Aylin och Melissa <3

Mäkta stolt över sin lillkompis Aylin! 
 
Och ville gärna ge henne nappen! :) 
 
Och i "farmors tröja" :) 
 
 
 

Sjuk igen

Bild från Barcelona ifjol. 
 
 
Det gick 1.5 vecka på förskolan innan Melissa blev sjuk. Blir så less! Förkyld är hon nu (igen). Hon har sovit superbra senaste tre nätterna, hela nätter utan att vakna en enda gång i sin egna säng. Har inte vågat ropa hej då hon förut då och då sovit några nätter på rad sådär också. Men inatt var det inte roligt att vara liten. Hon vaknade flera gånger och var ledsen och sa "ajajajaj". Stackars liten. Hosta och snorig. Säkert ont i halsen också då hon inte äter som vanligt heller. :( Inte för att vi ser det som ett problem när hon vaknar och vill komma till vår säng. För hon sover ju hur bra som helst när hon sover med oss. Hon är ju aldrig vaken iaf. Men fast det är hur mysigt som helst att sova tätt ihop alla tre så är det väldigt skönt de där nätterna när hon sover hela natten i egen säng. Vi känner oss utvilade på ett helt annat sätt än annars. :)
 
Anna skrev och frågade om vi hade lite blomjord till ett projekt hon ska göra med förskolebarnen på hennes praktikplats. Vilket vi hade. Så då blev jag ju sugen på att plantera så har förberett några krukor som jag ska sätta lite blomfrön i som jag hade hemma. Tänk, i sommar har vi gräs på framsidan också! YEEEEY! :D
 
 

Älskade unge! <3

Vi har varit ute på förmiddagen. Vi tänkte cykla därav hjälmen. Men väl på cykeln så ville hon inte. ;) Så vi lekte lite ute på gården istället. :)
 
 
                               Så här såg hon ut först när jag sa "Titta i kameran". :)
 
                            Och så sa jag "Kan du skratta" :) Tokungen våran! <3
 
 
 

Bus!

Bus!
 
En veckas jobb är avklarad och igår kväll blev det afterwork på Nodo med mammagruppen. Trevligttrevligt!
Jag var helt slut efter fyra dagars jobb. haha Så jag sökte föräldraledigt nästa helg bara för att. haha Tänker att jag får ju inte gå ut för hårt liksom! ;)

Just nu sover lillan i soffan. Hon var supertrött och tvärsomnade i min famn. Så jag lät hon få sova vidare där medan jag skickat in en partylite beställning och efter en skööön sovmorgon för min del sover nu även pappan. Han skulle väckas 11 men jag låter honom sova till han vaknar. :) Tänkte göra tacos. Blev så sugen på det till middag idag. Mums! 

Nej nu ska jag göra lite mer nytta innan mina två busar vaknar och vill på äventyr. (Hoppas jag) :) 


 

Bättre sent och kort än aldrig!

Åh vad jag är dålig på att skriva. Men det är för att min dator är extremt krånglig och mobilappen har slutat att fungera... Är ju enklare med den. Sitter typ aldrig vid datorn... På tal om det blev jag påmind varför jag sitter här nu. Borde ta tag i ljusbeställningen istället....
 
Ska se om jag har någon bild att slänga upp till er i brist på annat i alla fall... Blir instagram bilder... Sorry för er som redan sett dem! :)