hos Emma & Amanda. :)
Hittade denna bilden på mammas dator från då vi var i stugan nu sist... Haha, sååå skön! Missnöjd och med mössan på sniskan. haha :)

By the way så går ju tiden sjuuukt snabbt! Oktober redan!!!