när tiden stannar för en sekund

ja tiden stannade allt i en timma typ ungefär idag.

det var nåt jag hade att säga här men nu minns jag det inte.
kan väl berätta att jag ska på julshow ikväll med natta och emme! natta fixade tre gratisbiljetter, hoppas det är hyffsade platser :) kul ska vi ha iaf!
tackade nej till jobb imorgon :( hatar sånt! förklarade att vi flyttar men vet inte om hon fattade för hon lät då inte så förstående :(


Jag är så frustrerad för jag har så många bra vänner så långt ifrån mig :( Vill ju bo nääära! <3 Sassa, Anna och Carro! <3 Det är nästan helt sjukt hur nära man kan stå vissa vänner som ändå är så långt ifrån. Ibland kanske vi hörs på länge, men det är ALLTID, och då menar jag just ALLTID samma sak när vi väl hörs eller ses. Saknar er så jävla mycket så det gör ont. Vad skulle jag tillexempel ha gjort i min sits nu utan Anna? Skulle aldrig, aldrig, (antagligen) sagt det annars... visst att det är jobbigt nu, men i slutändan blir det nog bra, det måste jag tro. Och utan Carro hade det inte heller blivit. Från första början. Och Sassa <3 Du finns alltid där för mig och det vet jag! Jag älskar dig massor vännen! Jag älskar er alla nåt så enormt! <3

Älskar alla mina andra vänner också såklart! <3 Men just nu pratar jag om de jag inte har nära nu :((( Och snart försvinner Karin för ett par månader :(

http://www.tiiamo.se/dmz/famedate/ kolla in den sidan, vilken kändis man får gå på dejt med typ ;) jag blev Marie Serneholt om jag skulle vilja gå på en kvinnlig dejt och Måns som den manliga dejten. haha lite komiskt tycker jag!

ajja dags att packa kanske? nej just det ja! det är så fullt i lådor och sopsäckar (mina kläder) så det går knappt att gå. så ny tycker jag faktiskt jag varit duktig och inte behöver packa mer förrän imorgon när grejjer försvinner. går ju seriöst inte packa nu när man inte ens kan röra sig! eller hur? ;) då får jag göra mig klar för att åka till luleå då istället! great!

ge mig handen min vän

jag hatar den här känslan.
fattar inte varför jag gör så,
för jag hatar känslan efteråt.
sen kan jag inte vara snäll
mot mig själv så då måste
jag straffas för det också.


MÅSTE PACKA VARFÖR ÄR JAG SÅ SEEEEG!?!

Irriterad? eller?

Jag blir så jäkla irriterad på detta vintriga väglag. (Inte vintern, misstolka mig inte) Först och främst att det är saamma problem varenda, varenda vinter i Sthlm. "Nej inte har vi vinterdäck, vi trodde inte snön skulle komma än" Det är för tusan snart december! Skärp er! På med vinterdäckan och sluta svamla! SEN är jag också irriterad på att de plogar så förbannat segt här i Piteå. Men just utanför lägenheten, där plogar de minsann halv fem på morgonen! Himla tur jag slipper detta efter fredagen som kommer nu! Seriöst, de är skiiitsega. I ä-byn gick allt minsann mycket snabbare. Skärpning på er Piteå Kommun!

SEEEEN är jag också irriterad på a-kassan, samt arbetsförmedlingen. I mitt papper från arbets så står det klart och tydligt att de kontaktar mig för en ny tid för uppföljning av ny handlingsplan eller nåt åt det hållet. Vad får jag för brev i postlådan? JO, ett där det står typ "vi har inte hört av dig på länge och undrar om du fortfarande vill vara inskriven" och med ett sista datum jag måste ha kontaktat dem, som är i övermorgon, annars får jag inte vara inskriven. Jag mailade igår. Svarar hon? NEJ! Jag ringde dit, är hon där? SVAR NEJ!

Då tänker jag, nu ringer jag a-kassan medan jag är på g. Vad händer då? Jo, DÅ har de begränsade öppettider, stänger klockan 11, när ska jag kunna ringa dem? (för jag har fortfarande inte fått igång min a-kassa, jag vill fan veta vart det stora problemet sitter)!!!

Och oj vad jag gruvar mig för imorgon. fan, hur ska detta sluta....

Äh, dags att ta nya tag, slappa i soffan i tio minuter sedan till sjukgymnastiken. Sedan hem igen, packa, packa, (vill till frida och hälsa på också, bebisen kommer ju närsomhelst), men vet inte om jag hinner, sen sova och så jobba igen. suck...aa. jag får iaf tänka på de exemplariska planerna som finns för framtiden. Igår på morgonen fanns det NOLL planer, nu finns det ändå några stycken. :)

Planer som heter duga

Nu har jag planer som heter duga alltså :D yeeeey! :D Nu måste jag bara spara, spara, spara pengar! Blir nog inte till att köpa så mycket nytt till lägenheten ändå, efter allt. Känns bra med liiiiite planer iaf :D Ska nog överleva de här tre dagarna på andra sidan, med detta att ta fram från bagaget om jag får ångest. :P



Dilemma

Hur kan ett jobb ge en så mycket ångest :( Det går ju oftast bra när jag väl har jobbat klart dagen där och sådär, men fan vad ångest jag har nu! Tre dagar den här veckan på andra sidan. :( Imorgon börjar jag dessutom sju, vilket jag aldrig gjort förut och det är bara EN som börjar sju, jag vet knappt vad jag ska göra då! Samtidigt kan jag ju inte sluta där heller, för det är för lite jobb att bara jobba på Djupviken...

Framtidsplaner?

Jag vill göra något med mitt liv, NU, medan jag är UNG! Är sugen på Filippinerna, reseledare någonstans, hälsa på Karin & Stewen i Dublin sedan när de kommit dit och kommit sig tillrätta. :) Jag vill göra nåt! Jag vill planera, jag vill ha bestämt så jag kan se framemot det! JAG MÅSTE GÖRA NÅGOT! Jag får panik!

För att duga och räcka till

Helgen som var spenderades i Kåbdalis i en stuga med min älskade. :) Vi firade ett år tillsammans <3. Tänk vad tiden går! Det är helt sjukt alltså. ETT ÅR. Det känns som om det vore igår typ .:) Iaf, åkte slalom och myste mest. Sååå härligt att åka slalom igen! Men det kändes förstås inte bara lite i knäna, men jag överlever smärtan när jag får göra något jag älskar så mycket. <3



Igår, söndag, begav vi oss alltså hemåt igen. Jag hann förbi en liten favorittant i ä-byn och sedan åkte vi till Henkes pappa som fyllde hela 57 år! Grattis till honom!

Idag blev jag ledig. Vaknade klockan nio när telefonen ringde. "Dolt nummer". Tänkte det var vik-anskaffningen ändå, men det var från socialtjänsten i ä-byn. "Vad har jag nu gjort då?" Tänkte jag. :p Men det visade sig att hon såg i sina papper att jag ansökt om att få bli kontaktperson... (Hur länge sedan var det Karin? Som vi gick upp och sa det? Typ när vi gick ettan på gymnasiet?) Det var så skrattretande, tänk vad lång tid det tar. Hon blev snopen när jag sa att det där var gammalt och att jag redan är kontaktperson sedan två år tillbaka, typ. "Är det någon handläggare i älvsbyn som utrett dig då" ÖÖÖHH JAAAA! Ja, så kan det gå iaf!

Nu tvättar jag och försöker packa i flyttlådor. Jag är SÄMST på det, för jag orkar inte linda in varenda glas i papper. (Orkar inte linda in ETT ENDA glas, går det sönder så går det sönder tänker jag. Men jag fattar ju att det inte är smart. Men det tar ju sådan tid om jag skulle göra så!

Iaf, ska passa tvätten så det kanske är klart till tolv då jag ska till sjukgymnastiken och träna. Sjukgymnasten är på gymet då och hoppas träffa henne för jag har inte pratat med henne på flera veckor, hon vet till exempel inte att jag har sådär sjukt ont typ jämt nu! :/ Måste höra om jag alltid ska ha såhär, jag orkar det fan inte!


Åter till jobbandet då! På återseende!

Ps. förresten! Innebandyspelandet var grymt kul! Det måste vi göra om!

Comeback ;)

Jag förstår bara inte varför jag inte kan säga som det är och jag blir så jävla arg på mig själv! För det är väl "bara" så enkelt, eller? Är väl bara att säga exakt som det är?! Men på något sätt måste det ju ge mig något... tänker jag iaf. Jag förstår ingenting längre, bara det dåliga.Det känns som att alla försvinner med tiden och det vill inte jag! En efter en försvinner... Jag får panik! Kan inte bara alla stanna nära mig och förbli det. Jag kan inte kontrollera det, eller jag kan ju det, men det gör så att jag inte har det eller ja, rappakaljavarning.

Nu ska jag fixa lite i lägenheten, packa lite i kartonger kanske och sedan göra mig klar för innebandyspelningen. Min comeback! ;) haha



Sommar, min mamma och hennes "vän" och jobbarkompis Helena:)

det finns vissa stunder jag tänker på varje dag

det finns vissa människor jag tänker på varje dag
som finns här under huden
som följer mitt hjärtas slag


Man behöver inte alltid vara stark, man får finnas ändå

Tänk vad de orden kan betyda....

Helt underbar vistelse har jag haft! (har inte haft tid att skriva förrän nu)
Väl i Kristinehamn åt vi en mysig frukost hemma hos Anna. Sedan bjöd hennes mamma oss på lunch (utanför)? stan, tacobuffé. Sedan började vi vår bilresa ner till Göteborg. (Anna körde hela tiden, fram och tillbaka) Hon var himla duktig, jag skulle bli supernervös om jag körde E20 i Göteborg, i RUSNINGSTRAFIK. Iaf, när vi kom till Kungsbacka trodde vi att vi kommit fel, så vi frågade ett par killar. Haha de trodde att vi skulle uppträda när de fick reda på vart vi skulle! (vi måste ha sett ut som några riktiga superstjärnor) haha :p Har egentligen inga ord som kan beskriva hur underbart det var. Men, men, det behövs inte. Jag fick iaf dela det med Anna, och hon känner likadant som jag, så hon kan iaf förstå. :) Det är så stor skillnad att kunna dela en bra upplevelse med någon annan. <3

När vi (hon) körde hem på natten, sov jag mest, jag kunde inte hålla mig vaken efter en typ sömnlös natt på tåget. (hade sådan himla värk i knäna så jag kunde absolut inte sova, (likadant på hemvägen). Iaf, hon fixade hemresan trots att jag var rätt tråkig som sov. :p Dagen efter var det strålande sol och klarblå himmel. Gissa vad vi gjorde då? Japp, det var upplagt för fotografering ute minsann! Det var kul, för Anna är så himla duktig! Sedan var det dags att ta bussen mot Örebro där jag träffade min underbara Carro. Vi åt på en dyr restaurang, lyxmiddag, pratade och myste och njöt av varandras sällskap. Tänk om jag kunde bo närmare? Då hade jag haft både Carro OCH Anna, nära? jase, drömma kan man ju!

Äh, det här blev inte bra beskrivet så jag orkar inte fortsätta. Jag har iaf haft det bra och jag är tillbaka i verkligheten med allt vad det innebär. Har fått veta hur jag jobbar jul. Jag är ledig själva julafton men funderar på att ringa ä-byn och höra om de fortfarande behöver en vikarie där julafton nu. Blir många dagar på rad, men det ger pengar. Skulle vara skönt att vara ledig en julafton för en gångs skull, men jag tänker att ödet får bestämma. Jag ringer och kollar, har de fixat vikarie så är det meningen jag ska vara ledig, annars inte. :p

Nu ska jag se om Malin & barnen är hemma, eller kanske Frida. Behöver se något annat än lägenheten där jag ser alla kraven (måste verkligen ta tag i packningen) behöver träffa barnen och bara uppleva rakhet och oskuldsfullhet.

Förresten, vet att några varit sugna på att köpa ljus, jag ska skicka in en beställning nu i dagarna, så de som vill beställa... - Det är fritt fram nu! ;)

Over and out.

Allting kan förändras, men man vill inte förstå

alltså jag orkar fan inte det här. det är ju så här JÄMT! jag vet att jag kan göra fel, men det kan alla, det är INTE bara jag som gör fel!! jag försöker hitta vägar åt olika håll, men det verkar vara helt förgäves. ni fattar inte hur mycket jag försöker göra allting bra men det blir bara tvärtom hela tiden. vettetusan vad jag ska göra åt det. jag orkar inte.

ska iaf bli otroligt superjätteduperskönt att sätta mig på tåget imorgonkväll. det behöver jag och jag ska ha det helt underbart, det har jag bestämt mig för och så ska det bli! <3

sorry, men jag är faktiskt frustrerad, jag rår inte för det :(


Happiness comes in many forms

Karin hade lagt upp detta på hennes bdb, och det är sååå sant! OTH i våra hjärtan! <3

"Happiness comes in many forms -- in the company of good friends, in the feeling you get when you make someone else's dream come true, or in the promise of hope renewed. It's okay to let yourself be happy because you never know how fleeting that happiness might be."

- Lucas Scott



Jag har tänkt på en sak. Både i ensam mamma söker och bonde söker fru så är det ALLTID sol. Var tusan befann dem sig i somras? Vad jag minns gick soldagarna att räkna på två händer, MAX, alltså! Bara en tankeställare jag hade. :p

Nu har jag jobbat hela helgen och jobbar till på torsdag. Då är det snabba bud, och samma kväll kommer jag sitta på tåget på väg mot lite mer södra bredder. Ska bli riktigt kul, spännande med lite miljöombyte (vilket aldrig är helt fel) och dessutom får jag träffa min underbara vän Anna igen. Kommer bli massa skoj, känner jag på mig! Iaf, åter till stressandet, denna vecka har jag dessutom har jättemkt ärenden som jag dessutom ska göra innan jag åker. Och när jag kommer hem (söndag), är det ljusvisning samma kväll. Ska bli spännande att se om jag pallar det. Sedan helgen efter det är det Kåbdalis hela helgen (ett-årsfirande) med världens bästa Henke <3, och helgen efter det flyttar vi. (Hoppas jag inte får jobberbjudande, för jag har sååååå svårt att säga nej)

Nu är mina ögon trötta så jag hoppas jag får sova bättre inatt än vad jag gjorde föregående natt! (Har mycket sömn att ta igen, tror jag)

Kraaaaam och heeeeeej! <3






Om du törs

Dagen igår straffar sig idag. Så är det! Men jag funderar på att strunta i det, men jag tror kraven vinner den här gången också. Det är svårt, verkligen. Och jag tror det är svårt att kunna förstå, men man behöver inte förstå, det räcker om man försöker visa lite empati, det tror jag iaf!

Igår skickade jag in intyget till a-kassan så då får ni veta om någon vecka om jag är lika förbannad då. :p

I helgen jobbar jag, men idag är jag ledig. Så jag ska göra massa nytta hade jag tänkt, (vad menar jag med nytta)? Ikväll är jag dock bjuden på kalas, det ska bli trevligt!

Nu har jag börjat vakna på nätterna av att jag har ont i knäna, nämde det för sjukgymnasten när jag var och tränade nu på morgonen... Det beror på kylan. Känner tydligen av det med mina problem. ÄR sååååå less!! Kommer det alltid vara såhär? :/

Kram & hej!

Spröd som en snöflinga försöker jag landa hel

Jävla a-kassa skit! Jag har väntat i en evighet (sedan augusti) och idag ringer jag dit för att få höra vart det stora problemet sitter "du har inte skickat in intyg för augusti" nähä? Kanske för att jag skickade det i augusti? Blir så irriterad!! Och så frågade jag varför jag inte fått veta det "det stod på pappret vi skickade ut" det enda som stod var att de saknade uppgifter för studierna, och det skickade jag in på en gång. Och det stod typ som att "antingen saknar vi studieuppgifter eller så arbetsgivarintyg" och jag hade ju skickat alla arbetsgivarintyg så jag fattade väl inte att det var JUST augusti de ville ha! Idioter! Jag kanske överreagerar men vad fan! Jag är väl ingen tankeläsare! Nu när jag då skickar in det pappret, hur många veckor till ska det inte då ta?! Ska himla säkert ringa dit igen om två veckor och bara påpeka det igen och fråga om de fått intyget jag kommer skicka nu!!

Vad tror ni hände när jag nu ringde till lönekontoret?! Då har de slut på deras telefontid, den gick ut 14.30 och nu är klockan 14.40. ORKA!!

All helgona helgen

För mig är det en högtid då vi ska hedra våra kära som är döda, tända ljus och tänka på dem. Inte klä ut oss och skrämma skiten ur folk... Nåja, jag har inte råkat ut för några "bus eller godisbarn" omän jag ville Emma & Emil skulle komma förbi mig. Fick lite bilder på dem istället som jag tror jag ska lägga ut här också. :)


Har ni sett några sötare och läskigare häxor? Emma hade börjat gråta när hon tittade sig själv i spegeln :) hihi Emil var dock stentuff! Blev lite rädd för Emma men inte för sig själv. Han var den som gick med bestämda steg till grannens dörr! De gick bara till grannen och till moster ;) Så bilderna är från Fridas mobil, så vet ni! ;)


Cooola Emil!


Coola Emma!

Var i alla fall på kyrkogården och tända två femdygnsljus, (eftersom jag visste jag inte skulle kunna gå dit igen), eftersom jag var på Boda Borg i Skellefteå med Emma, Sara och stallgänget igår, vilket var grymt kul! Vi klarade många banor! Iaf, åter till kyrkorgården, det var så himla vackert och fridfullt. Det var tänt på nästan alla gravar. Tänk om jag haft kameran med mig och lyckats fånga det fridfulla i bilden... Det var vackert!

Idag har det tydligen snöat i Nystrand (men det syns inte, bara frost ute nu) Eller det har "snöat" enligt mamma på morgonen, men jag vet inte om jag tror henne. Man ser det ju inte ens! Så det räknas väl inte heller som den "första snön"  direkt som man faktiskt ska kunna ta på! Den ska synas på marken! Vad har hänt med klimat Sverige när det faktiskt har kommit "första snön" i Sundsvall och till och med utanför Örebro?!? (Och den ligger dessutom kvar nu, över en dm på vissa ställen)Knäppt? Ja!

Räknas det här som "första snön"? Enligt mig -NEJ! Vad säger ni?

Det spelar ingen roll

Förnamn = Mellan namn
Efternamn = Närmaste granne
Hemstad= senaste bussbesöket
Ålder = mammas ålder
Yrke = pappas yrke
Intressen = det du avskyr
Du har lika många barn som du har piercingar ( örhängen räknas )
Hårfärg = tröjans färg
Ögonfärg = byxornas färg
Musiksmak = sånt du inte tål
Idol = den du senast lyssande på

Jag heter Maud Erika? och bor i Sundsvall. Jag är 49 år och jobbar som ingenjör. Jag älskar att ha tråkigt och jag älskar äckliga kryp och människor som är elaka och dumma, falska och pratar bakom ryggen på mig. . Jag har tre barn. Jag har vitt hår och grå ögon. Jag älskar att lyssna på jazz, hiphop och framförallt hårdrock och min idol är Sara Isaksson.

(
Tänk att min senaste bussresa var till Sundsvall!! :p (tror jag åtminstone)