Ly-ly-ly-ly-LYCKSELE!

vi tre

Ja, vad ska man säga om helgen! Underbar. Går inte att beskriva med ord. Det är i alla fall så uppskattande när en del är så glada för min skull. :) Medan andra inte bryr sig alls. Men tack till er som  verkligen bryr er.  Det värmer. Det är underbart. Wonderful! Eller ska man säga alldeles, alldeles, underbart. ;) (internt)

Vi hade höga förväntningar av den här resan, men det blev så mycket bättre än vad vi hade trott. Vi gav av oss själva och fick så mycket mer tillbaka. Vi hade inte alls förväntat oss en sådan här dunderhelg. Soundcheck, crew ;), rosen, allt kommer bli bra mamma, gratis boende, allt blev super. ;) Och så erbjudande om jobb för först Kicki och sen för mig.  Den chansen måste man ju ta liksom. Det har varit den lyckligaste och bästigaste helgen i mitt liv! Och jag vet att jag inte är ensam om det! <3

Jag saknade Sassa, men hon fick ju höra lite av C:s vackra stämma så hon överlevde nog helgen ändå hoppas jag. Min lilla sjukling. Tänkte på dig!

Carola make everything she touch into gold!

Runar ;) 
Den berömda renen Runar! ;) haha

vi 
Tack för den magiska helgen tillsammans med dig gumman!

25212-34
Här posar vi på scenen. Vi blir nog det nya förbandet. ;)  haha. Alla som var i ly-ly-ly-lycksele, vet ju att vi sjöng bäst. ;)

20 februari

Så var min karriär som dagisfröken påbörjad då:p Haha, det gick faktiskt snabbare än vad jag trodde att lära mig alla namn. Dock vet jag en sak jag glömde, som jag kommit på nu efter att jag kommit hem. Men men, det är väl inte det värsta som kan hända! Igår då jag jobbade kväll hände det också en lite halvtaskig sak, men det går inte att göra ogjort so that´s life! Men man tänker ju ändå på det. Iaf jag!

Efter två stressiga dagar har jag nu kommit på att jag har några födelsedagsbarn som jag måste åka och köpa presenter till! Så det är nog bara att dra iväg snart!
Så det är väl bara att pallra mig iväg då!

Over and out

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
En timma senare: Saker blir inte alltid som man tänkt sig. Vadå stress?

 Present 1/3 är avklarade. Mer letande får jag göra imorgon om jag hinner. Beror ju på hur eller om jag ens jobbar också. Vill också hinna iväg till Piteå och köpa sista minuten grejer till flytten. Får väl se om morgondagen blir lika stressig och om jag hinner göra nåt då!

Grekland nästa då?? :D
Bye!

19 februari 2007

Det här inlägget tillägnar jag Kicki och Carro. Kicki som fyllde hela 19 år igår. (Välkommen till klubben för oss gamlingar) ;) och Carro som fyller hela 20 år idag! Grattis till er båda! :D

Ikväll har jag äntligen fått jobba! Hoppas det kommer lite mer jobb här framöver. Nu när det iaf finns två alternativ, även om jag mest föredrar det ena.:)

25212-27
Kristin x 2. Kicki på sin underbara födelsedag! :)


Bara fyra dagar kvar nu! :D Som vi har längtat efter det här jag & Kicki, så är vi verkligen värd det.:) Och på onsdag kommer Carro hem för några dagar. Kan knappast bli bättre. Vi börjar bli allt bra gamla. Jag läste lite av det vi skrev för nåt år sen. "om fem år". Läste bara lite som Carro hade skrivit och det stämde ju faktiskt lite grann. Dock känner jag lite presationsångest över vad alla trodde jag skulle syssla med nu. :p haha

Hoppas ni har det bra allihopa!

Puss och hej!

16 februari.

Hej allesammans!

Det här inlägget skriver jag endast för Sassas skull. :) haha. Enjoy Sassa! ;) *internt*

Igår var jag, Frida, Nicklas och Sandra på IKEA. Det var en väldigt lång bilresa kändes det som! Stressigt var det också. Då vi väl var framme så hade vi bara 1,5 h på oss att shoppa loss. På slutet sprang vi omkring där på lagret som ett par yra höns för att hinna få med alla möbler jag skulle köpa. Som tur var hann vi. Var några småsaker som jag inte hann köpa men det kan jag köpa någon annanstans. :)
Blev billigare än vad jag hade räknat med också. :) Måste ge ett stort plus till Haparandas IKEA. Det var det mest välsorterade IKEA jag varit på.

Förresten så var jag i Piteå och såg "Linas kvällsbok" på bio onsdag kväll! Det var en mycket trevlig kväll med av mina favoriter. :)

Idag tog fotoalbumet en annan vändning. Jag kan snart göra en saga om den. ;) Idag blev det ett steg framåt och tre steg bakåt! Jag blir galen!!

Om en vecka är jag inte hemma. Då är jag på ett helt annat ställe! Ska bli skönt att komma iväg. :)
Nu väntar jag på att nån av alla jag pratat med idag ska höra av sig om kvällen så blir det att hitta på nåt skoj och prata om utlandsresan! :D Ska bli hur kul som helst!


Hej svejs.

12 februari

Hej och hå!
Dags för en uppdatering!

Igår var jag och åkte slalom för första gången denna säsong! Underbart var det, dock väldigt kallt. Men vi förlorade ju ingenting då det är gratis att åka i Kanisbacken! :) Sen på kvällen såg vi "Underbara älskade". En rörande och väldigt gripande film. Nästan så jag än är lite berörd av den. :)
Det har blivit några framsteg vad gäller mitt fotoalbum! Men bara några. Tre steg framåt, ett steg bakåt ungefär.

På onsdag får jag veta slutdomen kanske? Ska bli roligt om det nu blir av!
11 dagar till Kicki kommer! <3 Ååå, vad roligt det ska bli!

Snart är det dags för en Piteåsväng igen känner jag. Känner behovet av det. ;)

Puss och hej leverpastej!

7 februari -The one with lasagne in the middle of the night

25212-26  
Frida-Fridelina-Fridis-Frittan. Världens bästa Frida! Älskar dig gumman! Tack för att du finns!
25212-25

Måste berätta om dagens stora händelse. :) Jag och Malin (LillEmmas mamma)  pratade idag om när man flyttar och sånt. Och så frågade hennes mamma Emma. "När du blir stor och får barn, då ska jag ringa till dig och fråga om du vill att mamma ska komma hem och dammsuga. Skulle det vara bra?" "Ja". "Och så skulle jag kunna ringa och fråga om du ville ha mat som blivit över då jag lagat mat. Vad skulle du säga då?" "Nej, tack, jag vill inte ha något". haha. Grym unge säger jag bara ;) Så oroligt charmig!

För er som missat hennes kommentar före det: Emma åker bil på väg till vår stuga (från piteå är det 2 timmar bort) Hon tyckte ju att det var en lång resa. Så sa hon till mamma Malin. "Jag sätter mig såhär och tittar ut genom fönstret på de vackra, vita ängarna, så kanske jag blir sömnig. :) haha

Nu sitter jag hos Frida i soffan och skriver och hon lagar lasagne. Halv tolv på natten. Hur normalt är det på en skala? :) (Frida måste använda köttfärsen som hon tagit fram för länge sen. :) Vi har varit duktiga idag. Vi shoppat och hade Emma med oss. :) Jag införskaffade ett par nya skor som Frida tyckte det var på tiden att jag skaffade. Köpte också en väska (äntligen), ett linne & hårnålar. Åt på subland med Emma så hon skulle få nåt i sin lilla mage.  Sen åkte vi till Malin och lämnade Emma och doftade på Emil och surrade där ett bra tag med Malin. Sen åkte vi till Fridas lägga och byggde ihop hennes tvbänk! Det var INTE lätt kan jag meddela er. Tog närmare 3 h att bygga ihop den, iaf 2,5. Så vi kanske har stört grannarna lite och även Peter som ska upp och jobba halv fem inatt. :p Nåja, det må då vara. Vi fick ihop bänken, men proceduren fick mig att inte vilja ha en sån stor tvbänk då jag flyttar. haha Fast då lejjar jag bort arbetet till någon frivillig :) Men härmed är det bevisat att kvinnor kan! ;)

Glöm inte att lyssna till ditt hjärta. Vad just du känner kan aldrig vara fel. Lita på känslan, den leder dig rätt, oavsett vad som händer.

Puss och hej leverpastej!

6 februari -The one with the list ;)

Var mitt förra inlägg så intressant att 66 sidvisningar har gjorts? haha shit. :) Kul!

Imorse startade inte min bil. Temperaturmätaren visade på -33 grader. Inte så konstigt att inte bilen startade kan ju vissa tycka. Verkar vara nåt med batteriet för den gick igång idag med startkablar. Och sen direkt efteråt. Batteriet hade iaf frysit, men kanske har tinat nu.. Nu måste det iaf, som minst, laddas. Hoppas bara att jag inte behöver köpa ett nytt. :( Iaf, så fick Ylwa på jobbet hämta mig. Sen kom jag på att hon kanske inte hittade till mig, så jag ringde upp. "Jag kom bara att tänka på.. Hittar du till mig?" "Bor inte du bredvid Torgny och Barbro?". Ja, vissa grannar är väl helt enkelt kända. ;) I bilen sa hon en intressant sak till mig. :) Men det får ni inte veta.

Hatar denna kyla! Jag och Helena som hade tänkt att åka slalom igår, men backen hade som väntat stängt. Men nu ska jag iväg så fort det blir varmare och backen tillåts att ha öppet! Så är det bara.
På fredag kommer domen! :)

Hade lite tråkigt och så hittade jag det här i Annas blogg. :) Fast jag har ju fyllt i det enligt mig såklart. :)


UTSEENDE

[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[-] Jag har många ärr. (beror på vad som menas med många:P)
[x ] Jag blir lätt brun.
[ibland] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har tatuering.
[ibland] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[-] Jag har fräknar (På sommaren händer det faktikst att man kan se fräknar i mitt ansikte :p)

FAMILJ
[X] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[-] Jag har somnat i skolan/på jobbet. (om soffan på lunchrasten på jobbet  räknas, så ja)
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu gråta av Disney-filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[-] Jag har brutit ett ben. (menas det ben som ben, eller ben som ben i kroppen?)
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[beror på] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan. (tycker att parasailing kan räknas här :P)
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil.
[x] Jag har skidat. (heter det skidat? Jag har iaf skidrat om det är det som menas :) haha
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrsken.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date. (snart kanske? :P hahaha)
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[?] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[beror på] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[- ] Jag har kysst en för mig helt okänd person. (Vad menas med helt okänd? :P )

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[-] Jag kan inte svälja piller.(en del gånger är det omöjligt)
[-] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[x] Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[x] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[x] Jag äger något jag köpt på JC
[?] Jag äger Converse (Vad är det?)

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det. (oftast inte, men det har ju faktiskt hänt)
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[-] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor. (beror på vilka dessa nya människor är)
[x] Jag ser på nyheterna. (inte varje dag, men det händer ju faktiskt)
[-] Jag dödar inte insekter.
[ ] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[kanske] Jag är petig med grammatik.
[-] Jag är en sportfanatiker. (beror på vad som menas med det:P)
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt. (ja det händer faktiskt ibland)
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken. (ibland)
[?] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta".
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x( Jag är bra på att minnas namn. (ibland, bara jag inte måste minnas allting annat)
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.

5 februari

vi

Myspys i stugan! <3

Åkte som sagt till stugan i fredags på kvällen. Var riktigt mysigt. :) Lördagen åkte vi med rälsbussen till Jokkmokk. Det var en rätt händelserik resa om jag säger så. Finns massa med bilder från helgen i min bilddagbok för de som är intresserade. Toppen helg!

Söndag jobbade jag delad tur, så jag hann inte göra annat än att jobba och sova.

Idag är det måndag och jag har samlat mod att ringa ett samtal, men personen i fråga tryckte på upptaget. :p Får ringa senare, han var säkert upptagen bara. Ikväll kanske jag ska iväg och åka slalom! Äntligen, det är på tiden. Hoppas bara att det blir av också.

Lördagkväll hade jag såklart velat vara i Haparanda, men nu är det ju snart dags för Lycksele så. :D "Starting all over again" vill jag höra live!

Längtar till 10 mars också. Då jag ÄNTLIGEN får träffa Sassa igen. Och Anna. Det ska bli hur mysigt och hur kul som helst. Och såklart så blir det ju inte sämre då vi får träffa C igen!  Kanske jag får träffa Carro då också, en snabbvisit till Örebro?


Hejsvejs!

1 februari

Hej och hallå!

Min slalomkväll blev inte av kan jag ju upplyse er om. Har fått hosta. Fick den i måndags typ, och har bara blivit värre. Har skaffat hostmedcin, men det verkar inte hjälpa så mycket. Har hört många som har likande som mig, och det tog tre veckor innan den var borta! Men vi får väl se.

Imorgon kväll åker jag till stugan med ALLA: :) Ska jobba först. Men Lördag blir det att åka med rälsbussen (efter inlandsbanan) till Jokkmokksmarknaden! Skönt att bara behöva hoppa på utanför stugan, rätt praktiskt faktiskt. :)  Ska bli riktigt kul. Pussa och krama Emma & Emil. (Därför jag måste vara frisk så jag inte smittar dem). Men egentligen ÄR jag frisk. Har ju "bara" hosta, men det är jobbigt. Ikväll har jag haft ont i huvudet på grudn av all hosta, men jag klagar inte, Det finns värre saker man kan råka ut för. Men jag var bara tvungen att få det ur mig. =)

Har jobbat lite grann i veckan också. :) Har gått bra ändå. På dagen är hostan inte lika jobbig med mig. Åker hem lördagkväll från stugan för att jobba söndag. Men egentligen vill jag vara i Haparanda den kvällen. :) Är nån på att fara så kan jag tänka mig att åka dit ändå, trots allt ;) Men annars får det faktiskt vara.

Längtar till jag får veta om lägenheterna! Snart kanske jag flyyytttar! Känns som att jag verkligen vill ta det steget nu. Utveckla livet typ :P Eller nåt åt det hållet. Ska i alla fall bli jätte roligt! Tänk om jag hinner flytta innan 23:e då Kicki kommer? ;) Då kan vi leva rövare som min pappa säger. :) haha

Over and out!