Underbara Kuri!


Kuri, mammas bild. :)

Äntligen ska jag få komma till vår älskade stuga KURI!! :) Ska bli så himla mysigt. Tänkte se om det finns några blåbär kvar till mig att plocka (A) Jag ska berätta en kul grej. Henke frågade hur Kuri stavades för han skulle slå upp på internet och visa sin mamma, men NEJ, det går inte. Då vet ni ifall ni också ska försöka, det finns inte med där. :p 4km till närmaste granne, det är FRIHET det ;)

Det är jag & Henke, broder Nicklas och Sandra och mamma och pappa som ska dit. Myspys! Tänkte ta med mig alla på ett fiskäventyr på lördag. (Ni läste rätt, jag som kanske inte är världens största fiskentusiast), Spela spel, mysa vid elden, basta, bada och gå skogspromenader och KOPPLA AV!

Så nu hör ni inte mer från mig. (Är i Nystrand nu och väntar på att pappa ska komma strax, sedan kommer mamma och så Henke och sedan bär det av mot nya äventyr)!

Farmor

Inatt (jag tror det var inatt) så drömde jag att jag hälsade på farmor och att hon för ungefär en minut kom ihåg mig och var riktigt klar i talet... Åh vad jag saknar henne! Jag minns fortfarande vilka ömma kramar jag fick... Önskar jag skulle våga hälsa på henne snart igen <3

Konsekvenser hit och dit

Hej och hå och tiden fortsätter att gå!

Jag har just gått en promenad MED vantar, vid havet med kvällslysena från alla hus som speglades i havet som syn vid sidan om mig. Det var vackert. Inte vantarna, men hur kvällen såg ut. Vantarna åkte dock av, det var inte riktigt så kallt som jag trodde. haha ;) Det ÄR verkligen höst nu, hur mycket man än förtränger det. Men jag gillar det faktiskt. Mystiden är här! Hur mycket jag än gillar sommaren så är hösten också skön. Den skulle ju bli riktigt fulländat när resan med Anna blir av! Jag orkar inte tänka på alla konsekvenser av valen jag har framför mig. Men nu har jag istället börjat tänka tvärtom. Vad blir konsekvenserna om jag INTE åker iväg med henne? Ja just det! Jag måste åka! :D

Polisdramatik

jag är så less på vissa saker.
idag har varit stressig.
värsta polisdramatiken på jobbet.
mitt hopp med knäna är borta.
ikväll ser jag det sista avsnittet som
för nuvarande går att se av One Tree Hill
på onsdag åker Malin, Petter o barnen till Turkiet i två veckor
gissa vad jag kommer att sakna dem?
jag måste tvätta snart igen
jag måste dammsuga
och jag behöver sömn och lite uppmuntran.

Vill du följa med mig ut på nya äventyr?


16.52
Har varit barnvakt hela dagen. puuh! det tar på krafterna! Är det fortfarande, men de små liven ser film nu. Strax efter fem ska jag gå hem med dem.


Jag har spanat på vad man kan göra när jag och Anna sticker utomlands (när det nu än blir, men att det blir)! Åh jag hoppas så mycket att det går. Jag spanar fortfarande efter datumet vi tänkte från början. Så vi kan ju hoppas iaf, men det är inte alls säkert det går. Men kolla här, hur härligt låter inte det här vännen:

"Följ med vårt sjörövarskepp som utgår från Houmt Souk och styr kosan mot Flamingo-ön. Här kan ni bättra på solbrännan och verkligen koppla av. Skeppets besättning underhåller oss under dagen. Väl framme vi ön kastar vi ankar och hinner med lite svalkande dopp innan vi bjuds på en traditionell tunisisk lunch. En heldag i solen."

Ikväll ska jag nog gå en promenad, städa och dricka en kopp te och sedan måste jag ta tag i vilda Matilda ;) Har inte glömt henne... Låter ganska mysigt att förgylla min kväll på det sättet. Jo, förresten. När jag var med barnen på lillkonsum för att de skulle få en tablettask, tror ni inte Emil börjar gallskrika för att han inte får öppna den på en gång. PINSAMT. Sedan märker jag när jag betalar att jag känner igen ansiktet. Jajjomän, en Älvsbybo! ;) Nästa gång får jag hälsa då.

Dags att dra! Ciao! Kärlek till Er!

Update: 19.56
Det blev inget av det jag planerade haha. Malin bjöd mig på middag som tack för att jag är så hiskeligt snäll. Sedan stannade jag kvar, hon visade renorveringen av huset och sedan fastnade vi i ett "Sara & Malin" samtal, så som bara vi kan. :) Det var trevligt. Så nu får jag se vad jag hinner med resten av kvällen. Får bli Matilda någon annan kväll... Henke är på fyllefest och jag är hemma och tar det lugnt. Ska jobba imorgon lite granna och sedan ska jag städa kanske och framför allt ska jag MÅ BRA, och sedan blir det Ä-byn för att spela spel och umgås med Carro & Lale och gänget.

Förresten! Det är värsta festen här utanför, nolleperiod ni vet. Funderar på att gå ut och joina dem. Skulle vara kul att testa någon gång iaf. De är säkert jättetrevliga. ;)

Over and out.

Intresseklubben antecknar...

Idag skiner solen

Idag skiner faktiskt solen ute... Och jag har haft storbesök, en från mitt gamla jobb kom och hälsade på. Hon är så gullig. Hade med sig en inflyttningspresent och allt. Lovade att hälsa på henne på onsdag om jag kommer till Älvsbyn, som jag har planerat, om jag inte får jobb förstås. Vi surrade bort två timmar och en kvart. Tänk att det går så lätt att prata med vissa människor, fast hon är lika gammal som min mamma. ;)

Och Carro och Lale är i Älvsbyn! :) Imorgon blir det att hitta på något där med dem. Sedan har jag fått jobb söndag morgon ev. Bara fyra timmar, men många bäckar små! Nu ska jag se lite höjdhopp och sen gå till Malin, hon behöver hjälp att passa barnen. :)

Nu fick jag helt plötsligt lite mer inspiration till livet, känns gött! :)

None
Hittade en "gammal "bild på mig och Karin. Tänk, det var egentligen inte så jättelängesen!
Oj vad mitt hår växt fort ändå, för nu har jag ju sådär kort hår, fast lite längre, fast jag har klippt mig ;)


That´s what friends are for

Jag skrev just ett inlägg om hur det känns just nu, just här. Att livet inte alltid kretsar kring att må bra, utan det kan vara så mycket mer man strävar efter för att bli eller behålla lyckan. Men jag tänker inte publicera det för jag är feg. Vissa tankar förväntas man behålla för sig själv och detta var sådana tankar. Skrev två inlägg men behåller dem i slutändan för mig själv :)



Jag lyckades med mormors kakor förresten, nu slipper de dö ut! :) formen var inte så snygg men smaken var detsamma och formen kan man ju öva på :)

Längtar till hösten



Jag gick för att leta reda på hösten och fann detta till sist. Men inte bra för
knät dock, men jag pallade inte att sitta inne längre och göra ingenting.
Kom och hälsa på mig!! :)

Is i magen

Ja... Vet inte vad jag ska säga riktigt. Det är menisken som spökar iaf. Ska vila till på måndag, då ska jag träffa sjukgymnasten igen. Jag är glad att hon verkligen vet vad hon sysslar med! Antagligen är menisken rörlig och så ligger det och skaver. Det som gjorde att knät hakade sig typ eller nåt. Operation görs bara om den har vikt sig, och skulle den ha gjort det så hade jag inte kunnat sträcka ut knät, vilket jag kan nu. Det verkar bli bättre för varje dag. Hon sa att jag måste ha is i magen, avvakta och ta det lugnt. Men jag är rädd att oavsett om det nu blir bra, så kommer det hända igen. Det är jag ganska säker på. Jag har ju känt det förut. Jag får absolut inte stå på huk... Åh jag orkar inte tänka. Henke tycker jag borde sjukskriva mig, men som det är idag kan jag ju faktiskt jobba. Tror jag. Det är bara att vänta på jobb då förstås. Dessutom kan inte läkaren skriva intyg nu, okej i måndags när jag faktiskt inte kunde stödja på knät ens, men nu är det försent. Ifall det inte är bra på måndag, så ska vi kontakta min läkare (han är den bästa ortoped jag träffat). Men det ska nog ha blivit bra tills dess. Men som sagt, ha is i magen!

One tree hill





Åh jag är helt frälst i One Tree Hill!! Bara ikväll har jag sett fyra avsnitt. Trodde jag var trött men känner mig inte alls så trött att jag kan soma nu... Är på femte säsongen nu och jag vill aldrig att det ska ta slut. I höst börjar 6:an sändas i USA, så snart är jag ikapp! Jag som aldrig varit någon tjej som följt serier på tv, fast det är nog just det som är problemet. Jag kan inte följa tidschemat på tv:n. Bättre att se när jag själv vill och har tid!

Måste försöka sova nu, inte sitta här och skriva, men var bara tvungen att skriva en liten kärleksförklaring till serien. :) Upp 6.15 imorgon, har en "akut" tid hos sjukgymnasten imorgonbitti kl 07.00 nämligen. Så får jag höra domen då! Hoppas verkligen det bara är nåt som går över snart så jag kan börja träna som vanligt igen. Eller i alla fall kunna gå som vanligt. Idag har varit en skittråkig dag. Inte kunnat göra nåt typ. Pysslet med fotoalbumet var mysigt iof, men jag måste kunna få röra på mig. Annars växer väl fettet fast på mig :p Har iaf klippt mig idag!! Vet inte vad jag ska säga om det riktigt. Skönt att få bort det som var nött iaf! Och så har jag varit till arbetsförmedlingen och anmält mig som arbetssökande. Oj så kul! Vem vet, kanske får nåt jobb i Skåne eller nåt annat dåligt ställe. Inget blir som jag vill!! Just ja, SOVA VAR DET. :P

Puss & hej leverpastej! Sleeep well!

Fortfarande ajaj

Ja, jag kanske ska uppdatera om hur det går. Egentligen borde jag ha farit på aluten igårkväll så hade jag kanske fått en tid att träffa en ortoped idag. Men det gjorde jag inte. Ska vänta till ikväll och se. Sjukgymnasten trodde det var antingen brosk som släppt eller så minisken. :/ Men hon sa att det var inget allvarligt, så jag hoppas ju på det. Har mailat henne igen och frågat om det är dumt att avvakta, så jag väntar på det svaret nu.

Ikväll ska jag till frissan :S Läskigt, för jag vill ha kvar mitt hår, men jag vet att det kommer bli kort. För jag vill ändå ha en förändring som syns. Dessutom är håret riktigt slitet, så allt det slitna måste ju bort.

Har ni alla hittat hit nu då? Någon som vet det där med att flytta inlägg hit?? Please help me!

Ajaj i knät

Fy alltså. Satt ner och pysslade med mitt fotoalbum (ÄNTLIGEN) och så när jag ska resa mig upp så hugger det till PÅ RIKTIGT, den här gången. Och jag kan seriöst inte gå! Har mailat sjukgymnasten, men ringde istället sedan. Blir ju orolig! Fick lämna ett meddelande men receptionisten lovade att hon skulle ringa så fort hon kunde.
Jag som skulle på middag hos Henke, men jag tror inte ens jag kan trycka ner kopplingen med det här knät, så han och maten kommer hit istället ;) Hoppas bara det inte är nånting som hänt. Jag pallar inte det!!

AJAJAJ!


Välkommen tillbaka

Välkomna tillbaka till min blogg på den ursprungliga sidan igen. Vet inte vad jag hoppades uppfylla med den andra bloggen, men vad det än var så lyckades jag då inte.
Om någon vet hur man flyttar gamla inlägg från en annan sida till denna så att datumet hamnar på rätt ställe och sådär, så kan ni ju hojta till tack :)

Tack, Anna, för den fina layouten på den här sidan! Hon är bäst, min Anna! Det ska ni allt veta minsann! En vän som alltid ställer upp! Älskar den vännen! <3


Jag & Anna :)