Underbara, älskade paradis!





Bilder från stugan, 28/7-10.

Har inte tid att skriva, men tänkte skriva några rader. Imorgon kommer Anna. Big, big nyhet! :D Glad sådan förstås. Köksluckorna är hämtade idag :D Så imorgon ska Henke fixa upp det (bilder kommer sedan). Ska sova nu för jag vaknade 3 inatt och kunde inte somna om. Så nu MÅSTE jag sova!

Puss & hej

Åter till arbetet




Är hemma på lunch nu. Känns bra att när de andra börjar jobba till veckan så går jag på lite kortledighet. Jobbar måndag, men direkt efter jag slutat åker vi upp till stugan och stannar ett dygn ungefär. Ska bli så härligt, skönt att komma bort! På torsdag kväll kommer Anna också. <3 Underbart! Kommer bli så bortskämd (på ett bra sätt)

Henke jobbar på i datarummet och tapetserar. Jag vet att ni efterlyser bilder på v-rummet men det kommer inte än. Vill ha upp gardinerna först :) Kan dock inte bestämma mig vad jag ska ha för gardiner, jag vill beställa nya! Vill bara ha enkla vita. Men borde hänga upp några gamla tills vidare iaf...

Ska snart tillbaka till jobbet och så tänkte jag ta ett kort på när H arbetar ;) Efter jobbet kommer fina svägerskan hit, vi ska laga middag tillsammans och se film :) Mys !


God fortsättning!

Fullt busy som jag är unnar jag mig nu att skriva lite till mina trogna läsare. Igår jobbade jag kväll från halvfyra till nio. Gick ändå bra, var så lugnt ändå så :) (Många som var borta hos sina familjer och vänner). Efter jobbet körde jag dit H var, hos Johanna S. Där vi spelade lite kubb och boule. Jag var inte särskilt bra fast jag var nykter (fast jag vann iaf boule en gång och kubb en gång när vi spelade tjejerna mot killarna) -MEN, den vinsten var tack vare Sandra och Frida, inte tack vare mig. haha MEN, jag har en teori jag tror på, jag blir fasiken bättre i kubb om jag inte är nykter! ;) Iaf, skjutsade dem till Öjebyn vid elva, men jag fick ta hem allihopa igen. haha Henke följde med mig hem då också så det kändes så skönt =) Vi lade oss i soffan och njöt av att man faktiskt kan vara i v-rummet. Nu ska jag (har delad tur idag, har städat hallen och sovit en stund), ta fram min grodprins kompis :) Gissa vem det är?

Här kommer lite bilder från när jag var och tog kort i torsdags när grabbarna spelade fotboll! (var dock massa med mygg nere vid havet, så jag varnar dig Anna) ;) Fast uppe hos oss är det lugnt, då kan man vara ute på kvällen iaf, men inte där nere :P




Peppe och Henke (en av hans bästa kompisar och även min bästa kusins sambo) Synd bara att jag kapade fötterna:P Var ganska svårt att fota, jag såg ju allt så nära genom objektivet så det kändes som att jag var med haha. Så såg jag en boll kolla mot mig, blev skiträdd, och så när jag kollar upp så är den ju långt borta ändå!


Blev allt bra sugen på att vara med faktiskt. Men jag undrar hur knät skulle palla det, men för en gång skulle det ju gå!

Så såhär lite i efterskott önskar jag er alla en god fortsättning på denna midsommarhelg. Hade ni andra lika tur med vädret som vi hade här uppe igår?

Underbar dag ute i solen!


Nu gapar det tomt minsann! Ska köpa lite blommor på måndag tänkte jag om vi hittar något fint vi vill ha!



Vilken underbar dag! Vi har varit tillsammans hela dagen och tagit bort blommor (som vi inte tyckt är särskilt fina), pumpat och tvättat cyklarna, cyklat till södra hamn, njutit på en bänk. -vilket var en underbar känsla och ögonblick. (cykelturen blev totalt hela 5 km) haha, ingen sträcka alls, men det var härligt bara cykla lite. Underbar känsla! Jag halvlåg i Henkes knä och höll på att somna. Sådana ögonblick är inte överskattat. Vi åt kulglass i solen också och spanade på folk. Underbart! Väl hemma så fixade H listerna i v-rummet och jag klippte hela gården i korta shorts och bikini. Vissa tittade lite skumt på mig men vadå, en varm sommardag? Hallå? :) Sedan gick vi till Frida och Peter för att gratta Frida. Och Mira var underbart söt som vanligt :) "nejnej" så jävla söt unge! Mysig också på köpet :) Sedan fortsatte vi här hemma, jag lagade middag och H klippte diket som jag inte orkar. Sedan började vi fixa i ordning i v-rummet så nu är det inte kaos där. Det enda tråkiga är ju att allt är ju som tillfälligt nu innan vi köpt ny soffa, och de rätta möblerna som vi tänkt oss. Men betydligt bättre är det! Så nu har Anna en tillflygshåla därinne :) Vi ska göra så mysigt till henne =)


Haha hon är så söt när hon grinar. Sedan i nästa sekund var hon helt tyst och glad :P



Sötunge! (Frida, säg till om du inte vill jag ska lägga upp bilder på henne här)


Nu är det sängsdags, iaf för mig, vissa andra har ju semester. Åh vad jag längtar till jag också har semester! :D (Har jag ju inte men jag längtar till den dagen jag har fast jobb och får det) :)

Har tvättat sängkläderna och hängt ut det. Underbart blir det att sova imorgon i rent som hängt ute. Finns det något härligare? Och nyduschad ska man va såklart! (Inte för H del eftersom han ska festa imorrn, men iaf för mig) Jag ska ju om det finns någon som missat det, jobba hela midsommarhelgen!

Jag kan alltså konstaterat att vi varit igång hela tiden, men vi har iaf fått vara ute i solen :)

Kanske jag är tillbaka


Kanske jag är tillbaka på bloggfronten igen. Jag vet inte. Jag är uppe med tuppen, eller tidigare än tuppen. Har varit vaken sen sisådär halv fyra fyra. H vaknade också när jag vaknade typ, jag vaknade bara lite tidigare, så vi har varit uppe länge nu. Haha, lite komiskt ändå! Men jag har nog sovit för mycket när jag varit sjuk, däremot vet jag inte vad H har för orsak ;)

Verkar bli en kanondag idag (vädermässigt), har redna vattnat blommorna och nu väntar jag bara på att få åka till jobbet. Borde cykla, men vet inte vad jag har för jobb idag, så känns riskabelt att ta cykeln och så kanske femtio inköp väntar. Typ.

Mår dessutom illa igen. Tror det är för att jag varit upp så tidigt och har så svårt få i mig nåt att äta så tidigt. Går nog över hoppas jag!

Ha en bra dag alla!

En brejk

Nu har jag gjort en skadeanmälan på knät på sjukgymnastens rekomendationer. Så får vi se. Får jag avslag så har jag iaf försökt, som hon uttryckte sig! Ikväll blir det att fara till Stina och fira henne. Har köpt en fin present som är typisk Stina, hoppas hon gillar den och att hon inte har en sådan! :) Jag är trött, så ska nog sova en stund innan så jag inte somnar vid ratten! Kan hända jag tar en brejk nu på bloggfronten pga olika anledningar. Får se. Kanske någon dag, vecka eller månad...

Lunchdags



Jag är hemma på lunch! Så skönt! Borde göra det oftare, men oftast har vi för trevligt på jobbet för att fara hem. Men idag åt de andra vikarierna lunch hemma och jag åkte förbi lokalen och det var ingen annan där ännu, så jag bara äh jag far hem jag också! Har precis ätit klart, tror jag ska lägga mig och sova en stund. Min ork är verkligen bortblåst. So, then you all know ;)

Ta inget för givet





Jag tänker på hur tacksamma vi alla borde vara över livet. Att inte ta livet för givet, att inte ta någon vän förgiven. Anna & Carro, ni har verkligen bevisat för mig de senaste två dygnen att ni inte tar mig för given. Jag älskar er för det! Det gör bara så jävla ont att ni bor så långt ifrån mig. Ni vet, huset bredvid är fortfarande till salu, slå till nu! ;)

Åter till ämnet, att inte ha något för givet. Lyckan till exempel, frihet, friskhet! Allt! Ta inget för givet mina vänner!
Det är nog många mer än mig som tar saker & ting för givet lite för ofta. Det är först när man varit utan något som man saknar det, som man inser. Att ha varit utan lycka, vet ni hur det känns? Att inte kunna känna lycka? Njut när ni gör det. Ta det inte för givet. Ta absolut inte era vänner för givet. Det gör ont när man förlorar vänskap, det kan vem som helst förstå. När man sakta men säkert glider ifrån varandra och det inte finns något man kan göra åt det. Var där för era vänner, håll kvar dem i både ljusa och mörka stunder, stötta varandra! Riktiga vänner växer inte på träd, så var rädda om dem!

Jag tänkte på en sak efter operationen när jag inte kunde röra mig normalt på tre månader. Och speciellt första tiden efter det. Jag tänkte att ingen kommer förstå betydelsen av sådana där spontana, små saker som kan göra ens dag om man är så begränsad som jag var då. Jag tänkte på alla som jag ställt upp för, betydde det något för dem? Antagligen, jag hoppas det! Och jag tänkte att jag kanske kunde få stöd tillbaka. Jag kunde vara så ledsen för att ingen förstod, ingen kunde stötta mig på det sättet som jag kanske ville. Det var inte många som hälsade på mig och själv kunde jag ju inte ta mig någonstans. Men jag förstod även då att de kan inte förstå förrän de är med om något liknande själv. Det är absolut ingen anklagelse eller något sådant, utan jag försöker bara vara ärlig och kanske öppna upp för någon annan som läser. Jag anklagar ingen för det, förstår man inte så vet man ju inget bättre.

Om man har haft en svår tid, så växer man verkligen som människa. Man lär sig saker och jag vill faktiskt inte vara utan det. Jag kan se (ganska bra) om andra har det svårt, jag kan se saker och vara tacksam för det. För utan den svåra tiden, hade jag ju inte varit där jag är idag. Eller hur? Det är svåra saker, men man får lära sig att se de positiva med tiden. Det var väl ungefär var jag tänker på ikväll. Jag tänker tillbaka och reflekterar över saker och ting...

Så tack till mina vänner som visar att ni finns till helt enkelt. =)

Grattis underbara Stina!


Här var vi gode små! :)

Grattis världens underbaraste Stina på din 23 årsdag! Syns imorgon underbara vän <3 Du är en av mina finaste vänner och jag är så glad att jag har dig! Synd att vi inte ses så ofta, men jag vet att du finns där och när vi väl ses så är det som om tiden stått still! <3 Jag älskar dig min fina vän!


Saknar så det gör ont

Åh vad jag saknar min andra hälft. Det gör ont av saknad. Fan vilket bevis på kärlek iaf. Det gör så ont att vara utan honom :(



Sedan krånglar det med 80-tals festen också. Eller inte med festen men hur jag ska ta mig dit och hem :( Tänkte först när jag trodde det var fredag att Molpe kunde skjutsa mig, men då blev det lördag och då ska kanske hon festa. Men hon vet inte än, så jag hoppas =) Och så tänkte jag, jamen bror då... Då ska han till stugan... Suck. Ajja, får se hur det blir. Har iaf köpt kläder för 300 kr idag så hoppas ju det blir! Men fick dock ett extra linne plus ett par strumpor, sådana här man har i ballerina skor, så blev ju inte värst dyrt. Vet inte hur 80-taligt det är det jag ska ha, men färgglatt är det då! ;)

Saknad




Lite bilder från Indien från henkes Iphone! SAKNAR!

Och Malin var inte hemma, de var på väg hem från IKEA. Det regnar ute, så kan inte gå ut. Kanske lika bra det! Då kan jag bara slappa och ta det lugnt ikväll! Har på radion så det inte ska kännas lika ensamt och tomt. Saknar min fina pojkvän redan! <3 Och denna gång är han borta ända till nästa onsdag. :( Men sedan har han iaf semester i 5 veckor! Jag fryser och det finns ingen som värmer mig här hemma!

Hur gör man när man "slappar"? Jag vet fan inte hur man gör. Får väl se lite one tree hill kanske. Fast skulle ju kunna fixa iordning lite i v-rummet. Fast jag hinner ju både och säkert.

Och det här inlägget blir väldigt hoppigt men jag vill ha en ny telefon! Är sugen på Sony Ericssons nya xperia mini :) Frågan är om jag pallar touch igen? Men den är ju säkert mycket bättre än den gamla, billiga varianten jag hade förra året! Och så vill jag ha en ny dator, en stationär liten söt sak! Och så ett nytt objektiv, men det ska jag köpa hur som helst när lönen kommer! Mycket jag vill ha med andra ord, men plånboken tillåter det INTE! Jag borde ha kommit på att Malin var borta innan så hade jag hunnit till stan för att köpa lite kläder till 80-tals festen! Men nädå, så smart är jag inte!


 Update!

Tror ni jag kan få igång OTH på det där jäkla xboxet! Näää! Just det!! Det är inte xboxet fel utan den där jävla fjärrkontrollen som det är idiotglapp i! Det går inte! Det har varit så förut, men då har man bara dragit ut och stoppat in kontakten igen och ev. starta upp den igen, men det går inte det heller nu! Det är inte meningen jag ska få ta det lugnt! Irriterad? Ja!

Tänk om vår lycka aldrig fått vingar, för att flyga å va fri, var hade vi varit nu? För mig finns bara du <3

Har tagit upp datorn nu när ingen Henke är i gillestugan. Känns bara ännu mer ensamt att vara där nere. Så nu har jag allt jag behöver uppe, förutom tv, men det ser jag ändå inte så ofta. Och då kan jag ju gå ner ;)

Idag har Sandra gått bredvid mig på jobbet, alltid kul att vara två:) På onsdag är jag ledig och det är första dagen jag är ledig utan att ha en enda grej planerad, förutom möte då, som jag inte vill på. Men jag måste.

Detta är även en vecka helt utan att jag jobbar kväll! Underbart! Men gruvar mig dock ändå för att jag jobbar hela midsommarhelgen... Vill ju vara med och ha kul med alla andra... Menmen, 80-tals fest på fredag eller lördag i ä-byn iaf! Har inte bestämt mig om jag ska sova hos mamma eller hur jag ska göra. Kanske fixar skjuts hem på natten. Eller så kanske mamma far till stugan å då är det ju ingen idé att stanna iaf. Hm!

Ajja, nu ska jag äta och så tänkte jag gå en sväng till Malin och barnen, var svinlänge sedan jag var dit så nu ska jag unna min lediga tid till dem. :)



Vi har vita löjtnantshjärtan också :) De blommar senare än de rosa :) Våra sirener har också börjat blomma (de är en annan sort än de vanliga) Fast de har inte blommat fullt ut än. Haha, ingen är väl kanske så intresserad av det, men jag är det :)


Pics from today!

När jag vattnade blommorna förut idag så såg jag två röda kryp och tänkte jag skulle fota dem. Men jag vattnade bort dem ;) Så kom jag ihåg det där nu och gick dit och kollade och där var dem!




Ser fram emot när denna buske blommar. :) Stora, vita bollar! Den är visst segast av alla buskarna vi har, sa förra ägaren :) Tur, för då är det väl alltid någon som blommar :)


'

Lillbalkongen :) Har även satt dit en liten stol som kommer märkas på nästa bild för på den bilden saknas det något ;)


Tänk er hur fint huset blir när vi målar det vitt :) Och bara få dit en vit färg på det bruna trät där uppe!


Fotopromenad

Har varit ute på promenad med kameran! Tog sjukt många bilder och ändå blir det inte många som man är riktigt nöjd med, det kan alltid bli bättre!  Det blåste som tusan, sjukt mycket alltså!

Nu är Henke på klassåterträffen (festen). Jag är hemma och har tänkt pyssla om mig ikväll. Om jag kommer ihåg hur man gör vill säga... Tänkte se om jag får igång lite OTH och Greys kanske så är kvällen räddad. ;) Kanske unna mig lite glass också. :)




Någon som vet vad detta är för träd med så fina blommor?




Gångvägen vid oss som jag kan med förbundna ögon ;)


Tänk vad härligt med alla dessa färger på sommaren. Jag njuter och försöker ta in och omvandla det till energi!


Fotografier i härligt sommarväder!

Haha, det skulle jag aldrig ha sagt. Molnen kom fort som tusan ;) Men verkar klarna upp igen :)

Men har varit ut och fotat lite! :) Här kommer några bilder!


Den här bilden gillar jag! Har enbart krympt den!






Anna-Marias sötkisse!

Härliga, underbara väder!

Härliga, underbara väder! :D Hade ju hört det skulle regna idag, men inte här inte :D

Igår kväll var vi i "vita huset" vid storforsen :) Trevligt värre. Surrade och spelade kort. :) Här kommer mer bilder från vår tur vid badhusparken :)






Nu ska jag ut och sätta mig i solen igen och läsa lite :)

Underbar kväll i solen


Bilder från igår då Carro & Lale var här och vi gick omkring utanför Badhusparken (som öppnar först till midsommar).






Ser du, Carro, den blev inte sååå mörk ändå ;) På de ljusa bilderna gör vi ofina miner så jag besparar oss den mödan ;)

Jag blundar nu, tänker på hur allt kunde vart om vi två aldrig mötts




Oj vilken hektisk dag! Började stressen på jobbet då jag fick först lite lugnt men kom då på att jag kunde göra bort ett städ jag hade på eftermiddagen så jag fick följa med på gruppträffen hemma hos chefen. Det var kul att få "vara med" på riktigt och inte jobba istället :p Efteråt så fick jag en liten rundvandring och så snackade vi lite om allt möjligt, blev kvar typ en halvtimme längre än alla andra. Sedan hem och fortsätta stresset. Har köpt blommor, har planterat ut några, gått till kyrkogården för att spana in hur gravarna såg ut. Rosen på morbrors grav kommer upp för tredje gången nu! Som mamma skrev när hon fick veta "kul att den vill leva". :p Sedan har jag städat lite så det inte ser alltför farligt ut imorgon när älskade Carro & Lale kommer hit på middag. Så underbart kul att få träffa dem igen!

Annars håller magen på att krångla fortfarande. Misstänker magkatarr på riktigt nu alltså. En vikarie på jobbet har haft det i vår och hon beskrev hur det kändes och det känns precis så för mig! Så nu tänkte jag stänga av datorn och bara lägga mig i sängen och göra ingenting! Synd jag inte har min bärbara, (henke har lånat den i veckan), då hade jag lagt mig för att se OTH eller Greys ;) Ska dricka lite proviva svartvinbär nu och se om magen lugnar sig. Proviva har aldrig varit min grej, har inte gillat eftersmaken, men björnbär var helt okej! Ska testa svartvinbär nu och se om det funkar. :)

Puss & hej!

Tänk om vår kärlek aldrig fått chansen att kunna leva och växa på nytt




Älskar färgkombinationen i dessa blommor, därför jag köpte dem :)




Nu har just Nicklas och Sandra farit hem. De har hjälpt mig riva tapet i gästrummet. Tror vi är klara nu. En liten bit måste jag ta bort själv senare, och så slänga all jäkla tapet i sopsäckar och fara iväg och slänga dem någonstans.  Tack för hjälpen! Ni är så gulliga som hjälper oss! :D

Tror jag ska unna mig en promenad nu. Var väldigt längesedan. Dock. tyvärr, börjar jag känna en känsla i knät som inte tyder på bra tecken... (Känns som att det är något som vill haka fast igen) FAN! Jag har ju inte ens gått nånting eller sprungit eller så senaste veckan. Det får inte hända igen! Jag hoppas det bara är psykiskt, att jag inbillar mig...

Har ni hört Carolas låt till kronprinsessan och Daniel? Urfin! "Det är bara vi". Vet inte var man kan höra den annat än om ni går in på Carolas
hemsida, så startas den direkt!

Saknar mitt hår

Idag är första dagen jag på riktigt saknar mitt långa hår! <3 Men jag är ändå belåten att jag vågade klippa av det, och det växer ju faktiskt ut, och det finns massor med roliga saker jag kan göra med kort hår som jag inte gjorde när jag hade långt. Men det skulle gärna få växa snabbare just nu. Nåja, jag är iaf inte less på mitt korta hår, så som jag var när jag hade långt. Jag kan ju inte ha samma frisyr i alla år, det vore lite tråkigt. :P Och så kan jag ju inbilla mig att det blir friskare och starkare nu när det växer ut :P




Kryp :/


Alltså jag såg inte när jag var ute. Men kolla vad kryp!!

Grattis Karin i efterskott!

Och jag har ju varit så dålig på att uppdatera av olika skäl och jag hade inte tid att sitta vid datorn den dagen Karin fyllde år, i tisdags den 1 juni :) Så här kommer ett grattis inlägg lite i efterskott :)

Åkte dit och fikade och grattade henne med några andra vänner. Jättetrevligt. Stort grattis igen i efterskott, världens bästa Karin! <3 Jag älskar dig!


I mexiko!! :D

Fullt upp!


Denna bild ljuger just idag. Idag har det varit sol, det har varit mulet, det har regnat, det har haglat och det har varit sol igen, och mulet... Ja osv.


Igår kväll var jag hos Karin där även Malin var och vi fikade, surrade och såg tv. Det var mysigt! Sådant är så uppskattat, jag är inte alltför bortskämd med de där spontana kvällarna längre tyvärr. Så det är värdefullt för mig :) Henke hämtade jag sedan hos Tommy mitt i natten för han hade festat där. Han hade varit skötsam så det var en trevlig biltur hem till stan igen, trots att jag var trött. :) Och Henke vaknade före mig imorse, det var bra jobbat med tanke på att han druckit och inte jag :P

Efter en dag med jobb så ska även kvällen fortsätta så. Pojkvän och bror fixar väggen i v-rummet. De håller dock på att få slut lim så snart går det väl inte mer. Jag målar, städar, fixar, har planterat blommor osv.

Har även grillat med Nicklas & Sandra också. Men Sandra har tyvärr farit hem för hon fick ont i  huvudet. :( Hoppas det gick över! Nu ska jag måla sista (förhoppningsvis) varvet på garderoben i datarummet. Tänkte sedan dammsuga och skura köket, det behövs! Även börja renbädda sängen. Älskar känslan av att lägga mig i en renbäddad säng, nyduschad! (så vi kanske får ta en bastu ikväll), vore skönt!


Äntligen!

Äntligen har det löst sig med nånting i huset iaf. Luckorna ska en kompis till Henkes kompis Tommy göra. Han jobbar med sådant. YES! OCH så har Henke fått klart för sig hur han ska göra i de andra rummen innan tapetsering, så förhoppningsvis blir det påbörjan till tapetsering i vardagsrummet på söndag. Äntligen händer det något. Dessutom har jag fått veta en jättegod nyhet från min kära, underbara vän anna. Du kommer väl hit dä? :D Åh så underbart med en favorit i repris! Hoppas vi har lika tur med vädret så kan vi göra favvo i repris på nästan allt :)

Tycker om hur ljuset blev på den här bilden. Annars tycker jag väl inte själva bilden är så bra. Men jag gillar den ändå.


Löjtnantshjärta

Jag tänkte bara skriva att jag lever men har fullt upp så jag knappt hinner andas. Har precis kommit hem från jobbet och ska genast lägga mig. Tänkte bara skriva en rad eller två här till er trogna läsare.