Norrsken

 

Nyss när jag var ute och gick så såg jag norrsken.

No one can change the way I feel

Vad håller jag på med?!?
Och nu började jag blöda näsblod också!!
Vet inte vad jag ska göra. Känns som att... ja jag vet inte vad.
Måste ta och gå ut på en lång promenad och få fundera lite i min ensamhet. Men det är så mörkt ute. Men det kanske inte spelar någon roll egentligen.

I love it!

Lite kul när jag tittade på statistiken för min blogg. Rubriken "Pappa filmstjärna?" drog mest läsare. haha Det var kul!

En hel grym helg har det varit i helgen!
Det bästa igår var nog ändå när "Mickey" kom ut genom högtalarna! :D
Då ägde jag och Erika dansgolvet!

Jag vaknade halv tolv (trodde jag) och sedan inser jag att klockan bara är halv elva! Helt grymt skönt var det!!

Jag är så förvirrad och rädd.

Idag, har jag varit hos Stina, vi försökte fixa ihop en musikuppvärmning till idrotten. Sedan ska jag vinka av Carro ikväll. Och sedan ska jag dega framför datorn.

Pappa filmstjärna?

Nu var det ett par dagar sedan sist. Det har hänt ganska mycket.
För det första har vi haft snö i typ 3-4 dagar. Men nu är den borta :(
Igår var jag med Frida på hennes kompis Johannas 80-tals tema fest! Sedan kom Carro efter ett tag och så släppte vi loss. Det var en sång tävling. Självklart vann min grupp ;) haha Sedan bar det iväg till Pentryt. Det var helt okey, men urkass musik. Stat är bättre tycker jag! Ikväll blir det att fara till Carro på middag och sedan ut på sparta eller tresco. Det är nämligen sista helgen innan hon far till Paris i 6 dagar och sedan Norge i en månad (!).

Efter lovet är det inte länge kvar tills vi far till Thailand. Har lite panik måste jag säga. Vi måste få ihop mer pengar!

Mitt knä har varit konstigt sedan det hände nåt i onsdags, som jag inte ens kan beskriva. På måndag måste vi och kolla upp det.

Pappa har varit i Kalix på firmafest. Det kom ett team från tv4 som filmade ALLT dem gjorde. Så nu blir pappa filmstjärna, eftersom det kommer att vara med på tv4:as reklam! :p haha coolt!

Det är så mycket jag vill och ska göra.
Först Thailand, och så köpa en massa julklappar, sedan Småland till Sassa, och då vill jag ju kunna shoppa, sedan vill jag typ på skidsemester, eller iaf träffa dig!. Plus att jag vill utomlands innan studenten.
Plus att jag verkligen behöver nya vinterskor. (jag har ju inga!)
Imorgon ska vi planera vår musikuppvärmning till idrotten, får väl se hur det går! Men vi har ju gott om tid på oss så.

Sedan så är det många i teatern som vill försöka bestämma över mig. Varför inte acceptera min vilja? Är det inte som jag känner så blir det ju bara dåligt i slutändan... Eller? hmm.

Körningen då? Ja, jag hoppas det går framåt till veckan.

Jag känner mig så glad när jag tänker på DIG! Kan inte bara tiden gå snabbt för en gångs skull så kanske vi får träffas.  Det är så det ska kännas. Eller? Kanske. Jag vet faktiskt inte. Lycklig? då?

Känns jätte tråkigt nu när julkonserten börjar närma sig och jag får inte se den!!!! :´(

Saknar dig!Grattis Emma!

Hej alla!

Idag klarade Emma körkortet! Fick vara den första att åka med henne!

Har läst igenom svenska nationella häftet och kolla på papprena. Det är gjort och känns okej nu! Har läst igenom samhällsföredraget också, det känns också okej nu. Engelsa nationella, som OCKSÅ är imorgon, jag jag väl inte göra så mycket åt. Men nu är det bara en sak som skulle behövas kännas okej, men det gör det inte.

Puss

Det är dagarna som går som är livet


Glöm inte att det är dagarna som går som är livet!
Jag försöker komma ihåg mitt liv genom att skriva här lite vad som händer :) Till den dagen man är glömsk kanske? Men det här kanske inte finns kvar då? Nog för att jag snart lär bli dement, med tanke på hur dåligt mitt minne är ibland. haha

Handlade med mamma efter skolan, stötte ihop med sara också. Båda har samma ursäkt, -tajma in så vi slipper åka buss. haha När jag kom hem gjorde jag lite samhälls. har skrivit 4 sidor, men det känns som att det inte får bli mer än så nu, så jag hoppar över det sista som jag egentligen skulle skriva om, för annars blir det så mycket, och så har ju Mats det så då får han berätta för mig i så fall :)

Undrar om Carro är nå nervös nu! Det kommer nog att bli spännande och kul för henne!

Jag har många planer om vad jag ska göra nu här framöver. Dock lite dyra planer. Men jag ska se till så att ekonomin räcker!

Grattis mormor på namnsdagen!

puss o kram

Walk a mile in my shoes

Missade bussen med 5 minuter. Var på körskolan och hade lektion. Det gick superdåligt! Jag var så förbannad så jag gick hem. Fy vad kallt det är! Är jätte kall om fingrarna nu. För övrigt  gick det 10 minuter snabbare än sist. Nu gick det på 80 minuter :) Blev arg när jag hämtade posten. Samma reklamblad som jag har delat ut! Jag är spyless det! haha
Nu ska jag kolla min mail, väntar på ett :)

* Idag gick det bra! Kändes bra också efteråt! :)

Det rann blod!

Varför kan en del inte bjuda på sig själv? De lever alltid tip top och låter inte ett knyst. Men det kan inte alltid vara så bra. Det kan bara inte det.

Har äntligen bytt rum. Har delat ut tidningarna idag. Det var tjorvigt men det gick jätte bra, ändå. Trots att jag höll på att tappa vänster långfinger i en brevlåda. Fy vad det rann blod! Okej, inte så överdrivet men det gjorde riktigt ont! Har avrapporterat nu och får väl se om det blir något någon annan gång.

Nu spelar jag betapet med mamma sedan blir det att gå en liten promenad till postlådan och posta information till sdr. Sedan måsta jag ta tag i pluggandet. Jag hoppades att jag skulle kunna ta mig till Piteå idag för att köpa en garderob, men det får bli nästa helg istället. :)

Puss hej!

Äntligen!

Äntligen! Idag ska vi byta rum! Känns grymt bra! Kommer nog ändå att sakna rummet lite granna, men ändå inte. Får väl se hur det blir! Åter kommer väl senare! Har grymt mycket jag måste göra i helgen! puss o kram

yeeah!

Det gick bra att handla upp presentkorten! haha.  Vi har handlat lite till ikväll, jag, Karin och Emma. Vi ska ha en liten myskväll. Jag ska färga o slinga o klippa Emmas hår. Se idol o fika! :) haha
Håller på att fixa reklamen. Det tar aldrig slut. Har hälften kvar nu, har gjort 200 "häften" nu. 200 kvar. Måste ringa o fråga mamma om pappa ska till stugan ikväll. Isåfall blir det till att byta rum! yeeah!
Undrar när dom fixar så man kan lägga upp videoklipp här. Har några roliga filmer jag skulle vilja lägga upp! :D
puss

Fixade teorin idag!

Ja, idag var jag inte alls hos tandläkaren utan jag var och klarade teoriprovet!! :D yeah!
Mamma gör palt nu, hon blev nästan gladare än mig :) haha. När jag gick in första gången i huset (i Piteå) så spelades "när löven faller ner" då tänkte jag "det här måste vara ett tecken, det här fixar jag" och det gjorde jag! omän jag fick ett märkligt prov!
Övningskörde hem från Piteå det gick jätte bra!
har bokat fler körlektioner nu också. 
Nu ska jag fara på byn och kolla vilka rep tider det är till teatern på måndag och så köpa upp resterande av pengarna som är kvar på presentkorten jag fick när jag fyllde år!

Senare: Glömde säga att jag fått jobb på söndag. Reklamutdelare. Har jag tur får jag jobba nån mer gång och om nån slutar kanske jag får det :)

Kiss godbye!

Tandis

Ja då har ytterligare en dag gått. Imorgon ska jag till tandläkaren i Piteå. Känns segt eftersom jag missar så mycket i skolan. men, men. vad gör man.
Jobbade bara 3,5 timma igår, vilket betyder att man bara får betalt för 2 timmar. Vilket bara blir ja, mindre än 150 iaf. Ajja, bättre än ingenting! Måste se det så! Undrar när vi får pengarna! Frågade Tommy idag men jag fick nåt mummel till svar. :p haha
Undrar hur det blir med religion uppgiften de andra gör imorgon när jag missar det. Långström sade att det skulle lösa sig så hon får väl fixa det. Bara det inte blir till nästa vecka för jag har så mycket då. ajja. den som lever får se. Har förresten inte fått veta provet än och jag är inte där imorgon heller så jag får vackert vänta till på måndag  :p

Förresten så försov jag mig imorse. Vaknade tio i åtta o började 8.10. tur att mamma var hemma, men egentligen hade vi inte behövt komma på första lektionen för att vi jobbade igår kväll. Men det hade vi inte fått veta. (förrän då jag kom dit o pratade med läraren)

Puss och hej leverpastej!

Om du har en hemlighet
Om du har en hemlighet att berätta kan vi prata hela dagen. Om dina drömmar någon gång verkar omöjliga ska jag rycka dig i kragen. Om du inte en enda chans ser, finns jag där tills du ler. Och om nån skulle krossa ditt hjärta skulle jag vara där tills du inte längre kände någon smärta när allt gått fel, när du inte orkar mer när du behöver en vän...så finns jag här!Utan att fråga, utan att säga till
Kommer du in i mitt liv, fast jag egentligen inte vill
Nånting hos dig, jag vet inte vad det är
Gör mig intresserad, jag måste veta mer

Men du har alltid nått att göra, du är alltid på väg
Men jag närmar mig sakta, jag tar det steg för steg

Jag vill va ensam med dig, hur ska jag göra
Ensam med dig, där inget kan störa
Ensam med dig, jag vill veta mer
Jag vill va ensam med dig, där ingen hör och ingen ser

Jag vill få dig att känna som jag gör för dig
Jag kräver inte mycket, bara att få prata med dig
Lära känna dig bättre och se vem du är
Några timmar tillsammans är allt jag begär

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bara lite kärlek tidigt när man vaknar
är mera värt än kaffe när man ska börja dan
Bara lite kärlek när hela världen lider
och du vaknar upp och känner att allt kan bli bra

För vår värld vore ej så hård
den vore ej så svår
om alla i den bara kunde få
lite mer kärlek...

Bara lite kärlek redan när man vaknar
några varma kyssar som räcker hela dan
Inget gör en morgon, riktigt väcker dagen
så som lite mer kärlek
från någon man älskar, som du

För vår värld vore ej så hård
den vore ej så svår
om alla i den bara kunde få
lite mera kärlek innan dagen börjar
lite mera kärlek tidigt när man vaknar

Bara lite kärlek från den man älskar...
Bara lite kärlek när man vaknar...
Inget gör en morgon som lite kärlek...
Inget väcker dagen som lite kärlek

Ringside
  Jerry Williams

Idag var återtestet på idrotten. Borde egentligen vara nöjd men det är jag inte. Kände på slutet att jag hade orkat ta ut mig mer. Fick 12.59 på tiden. Vet inte om det blev bättre eller sämre, orkade inte bry mig. På religion fick man veta provresultatet, men jag hann inte gå ut. Jag orkade inte bry mig så jag lät de andra gå före mig. Har fått ont i halsen sedan vi sprang imorse.
Har ändrat lite manus med Emma idag. Det blev lycka! Sen var Stina med till körskolan. Det var roligt! 
Idag fyller också Jenny år! Grattis på 20 års dagen!
Har handlat en present till Jenny idag och så handlade en kofta för presentkortet jag fick. Men det blev pengar över! Så jag ska fundera ut vad jag mer vill ha! Ska kanske köpa nåt mer då imorgon :)
Imorgon ska vi jobba på forum. Jerry Williams "Ringside" kommer dit. Vi ska hjälpa till att bygga o riva efteråt. Känns jätte onödigt eftersom vi bara får hälften av det vi brukar få när vi jobbar.  Vi får enbart 40 kr/h, och totalt blir det väl max 200 kr och ändå går hela dagen och hela kvällen bort. ajja. det blir väl isåfall 200 kr mer än vad jag hade innan. Och så får jag ju sen från förra gången vi jobbade också, så runt 700 borde det väl bli.

Puss o kram banan kalas!


18 åring
Idag har jag sovit till 12. Och inte nog med det, det kommer mera. Jag sov middag i över en timma...
Och jag vet inte vad jag har gett mig in på. Vad gör jag? Jag tjorvar ju bara till allt nu när det var så bra. Men det var väl så, det var nog FÖR bra för att vara sant helt enkelt.

Imorgon är återtestet på idrotten. Lite nervös, eftersom när jag sprang idag så orkade jag typ ingenting! Sprang i 20 minuter och var helt död efteråt, och ändå sprang jag inte så snabbt.

Har varit och handlat med Nicklas. Har köpt "mina" första cigaretter som 18 åring. Till mamma förstås. Behövde inte visa leg, men det var för att Nicklas känner hon som jobbade. Men hon frågade om jag var så gammal. haha

Hade en superbra födelsedag både fredag kväll/natt och lördag på dagen. Lill Emma slog då alla rekord. Lite internt nu "Men titta det är ju jag" "Tjorven kom ut!" (tjorven var ute och vi skulle ropa in henne.) haha. Det var kul. Men det var skoj på stat också! Riktigt riktigt kul var det! Nästa gång är redan inplanerad. haha

Ska läsa lite nu. Men vi hörs allesammans.

puss hej

The queen


Carolina Klüft

Lika lycklig som Carro är på den där bilden skulle väl inte vara så tokigt att vara? Eller vad säger ni? :)
Du kan göra mig lycklig! Har aldrig känt så här förut!
Igår pratade jag lite med pipet och så for jag ut och joggade/promenerade. För jag vågar inte fara så långt när det är så kolsvart ute. haha. Lite udda kanske. Jag funderar på att gå ut och gå eller springa eller nåt för jag är lite rastlös. Det enda jag har ogjort för ikväll är att duscha och byta om till lite finare kläder. Och det känns fel att göra det just nu. Har skrivit ett mail och skickat det också. Får väl se nu om jag ska ta mig ut kanske. Jo, det måste jag ju nästan göra bara.
Ska bli riktigt kul ikväll! Känner mig laddad! Därför jag kanske borde fara ut och röra mig. Och så är ju faktiskt återtestet på måndag också, så jag får ju inte bli så här lat i slutändan när det är så lite länge kvar.
Imorgon kommer Frida, Sara, Malin, Petter och Emma! Det ska bli jätte kul!! Saknar alla så mycket!
Lyssnar på the queen nu! :)

Love you all!!

StjärnfallIgår när jag var ute och sprang lite intervaller så såg jag två stjärnfall. Vid det andra stjärnfallet önskade jag mig något. Men jag talar inte om vad jag önskade mig! :)
Jag har insett något skrämmande... VAD ska jag ta mig till efter studenten?? Tips? Hör av er ;)

Livet tillbaka

Äntligen! Nu har bördan släppts! Religionprovet är gjort och lite av livet får man tillbaka.
huuuh!
Pratade med PIP  idag, det kändes bra, jag blev lite lugnare :)
Bad idag på idrotten. Det var kul! Fick ett gyllene brev också av Linnea. Alltid lika kul!
Det som upptar mina tankar just nu är om jag ska städa rummet, gå ut och gå, eller plugga samhälls... Kanske jag hinner med alla tre ikväll. Hoppas det.

Love

Kan inte somna!

Fasen också! Jag kan inte somna!!

Vägen är lång och bred.

Vägen till den 11 oktober är lååååång och bred! suck suck suck

Längtar!!

Ååååh, vad jag längtar tills den 11 oktober!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vattendroppe
Något som ingen förstår är att det verkar vara så i alla fall. Varför läser ni det här? Tänk efter...

Jag har insett att det inte varit som jag trodde det var för bara ett par veckor sedan. Tyvärr måste jag säga, för det är ganska tråkigt faktiskt. Men å andra sidan så måste jag ju vara glada för andras skull, eller hur?? Precis som andra måste kunna vara glada för min skull... Hur nu det där ska kunna gå ihop.  Det är lite synd, för en del hamnar på kanten, i det här fallet tror jag att det är jag, och det har jag fått bekräftelse om...
Det finns en jag inte skulle klara mig utan, eller nu missupptattar ni det jag skriver. Det finns många jag inte klarar mig utan, men rent fysiskt skulle jag aldrig klara mig utan den här personen. Egentligen finns det 2 sådana personer. Men det är den första jag tänker på. Ni förstår nog inte något av det jag skriver, för jag skriver i gåtor. Det är bara jag som förstår. Och den här personen jag tänker på, den skulle också förstå om den fick läsa det jag skriver...Kanske. Jag hoppas det i alla fall... Och jag kan säga på en gång att den här personen är verkligen inte den ni tror att det är. Det törs jag nästan lova er.

Känner mig inte riktigt pigg nu... Och jag som har så mycket jag måste göra. Ska ta en promenad snart och rensa tankarna lite så kanske jag känner mig piggare. Eller så inte. Kan ju bli motsatt effekt. Sedan måste jag plugga. Hatar det!! Speciellt dessa prooov!!

Just nu känner jag mig som en vattendroppe tror jag. Tänk om livet vore så enkelt... Bara tänk er tanken. Den bara faller ner till sitt mål, att hamna på marken eller kanske i någons hår...

Har ni kommit på svaret på varför ni läser det här? Om ni har det så -grattis. Om ni inte har det -tänk efter lite till :)

Tack för mig!

Skön natts sömn
Ja nu väntar öppet hus dagen på gymnasiet. Har stigit upp för länge sedan efter en skön natts sömn. Tur att man inte behöver vara där så länge. Och så är man ju ledig på måndag. Det känns gött!

Har inte så mycket mer att säga förutom att ta hand om er och era nära och kära!