Kikar in och säger hej

Ibland sätter jag mig typ aldrig framför datorn, och från mobilen blir det inte heller så ofta. Men tänkte skriva ordentligare nu efter namngivelsen då det lugnar ner sig. Men kikar in och säger hej lite snabbt nu. Vi har just kommit hem från att ha badat i varmbadet allihopa.Det gick bra för alla inblandade. :)
 
 

Tjejmilen 2015

Ja vilken dag! Vi höll på att inte starta alls då regnet fullkomligen vräkte ner 15 min innan starten och My var så trött så hon skrek och grät massor. Men då vi gått tillbaka 100 meter så slutade det regna och My somnade. Så vi startade och det gick superbra med båda barnen. My fick bäras i selen ca 3 km. Och hon var vaken i 7 km och sen var hon ändå nöjd i vagnen.Vår tid blev 1h och 48 min. :) Nu har jag beställt en sele i för tidig namngivningspresent av min mamma å pappa. Har inte förstått hur stor skillnad det kan vara på olika selar då den jag hade med Melissa gjorde så jag fick sådan värk lite överallt. Ska bli skönt att inte bli så låst hemma då jag inte gärna går på promenader till lekparken å så med Melissa då My inte alltid vill vara vaken i vagnen. Och att den är ergonomisk så jag orkar bära henne utan att jag får så ont. Toppentoppen. :) Och taggad för att vara med nästa år är jag. Men då springa. Men tror aldrig jag kommer orka springa en mil men kanske halva iaf. Grymt kul och härlig stämning. :) Någon mer som vill med? :)

Melissa och Aylin <3

Älskade småfisar! <3

Den här bilden ramade jag in och gav till Davut då han fyllde år. :)
 
Har suttit och planerat lite till Mys namnkalas idag. Och senare idag åker jag ju till Sthlm. Ska bli trevligt, men spännande se hur det går att gå en mil med My i vagn (som inte tror sig alltför länge i vagnen), plus att jag skadat tån och jag har inte gått en mil på sjuuuukt länge. haha Jag lär vara mer eller mindre död efteråt. :) Och så har de lovat regn. Pepppepp!