ÄNTLIGEN en ny kameraväska

Jag har äntligen klickat hem en ny kameraväska! Det är verkligen på tiden! Beställde även lite andra grejer till kameran, ska bli kul att testa! Jag är ju inget proffs, men är alltid kul att testa och leka lite. Har även en hel del barn som vill bli porträttfotograferade (deras mammor förstås som vill det). Inte för att grejerna jag köpte ska användas till det, men jag kan ju testa! Det kanske blir coolt!

Snart är det en viss herre som fyller gammal... Har köpt två onödiga presenter, bara för att ha något ifall jag inte kommer på något bättre. Om någon har tips på förslag till presenter, skicka gärna en kommentar med det :)

Nu blir det middag!

How wonderful life is while you're in the world

Hade tänkt lägga in bilder som passar till denna text ur en jättefin låt! -You´re song! Älskar den! (Men nu hinner jag inte, ska iväg på fest nu)

Met det är verkligen så, tänk vad tråkigt mitt liv skulle vara om inte du var i mitt liv <3


23 februari 2011


Inte världens bästa bild men visst blev det stor skillnadpå att ha räcket vitt istället för äckelträfärgat? ;)

Igår tog jag mig äntligen iväg och simmade med Erika! Det var ovanligt härligt (kanske just för att det var så länge sedan). :)

Har egentligen inte så mycket att säga. Är fruktansvärt less att vara vikarie och just för att vi inte får veta något om denna situation som dem har satt oss vikarier i. Det blir ju så man börjar söka sig om efter annat. Jag menar, vi kan väl iaf få veta hur detta kommer att funka? Hur motiverande är det att jobba för Piteå kommun om de inte ens kan säga oss när eller hur vi en vacker dag kommer att få fast jobb...

Jag har världnens finaste pojkvän <3 Jag längtar till jag får ha honom i mina armar igen! Nu är det inte många timmar kvar dock. (Imorgon runt 16 tiden). :D

Nu ska jag snart iväg och jobba kväll på backen. Var typ ett år sedan sist, klart man blir nervös och klart man blir irriterad att vi inte ens kan få någon slags intro då när det gått så länge. De förväntar sig att man ska hitta till alla och komma ihåg allt (som är omöjligt eftersom det säkert kommit en hel del nya och försvunnit en hel del). Dessutom ringde vikteamet å väckte mig imorse (EN SIGNAL)!!! och sedan lade dem på (de upptäckte väl att jag skulle jobba kväll redan) men har de väl ringt en signal kan de väl fortsätta å säga sitt syfte fast de upptäckte att jag inte kan. Dessutom hade jag kunnat ta det passet så hade de bara fixat nån annan till ikväll på backen... Jaja, nu känns det lite bättre när jag fått ösa ur mig det. haha

Dags att börja knata snart då...


21 februari 2011


Är hon inte världens sötaste när hon sover iaf? ;) Skulle nog nästan Frida tycka också :p

Tänk, snart är februari OCKSÅ förbi! Tyckte det var nyss jag skrev att det var skönt att få lämna januari bakom oss. :P

Haha, lördag kväll/natt började jag laga chili con carne till våra gäster och söndagmorgon efter fem timmars sömn blev det nybaka scones med te och ost! Blev dock inte lika lyckade som chilin! Förövrigt så var lördagkvällen väldigt annorlunda men kul!

Idag skulle jag vara duktig och ÄNTLIGEN ta mig till simhallen. Jag körde dit, irrade runt och letade någon ledig plats att ställa bilen på! (Som för övrigt är sjukt irriterande att ett sådant "populärt" träningsställe ska ha så sjukt lite parkeringsplatser) Sedan går jag in och (som tur är) kollar in genom fönstrena för att se att det BARA är träningsfolk som får simma (de som tävlar alltså). Så det var bara att bita i det sura äpplet och köra hem igen! Ibland är det bara inte meningen...

19 februari 2011


Bara Tommy som saknas på denna bild! (Han tog detta kort om jag minns rätt)

Nu hör jag hur grabbsen (Tommy å Henke) sitter i vardagsrummet och tittar på skoterfilmer, jag ska just slå på Desperate housewives och smuttar på ett glas vin medan jag inväntar Martin & Emelie! :)

Idag går mina tankar till världens bästa Carro som fyller hela 24 år idag! Stort grattis min vän! <3 Hoppas du har en toppendag! Synd att jag inte kunde vara hos dig idag!


Kärlek är på många sätt

Jag har just sett klart en film som verkligen hade ett budskap (iaf till mig), den var många gånger ganska seg, men ack så fin. Jag är verkligen så tacksam för mina nära och kära och tiden jag har med dem. Men än en gång blev jag påmind om hur skört allting kan vara. Jag vet ju att det är det, men då och då så kommer jag ändå på mig själv med att ta personer jag bryr mig om för givet. Och det är en bra grej förstås att bli påmind om hur skört och viktigt det är. Vad är det för mening med "småtjaffs" och andra små bagateller när det är en sådan liten och obetydlig grej jämfört med allt det stora? Det finns så mycket mer i livet som är så mycket mer värt än så att uppta tankarna med. Positiva tankar alltså! Alltså helt ärligt, det är så mycket som kan hända som vi inte alls kan påverka och alla små bagateller känns så himla meningslöst i den stora, stora världen. Jag vill just nu bara ha hur mycket tid som helst som jag kan spendera med alla de som jag vet betyder mest för mig och alla de som jag vet att jag betyder mest för dem. Varje dag kan ju faktiskt vara den sista. Ja, nu ska jag inte spåra ut utan det jag ville framhäva är hur värdefulla ni alla som läser den här bloggen är för mig. Jag älskar er! <3

Min film!

Kolla på min film :) Är med och tävlar hos Fritidsresor! Man kan ju försöka, så om ni alla kollar på filmen så har jag större chans att vinna! Hoppas ni alla vill göra det för min skull :)


Utmaning

Jag har blivit utmanad av världens bästa Karin!
Borde kanske göra en särskild kategori för sådant här eller vad tror ni? ;)

♥ Hur länge har du bloggat?
Sedan september 2005 faktiskt! Vet att jag tog borta en hel del inlägg från början, men tror det kan stämma på ett ungefär! Då var det faktiskt inte så "inne" med att blogga, jag hade inte många läsare alls! :P

♥ Hur många bloggar återvänder du till regelbundet?
Jag säger som Karin, alldeles för många! :p Över 30!

♥ Av de bloggar du läser, hur många är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar?
Dagboksbloggar! Nästan alla är nog det.

♥ Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Det tror och hoppas jag!

♥ Har du hittat en gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Nej, det har jag faktiskt inte. Jag har förut velat och även varit privat, men jag insåg att det var inte bra av olika anledningar. Så nu försöker jag hitta den där lagoma gränsen som innebär att jag inte är för tråkig men inte för privat! Jag skulle önska jag kunde säga som Karin, att jag hade en gräns som inte tänjs! Men jag hoppas och tror att jag har den nu! :) Som Karin säger, personlig men inte privat! Det strävar jag efter numera!

♥ I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse?
Inte alls faktiskt. Eller visst vore det tråkigt att blogga utan att någon alls läser det, och visst är det kul att få kommentarer som respons på det man skriver. Men jag gör det mest för min egen skull och för mina kompisar som inte bor så nära mig, så de vet vad jag pysslar med om dagarna. ;)

♥ Har du träffat människor irl, efter att ha träffat dem via bloggen?
Nej, men finns några få jag skulle vilja träffa ändå :) Har ju dock träffat några via lunar ;) Som Sassa, och kanske Anna man kan säga också? Fast det var ju via att vi träffats på skansen först men sen via lunar. ;) jaja, intresseklubben antecknar!

♥ Tror du att det är skadligt för vissa personer att blogga?
Det tror jag faktiskt.

♥ Hur ser bloggandets nackdelar ut för dig?
Hm, jag vet inte. Jag har en nackdel som jag inte vill skriva här med risk för att bli för privat. ;)

♥ Tror du att du fortfarande bloggar om 2 år?
Jag säger som Karin även här, jag törs nog säga att jag vet att jag kommer göra det! :) Kan ju inte sluta nu när jag snart bloggat i 7 år även om jag haft några få och små bloggpauser emellan åt!!

Sådär ja! Då ska jag utmana några också då. Och kan ju inte utmana samma som Karin, så jag utmanar Anna, Emelie och mamma (om du törs) ;)



Nu ska jag lägga mig i sängen och se desperate! haha I'm addicted! Men sen tänkte jag faktiskt försöka vara seriös och läsa i kursboken lite! Tänkte göra provet nästa vecka om jag bara får veta hur jag jobbar då så jag kan boka fast en tid!

Drömmer mig tillbaka till Mexiko!


Karin fick mig att längta till Mexiko idag! Åh vad underbart! Saknar dig vännen! <3






Karin, kommer du ihåg?! :D Och Henke också? Kommer du ihåg ;)

Suck vad jag är less kylan. Känner mig instängd när det är för kallt för att ens kunna gå utanför dörren. Är ju till och med för kallt för att köra och simma (för då måste jag ju lämna bilen ute i kylan utan motorvärmare så länge). Jag är sugen på våren! Härliga dagar i en snödriva med solen som värmer ansiktet med ett gäng häriga människor, härliga fotopromenader med anna, (ja, tänk att min dröm gick i uppfyllelse att hon skulle flytta hit en dag, även om det kanske inte är för alltid) bara känslan av att kunna vara ute utan att frysa häcken av sig... Jag vill testa att springa igen på grisan å se hur knät känns. Vill kunna ha friheten som lite varmare väder innebär helt enkelt!

-27!



Idag är kylan inte att leka med. Är det bara jag som tycker det har varit en ovanligt kall vinter? Det går ju att räkna dagarna det har varit under -10 på två händer typ. Annars brukar man ju kunna vara ute mycket... - 27 nu här, i Arnemark imorse var det -37.9!! Galet. Jag är då ledig rätt dag! Hade ju dock tänkt fara och hälsa på Nicklas & Sandra, men törs inte köra i "onödan" då det är så här kallt! Himla osis! Så vad ska jag göra då? Se desperate förstås, laga massa matlådor kanske? Städa? Fast det är inte så mkt som behöver städas faktiskt just nu :) Skönt! Henke har ju förresten börjat med trappen nu! Alltså lägga klickgolvet och snart målat klart. Kommer bli skitsnyggt! Hade tänkt plugga men jag vet inte vad nästa uppgift är än. Har precis mailat in den första uppgiften, jag hoppas jag har förstått rätt hur jag skulle lägga upp "arbetet", men det återstår att se. Godkänt måste jag då få iaf! Och det är ju faktiskt det viktigaste. :) Egentligen ska jag kunna se nästa uppgift på min "studentsida" som det så fint heter. Men nästa uppgit ligger nog under en annan del som jag inte kan se än, så jag vet inte ens om jag kan göra den i förväg (vilket jag vill). Vill kunna ta allt i min egen takt, skynda på när jag känner jag orkar, för att sedan inte behöva stressa om jag känner att jag inte har tid.

Ja, idag är det ju alla hjärtans dag. Vi hade alla hjärtans dags mys fredagkväll eftersom H är borta och jobbar nu och jag jobbade hela helgen. Det var myspys! <3 Det är ingenting vi "firar" direkt längre, men vi tycker det är kul att göra det lite extra mysigt, äta gott och se romantiska filmer och bara mysa och ta hand om varandra. Nog för att vi har det mysigt alla kvällar tillsammans, men jag tror ni förstår :) Så jag hade en fin fredagkväll trots att jag åkte ut och jobbade på morgonen (trodde jag skulle vara ledig).


Järngänget










Det var visst en födelsedagsbild, men den är fin tycker jag för att Anna är så himla fin! Vi har ändå känt varandra goooode ( ;) ) många år! <3

Okej, Izzy visar sig inte alltid från sin bästa sida när vi får besök... ;) Min gamla vän (hon är inte gammal, faktiskt yngre än mig) ;) Men ja ni fatta, har hälsat på mig i veckan. Vi har inte träffats många gånger de senaste åren för att hon har pluggat i Karlskrona så det har varit långa avstånd. Men nu har hon flyttat hem igen (efter 5 års studier), så det var mycket trevligt att ha henne här. Det som jag blev påmind om är hur underbart det är att ha sådana där riktiga vänner. Fast vi inte setts på länge så är det alltid samma sak när vi väl ses, som att ingen tid har försvunnit. Vi pratar på som om det var igår vi sågs sist och berättar allt som vi missat i varandras liv. Helt underbart. Vi var ett "järngäng" under högstadiet, vi höll i hop i vått och torrt, Erika, Carro, Linnea & jag. Och vi fortsatte fast vi gick olika linjer på gymnasiet (förtom jag och Linnea som gick samma) och det är så underbart att det är så än idag. Under gymnasiet blev ju det lite annorlunda eftersom fler kom in i bilden, så som Karin, och 
även Emma, Nathalie och Stina. Iaf, nu för tiden ses vi sällan alla i vårt järngäng eftersom Carro flyttat till Örebro och Linnea drog till Karlskrona, och Karin till Dublin, men det känns bara så fint det vi har och jag ville bara säga hur värdefullt jag tycker det är med sådan vänskap. Hur länge det än är mellan gångerna vi träffas så är det ALLTID samma sak när vi träffas, som att ingen tid har gått sedan sist vi sågs. Så på måndag är jag äntligen ledig så jag hoppas kunna träffa dem då! Jag hoppas också att vi ska kunna åka ner vårt stabila järngäng till Carro å bara ha kul och prata!






By the way, Erika, jag tycker du är skiiitfin i håret där! :D







Nu när jag laddar upp bilder som jag sökt efter i arkivet så ser jag bara hur jag vill lägga upp massa fina bilder på mina fina vänner. Har ju även fler än ur detta järngäng som jag vill ladda upp bilder på, som är speciella för mig.  Alla är så betydelsefulla för mig för jag har faktiskt världens bästa vänner. <3 Så jag lägger upp så många bilder som det går :) Nästa inlägg borde kanske bli en massa gamla bilder, vore det något? :)



Jag måste ju bara ha världens finaste vänner! <3 Ni betyder allt för mig! Allihopa!

Har inte så mycket att säga just nu

Jag har inte så mycket att säga. Jag vet inte vad jag ska skriva eller om jag ska skriva... Jag funderar ganska mycket och jag får nöja mig med det och att prata med de mina så att säga.

Vad har hänt sedan sist? Åkte på magsjuka/matförgiftning (oklart vilket) fredagnatt så jag inte kunde följa med till jokkmokksmarknaden! Det är ju inte sant, det är ALLTID någonting varje år när det valkas marknad... Var dock pigg igen efter att jag fått sova i bilen på väg hem från stugan så ja, det gick iaf snabbt över!

Izzy är numera steriliserad och mycket lugnare (tack och lov) ;) Sover nästan jämt och myser och gullar. Dock har hon tratt vilket hon inte var särskilt förstjust i först och så gå det inte så bra att tvätta sig om man är katt med en stor tratt på skallen! Men snart kan vi ta bort den :) Skulle lägga in en bild på henne men har ingen i datorn eller ens i kameran, alla är från mobilen och den orkar jag inte koppla in!

Första februari


Oj vad tiden går! Nu är årets tyngsta månad förbi! Januari, tråkig, seg och kall! Känns bra att februari började så här fint också! Till helgen är det den årliga jokkmokksmarknaden! (Mamma, hur många år har jag varit med på den)? Brukar tycka att februari är ganska tråkig också men ändå inte som januari, nu går vi mot våren!

Vilken härlig morgon! Jag känner mig bara så lycklig och glad idag. :D Vaknade halv tio (först vid halvåtta men insåg hur skönt det var att jag fick somna om), åt frukost, gick en promenad i solen och fotade lite. Det är så himla fint ute, jag får verkligen vårkänslor! Sedan städade jag lite och tvättade, åt lunch och såg desperate housewives och nu ska jag alldeles strax bege mig mot jobbet! Jag brukar hata att ha "lång kväll" på jobbet men idag känns det inte alls så tokigt faktiskt!

Tänkte jag skriver här också om någon vill beställa ljus? Tänkte försöka få in en beställning senast 12 feb så vet nu :) Hör av er om ni är intresserade!