Jag känner mig fin idag!

Åh. Min fina kan verkligen hur jag fungerar. Han vet alltid hur han ska göra för att få mig gladare när jag är ledsen. <3 Nu var inte detta idag, men utan igår. Han är världens finaste, jag har inte ord för det. <3 Utan dig vore jag inte hel!

Efter jobbet idag så gjorde jag lite påskfint här ute. :) Hade köpt fjädrar när jag var i Luleå med Frida och Mira men hade som gruvat mig för detta med björkris. Så gick jag ut till slut (idag efter jobbet) och tänkte med hjälp av en sax typ klippa ner några kvistar eller nåt. Men så ser jag att det har ju redan blåst ner en massa på marken. Så det var bara att plocka upp dem! haha Så perfekt!

Nu känner jag mig fin för en gångs skull. Var längesedan jag kände så. Älsklingen var så fin att han köpte mig ett par snyggare mammajeans + en tunika och en tröja. Så nu när vi ska och äta och bowla, så har jag ju faktiskt kunnat "klä upp mig" lite finare. :) Hade typ ingenting som jag känner mig fin i innan det. Måste nog nästan ta kort på mig själv haha. Man får glädjas åt självförtroendet när det är på topp. :P eller nåt!

Annars jobbar jag hela helgen och har det fullt upp. Så ska bli kul att göra nåt kul ändå så inte helgen består av enbart jobb.

Nej nu ska vi strax åka så jag ska checka ut. Hoppas ni alla får en finfin helg! Vad ska ni hitta på för nåt allihopa? :)

Åre


När vi åkte till Åre. Min mysis tog med kudden ut då vi skulle sträcka på benen :P <3

Vi började ju resan mot Åre klockan 2 på natten. Och min kropp och det här med att vara vaken på natten har ni kanske hört hur den funkar... (fast jag fick sova i bilen så kunde jag inte för jag mådde illa) Till slut så fick Henrik tvärstanna för jag kände bara att nu måste jag spy. Och det gjorde jag. Brukar ju inte ha lätt för att spy annars så var lite rädd att det var magsjuka. Men kände på en gång att det bara var pga sömnen. Sedan kanske jag lättare påverkas när jag är gravid, men det var inte gravidillamående heller! Sen efter det mådde jag bra och kunde somna och vaknade som vanligt :)

Torsdagen blev det ingen skidåkning då regnet öste ner. Men då gick vi och shoppade lite istället. Köpte mig en mössa. Det var välbehövligt, speciellt då jag tappat bort en av mina få jag har. Annars har vi åkt både fredag och lördag. Lördag var bäst och roligast! Längtar redan till nästa gång vi åker hit! Men då blir det i början på mars istället! Fast å andra sidan är det svårt att veta då det förra året denna tid var dunderbra och fint väder och massa snö kvar!

Vi har haft det jättekul tillsammans och jag är så nöjd! Här får ni se lite blandade bilder. Grabbarna har förstås bastat varje eftermiddag efter skidåkningen men jag har fått passa. Kände jag höll på att bli sjuk redan innan och idag efter skidåkningen så var jag helt däckad. Var ganska dålig där vid fyra tiden, men då åkte Henrik och köpte lite medicin så sen var jag mycket piggare. Ja, just ja, det var ju bilderna jag skulle visa! haha Nu kommer dem ;)


Jag kan ju inte stänga min vanliga skidjacka längre så fick låna denna :) Matchar dock mina nya brillor klockers!


Hästen var ständigt återkommande i vår stuga!




När man körde ner från Björnen där vår stuga låg så slingrade man sig nedför värsta berget. Hela Åre är så mycket större än vad jag föreställde mig. Fast Henrik sagt det skulle vara stoooort! Jag bor gärna här i Björnen nästa år då vi har en liten bebis med oss (förhoppningsvis). <3 Om det nu blir Åre nästa år. Kanske blir nånting annat. Who knows!


Snyggingen min <3


Trött men glad!




Solen tittade fram så vi övade på googlebrännan! ;)


Henke har ju en ny skaljacka. En sådan måste jag införskaffa någon gång. Så mycket bättre, vattentät + vindtät + att det är ju det man ska ha om man dessutom är frusen. Klä sig i lager under istället och anpassa efter vädret hur mycket man ska ha under.

Har varit en mycket bra resa ändå trots det dåliga vädret. Bara man har rätt inställning och bra sällskap så.! :) Synd bara att jag skulle bli sjuk. Och jag har ju varit väldigt, väldigt försiktig, så killarna har fått vänta ganska många minuter totalt sett på mig. haha :) Tur att Henke har världens bästa kompisar som har sådant överseende med mig. :)

Men oj så många roliga minnen vi har från resan. Söndagkväll när vi försökte sova så skrattade vi så jag fick ont i magen. Alltså på riktigt. Har aldrig varit med om dess like. Dels var jag jättejättetrött, sjuk och ja, då är det lättare till både skratt å gråt. Men jag skrattade så det sputade tårar och jag var tvungen be henke sluta göra så jag skrattade för det gjorde så ont i magen. haha det bästa sättet att somna dock, måste ju vara att skratta sig till sömns. ;) Måste ju tillägga att det var jag som gjort många roliga/pinsamma saker och saker jag sagt som alla tyckte var så roligt fast jag inte fattade det :P Menmen, det bjussar jag på!

Butterbox


Måste bara tipsa om denna fiffiga grej. Hur less blir man inte på margarinpappret och allt klet som det blir på den? Denna har jag klickat hem! "Butterbox" kallas den för er som gör som jag! Kostar runt 100 kr med frakt så det är ju inga pengar att snacka om egentligen. :) Får väl återkomma hur nöjd jag är med den när jag fått hem och testat den :)


Första synliga sparken & ultraljudet

Fredag morgon i Åre så fick Henrik känna första sparken och han är den första som kunde se sparkarna utifrån också! Det var häftigt. (Jag har fortfarande inte sett det då jag låg i helt fel vinkel för att kunna se). Tycker det var fint att han fick vara den första som såg det också. Då jag annars känt allting först och sådär. Han kunde säga liksom "nu, nu"... när han såg sparkarna och så svarade jag om jag kände dem. Och det stämde på varenda en :)

Jag har alltid sagt att det måste vara så himla mysigt att vara gravid då man känner att det är ett liv där inne liksom. Och det är  ä n n u mer fantastiskt än så. Det är helt magiskt. <3 Jag hittade ett dokument jag skrev den dagen jag "upptäckte" att jag var gravid. Jag hade ju misstänkt det innan, men jag kommer ihåg just den stunden som igår. Vad snabbt tiden har gått ändå!

Vi har ju varit på ultraljud också i förra veckan. Det om något var ju helt magiskt. <3 Det är så mycket större än vad man någonsin kunnat föreställa sig. Allt såg bra ut med bebisen. Det är så kul att de tar så god tid på sig och går igenom hela kroppen på bebisen och berättar vad dem ser! Hon var jättetrevlig hon som gjorde ultraljudet. Det gillas! Inte alls som gubben jag fick förra gången. :P


En till grej som inte hör till detta inlägg egentligen. Men orkar inte göra ett eget inlägg till det. Har ju fått schema fram till sista april. Inte dumt. Inte heltid (kunde få det om jag ville) men prioriterade hellre att få vara ledig påsken så då blev det lite mindre timmar. Och det är nog inte så dumt då jag börjar vara ganska trött och sliten efter jobbet. Fast jag kommer att få jobba mer om jag vill, för det kommer behövas. :) Dock började jag schemat idag med att åka hem från jobbet då jag blivit sjuk! Inte kul. Dessutom måste de ta in en ordinarie för mig ikväll. Känns inte kul men det funkar ju inte att jobba sjuk. Höll på att svimma flera gånger hos en vårdtagare också. Fick lägga mig på golvet med benen på en stol och som tur var så var vi dubbel personal just hos den vårdtagaren. Annars törs jag inte tänka på hur det hade gått! Så det finns inget alternativ att jag skulle kunna jobba. Och dessutom finns det ju en risk att smitta de gamla, vissa kan ju för tusan dö av ett virus. Nåja, nu ska jag försöka tvinga i mig nå i matväg och sedan lägga mig i soffan å inta viloläge. Hade tänkt lägga upp ett Åre inlägg men det får vänta till då jag känner mig piggare! Kan ge en försmak om att det var helt underbart men dåligt väder. Fast lördagen var det helt okej även på väderfronten tycker jag. Har man bara rätt inställning och rätt sällskap så är väl vädret det minsta bekymret. ;) Nåja, nu ska jag ta hand om mig själv så jag blir frisk. Hade tänkt bli frisk till onsdag, det borde vara ett realistiskt mål tycker jag!

På väg till Åre!! :D


Kolla vad jag hittade. En av de första nätterna med Izzy. Åh, jag kan sakna tiden då hon var sådär liten. <3

Nu när ni läser detta är vi på väg till Åre!

Googlade lite bilder därifrån som kommer här!!







Mmm, härligt ska det bli minsann! Åh bara få åka och ha semester! Jag & grabbarna! Vi har haft kul förr vi ;D haha Det är kul att de vill med fast de ska dras med gravida jag under hela resan. De kanske inte vet vad de har gett sig in på? ;) Ska bli så skönt! Ligga och läsa på kvällarna, må väl och umgås! Ser framemot det! Har längtat så länge nu och nu äntligen blir det av!

Jag lär nog hålla er uppdaterade! :)

Kram & hej så länge!

Otroligt lugn och skön helg!

Vilken otroligt lugn och fin helg jag haft. Eller långhelg har jag haft. Ledig från torsdag. Inte dumt :) Men det var välbehövligt må jag säga! Jag har verkligen njutit och tagit hand om mig själv. Jag har till och med tackat nej till jobb utan en endaste liten gnutta dåligt samvete. Det har nog med mitt nya sätt att tänka sedan jag blivit gravid att göra. Dessutom ringde de en timma innan kvällsjobbet skulle börja (i fredags). Jag hade faktiskt hunnit göra planer och det sa jag också. Visst kan man bli sjuk sådär på kort tid, men lite framförhållning kan man väl förvänta sig? Så jag sa nej till kvällsjobb fredag och även lördag (hade ju planer då med). Och det känns bra! Jag måste faktiskt tänka på mig själv också! Och känns inte så ösigt att jobba tre av fyra helger som det isf hade blivit. Dessutom när jag jobbat mer än heltid 3 veckor i rad, då mår jag inte dåligt av att ha lite jobb i två veckor. (Eftersom vi åker till Åre nästa vecka så blir det ju lite jobb då också). Jag ska njuta och må gott! 

Måste skriva ett extra litet tack till mamma och Emma som gjorde helgen extra fin för mig. Hade inte varit lika mysigt att sitta själv hela helgen. :) Fredag var jag och mamma på stan och shoppade lite till filuren. :) Det var mysigt! Sedan hade vi myskväll framför TV:n.

Rikigt gott var det med paltlunch igår och sedan åt jag och Emma middag ute på Golden. Mumsigt värre! Sedan bara snackade vi en massa och tiden sprang iväg!

Idag började jag dagen med en härlig promenad i vårsolen. Så härligt! Eller nja, jag började den väl inte så direkt. Då jag faktiskt steg upp strax innan halvåtta! Vad har hänt kan man ju tycka? Men lägger man sig i tid så stiger man upp i tid också! Och så sover jag ju middag ofta också. haha Så jag fixade och donade och åt frukost länge och bara myste. :) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på fram till Henrik kommer hem. Vilket är om tidigast 2h. Sedan blir det massa ärenden vi måste göra och lite fix och så söndagsmys förstås! Har ju inte fått ha han hemma på år och dar känns det som!

Nä nu tror jag ska ta mig en sväng förbi Öjebyn till bror min! Det var inte igår...


Min tehylla för er som inte sett det. Helt appropå ingenting. Men då blir det inte bildlöst iaf!


Efterlängtad och ledig dag

  Jag har vunnit två par mammajeans också på tradera för 3 kr. haha Med frakten blev det 55 kr,helt okej! ;) haha




Ikväll, snart, ska jag åka bort. Göra något jag inte gjort på länge. Nämligen umgås med några jag jobbat med (som jag faktiskt inte känner så bra alls), och eftersom vi inte längre jobbar med varandra så var det länge sedan jag såg två av dessa tre tjejer. Men ikväll ska vi hänga ihop alla fyra. Känns både kul och lite nervöst. haha Det är så skönt när andra tar tag i saker så här. Jag har blivit väldigt dålig på det senaste tiden. Men jag är så slut på kvällarna att jag orkar inte ens tänka tanken på att höra av mig och styra upp nånting. Men nu orkar jag faktiskt inte och det kanske är bra att låta andra fixa med sådant ett tag också. Låta andra träda fram eller nåt haha ;) Jag tycker det är lite tråkigt att jag inte har samma driv och kraft i mig, men jag vill ändå be om ursäkt till ni som kanske funderat. Hoppasjag får tillbaka lite kraft i och med järntabletterna. Vet inte om någon ens reflekterat över detta, då ingen har frågat mig rakt ut, men ändå. I förebyggande syfte. Jag har gått och blivit lite... Vad ska man kalla det? Det är så skönt att bara vara hemma och lägga mig halv åtta, åtta på kvällarna. haha Men för det betyder det inte att jag inte vill umgås, det gör jag gärna. :)

Idag när jag skulle få min efterlängtade sovmorgon så vaknar jag såklart kl 6. haha Det gjorde älsklingen också, och han steg upp då. Men jag tvingade mig att somna om. Vaknade till typ en gång i halvtimman, men halvnio blev den slutgiltiga uppstigningen. ;) Fick veta hur jag jobbar påskveckan och det känns så skönt! Blir ledig hela påskhelgen, förutom måndagen. Men det blir perfekt för då kan vi åka upp och vara i stugan hela helgen (tors-sön). Lovely! 

Idag har jag faktiskt tagit lite tag i vissa saker. Jag hörde om Anna eller kusinMalin ville följa på en promenad förut idag. Malin kunde så jag gick en sväng med henne och Ville. :) Sedan kom alla fotografierna jag framkallat. Så jag har satt in de i album och skrivit lite till. Tvättat har jag också gjort, hade tänkt hinna städa, men det har jag inte hunnit. Får väl se om jag förblir ledig imorgon också, för isf blir det en städdag! Sedan kommer fina mamma hit. <3




Fick höra hjärtljuden idag för första gången <3

Jag har varit hos min barnmorska idag på besök. Jag hade som jag redan misstänkt lågt blodtryck och lite lågt järnvärde, så det blir järntabletter från och med nu. Därför jag har hållt på att svimma så ofta senaste tiden. Känns skönt att veta varför iaf! :) Hon är så söt min barnmorska. Efter allt tjorv med när vi fick fara på ultraljudet i vecka 13 så ringde hon ju utan anledning bara för att höra hur det är med mig. Det är inte alla som gör så! Sedan när jag hade ryggproblem gjorde hon samma sak. Men idag så skulle hon leta reda på hjärtljuden på lillbusen där inne. Men hon fick leta ett bra tag. Sedan hittade hon dem och det var det finaste ljud jag hört! Det var magiskt underbart! <3 Barnmorskan blev så lättad att hon hukade sig ner mot min mage och sa med nästan tårar i ögonen "åååh jag ville bara svimma när jag först inte hittade ljuden". Med tanke på hur det blev sist, syftade hon på då. Hon var så söt där så jag inte kan beskriva det. haha Men förmodligen ligger moderkakan där i framkanten, sa hon, så det är därför det varit svårt att hitta ljuden. Nästa onsdag är det dags för oss att få se lilla filuren igen <3

Första "sparken"

Första sparken kände jag i söndags. <3 Vad blir det för vecka och dag? Vecka 18+6 kanske? Innan det kände jag "bara" suset av en fjäril (ungefär) i magen men då låg jag i sängen och kunde inte sova och bara tog på magen och "vilade" händerna där. Och vad känner jag! Två riktiga buffar. Kändes nästan som en kullerbytta.;P Sedan har jag som känt lite varje dag. Mest på kvällarna (då man har tid att bara ligga och känna) haha

Det händer så mycket nu, och jobbar mycket så tiden går så ruskigt snabbt. Det är ju bra, så inte väntan blir lika lång. :) Ikväll kommer älskling hem och vänder typ i dörren. Nä, inte riktigt, men imorgon bitti någon gång åker han iväg på firmatrippen till Kittelfjäll!

Nu bara längtar jag efter att få sova. Håller på att somna nu... Sjukt efterlängtad sovmorgon imorgon bitti iaf! :D

Barnvagn -check

Yey! Jag har hittat en barnvagn! Fast inte den jag tänkt mig. Men tack vare min fina kusin så hittade jag denna. Hon fick mig att inse att en annan barnvagn var bättre än den jag tänkt mig. Hade snöat in mig på Emmaljungas citycross, men sedan började vi kolla för och nackdelar mot för hennes som hon har (brio happy), och den verkar mycket bättre och mer stilren och går att få tag i till bättre pris dessutom OCH nyare modell. Denna är bara ett år och fyra månader gammal... Dock i Örebro. Men tur att jag har Carro just där då. :) Får ju dock vänta ett tag med att få upp den, men det gör ju inget. Vi ska ju ändå vänta 20 veckor till förhoppningsvis. Halvvägs nu ju by the way! Skönt att ha en sak ur världen även om det inte var någon panik än att skaffa vagn så är det bra med en grej mindre att beta av. Och så är det ju så kul att köpa saker till barnet så det är kul att kunna "sprala" ut det lite så man har något att se fram emot jämt :) Det finns så himla mycket fina och bra grejer och kläder att köpa begagnat! Jag är glad jag inte är en sådan som MÅSTE ha nya bara för att och sådär. Och att ärva grejer är ju det bästa. :) Kommer dock inte kunna ärva allt för mycket, men en hel del grejer som Ville inte kommer behöva sedan kommer vi få låna. :)

Men nu längtar jag till vi får hem vår barnvagn. :)

Ola


Kollade lite på The Voice igår. Vad hade Ola på sig??!? Inte snyggt iaf!
Hur gick det för Pite-tjejen? Kanske måste kolla upp det ;) Tycker hon gjorde bra ifrån sig iaf!

Rörelser i magen <3

Det är verkligen fullt upp för mig just nu. Imorgon är det sjätte jobbdagen i rad. Jag saknar sovmorgon! Söndag är jag ledig men då ska vi vara i Arnemark kl 8.00 senast för att vi ska åka upp till Keräsjänkkä för att fira Henriks födelsedag där med hans mamma och pappa och kanske lite släkt, vem vet!. Vi åker upp vi två, min mamma och H:s pappa. :) Så då blir det tårta och så där sedan åker vi allihopa till IKEA. Ska nog köpa lite barngrejer...

Fan. Hela inlägget försvann utom det där. Orka skriva allt igen. Fan att jag inte lär mig att kopiera ALLTID innan jag trycker på uppdatera... Suck...

Känner i alla fall att jag är riktigt sliten och trött då jag jobbar så intensivt. Humöret känner jag också av. Speciellt på sura gubbar. Jag blir nästan grinfärdig alltså. Eller jag b l i r  det. Har hållt på att bryta ihop flera gånger denna dag. Så längtar till på torsdag då jag får lite ledigt och framförallt sovmorgon. Bara för det så kommer jag väl vakna aptidigt av något annat. Typ Izzy.

Annars så har jag ju faktiskt börjat känna av lite rörelser av liv där inne i magen. <3 Inga tydliga sparkar men rörelser som är svåra att beskriva. Lite som ett gurglande där inne i magen. Man kan känna suset och ja lite sådär. Dröjer nog inte så länge innan mer tydliga sparkar börjar komma. (Hoppas jag) Henrik kan inte känna när han känner på magen, men snart så tror jag han med kan känna. :)

Annars då, om jag nu ska försöka dokumentera lite just om graviditeten... Jag mår som vanligt. Får värk när jag anstränger mig mycket (i ryggen) men inte annars. Och värken går över. Kan känna lite hugg på höger sida i magen. Vet inte riktigt vad det är, men det gör faktiskt ont. Sedan har jag någon konstig känsla under höger bröst också. ;P Känns lite som att det vill domna när jag ligger mer mot sidan åt det hållet. Och när jag trycker typ mot benet där under (är det nåt revben kanske?), så är det som ömt. ? Konstigt nog. Och tröttheten märker jag av. Och orken att ta tag i saker å ting.

Nej nu ska jag göra nåt. Vad vet jag inte... blocka lite barnvagnar kanske...


En solig dag i mars


Från när vi gick en prommis på isen i söndags...Vilken härlig helg det var!

Nu är jobbveckan påbörjad. Har blivit en hel del jobb sista veckorna, men det är kul! Skönt när jag faktiskt vet lite innan hur jag jobbar också. Hoppas det får fortsätta så. Börjar 12:15 idag, och jobbar till 16:30. Skön start så här en måndag. Solen skiner iaf! :) Lite kallare är det dock ute.

Mitt hår växer för övrigt som ogräs nu när jag är gravid. (Jag klagar inte). :) Gjorde förresten slingor i lördags som ni kanske ser på bilden. :)

Jag har så mycket jag egentligen vill skriva. Många saker som oroar mig. Men jag vet inte hur jag ska göra med det. Menmen. Nu har jag inget vettigt att skriva så jag bara babblar på så det är väl bäst att avsluta så här!

För fyra år sedan

Vet ni vad jag gjorde för fyra år sedan? Då var jag på stranden i Mexiko med denna brud. ;) Galet bra resa det var!


Längdåkning & underbart marsväder

Jag har gjort många utkast den senaste tiden. Jag har försökt göra ett i kategorin personligt. Men nä, det känns inte lämpligt att lägga ut det, så det får nog förbli utkast utav dem.

Tänk, nu är det mars! Vad tiden ändå gått snabbt. Vi har mycket planerat i Mars men bara roliga grejer! :D Dels Åre. Sedan är H iväg med jobbet till Kittelfjäll helgen innan det. Det är också Henriks födelsedag. Sedan är det ju ultraljudet också! <3 Och mycket annat däremellan förstås! Sedan är det bara april och maj som jag antagligen kommer jobba. :D Sedan blir det förhoppningsvis en sommar med massa mystid! Kommer säkert bli lite jobbigt och en evig längtan och väntan men ändå! Sofie har lovat att vi ska dricka saft och bulla i hamnen så ofta vi bara kan! Hon ska gå ner i tid till 75% så det passar ju mig perfekt. haha :)



Idag har vi haft en toppendag ute i Sikforsspåret! 5 km längdåkning blev det. Min teknik var inte den bästa så jag var typ heeeelt slut sen! Och så var jag en mes (som väntat) i alla nedförsbackar och gjorde både en och annan ljudeffekt haha (så som wiiii, aaaaah, ååååååh) mesta dels lät det som "ahhh" och ganska rädd ton så att säga. Men just när denna bild togs lät det nog "wiiii" haha. Kanske borde åka vasaloppet nästa år? ;P

Sedan blev det en skön bastu och så blev jag Annasugen så jag åkte dit och fick mig en god kopp te och nybakad hallonpaj! :) Och sällskap förstås! Jag tycker det är så kul när det blir sådär spontant påkommet! :)

Nu väntar jag på att få krypa till kojs!




Lilla du i magen <3

 

Tänk att vårt lilla mirakel är där inne. <3 Och det är så fantastiskt detta med kärlek. <3 Hur mycket man kan älska en människa (nu pratar jag om H). Jag älskar dig bara mer och mer för varje dag och tänka sig hur mycket vi kommer att älska vårt barn? Gaaaaalet mycket! All kärlek i världen! Tack för att du finns i mitt liv och alltid finns där och vet exakt vad jag behöver och att du står ut med mina hormonsvallningar och alla mina fel och brister och älskar mig för den jag är. <3 Jag älskar dig gubben!

Ja, nu är det ju helt olika storlekar och vinklar på själva bilderna, och hur nära jag är kameran. Men då ser ni på ett ungefär. Det är kul att jämföra så här för mig, då jag själv inte tycker magen växt så mycket sedan vecka 14. Men det ser jag ju nu att den har. Och nu har gamlingar på jobbet som inte vet att jag är gravid börjat fråga om jag inte är det. ;) Så nu börjar det märkas minsann!

En liten parantes kommer här: Ska bli kul att se då Emma kommit hem hur mycket hennes mage har växt under deras resa. Just det ja, det har jag inte berättat för er läsare. Att när jag berättade för Emma att jag var gravid så sa hon att det är hon också! Och vid närmare frågningar så kom det ju fram att vi är beräknade på EXAKT samma datum. Senaste mensens första dag är densamma för oss båda. haha Så skoj att det blev så fast vi inte har pratat med varandra om det innan! Det är ju bara sådant som man sagt att vi hoppas det blir så, att fler kompisar är gravida samtidigt. Och så blev det så! Hoppas det är okej att jag skriver det här Emma, men jag tror du tycker det är okej! :) hihi Annars får du hojta till där från lyxvillan i Florida så tar jag förstås bort det :)