Åre vs solresa!

Jag sitter och väntar på att lilla fröken ska vakna till liv... Hon somnar bara om hela tiden. :) Tänkte gå en promenad i det fina höstvädret här hemma i Nystrand. Tänkte njuta idag och bara mysa hela dagen. :) Ikväll ska vi till Emma på "serie" kväll och sedan åker vi hem så vi är hemma imorgon då pappan kommer hem från jobbet. (Han jobbar borta i veckan)...
 
Sitter och klickar runt och drömmer mig bort till vår bröllopsresa. ;) Man verkar inte kunna boka det för långt innan för då är det jättedyrt. Men blir billigare ju närmare man bokar. (Verkar det som i år i alla fall)... Men just nu längtar jag mer efter en vintersemester faktiskt. Åka slalom! Vi ska ju snart börja ta tag i att boka säsongens Åre resa... Någon som vill haka på? Bara hojta till! Ju fler, desto roligare!
 
 
Mm, mysigt ligga här va?
 
Men Åre ser ju inte helt fel ut det heller... ;)
 
Jag har suttit och tittat på Melissa hur länge som helst nu på morgonen. Jag tänker ofta "njuter jag tillräckligt"... Man får ju nästan ångest när man tänker hur himla snabbt tiden går. Hon är redan 2 månader!! Sista veckorna har vi haft ganska mycket planerat hela tiden och visst är det kul att ha saker planerade, men ibland är det så skönt att bara kunna ta dagen som den kommer. Kunna äga dagen så att säga... Nästa vecka hoppas jag blir mer på det sättet. :) Jag gillar ju att ha saker att göra, men de får gärna bli spontana. :) Och visst är det skönt att ha saker planerade också, men inte hela tiden... Ja, ni fattar nog!

Kommentarer
Postat av: Bildsara

Solsemester alla dagar i veckan! =)

2012-10-03 @ 19:58:23
Postat av: Emma Nord

Lättaste valet ever!! Alltid solsemester!!!!

Svar: det var inget val, utan vi ska ju både och :) skulle inte klara en hel vinter utan att åka slalom :)
Sara

2012-10-04 @ 16:31:42
Postat av: mamma

jag följer som barnvakt.

2012-10-04 @ 16:36:36
Postat av: Anonym

säger också solresa =)

Svar: kanske uttryckte mig lite dåligt, men det är ju inte antingen eller utan vi ska till åre i mars, sedan satt jag och drömde mig bort till Åre också, för vi ska ju åka dit i mars nästa år ;)
Sara

2012-10-04 @ 20:40:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback