Fullt upp!


Denna bild ljuger just idag. Idag har det varit sol, det har varit mulet, det har regnat, det har haglat och det har varit sol igen, och mulet... Ja osv.


Igår kväll var jag hos Karin där även Malin var och vi fikade, surrade och såg tv. Det var mysigt! Sådant är så uppskattat, jag är inte alltför bortskämd med de där spontana kvällarna längre tyvärr. Så det är värdefullt för mig :) Henke hämtade jag sedan hos Tommy mitt i natten för han hade festat där. Han hade varit skötsam så det var en trevlig biltur hem till stan igen, trots att jag var trött. :) Och Henke vaknade före mig imorse, det var bra jobbat med tanke på att han druckit och inte jag :P

Efter en dag med jobb så ska även kvällen fortsätta så. Pojkvän och bror fixar väggen i v-rummet. De håller dock på att få slut lim så snart går det väl inte mer. Jag målar, städar, fixar, har planterat blommor osv.

Har även grillat med Nicklas & Sandra också. Men Sandra har tyvärr farit hem för hon fick ont i  huvudet. :( Hoppas det gick över! Nu ska jag måla sista (förhoppningsvis) varvet på garderoben i datarummet. Tänkte sedan dammsuga och skura köket, det behövs! Även börja renbädda sängen. Älskar känslan av att lägga mig i en renbäddad säng, nyduschad! (så vi kanske får ta en bastu ikväll), vore skönt!


Kommentarer
Postat av: Karin

Kul att ni kom förbi!! :) Såna där kvällar är underskattade, man behöver inte alltid hitta på så mycket :) trevligt att bara surra och inte göra något speciellt också! Åh att lägga sig nyduschad i renbäddad säng är bland det bästa som finns :D

Postat av: anna

Hoppas du hinner ta det lite lungt också <3

2010-06-06 @ 14:15:36
URL: http://evighet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback