Längdåkning & underbart marsväder

Jag har gjort många utkast den senaste tiden. Jag har försökt göra ett i kategorin personligt. Men nä, det känns inte lämpligt att lägga ut det, så det får nog förbli utkast utav dem.

Tänk, nu är det mars! Vad tiden ändå gått snabbt. Vi har mycket planerat i Mars men bara roliga grejer! :D Dels Åre. Sedan är H iväg med jobbet till Kittelfjäll helgen innan det. Det är också Henriks födelsedag. Sedan är det ju ultraljudet också! <3 Och mycket annat däremellan förstås! Sedan är det bara april och maj som jag antagligen kommer jobba. :D Sedan blir det förhoppningsvis en sommar med massa mystid! Kommer säkert bli lite jobbigt och en evig längtan och väntan men ändå! Sofie har lovat att vi ska dricka saft och bulla i hamnen så ofta vi bara kan! Hon ska gå ner i tid till 75% så det passar ju mig perfekt. haha :)



Idag har vi haft en toppendag ute i Sikforsspåret! 5 km längdåkning blev det. Min teknik var inte den bästa så jag var typ heeeelt slut sen! Och så var jag en mes (som väntat) i alla nedförsbackar och gjorde både en och annan ljudeffekt haha (så som wiiii, aaaaah, ååååååh) mesta dels lät det som "ahhh" och ganska rädd ton så att säga. Men just när denna bild togs lät det nog "wiiii" haha. Kanske borde åka vasaloppet nästa år? ;P

Sedan blev det en skön bastu och så blev jag Annasugen så jag åkte dit och fick mig en god kopp te och nybakad hallonpaj! :) Och sällskap förstås! Jag tycker det är så kul när det blir sådär spontant påkommet! :)

Nu väntar jag på att få krypa till kojs!




Kommentarer
Postat av: Malin

Självklart kommer jag länka till den nya bloggen när jag börjar blogga i den :)

Postat av: mamma

Sara var försiktig med din fog.Henke vilken fart du ser ut att ha.Hoppas er dag blev bra.

2012-03-04 @ 14:59:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback