Vad är allting värt till slut?



Vad är allting värt till slut? Egentligen? Nu kommer det igen, det där egentligen...

Iaf, har hämtat barnen på dagis idag, direkt efter lunch. Emma ville inte följa med mig men när hon fick veta att hon fick baka VAD HON VILLE, så gick det bra. :) haha Dock testade jag ett nytt recept - apelsinkaka med russin, den kastade jag. Men Emma gillade den så jag skickade med några bitar till henne. Av henne fick jag typ bröd, hon hittade på receptet, och det gick faktiskt att äta som bröd, tror jag. Ska se om jag kan testa imorgon. haha Emil hjälpte mest mig. :)

Nu är jag klar före Henke, igen :D Trodde dock inte det eftersom jag skulle vara med barnen och vi tänkte hinna på stan före vi ska ut och äta middag med ett gäng. Som ni ser på bilden, (dagsfärsk bild), så ska jag bara fixa håret! (som iof är ett mysterium varje gång jag ska försöka göra nåt med det) Efter middagen ska vi på Piterevyn. Tror jag är jättekul! Är bara rädd att de pratar pitemål för mycket så jag inte förstår. haha Trevligt ska det bli iaf!

Scary

Jag läste just ett skrämmande inlägg på en okänd blogg (hamnade bara där av en slump) Är jag DÄR liksom? Kände igen mig så mycket... Jag är nog inte där, där, men på god väg. Vad håller jag på med liksom? Tankarna far ju till det heeela tiden. Helt sjukt egentligen.

Nu är jag hemma på "timmarna". Ska snart gå en promenad och sedan traska till jobbet hade jag tänkt. Få mig lite motion, det behövs!

Karin, jag saknar dig redan! Innan du ens har åkt :(



Puss på dig!

försöker fånga allt vad livet ger

haha ibland är jag bara så klantig! Skulle iväg med bilen och så tänker jag "vad är det där för skum man som vägrar gå över vägen", eftersom han stod precis vid vägkanten. När jag kommer närmare ser jag med andnöd att det är en polisman som står med lasern och skjuter! Tur att jag hade bilar framför mig, annars vet jag inte om jag körde lite för fort? Har iaf fått tillbaka mina efterlängtade vantar idag :D

Förresten, jag stör mig så mycket på en tjej från tresco när vi var ut i lördags. Hur fasen kan hon säga så? Usch, tänker på det ofta! 

Har städat nu, HELA lägenheten -datarummet, där orkar jag aldrig städa när jag aldrig är där :p Har dammtorkat riktigt överallt (nästan) och det behövdes! Nu väntar jag på att Anna ska komma tillbaka på msn (oturligt nog har hon nog väntat extremt länge på mig, så jag får skylla mig själv om hon inte hinner komma tillbaka så vi kan prata)... Sedan kanske en promenad i väntan på att Karin, Natta & Simon kommer. (Sista gången jag ser Karin innan hon åker) :( Vi ska laga tacos och äta tillsammans ikväll. Känns som att jag förberett mig i många dagar inför det... NU KOM ANNA: HEJRÅ!


Jag tänker på dig ofta. Om du varit min egen syster

Alltså jag glömde nog berätta vad jag gjorde samma kväll som jag skrev om mina omaka vantar? haha Jag hade ju inte direkt så mycket till val eftersom jag skulle jobba kväll och då behöver jag verkligen vantar. Så jag tog mina omaka vantar. haha När jag kom till en tant så var hennes dotter där på besök och jag såg hur hennes blick hela tiden gick till mina vantar... Först försökte jag dölja den ena så hon inte skulle se. haha Sedan berättade jag att jag faktiskt är medveten om att jag har omaka vantar och att jag tappat dem andra. haha Nu har jag dock hittat ett par gamla vantar som jag kan ha tills jag får tillbaka mina nya. ;) haha

Avskedsfesten var jätterolig! Alla verkade ha så kul (och även jag). Toppen! Tråkigt bara att K & S åker snart :( Hade ljusvisning dagen efter och det gick bra också:) Jag var inte bakis. :D

Idag verkar jag vara ledig så jag tänkte ta tag i några saker. MEN, då hittar jag till exempel inte min hårddisk till alla bilder. Sist jag hade den tycks jag minnas att Henke lånade den. Men hittar den inte vid hans dator heller... Kl 12 ska jag sköta lilla Mira medan Frida hämtar hennes mamma. Hade tänkt att baka kanske också. Måste bara gå en promenad (vilket jag ändå hade tänkt) så jag kan köpa vispgrädde som det ska vara i Katjas kokoskaka ;) Ska gå en lång promenad tror jag i spåret, är skönt ute tror jag. Sedan affären, gå till F, hem, baka, äta kanske?, och så spinning eller nåt annat med Erika på jobbet. :) Och imorgon har jag mitt monsterpass på jobbet. :/ hoppas det går bra! Just det ja... Har fått ett erbjudande skulle jag kunna säga, vet inte hur jag ska göra riktigt, men ska fundera på det. Fördelar mot nackdelslista kanske. ;)


Puss & hej!

I dina öppna händer

Nu är det snart dags för avskedsfest för Karin och Stewen som lämnar trygga Älvsbyn för ett äventyr som heter duga, eller rättare sagt Dublin! (I typ 5 månader) Är så glad för deras skull att de ska få uppleva det men är ju såklart ledsen att Karin kommer finnas så långt bort ifrån mig :( Har köpt en liten avskedspresent till henne, tycker den är lite kul :) Bra att ha, tycker JAG iaf. haha

Iaf, jag hade otroligt svårt att välja klänning till ikväll, så jag fick ta lite kort och skicka till Anna så hon kunde hjälpa mig. Med hjälp av hennes hjälp lyckades jag fixa valet av klänning. Kanske lägger ut bilder så får ni gissa vilken vi valde? Mamma tyckte en och Anna den andra, och det blev som Anna tyckte. ;)

Denna...


eller...


... denna?


Nu väntar jag bara på att Henke och Patte ska komma så jag får mina hårklämmor så jag kan fixa det sista med frisyren sen bär det av till Karins house! :D

Vantar är inget för mig!

Jag har ett val, men jag vill inte se det. Jag vill inte veta av det och jag förstår verkligen inte varför!
Så är det mina vänner!

Nu ska jag strax tillbaka till jobbet. Segt att jobba delad tur två dagar i rad, och dessutom EN FREDAG :( suck. But I need the money! ;) Efter jobbet ska jag bege mig till Frida en stund. Johanna ska också vara där, bara ta det lugnt. Ser jag framemot. Då kanske kvällen går snabbare?

Förresten, måste berätta hur KLANTIG jag är. Köpte ett par nya vantar igår på Åhléns eftersom jag tappat min ena vante (favoriterna som var så varma), och så tappade jag en annan vante från ett annat par, så i några dagar gick jag med omaka vantar. (en svart och en vit) haha Iaf, idag har jag glömt dem NYA vantarna nånstans! Suck. Men jag kommer få tillbaka dem eftersom jag vet var dem är iaf ;) Men såååå typiskt mig! Om vi nu ska åka slalom imorgon? Hur gör jag då? Hoppas att mamma har ett par jag kan låna? För jag tänker inte köpa nya igen, för jag ska köpa mina favoriter på Jokkmokksmarknaden sedan när det är dags för det! Fan, vad ointressant jag skriver. Rår inte för det! :P Jag bara skriver det onödiga som min hjärna plockar fram, skyll på den mina vänner ;)

Är det vägen som kallar?

Allt jag skrev försvann... Suck. Men det var inget vettigt ändå så.

Ni ska bara veta vilket kaos det varit på jobbet idag/ikväll! Jag säger bara herregud alltså! Helt sjukt egentligen... Tänk att en chef kan låta det bli så här? Blundar typ för verkligheten. Men jag ska inte klaga, för det har ju inneburit att jag får jobba mycket :) Men en sådan här kväll vill jag inte vara med om igen. Det känns inte som att jag gör ett bra jobb då. Hatar att lämna någon med känslan av att jag inte gjort ett bra jobb när jag går därifrån.

Har egentligen inget vettigt att skriva... Nu är det blida igen. Vilken otroligt konstig vinter det har varit och är. Vill sova, är sjukt trött. Ja, ni märker ju själv att det inte blir något vettigt. Ni fick er några rader iaf. :) Så jag sätter punkt här. PUNKT

Det snöar lapphandskar

Seriöst, över två dm har det kommit igår och idag! (Inte alls less snön nu va) GE MIG SOL!
Men jag har iaf planer för lite solresor, så det känns gött! Måste bara se till att orka tills dess. Kom just hem från jobbet...Stinker rök för har varit hos två stycken som röker inne :( Har hängt ut jackan på balkongen! Usch!

Ikväll ska jag och Erika på mitt jobb på spinning. (Det är första gången för mig ,så wish me luck) Får panik när jag inte kan gå ut på promenader och sånt... Det går inte! Det är för mycket snö och plogbilarna är så sega och så blir jag blöt på en gång om fötterna. Blöt och kall! Hatar det! Men får iaf lite spinning då.

Imorgon jobbar jag först till tre och sedan mot kvällen kommer Karin, Simon, Nathalie (det är de jag vet om iaf) ska se OTH och se film och mysa hade vi tänkt. Blir grääääjt! Snart åker Karin & Stewen :(  Kommer sakna henne som en tok!

Nej, nu ska jag ta och göra nåt vettigt...Äta kanske? Tänkte också försöka ta tag i pysslet med alla mina fotoböcker! (EN HEL DEL)

Igår pratade jag förresten med Kicki, det var riktigt längesen! Vi måste skärpa oss! Men det är så skönt att fast det var längesen så är det som att det vore igår! <3

ps. jag vill ha ny design snart! jag vet bara inte hur? nåt ljust och fint...

låt mig inte gå

Jag har så svårt att förstå hur andra människor tänker ibland... Inte för att jag kan veta hur någon annan tänker, men..inte så konstigt egentligen. Men ibland kan även jag få behöva veta att jag är saknad... Inte så konstigt heller egentligen. Nåja, det jag ville komma till (utan att lyckas särskilt bra) är att  i helgen är jag hemma i Nystrand och låter mamma skämma bort mig. Jag orkar inte tänka eller göra något känns det som. Jag bara försöker vara. Hade väl tänkt försöka hinna hälsa på mina nära och kära också. =)

låt mig hålla fast vid dig
vill inte låta dig gå
vinden brusar lika högt som mitt hjärta slår
jag kan inte släppa taget
vid det här laget har det gått för långt
jag känner vinden i mitt hår
den sveper förbi lika snabbt som du lät mig gå
snälla låt mig inte gå

Alla mina ord har tagit slut?

Luleå vann ikväll! Nu ligger dem fyra. (Bara så ni vet och har koll)

Ja, vad ska jag säga om dagen som varit då? Lite speciell sådär... Ett möte mellan två människor och ett telefonsamtal kan betyda mycket. Otroligt mycket! Är inte kräsen på det nu för tiden minsann (har jag någonsin varit det)?
Det är facinerande hur lite man kan veta om andra människor egentligen... Och hur lite ni kan veta om mig? Det tar lång tid och inte alla som släpps in i varandras "inre murar". Vissa kanske tror de tagit sig igenom, men det kanske egentligen bara är en tredjedel av muren. Hur kan man veta det då? Ja, säg det.

Jag säger ofta att jag inte vet, men jag VET! Om jag får frågan omformulerad så kan jag svara. JAG VET VISST! Jag har mycket att säga, egentligen. Jag har faktiskt mycket att säga! Men det är inte allt som kommer ut...

Och njut nu Emma & Sara av er vistelse i Thailand! (Jag är inte alls avis)...
Men fy, vad taggad jag blir för asien till hösten. Jag vill verkligen så mycket. Snacka vad mycket man får se och vara med om. Jag vill växa som människa och det tror jag att jag skulle göra genom en sådan resa. Jag vet bara inte hur det ska gå ihop... För det är ingen tvekan att jag vill och vill jag nog mycket kan jag få det att gå ihop också. Men ska jag fara själv? Törs jag det? Tveksamt... Jag vill att H ska följa med, det är bara att hoppas för mig och hålla tummarna för att ekonomin finns där antar jag... Men tänk att kunna se framemot en sådan grej?...

att det finns, någon som du!

Ja, så var den inflyttningsfesten över. Kommer kanske lite bilder senare...

Iaf, kom kanske i säng vid halv fyra, somnade inte förrän fyra. Jobbet ringde kl 9 och ville jag skulle komma på en gång och jobba för en hade blivit sjuk. "Javisst!" svarar jag. Men det gick faktiskt över förväntan! Är inte speciellt trött än ens. ;) Dessutom fick jag jobba imorgon också, vilket är bra. På djupviken alltså, därför jag blir extra glad för jobb då.
Festen blev iaf lyckad. Fick några inflyttningspresenter också. Ett jättekul spel, vin, chokladfoundue grej, och jättesmå söta koppar. :) Tack alla! Henke och Jens gick ut på krogen där vid tolv men jag, simon, karin, natta och patte stannade kvar och drack te och fikade. Det var gode skönt, och tur var väl det, (jag slutade även dricka vid 10 så det var tur med tanke på att jag fick jobb idag). Förresten, grannen knackade på (trodde vi skulle få klagomål för att det var ganska högljutt, men det var en kille som sa: "Jag har inte hört ni levt om förut, så jag tänkte ni har fest, får jag komma in?" haha värsta trevlig är han. Sen kom han när henke och polaren hans gått ut men jag och mina kompisar stannade hemma och drack te och fikade. :) klockan halv tre knackade på dörren. Då var det han igen ;) med en tjej den här gången. Då ville han in och kolla läget. Men det var ju ganska "oösigt" då. De kom in en stund och vi pratade om pianomannen vi har ovanför oss som klinkar på sitt piano sena nätter... Iaf, jag bjöd han att titta in någon fler gång, det skulle han göra sa han. Kanske jag hittat en ny kompis? haha

Nu sen jag slutade (kl 16) har jag lagat mat, plockat undan, tvättat, bäddat sängen, pratat med carro, diskat undan och ska snart gå en promenad och ringa Anna. Sen väntar duschen och sen sängen vill jag lova!

Alltså jag vill resa så jävla mycket! Kan man inte bara skita lite pengar, eller iaf, inte behöva vara rädd att tappa jobbet om man är borta några veckor per år... fast i detta fall vill jag faktiskt vara borta två månader till hösten! VILLL SÅ MYCKET!!! Men då måste jag göra det utan Henke för det är ju inget han direkt prioriterar, men jag vill, och jag ska försöka göra det ändå! spara, spara, spara... Fast man måste ju få leva också?

Sanna vänner kommer alltid igen

Jag har haft problem hela dagen att komma in på bloggen. Är jag ensammen om det?
Nu klingar Sanna vänner högt på repeat! :D (därav rubriken)

Jag kom på att jag måste berätta om när jag var ute på en promenad där vid alla juldagarna. Polisen körde om mig där jag gick och promenerade i min stillhet och så när jag närmar mig korsningen till vår gata så står polisen där och de är två stycken som står vid bagageluckan och grejer. Vad sysslar dem med?, tänkte jag. När jag börjar närma mig dem så ställer sig den ena polisen mitt på vägen och viftar med en skylt som lyser (så man ser dem när det var mörkt, antar jag) Och jag tänkte: Herregud, vad har JAG GJORT?!!?... Men det visade sig att det kom visst bilar efter mig och de hade blås och körkortskontroll. haha

Var nyss ute och gick på grisberget... Man går på vänster sida och skejtar i mitten och klassisk skidåkning till höger. Jag går där och njuter av utsikten (skog och solnedgången som lös så fint över skogen), så åker det förbi en kvinna som tittar på mig och jag tänkte: vem fan är det där? Men det visade sig vara min chef som var ute och åkte skidor! haha Skön stil hade hon ;) Jag gick två varv och så i mitten på det andra sitter hon på en bänk och väntar på hennes karl. haha Jag bara "Vad du är hurtig som åker skidor" Då fick jag som svar: "Vad du är hurtig som GÅR". (Inte vet jag, men nog är det väl hurtigare att åka skidor va?) ;) Jag måste iaf ha en av världens bästa chefer. Så ROLIG och skön.

Nu är det duschen nästa så jag kan börja göra mig klar för kvällen snart! Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig bara.... Och Anna är inte hemma så jag kan fråga  och visa henne... ;) Får skicka ett sms eller mms kanske? ;) haha Hon är ett bra smakråd minsann!  När jag ändå talar om henne... Absolut, vi måste testa videoblogga! Men jag vet inte hur man gör? Jag har ju ingen mick? Om man måste ha det? Och i början mååååste vi låsa den så inte alla kan se ;) haha

På med partymusik, nu börjar festen snart! yeeeey!

trevligt?

så var den dagen över, (alltså igår), det gick ju bra, eller?
nu återstår kvällen och så imorgon.

jag har funderat på hur snabbt allting kan förändras.
när jag gick skola så tyckte jag det var skitjobbigt att åka buss. men nu saknar jag det. fast bara de gångerna någon jag kände åkte med så man faktiskt kunde prata med någon. det var trevligt. eller de där stunderna i skolan vi satt på bänkarna utanför fontänen och bara snackade skit? det var trevligt. eller alla de där spontana kvällarna vi haft tillsammans? spelkvällar, sommarkvällar, dagar, tekvällar, filmkvällar, you name it! det var trevliga tider! nu är jämt tiden så himla begränsad när jag är hemma i nystrand... jag hinner inte allt det jag vill göra. det är INTE trevligt.
nu håller alla på att växa upp och göra allt vad deras drömmar vill. bara inte VI försvinner, låt oss inte växa isär!! låt oss hålla ihop, vad tiderna än bär med till oss. !!

skrivandet

ibland har jag bara sååå mycket att skriva men så begränsar jag det så pass... jag menar, jag vill inte skriva vad som helst här... det är så många som missuppfattar och tolkar på deras eget sätt... det kan bli så fel.. ibland.
men nu har jag skapat en blogg som bara jag kan läsa, det är skönt på ett sätt. där kan jag verkligen lätta på hjärtat. men det blir ändå inte samma sak. jag gillar ju att skriva. jag kan bara inte hitta tillbaka till mitt skrivande riktigt... vi får väl se vad det blir utav det.

önska mig lycka till - imorgon är dagen då jag ska tillbaka till stället som ger mig dåliga vibbar, eller vad man ska säga. jobba alltså...

Varför karlar?!

Jag ska alldeles strax gå ut på en promenad. Det har snöat inatt! Måste bara få fråga varför karlar är som dem är? Lovade innan han skulle på festen igår att det skulle bli "lugnt" han visste inte ens om han skulle följa med ut. Sedan lovar han att lägga sig i soffan (erbjöd sig frivilligt) och sen kastar han uttryckligen sig själv i sängen halv fem på morgonen så jag vaknar förstås. Det stinker sprit! (han skulle bara dricka öl, sa han) Mysigt... Kunde inte somna om förrän typ sju på morgonen, och gissa vem som fick sova på soffan? Inte han iaf... Undrar om jag får någon ursäkt eller nåt? Tror jag inte, han har väl inte gjort nåt fel? :p

2008

Januari var en härlig snömånad. Jag åkte slalom. Månaden bestod också av en riktig tjejfest hos Frida. Det var riktigt kul J Jag körde också till Luleå en morgon då det hade kommit riktigt mycket snö. Körde fel och fick vända efter en väg som inte ens var skottad. Haha Det jag gjorde i Luleå var att träffa Carro från Pajala som spelade match där. Hon ägde planen kan jag meddela er ;) I januari åkte jag, Karin, Erika och Carro till Sthlm en helg (vi gav varandra det i julklapp). Vi shoppade, festade och myste :)


Februari.
En galen kväll var Simon, Karin och Åsa hos mig och sjöng singstar. Haha, det var bara helt enkelt galet, VI var galna. Sedan var det också en fest hos Simon som är värd att nämnas. Jag säger bara SNÖÄNGLAR med Karin mitt i natten. Haha ? Jag körde också i snökaos (oplogade vägar) till luleå för att se Carro från Pajala spela innebandy. Det var skoj! Sedan såg vi fröken Picasso i Luleå någon vecka senare. Det är en oförglömlig kväll. Jag klippte mig också denna månad, och gjorde ljusa slingor. Nu skulle min naturliga färg minsann tillbaka och det lyckades jag med! Vi åkte pulka i kanis, jag och några vänner, grillade och mös. Hägg firade också 25 år som artist. Carro fyllde 21!


Mars
började med att moster fyllde 50 år. Då bjöds det till fest! Jag och Frida hade gjort ett jättefint PP som vi visade upp. Berättelseröst och musik och bilder. Klockrent! Det var kul iaf! Sedan åkte jag och Karin till MEXIKO! Den resan är fortfarande mitt livs bästa resa. OJOJOJ säger jag bara! Vill tillbaka! Vi simmade med delfiner, cyklade runt på en ö, badade i cenotes, besökte Chichén Itza, badade, solade, tog det lugnt, shoppade, med mera... När jag kom hem så hände det inte så mycket, jag lekte mycket med Emma & Emil, hade ju abstinens :p


April
Jag och Henrik var med Tomme och Jennifer i Tommes stuga och såg film, käkade middag och så. Det var mysigt! Vid den här tiden var det också slutkampen på USK utbildningen. Hade många duster med min knäppa lärare, men jag klarade det! Hela April var ganska soligt och fint och ingen älskade det lika mycket som jag ;) Farfar fyllde 80 år och det firades med kalas för oss närmast. Min älskade gullefarfar! Valborgs spenderades med Henkes kompisar, även Frida & Peppe då!


1 maj var en jättesolig vårdag. Jag var i Piteå hos Henke och vi gick en riktig vårig promenad. Satte oss nere vid kanalen och njöt av värmen. Hur underbart som helst. Det var så varmt att jag kunde ha kjol på mig! 10 maj, hos Simons föräldrar. Badade badtunna och badade i sjön (det fanns kvar is på den). Haha Det var en höjdarfest! Började mitt flyttlass så smått. Var i Storforsen med Henke och promenerade runt i solnedgången. Det var mys! (fick även köra hans bild ända dit!!) haha (det har aldrig hänt sedan dess)? Jag åkte ner till Anna i Kristinehamn och hade en väldans mysig tid! Studsmatta, temys, fotografering och en massa mys. Sedan åkte jag till Örebro för att träffa Carro dit även Karin kom! OJ, det var kul! Bodaborg bland annat (då följde också Anna), dansmattan och festen :p Vi fick också besöka svampen (verkligen på tiden, har ju ändå varit där några gånger nu) haha Sedan var vi tillbaka till verkligheten igen. Vi var i Arnemark och fikade med Henriks lillasyster och hans föräldrar i skogen. Det var mysigt! Emma fyllde 21 också och det firades såklart med kalas. ;) Vi var i älvsbyn och njöt av solens värme. Har värsta fina minnet från när vi satt på storgatan på den där gräsplätten, pratade och bara njöt. Spelade kubb hos Simon och fick syn på den läskiga tanten. Haha En igelkotte kom också fram och jag kunde ta värsta närbilden på den J Måste säga att det var riktigt fint väder i maj ändå!


1 juni
fyllde Karin 21 år! Det firades med tårta och presenter (kalas med andra ord) Det var trevligt. Några dagar senare kom Karin till mig när jag var i Nystrand. Gick en upptäcktsfärd. ;) Det var spännande. :p Blev bjuden på middag hos Nicklas & Sandra också. Nathalie, Karin, Simon kom till Piteå för att spana in alla studenter. Jag befann mig just då hos Henrik så vi följde med ut. Det var så soligt och vackert! Jag flyttade även till Piteå i början på denna månad! Carro var hem och jag åkte förbi hela gänget när de var i Carros stuga. Jobbade dock till 21 först... Carro & Lale kom till mig i Nystrand där vi fixade middag (Henke var också med såklart), det var så jättejättetrevligt! Måste vi göra om snart ju! Sedan var det fest hos Emmas Niklas! Karin kom på besök i min kaosartade lägenhet. (Hade inga köksluckor på ett bra tag) haha Till slut fick jag ändå lite ordning i den. Var mycket hos Malin och barnen. :D Grattade Stina när hon fyllde 21 också. J Det var myyysigt! Blev en jobbig tid där efter flytten. Vem visste vad fem mil skulle göra? Frida fyllde 23 år och det firades med kalas! Jag kom dit både på "kompiskalaset" och så när släkten kom. J haha Jobbade ju även hela sommaren på samma jobb som Frida. Det är den bästa sommaren (jobbmässigt) det kändes sååå bra och kul! Jonas och hundarna kom förbi mig i lägenheten också en dag i Juni J


Juli
kunde inte börja på något bättre sätt än vad den gjorde. ANNA KOM TILL MIG!  Det var så underbart. Minigolf, Sanna Nielsen och Sonja i badhusparken,  Storforsen och allt mys vi gjorde. Saknar det! Sedan kom verkligheten ikapp oss och Anna skulle åka hem L Jag var barnvakt åt gullebarnen ganska mycket i juli också. Åh vad jag älskar dem. Känns så konstigt att egentligen ska vi väl inte stå varandra så nära? Det är ju inte direkt min systers barn, men ändå känns det så. Märkligt. Jag träffade också Frida som jag pluggade med på en fika i Lomtjärn. Det var mysigt! Synd att vi har tappat kontakten lite... I juli var det också första gången jag gick upp på Hundberget. Haha Med Åsa, det var jättemysigt. Vi låg där uppe på en klippa och lapade sol, njöt och pratade. =) Samma kväll åkte jag och Henke ut med Tomme och Jennifer med båten. Åt middag och spelade pratmakarna J Det var mysigt! Emma fyllde 5 år! Sedan var det rallarsvängen som gällde. Var fest hos någon som Emma & Natta kände. (Alltså de som hade deras hus) Det var en trevlig kväll! Dagen efter var jag och Henke med Nicklas & Sandra, åt middag och hade det trevligt. Lugnt och skönt :) Helgen efter var det då såklart PDOL. Först var jag och Frida med barnen på dagen. Det var kul! Men Emma var så rädd för att åka karuseller. L men nästa år kanske?  Lördagen gick jag ut då med kompisarna. De kom till mig innan så hade vi förfest. Sedan gick vi ut och åkte karuseller och såg Magnus Uggla. Haha I slutändan var det mest jag, Karin och Stewen, det var kul ändå! Dessa två sov över hos mig och jag fick även med mig Henke till slut (vid det här laget bodde han hos mig). Dagen efter har jag för mig vi körde till nåt ställe  som jag inte minns vad det heter och badade och solade (jag, karin och stewen). Sedan mötte jag upp Carro från Pajala som var i Piteå på havsbadet på ett litet semesterstopp bara. Vi gick runt och pratade, det var så mysigt och fint!


August
i började med att jag var barnvakt. =) Sedan var det Luleåkalaset en dag! Mötte upp Frida som jag pluggade med också. Det var skoj! Vi ägde till Sanna Nielsen (läs att vi var nog ganska pinsamma) :P Kul var det iaf! Lite förfest i Nattas husvagn :p Det var söndagen efter som allt blev kaos typ. Alltså när jag vaknade på morgonen så var det av att ringklockan ringde och så står det en ambulansman och en kvinna där utanför. Det var så skumt allting. Men, det verkade ju ha löst sig iaf! Men det stod en polisbil och skumma bilar där hela dagen och någon dag efteråt också. Jag, Karin, Simon och Henke plus några kompisar till han begav oss till Storforsen för att bara vara en stund. Jag klippte mig hos en frissa i Piteå, blev inte nöjd alls, vilket var jobbigt. Men i efterhand kan jag nog säga att det blev ganska bra iaf. :p

Sista helgen i augusti spenderades i stugan våran. Jag, Henke, Nicklas, Sandra och mamma och pappa. Det var trevligt!


En kväll i september var jag en helkväll med Stina. Det var mysigt. Vi åt middag, köpte godis, hyrde film och pratade. Mysigare kunde det inte bli. Det var maskeradfest hos Karin i september också. Jag var pippi och Henke var stålmannen. Haha Det var en riktigt lyckad fest! J Gick en fotopromenad med Tjorven i Nystrand också.  Hon gjorde det klassiska trädtricket. Haha Jag och mamma och moster åt middag tillsammans en dag och sedan begav vi oss till en kompis till Frida där det var babyshower. Ingen hade varit med om en sådan innan, men det var trevligt! Mycket presenter till flickan fick hon! Mot slutet av september åkte jag till Sthlm för att möta upp Anna och sedan begav vi oss till TUNISIEN :D Vilken tripp alltså! Vi njöt mest av varandras sällskap, tog det lugnt, badade, solade och shoppade och tog väldans mycket kort. När vi väl skulle flyga hem till ruggiga Sverige igen så hade vi fortfarande något att se framemot. Vi hade en hel weekend tillsammans i Sthlm att se framemot också, då var det alltså oktober. Vi gick på en teater som är bland de roligaste jag någonsin har sett.  Vi sov även hos den andra Anna, vilket var jättetrevligt. Vi hyrde film och shoppade en hel del. Typ en helt ny outfit till kvällen :p Efter teatern gick vi ut på krogen och tänkte dansa. Men de DJ de hade där sög, så vi begav oss därifrån ganska snabbt. Det roliga var att även Sassa och Millan hade slutit upp med oss också J Jag och Nicklas fyllde år. Jobbade först i Älvsbyn för första gången på typ ett halvår. Födelsedagen firades hos Nicklas dit även farfar, och Henkes föräldrar... Var en lyckad födelsedag på många sätt även om den inte slutade så bra. Malin, barnen och Frida kom och grattade mig några dagar efter jag fyllde år. Det var kul! Idolkväll hos Emma hann jag också med! Sedan hann jag med att ha ett litet kalas för vännerna när jag ändå var i Nystrand. J


November
började med att åka till BodaBorg i Skellefteå med Emma, Sara och stallgänget. (Kändes lite udda jag vet) :P Men kul var det! Första snön kom den 13 november. (Mycket senare än förra året) Sedan åkte jag ner till Anna för att åka med henne till Göteborg för att gå på en konsert! Det var magiskt bra alltså! (UNO för de som undrar) Sjukt bra konsert! Underbart att få träffa Anna igen. Vi har alltid sagt att vi ska ha något inplanerat jämt, så vi måste ses med jämna mellanrum så det inte ska rinna ut i sanden. Och det måste jag säga att vi lyckades med detta år! När jag åkte hem hann jag även träffa Carro en stund för middag och lite snack! =) 17 november firade jag och Henke ett år tillsammans. Vi åkte till Kåbdalis och bodde där en helg, bodde i stuga och åkte slalom. Mysigare kunde det inte bli! <3 Var på julkonserten 2008 med Natta och Emme. Det var spontant och kul ;)


December
Bakade med Malin och barnen. <3 Det var julmys det! Jag var på julkonsert med Carola i Finland. Det var så mysigt! Ingen jul utan Carola brukar jag säga. Men det var nära det inte blev det i år. Frida födde deras dotter Mira den 10 dec. <3 Åkte slalom med Erika, Simon, Linnéa och Henke. Var så sjukt bra backe den dagen att det inte går att beskriva. Fast det var svinkallt ville man bara åka mer och mer och mer... Sedan var det fest hos Henkes kompis. Natta kom också och vi hade såååå kul :D
Julafton råkade jag vara ledig i Piteå så vad gör jag då? Unnar mig ledigt? Nej, då jobbar jag i Älvsbyn till 16 och sedan till Nystrand för att fira en lugn jul tillsammans med Nicklas, Sandra, mamma och pappa. Det var mysigt. Jag har aldrig firat en jul då det bara varit vi liksom. Men det gick det också, och det var mysigt, lugnt och skönt. Fick även veta att Carro och Lale ska gifta sig i september nästa år. Carro, Erika och Karin kom till mig den 27:e. Det var vår julklapp till varandra, att hitta på något tillsammans istället. Vi lagade middag och sjöng lips och pratade. J Saknade allt så fort de lämnade dörren. Speciellt Carro när jag inte vet när vi träffas nästa gång L Nyår spenderades med att jobba först till 15 och sedan var vi hos Johanna och hennes sambo i deras hus, tillsammans med Henkes kompisar (och Fridas). Alla tjejer var typ nyktra men inte killarna. Blev lite uppdelat, lite småsegt, men ändå trevligt. Hade inte tråkigt iaf. Skulle ju upp och jobba tidigt nästa morgon. Så det var så jag började mitt 2009, med att jobba. ;) Mira var ju också med såklart, gullebarnet! Gott nytt år allesammans! Tänkte att ett litet nyårslöfte kan ju vara att försöka ta upp bloggningen igen! Så varsågoda! Låt 2009 bli ett toppenår nu!