Vilken lycka mina vännerHej och hå vad livet det går! :)

Carola fick idag ta emot pris från Kungen för "uppskattade och framgångsrika insatser som sångerska". Åt skogen med alla grammisvinnare, det är ingenting mot för det här ju! :)

"Det får mig att skratta samtidigt som jag får en liten sentimental tår i ögat. Det har ju varit en resa som heter duga genom åren..
Och den är inte klar än!
(Om alla ändå visste hur det egentligen har varit, i både goda och onda dagar. Men jag sitter ändå kvar med vissheten i mitt hjärta att det har varit värt allt!)

Den här utmärkelsen ger mig ny inspiration för framtida sånginsatser, helt klart.

Bland de första jag vill tacka så är det Du!
Min publik och en stor del av svenska folket.
Du, som sett mitt hjärta och följt mig under åren. Stått med mig i vått och torrt.
Tack för visat förtroende!

Jag önskar du ska få känna dig delaktig i denna utmärkelse i dag. Du är en väldigt stor och viktig del i andledningen till varför jag sjunger! " - Ur Carolas brev idag.

Vacker
Titta vilken vacker bild! <3

Ja, hon har verkligen skänkt mig glädje och hopp genom alla de här åren! Går inte riktigt att beskriva. Det är så underbart. Alla stunder då jag verkligen mått skit och även i alla lyckliga stunder, så har betydelsen för henne varit väldigt framgångsrik. Hon betyder så mycket för mig. När man tittar på filmer så kan allt kännas bra igen för tillfället! Carola har en stor del i mitt hjärta som många har svårt att förstå. Men jag klandrar Er inte för det. Men det glädjer mig då en del verkligen förstöker förstå. <3 När man träffar henne så är det alltid så underbart och så otroligt roligt. Sympati, glädje, tårar, skratt, sång, kärlek. Det är verkligen kärlek. Och alla vänner jag lärt känna genom henne. Guld värda. <3 Älskar Er!

Idag har jag ringt ett viktigt samtal. Var mycket modigt gjort av mig! *stolt över mig själv* 
I början på nästa vecka får jag kanske veta hur det blir med min framtida flytt, som kanske inte så länge till är framtid, utan nutid. :)

Imorgon kväll hoppas jag på att det blir slalom! Hoppas verkligen det, jag blir knäpp om jag inte får åka snart! Vad var det mer jag tänkte dela med mig av? Minns inte. Men kan ju avslöja att jag hoppades på att få reda på en massa nyheter om MR X! Men får hoppas det kommer nästa gång jag träffar den där andra personen som kan göra det möjligt. :) haha. Jag har en känsla av att det kan bli riktigt bra! Har ju iaf fått e fin bild utan att ha träffat honom än. ;) Nu har jag avslöjat för mycket, men varsågod det bjuder jag på eftersom jag är så strålande glad just nu. :) (

Skulle ge vad som helst för lite hostmedicin just nu!)

Älskar mina vänner! Ni är guld värda!

Malin, Frida, Carro, Helena, Karin, Emma, Nathalie, Erika, Viktoria. Jonas och Nicklas får också vara med på ett hörn. :) ÄLSKAR ER! Är glad att ni är just ni!

Ni som förstår det där speciella bandet. Mina Cnördar: Sassa, Kicki, Anna, Millan, Issa, Hanna, Carro med flera. :) Love You!

29 januari - The one with the joy

Saker och ting kan verkligen förändras. Det blir inte alltid som man tror att det ska bli. :)

Igår kväll var jag hos Erika med lite folk. Det var mycket trevligt. :) 

Jag sprudlar av energi just nu. Jag känner hoppet.

Jag kan känna livet som pulserar.
Jag vill känna vinden i mitt hår
Fånga varje ögonblick av lycka
Så länge mitt hjärta slårNu ska jag gå ut i den friska luften och se vad postlådan har att erbjuda mig.

Kram och hej!

28 januari -The one with the hope! :)Har pratat i telefon på morgonen med Helena och Carro. De fick höra min värsta sida av förkylningen. Kunde ju knappt prata, men rösten blev uppvärmd och nu känns det mycket bättre. haha Hoppas att det blir nåt kul idag som hittas på och att mina vänner törs vara med mig även att jag är lite förkyld nu. Men det har blivit mycket bättre så imorrn har jag bestämt att jag ska vara frisk.:)

Har tittat på priset i Idrefjället igen. Om man är fem kostar det samma summa som om man är fyra. Så är man fem så blir det bara 500 per skalle för boendet tors-sön. Det kan man inte klaga på! Man får det inte billigare på vandrarhem ens. :) Så nu är jag sååååå SUGEN!

Är ganska rastlös vilket ni antagligen förstår då jag bloggar oftare än vad som är normalt för mig. :) haha

  Är inte det här äkta lycka, så säg mig vad det då är!:) <3 Love You!
                
Ibland kan man ju fundera om vi är normala? Men det är klart vi är! :)Nu ska jag försöka höra av mig till polers om det går att hitta på nåt skoj idag. Själv är jag ganska sugen på bio.:) (Om jag inte får en av mina hostattacker så jag skämmer ut alla) :)
Ha det bäst alla!

Bye! / SS


27 januari -The one whit the dream about Idre. :)


Hur tråkigt är det tillåtet att man får ha då man är sjuk?? Extremt tydligen. Men nu är jag snart frisk så då ska väl förhoppningsvis livet komma tillbaka också. :)

Är så grymt sugen på att åka på en riktigt skidsemester till fjällen! Samtidigt som jag är extremt sugen på en utlandssemester. I will go! Vill nån följa med? ;) Hade tänkt att maila Sara ikväll men då fungerar inte hotmail! Verkligen så typisk! Hittade ett sånt bra pris för boende i Idrefjället! I want to go there! Är man fyra pers så kostar det bara 600 per person för boendet från tors-sön. :) Det tycker jag var ett bra pris! Nån som är sugen mer än jag?

Nu ska jag borsta gaddarna och sen läsa boken jag blivit förälskad i, snart har jag läst ut den. :)

Sov gott mina vänner

26 januari - the one with the sickness

Så var jag sjuk igen då... Känns som att det var nyss, men det var i mitten på november sist faktiskt. Är värsta hes, ring mig så får ni prata med en ni inte känner igen. haha Har inte lika mkt feber nu, men är rätt seg. Och nu har jag ÄNTLIGEN fått min beställning av framkallning av bilder bekräftat. Plus ett antal extra foton jag får framkalla, för allt besvär. :) Så nu ska väl kanske mina fotoalbum bli klara någon gång.

Tack Karin för din varma kommentar. :)

23:e februari ska jag och Kicki rocka  ;)  Tänk dig bara bilresan dit gumman. Vad kul vi ska ha! Tänker på dig.. Väntar på your call nuu. =)

Nu ska jag krypa under filten igen. :) Ha det gott mina vänner! Puss å kram


Senare:
Ja, tänk vad annorlunda allting kan bli... Har inga ord för det.. Jag har verkligen inte det. Vet inte riktigt vad jag ska tro om det. Men det är inte det, utan det är det.

Är så rastlös. Det är så tråkigt att vara sjuk!

Ännu senare:
Har spaghettiben då jag går. Obehaglig och lustig känsla, men samtidigt lite kul. Skrattar åt mig själv då jag ska gå. :) Det är också lustigt vad vissa val kan påverka en inifrån... Känner mig så känsloladdad ikväll.

What's the time, seems it's already morning
I see the sky, it's so beautiful and blue
The tv's on but the only thing showing is a picture of you

Oh I get up and make myself some coffee
I try to read a bit, but the story is too thin
I thank the Lord above you're not here to see me
in this shape I'm in

Spending my time
Watching the days go by
Feeling so small, I stare at the wall
hoping that you think of me too
I'm spending my time

21 januari

När livet består av avgörande beslut i ens egna händer... Vad gör man i en sådan situation? Man lyssnar till sitt hjärta. Det kommer jag att göra. Vet inte om det är rätt eller fel. Men så här kan det inte vara. Finns inte mycket jag kan göra åt det heller. Det är bara att acceptera. Det finns så mycket i livet som man ska vara tacksam över. Det försöker jag verkligen vara. :) "Du själv är den som avgör och väljer hur din morgondag kommer att se ut tack vare av vad du tänker och låter dig påverkas av. Tänk tankar av liv och hopp."

Läs det igen och försök ta in det. Tänk tankar av liv och hopp! Det tänker jag göra!

Jag vill prioritera min familj och mina vänner. Utan dem så vore inte jag den jag är idag.  Det är ju de som är de viktigaste man har. Och alla vänner jag fått genom Carola. Är så tacksam för det! Och utan C så vore jag inte heller den jag är idag. Hon är så klok! Hon har allt. Rock on, I am!

18 januari

25212-18
Var ute och fotograferade tidigare idag. :) Här ser ni lite av resultatet. =)

Idag är det prick ett år sedan jag fixade körkortet. =) Är ganska stolt för att jag tog det så snart efter jag fyllde 18 med tanke på att det var en hel del i skolan då också. :) Får vara glad att man tog det då också eftersom det senare blev fem års prävotid, men jag har bara två. ;)

Har varit ute och fotograferat lite idag. Haft en skön slappardag idag. Sett sista avsnittet av Gilmore girls boxen jag fick i julklapp. Rory tog studenten och då tänker jag på alla minnen från min egen student. Så vackert, sorgligt, vemodigt och underbart, på en och samma gång. Ett sånt tillfälle då alla känslorna kan komma på en och samma gång, fast efteråt. :) Har också hunnit prata i telefon idag. :) Med två hela personer. Tre om man räknar med en från jobbet. haha OCH som pricken över i:t så har jag gjort klart och skickat in rättkunskapen sen förra terminen. Så nu är jag kvitt allt som har med skola att göra. Nog för att det bara blev så jag läste enbart rättkunskap förra terminen, men det spelar ju ingen roll. ;)

Igår lämnade in bilen på Shell för byte av kamrem. (Så nu är det äntligen fixat så jag kan köra långa sträckor igen utan att vara rädd att bilen ska bli paj) Sedan var jag på arbetsförmedlingen och uppdaterade dem om min arbetssituation.  Sedan körde jag till Piteå (med mammas bil) och väl där satte jag mig i Fridas bil och vi körde till Willys i Luleå för att hamstra mat till henne och Peter och sedan hjälpte jag henne med att plugga. Men då kom lilla Emma med morfar, så då åt vi med dem och så lekte jag med Emma. Sen åkte de två iväg och jag och Frida fortsatte med pluggningen. Var hemma vid tolvslaget. :)  Glad att jag kunde bara till hjälp. :) Hon fick veta att hon inte fick förlängt studiestöd så hon måste vara klar med allt om två veckor typ :/ Håller tummarna för dig gumman!

Ja, nu vet ni vad jag har pysslat med idag! Mer vinterbilder som fotograferades idag går att se i  min bilddagbok. :)

Ha det bra alla mina vänner! Sköt om er och var rädda om varandra! Puss å hej!

Nutid med framtid

Klockan

´
Efter en toppenskön kväll hos Erika i hennes lya ska jag snart krypa till kojs för att vara pigg och fräsch till imorgon bitti då jag ska jobba. Jobbar 11 timmar imorgon. (!) Hade iaf en skön kväll tillsammans med Erika, Karin, Helena och Linnea. (Som jag för övrigt inte träffat på JÄTTE länge eftersom hon flyttat till karlsKRONA för att bli arkitekt). Så det ni, jag känner en blivande arkitekt. (Hoppas jag får kompisrabatt sen ;) ) Pratade iaf riktigt tjejsnack och det behövdes. Hoppas bara att vår slalom tripp blir av snart, hoppas på nästa söndag? :) Och Linnea, ifall du läser detta, vilket jag hoppas på. Var verkligen jätte kul att se dig igen och hoppas att du kan se mina bilder på bilddagboken snart eftersom du fått vänner-lösenordet. Och så hoppas jag att Erika gör en snart, och alla andra också. För det är verkligen kul att se hur alla har det via bilder. Speciellt då många flyttar nu i den åldern vi är i. VI ska liksom vara vuxna nu tjejer. Har ni insett det? :) Men man blir aldrig för gammal för att vara barn. Man får inte glömma det lilla barnet inom sig.

Jag vet inte hur jag ska hinna allt. Vill resa först på en vanlig semestertripp, typ till Grekland, eller Egypten (det är ett land jag skulle vilja se och upptäcka). Sen skulle jag vilja ut och resa och typ jobba lite och åka lite vart man vill med nån kär kompis eller två. :) Sen komma hem och jobba ihop lite pengar och så flytta och kanske plugga till sjukgymnast? Hinner jag allt det? Fast jag hinner säkert ändra planer också. Men jag tror att man måste göra det man vill innan man börjar plugga för att sen få ännu mer inspiration till att VILJA plugga? Och så att man hinner vara säker på det man vill. Men för de som är säkra finns det ju inget problem, men jag tror att man måste hinna göra det man vill innan iaf. Jag hoppas jag hinner det. Och att jag får nån reskompis, för vill inte åka själv faktiskt. Mycket roligare att dela erfarenheten med nån kompis.

Ja, den som lever får väl se vad som sker med det. Ifall något av detta ens kommer att inträffa nån gång. :) Men klockan tickar som sagt.

Ska läsa "å andra sidan" nu av Marian Keyes. Har kommit 150 sidor in i boken, men vet inte riktigt om det är en bok för mig eller inte. Först var den jätte bra, sen började det handla om en annan person, Känns inte lika bra längre, men det kanske blir så att allt klarnar senare. Så man förstår varför det handlar om olika personer. Antagligen måste de ha nåt gemensamt? :)

Tack för ikväll gott folk!

Jag känner mig så lycklig!


Vinterväder

Vinterväder

Hej och hallå!

Det är KALLT här nu. Och då menar jag kallt. Tji fick jag för att jag sa att det var så ovanligt varmt här och ovanligt lite snö. (fast lite snö är det fortfarande). -22 visade termometern sist jag kollade. Och imorse när jag skulle starta bilen så hade inte motorvärmaren (och därmed inte kupévärmaren heller) slagit igång. Så den var iskall och alldeles isig! Gick inte ens att skrapa bort! Men min pärla startar alltid, i alla väder. :) Men fick köra som en hukad gammal tant för att lyckas se nåt genom det lilla hålet som fanns längst ner. Som pricken över i:t på min alldeles speciella dag så vann jag (eller mamma??) 75 kr på triss. Det ni ;) Nu har jag ju råd med a-l-l-t som jag vill ha. Eller så inte. :p

Äntligen kanske jag har lyckats vända tillbaka dygnet då det dykt upp lite jobb igen! :) Slutade 12 idag och skulle handla åt mammsen, och när jag går omkring på Ica så ser jag krämavdelningen. Och DÅ kommer jag på att jag glömde att handla kräm åt en vårdtagare tidigare under dagen. Däremot förstår jag inte HUR det kunde hända, eftersom jag minns att jag gick och sökte krämen då jag handlade åt henne. :p haha Ja, hur det kan gå! Även den bästa kan bli senil ;)

Och förresten. Som att det inte vore nog med handlingen. Skulle tvätta också. Det var mycket tvätt så jag slängde in allt i två maskiner (som vanligt), och sen stoppade jag in det minst ömtåliga i torktumlaren och det andra i torkskåpet. När jag kommer tillbaka senare, tror ni jag hade slagit igång torkskåpet på värme? Svar: -Nej! Så vad gör jag? Jag slänger in det i torktumlarn och har i det den stunden som fanns kvar innan klockan skulle bli tolv. Sen gick jag in till vårdtagaren och hängde upp det hos henne. (Som tur är finns det lösningar till allt)

Har också glömt att berätta att under dessa 4,5 h jag jobbade, så fick jag veta en massa saker. Mycket som händer under tiden man är borta. Och i detta fall bara en vecka..

Nu börjar jag seriöst tro att jag börjar bli senil. Tänkte gå in på en sida, och när jag ska skriva in adressen kommer jag inte ihåg den längre. Senil? Tankspridd? -Ja, kanske det ja! :)  Nu längtar jag efter att åka slalom! Nu kommer jag ihåg sidan! Bäst att spana in den medan jag kommer ihåg!  Sen ska jag faktiskt göra lite nytta. Passa på medan man har energin kvar!

Jag vet att vi går samma väg genom horisontens rand, ännu en dag. I think I like it! Jag har förändrats, men ändå så är jag mig själv. Vår tid går fort, i nästa sekund kan vi flyga bort. Jag är glad för allt som jag känner. Jag är rädd om det jag har. Att jag är jag och att jag får ha mina vänner, som hjälpt mig nå mitt mål.  <3

/ SS


Vad gör man...

Hej!

Himla skit att det inte gick att åka i helgen till Kicki. Men å andra sidan tjänar jag pengar så jag kan åka, få se vad blir det nu? Typ 5 gånger tur & retur till dig! :) Hoppas på vår reservplan. Nån av alla planer borde ju funka! Det måste det gumman! Men jag vet att det kommer att lösa sig, på nåt sätt! Under kan ju faktiskt ske!!!!! Men sen är det så typiskt att jag först säger att jag inte tänker jobba å så gör jag det ändå, men det var ju faktiskt ett gemensamt beslut av oss. :) haha Känns iaf bättre om man ser det från det hållet. Annars hatar jag mig själv så mycket. Saknar ju dig!!!

Har för övrigt inte gjort nån nytta alls idag. Eller jo, jag pratade med Carro imorse. Hon ringde och väckte mig. (Tack Carro, men det hjälpte inte för jag somnade sen i soffan vid tre tiden, så du kanske får ringa och väcka mig imorrn med? ;) ) Åter till detta med att göra nytta, nu ska jag försöka göra en ändring på den fronten!

Sagt och gjort.

Bye.

7 januari 2007

Idag har jag äntligen tagit tag i mitt fotoalbum! Har klistrat in de tre första tillfällena, sen tog det stopp. Jag måste tänka igenom så allt blir i rätt datumordning så att säga.

Igår var jag på bio! Såg "Göra kanal 2". Den var helt okej, men tycker inte den var så mycket mer än så! Men det var många bra skådespelare med i alla fall. Och trevligt sällskap hade jag också. :)

It does´nt matter anymore.

Jag tänker inte skriva så mycket mer än så!

"Sometimes I really believe that You need someone to blame it all to. What You really need is someone who can say no to You."

Självständig??

Jag funderar på att åka själv till lycksele eller nåt. Eller Haparanda. Så jäkla synd att du inte kunde Kicki just deeen helgen! Men hoppas du kan komma sen du vet!! Snart syns vi gumman iaf! Älskar dig! Kicki och Sara
Jag & Kicki 17/12-06Älskar alla mina vänner!! Hoppas ni vet det! Men det borde ni veta för jag brukar ju skriva det ofta :) Jag brukar tänka på det ibland. En del säger det alltför sällan eller aldrig. Vissa har svårt för att prata känslor sådär. Det är väldigt synd. Förresten, det är ju bara ni säger till om ni vill ställa upp för mig och följa med och se Carola nånstans! ;)

Jobbar imorrn, men somnade idag framför Tv:n så är inte ens trött nu! Men har kort dag imorrn. SKÖNT!

Puss & hej leverpastej!


Mitt år 2006

(2006 i väldigt korta drag, orkar inte skriva så ingående.) I positiva ord. :D

Januari
Var hos Sassa och det var hur kul som helst. Nyårsafton som var hur muffsigt som helst. :) Vår galna ikea tripp (eller jag som köpte en massa onödiga saker så jag knappt fick med mig allt hem på tåget). Shoppingen med allt spring till bussen. :p Ally McBeal! Vi som pratade om att 2006 skulle bli vårt år och det kan man väl säga att det till viss del blev också. :) Hann träffas rätt många gånger. :) Allt var så kul! Var tråkigt att komma hem däremot, då jag haft så kul där. Sedan klarade jag också körkortet! Vilken underbar känsla! Den kunde man leva länge på!

Februari
Sundsvalltripp med galna hockeyfans + hästtokiga nördar. :p Blev hur galet och kul som helst. (Förstår inte hur jag överlevde allt hockey/häst snack??) haha

Mars
Melodifestivalen i Gbg. Hur underbart som helst. Tre dagar på rad med fröken C. :P Beror på hur man räknar dagarna, kan ju anses som två också. :p Men en kul och impulsiv weekend i Gbg med Sassa!

April
Hände inte så mycket speciellt, men var fullt upp i skolan och med slutproduktionen av teatern. Men allt gick superbra! Påsken var ju också en galen tid, väl värd att nämnas. Men inte mer än så.

Maj
Åkte utomlands till Grekland med Karin och Emma. HEEEEELT underbart!! Vilken avslappning och vilka minnen vi har! "Vad är huvet???" "I want one greek sallad with fetaOST!" haha Karins födelsedag och alla underbara dagar på stranden, och våra flirtar på restaurangen. :p haha

Juni
Balen som var en verklig upplevelse. Ångrar inte att jag gick. Det är en upplevelse att ha varit med om den. Alla var så fina också. :) Tiden kriong studenten går inte att beskriva med ord. Var hur kul och underbart som helst. Vemodigt också, eftersom allt skulle ta slut. Vad skulle de nu bli av oss kulturare liksom? :P Började också att jobba för fullt med sommarjobbet. (Hade även jobbat i april och maj.) Rätt stolt i efterhand att jag hann med både slutspurten i skolan, teatern och så jobbet!)

Juli
Skellefteåkonsert, Allsång på skansen och Piteåkonsert. Obeskrivligt kul och magiskt.

Augusti
Avslutningskonsert på skansen. Obeskrivligt bra show!  "Ja, men vi känner ju igen varandra redan". haha :D Ett bra avslut på en toppensommar!
Trots att sommarjobbet skulle ta slut fick jag jobba hur mycket som helst.

September
Här hände det inte mycket alls. Eller gick ju skola men slutade för det gav mig ingenting. (Men fortsatte att läsa Rättskunskap på komvux, bara för att jag tycker det var så kul och intressant)

Oktober
Var på besök hos Carro. Var där på min födelsedag också. Vi åkte även till Göteborg på min födelsedag. :) Var på bingolotto, vilket var hur skoj som helst! Träffade en massa nya vänner jag fått genom C! Som jag pratat med förut och så. Senare i oktober hann jag också med att åka till Sthlm på Nickelodeon. :) Haha. Det var magiskt roligt. Träffade Anna, inte för första gången, men första gången mer intensivt så att säga. :)

November
Minns inte att det hände så mycket denna månad. Men Emma fick komma hem!! :D Och det var det mest underbara som kunde hända denna månad :D Vi hade lite galna idolkvällar, och en fest värd att minnas.=)

December
Jul, och jag älskar julen. Blev två julkonserter trots allt i Sthlm. "Carola och en flygel". Det var så mysigt! Lärde känna många ytterligare lite mer. :) Träffade Kicki, inte för första gången, men för första gången mer intensivt. :) Lilla Emil föddes och därmed fick gullelillaEmma en lillebror. Julen blev inte som alla andra jular, men det insåg inte min familj förrän efteråt. Men så kan det också va! Hade tydligen varit snäll i år, för jag fick många fina julklappar. :) Nyårsafton spenderades med Emma, Sara & Nathalie. Var riktigt kul! Var lite överallt. :) Skålade in det nya året, och vid halv ett började jag min ringa gång hemmåt, eftersom jag skulle jobba på nyårsdagen. (Jobbade nästan FÖR mkt denna månad) 2007 tror jag blir ett underbart år! Nytt år med nya möjligheter, nya upplevelser och ny erfarenhet!