Ringside




  Jerry Williams

Idag var återtestet på idrotten. Borde egentligen vara nöjd men det är jag inte. Kände på slutet att jag hade orkat ta ut mig mer. Fick 12.59 på tiden. Vet inte om det blev bättre eller sämre, orkade inte bry mig. På religion fick man veta provresultatet, men jag hann inte gå ut. Jag orkade inte bry mig så jag lät de andra gå före mig. Har fått ont i halsen sedan vi sprang imorse.
Har ändrat lite manus med Emma idag. Det blev lycka! Sen var Stina med till körskolan. Det var roligt! 
Idag fyller också Jenny år! Grattis på 20 års dagen!
Har handlat en present till Jenny idag och så handlade en kofta för presentkortet jag fick. Men det blev pengar över! Så jag ska fundera ut vad jag mer vill ha! Ska kanske köpa nåt mer då imorgon :)
Imorgon ska vi jobba på forum. Jerry Williams "Ringside" kommer dit. Vi ska hjälpa till att bygga o riva efteråt. Känns jätte onödigt eftersom vi bara får hälften av det vi brukar få när vi jobbar.  Vi får enbart 40 kr/h, och totalt blir det väl max 200 kr och ändå går hela dagen och hela kvällen bort. ajja. det blir väl isåfall 200 kr mer än vad jag hade innan. Och så får jag ju sen från förra gången vi jobbade också, så runt 700 borde det väl bli.

Puss o kram banan kalas!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback