Järngänget










Det var visst en födelsedagsbild, men den är fin tycker jag för att Anna är så himla fin! Vi har ändå känt varandra goooode ( ;) ) många år! <3

Okej, Izzy visar sig inte alltid från sin bästa sida när vi får besök... ;) Min gamla vän (hon är inte gammal, faktiskt yngre än mig) ;) Men ja ni fatta, har hälsat på mig i veckan. Vi har inte träffats många gånger de senaste åren för att hon har pluggat i Karlskrona så det har varit långa avstånd. Men nu har hon flyttat hem igen (efter 5 års studier), så det var mycket trevligt att ha henne här. Det som jag blev påmind om är hur underbart det är att ha sådana där riktiga vänner. Fast vi inte setts på länge så är det alltid samma sak när vi väl ses, som att ingen tid har försvunnit. Vi pratar på som om det var igår vi sågs sist och berättar allt som vi missat i varandras liv. Helt underbart. Vi var ett "järngäng" under högstadiet, vi höll i hop i vått och torrt, Erika, Carro, Linnea & jag. Och vi fortsatte fast vi gick olika linjer på gymnasiet (förtom jag och Linnea som gick samma) och det är så underbart att det är så än idag. Under gymnasiet blev ju det lite annorlunda eftersom fler kom in i bilden, så som Karin, och 
även Emma, Nathalie och Stina. Iaf, nu för tiden ses vi sällan alla i vårt järngäng eftersom Carro flyttat till Örebro och Linnea drog till Karlskrona, och Karin till Dublin, men det känns bara så fint det vi har och jag ville bara säga hur värdefullt jag tycker det är med sådan vänskap. Hur länge det än är mellan gångerna vi träffas så är det ALLTID samma sak när vi träffas, som att ingen tid har gått sedan sist vi sågs. Så på måndag är jag äntligen ledig så jag hoppas kunna träffa dem då! Jag hoppas också att vi ska kunna åka ner vårt stabila järngäng till Carro å bara ha kul och prata!






By the way, Erika, jag tycker du är skiiitfin i håret där! :D







Nu när jag laddar upp bilder som jag sökt efter i arkivet så ser jag bara hur jag vill lägga upp massa fina bilder på mina fina vänner. Har ju även fler än ur detta järngäng som jag vill ladda upp bilder på, som är speciella för mig.  Alla är så betydelsefulla för mig för jag har faktiskt världens bästa vänner. <3 Så jag lägger upp så många bilder som det går :) Nästa inlägg borde kanske bli en massa gamla bilder, vore det något? :)



Jag måste ju bara ha världens finaste vänner! <3 Ni betyder allt för mig! Allihopa!

Kommentarer
Postat av: Karin

Nä vad fint :) härliga bilder ! Gamla bilder är alltid kul :D och ja Erika var jättefin i håret där!

Postat av: Erika

Fin text och fina bilder! :) Men hallå hörni, jag blir ju chockad över att ni gillade min frisyr här?! kul att ni tycker det, men själv tycker jag att jag såg ut som en riktigt tant! haha :P Allt har sin tid... :)

2011-02-12 @ 18:15:48
Postat av: mamma

Va fina kort och söta är ni allihopa.

2011-02-13 @ 07:42:54
Postat av: Emelie

Tack Sara! Du är själv en underbar vän <3

2011-02-13 @ 14:09:53
URL: http://umbrellastormm.blogg.se/
Postat av: sassa

va fint! :)

men fy va jag ser ut, känns som de är läääänge sen! :)

2011-02-13 @ 22:47:01
Postat av: emma

Underbara bilder på Underbara tider!!=)

2011-02-13 @ 22:54:27
URL: http://ouzzo.blogg.se/
Postat av: emma

Underbara bilder på Underbara tider!!=)

2011-02-13 @ 22:54:33
URL: http://ouzzo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback