Vissel Johanna

Bara en som fattar rubriken... Tänker på dig! :)

Trodde aldrig jag skulle somna inatt för all hosta. Men det gjorde jag. -Till slut. Och OC, jag är så fast i det Karin! haha

Igår tyckte Henke så synd om mig när jag var sjuk så han kom med nya högtalare till datorn som jag länge har drömt om. =)

image140
Jag gillar denna bild :) Jag saknar allt så himla mycket. Skulle Karin föreslå att åka tillbaka imorgon så skulle jag banne mig göra det. Nästan som i drömmen jag hade då jag hade feber. ;)

Lite mindre hosta har jag nog idag ändå. Hoppas det blir bättre efter en varm dusch och ETT avsnitt av OC, måste jag också få se innan jag drar mig mot Piteå. Tänkte få hälsa på Malin och barnen, kanske gå en runda på stan med min favorit när det gäller shopping. - Frida. ;) Och äta middag med Henke.

Vännen jag tidigare berättat om som fick frukost serverat jämt. - Det stämmer verkligen. Och han VILL göra det. Hon säger ingenting ens. Fascinerande alltså. Måste jag testa.

Hoppas jag inte förstör så jag blir sjukare av att "anstränga" mig. Men nu är jag fruktansvärt less på att göra ingenting hela dagarna.

Anna - Jag tror att jag har skrivit klart du vet vad. :) Så du måste få den snart så du får skratta lite åt det jag skrivit. :)

Puss & Hej!

IF LIFE WAS A SONG - Spelas just nu i mina högtalare. :)

Förlovning och husköp

Idag bjöd jag min käre bror på lunch på Fluxen. Hade demenskursen som jag orkade mig igenom. Fick faktiskt mycket gjort trots förkylningen. Trodde jag var på bättringsvägen. Men sista två timmarna... Usch. Tänker jag inte ens nämna. Dock älskade läraren det jag hade gjort. Det var bra iaf. Ska inte säga något i förskott men...

Iaf, åter till fluxen. Vi trodde det var palt för jag träffade farfar igår och jag tyckte han sa att det var palt där idag. MEN. Det var det inte. Menmen, kul att surra lite med brorsan igen. Det har hänt en massa under tiden jag varit borta. Han har blivit både husägare och är nyförlovad! Grattis till dig brorsan!

Nu ska jag springa över till andra brorsan med bultande huvudvärk och en kropp som väger 100 kg typ. (De har nämligen nyheter om farfars 80-års present. :)

***

Mitt huvud väger minst 10 kg nu...

Slut

Oj vad jag är slut. 6 dagars jobb på rad (vilket egentligen inte är så mycket och jag klagar inte över det) Men jag blev förkyld i fredags och det har bara blivit värre för varje dag som gått. Det bränner i halsen. Det känns inte som någon vanlig förkylning... Bränner i halsen, irriterar och lite hosta. Helt slut i kroppen och ont i huvudet till och från. Ikväll blir det banne mig sängen senast kl 20.00 och är endast tillåtet att se max två avsnitt av OC (Karins fel att hon lånade ut första boxen åt mig) Nu är jag ju snart beroende. haha Avlsappnande att se innan jag ska lägga mig iaf.

Imorgon blir det en frivillig demenskurs. Jag har missat så mycket så jag måste faktiskt gå på den frivilliga lektionen... Bra att ha en bärbar dator en sådan dag. Så jag kan ta med den och jobba med projektet där så kanske det blir nåt gjort... Om man nu få jobba där. Kanske läraren har tänkt ha någon föreläsning? Äh skit samma. Nu har jag ont i huvudet. Men jag måste ta och kila iväg till jobbet igen. (Råkade ta hem en telefon -IGEN) Jag är hopplös... Jag som såg framemot att ta det lugnt hemma efter en stressig dag på jobbet. Jobbade till och med över lunchen. Inte ofta det inträffar...  Dessutom måste jag gå! För min bil verkar ha strejkat.

MÅSTE Skriva mer om Mexiko snart men jag orkar inte nu...

Nu ska jag snart få ny layout av Johanna.... :) Hon är så duktig och jag kan ingenting med hur man ändrar sådant på denna sida. Tycker det är svårt! Denna sida är ju lite väl vintrig. NU är det banne mig snart vår. Idag lyser solen sååå fint. Dock är det kallt på nätterna nu...

Puss på avstånd (så ni inte blir sjuka ;) )

Bjuder på en bild iaf. :)
Åh vad jag saknar allt!!!
image139

Mina tankar går till dig

Jag är lite dålig på att uppdatera för mitt Internet i läggan fungerar inte. Så irriterande då man ändå får betala fullt pris för det till kommunen. Denna skitkommun! Tur att jag ska säga upp det...

Snacka om en enorm konstrast. Från paradiset till helvetet typ...

Hittade en jättefin dikt som jag tillägnar till en speciell vän som betyder jättemycket för mig. Jag lider med dig vännen... Du vet att det är dig jag menar, så inga namn behöver nämnas...

Jag sådde några blommor, en för varje vän

Jag tror att det var fyra, men särskilt minns jag en

Det blev höst och vinter och blommorna de dog

Men på våren kom de åter, men bara tre stod kvar och log

Sen kom regnet med moln stora grå

Nästa gång jag fann dem så var det bara två

Sen kom solen med allt ljus den har

Plötsligt stod det bara en ensam liten blomma kvar

Du härdades i solsken, du drunknade i regn

Men en sak är säker, du är en riktig vän


Hemma :(

Hemma igen! :( Ville verkligen vara kvar iaf 2 veckor till!!
Resan gick ända bra hem. Har suuuupermycket att berätta. Tänkte bara skriva lite i bloggen om flygresan dit och hem. (Det hände lite roliga grejer) Jag vill fortfarande skriva utan å, ä och ö. haha Iaf, åter till ämnet. Jag hade tänkt skriva och förklara resten till alla bilder som kommer att komma ut på bilddagboken. Dock kommer jag inte att lägga ut ens hälften av alla. För vi tog tillsammans runt 1400 bilder kanske!! haha

Nu håller jag på att tvätta lite. Har ätit plättar och ska snart hoppa i duschen. Ska bara vänta på att Henke ska komma först. Imorgon ska jag se film och mysa med Henke hade jag tänkt. Sen måste jag till skolan och se om läraren är där (vilket jag inte tror med tanke på påsken som nalkas). Och så måste jag ringa ochh säga upp mitt bredband på något sätt (vet inte riktigt hur jag gör detta. haha) och så ringa chefen för jobbet i Piteå som jag vill ha! Förhoppningsvis får jag veta det ganska snart. Har nog glömt att skriva att jag fick lägenheten i Djupviken i Piteå!!!!! Jag är jätteglad för det. Men det känns också himla vemodigt. Men jag kommer flytta dit hur som helst. Oavsett om jag pendlar till jobbet i Älvsbyn eller jobbar i Piteå. (vilket just nu är det jobbigaste, jag vill inte lämna mitt jobb)

Jag vill åka slalom nu! Någon som vill följa med nån dag/kväll?? :D Kanis eller Kåbban? Spelar inte mig någon roll! Hör av er om ni vill hitta på nåt nu när jag är hemma. :)

Jag blir så glad då jag läser så många fina kommenterar jag har fått i bloggen. Det känns verkligen i hjärtat när ni är så glada för min skull att jag fått uppleva detta. Och det känns vilka som verkligen menar det också. Ni är guld värda! Detta är en av de bästa resorna någonsin!! Shit vad underbart vi har haft det alltså!

Vänta bara tills ni får höra vad vi gjorde då vi skulle från Arlanda till Playa del Carmen! hahaha Skrattar vid minnet. "JA HALLÅÅÅ?!?" hahaha

På återseende.
Puss och hej.

Ett av nutidens sju underverk

Hej alla mina fans!

Far skriva mer nar jag kommer hem. Tankte bara forst och framst reda ut detta med att jag skrev att Chichén Itzá ar ett av varldens sju underverk. Och det AR faktiskt sa. Ett av nutidens sju underverk och jag kan saga att Mexiko har verkligen all ratt att fa ha detta som sitt underverk. Sa da vet du det Micke. ;)  Det var helt fantastiskt och med en sadan bra guide! Ojojoj sager jag bara ! Far som sagt beratta mer sen...

Vad har vi gjort sen sist? Typ allt! :D Vi tog oss sjalva ut till Isla Mujeres dar vi hyrde varsin cykel och cyklade runt i flera timmar. Grym upplevelse! Simmat med delfiner da, varit och sett Chichén Itzá och varit en kvall i en mayaby dar vi fick vara med om en cermoni, renats och komma ut fran en angbastu som nya glada manniskor. Doptes gjorde vi ocksa!  ;) Grym upplevelse! Allt ar verkligen saaa bra och jag vill inte for fem ore hem an!!!

Ikvall var vi med om en ratt kul grej. Vi hade spelat lite volleyboll i poolen. (Vi ar for ovrigt BAST i volley nu, sa vanta till sommaren bara sa far ni se ;) Dock maste det vara vatten-volley. haha) Och nar vi ska ga upp (precis da de hade stangt poolen typ) sa har stadaren tagit vara handdukar. (Trodde det var nagon som lamnat dem bara) sa vi gar upp till rummet utan och sa far jag for mig att springa bara sa jag gjorde det. Och Karin borjade springa efter. Sa langt var allting bra... MEN, da oppnar jag dorren och sa har ac:n varit pa sa det var suuuuperkallt i rummet och jag typ later "aaaaaagh" i normalt ljudlage. Karin tror jag ser nating ackligt, att det var nan i rummet, eller nan spindel eller nat (Vi har peppar peppar, inte sett nagot ackligt djur sadar an) sa hon skriiiiiiker SKITHOGT! och jag menar verkligen hogt. ALLA pa hotellet horde det garanterat. Och jag blir radd av att hon skriker sa jag typ smaller igen dorren. Sa star vi dar ute i bikini och dorren har gatt i las. hahahaha!

Nu har jag inte tid mer att skriva. Vi ska ta ett nattdopp i havet! :)

Ha det bra alla!


ps. JAG VILL VARA KVAR HAR ANNU LANGRE!!! ds

Pelikaner langs stranden

Shit vilket underbart land detta ar.Framfor allt Playa del Carmen! Oj vad underbart vi har det alltsa... Det gar knappt att beskriva! :D

Imorgon ska vi simma med delfiner! Och sa ska vi till pyramiden, Chischuiza (vet ej hur det stavas utantill), pyramiden som ar en av varldens sju underverk. Coolt va?
Vi ska gora en massa mer saker. Men det far jag beratta mer om sen.

Vi trodde vi skulle ha micro pa rummet, men det hade vi inte. Men det gor inget for var mormor och morfar har nere hade det sa vi far ga och varma vatten hos dem om vi vill. Sa det kanns tryggt. ;)

Idag var vi och fotade lite langs stranden.Da sag vi en massa, massa pelikaner.Det var en grym upplevelse. Har ni nansin sett pelikaner in real life? Det hade inte vi. ;) Vi har och tanker ta en massa kort sa ni far se alla grymma upplevelser och aven de mindre grymma da ocksa saklart. ;)

SOLIGA KRAMAR // Sara & Karin

Solen skiner i Playa del Carmen


Hej

Vi ar framme och mar bara bra. Vadret ar toppen och vi har planerat lite utflykter. Helt klart ar att vi ska simma med delfiner och se pyramiden, som, ar ett av de sju underverken.

Vet inte hur ofta vi kommer att kunna vara vid datorn, men antagligen inte sa mycket.  Men da vet ni att vi har det bra och att vi lever.!

Soliga kramar Sara & Karin


Arlanda babbel

Så sitter vi här igen. haha Flyget blev två timmar försenat, så vi fick gratis mat. Så det fördrev vi tiden med ett tag. En sur "tant" som automatiskt blev en tant i mina ögon eftersom hon var så otroligt sur! Ett leende kanske kunde döda enligt henne. :p

Nu sitter vi här, då jag ändå har en massa tid kvar på datorn.
Imorgon den här tiden, är vi någon helt annanstans. MEXIKO!!!!! Underbart vad kul vi ska ha! Är så glaaaaad! Och dessutom så kommer jag att vara i det landet med KARIN!!! :D Världens bästa vän! Bättre kan det inte bli. Två hela veckor tillsammans. För de som är oroliga så kommer vi inte att tröttna på varandra, det gör vi aldrig! Av en sådan här resa kommer man bara varandra ännu närmare, vilket bara är underbart.

I stockholm är det grått och trist som vanligt. Jag hatar stockholms väder alltså! Mycket varmare hemma! ;)

Nåja, detta blir sista inlägget innan vi åker. Lär väl uppdatera när vi kommer fram. Om inte mobilerna funkar. För vi måste ju höra av oss till de närmaste där hemma som vill veta så vi lever. ;)

Nu bara babblar jag så ha det gött!

Puss och hej!

Mexico, here we come!

Så sitter vi på Arlanda i denna eviga längtan. Oj så kul vi ska ha alltså!
Inatt sov vi på typ en bänk. Det gick ändå hyffsat bra. De var inte lika kalla och hårde som bänkarna jag och Carro sov på när vi skulle till Egypten! haha

Tänkte bara säga hejdå till alla som jag inte hunnit eller kommer att hinna säga hejdå till så hejdå!

Skulle bara logga in för att se om jag fått lägenheten men det får man tydligen inte veta idag. Så får jag den så kommer jag inte att kunna tacka ja kanske. Om jag inte har tur och kollar internet just den dagen i Mexiko... Nåja, vill ödet att jag ska ha den så får jag den! Men chansen är ju inte så stor med tanke på att jag är sist i kön. :p men ändå!

Nu väntar Playa del Carmen och en massa, massa äventyr!
Ni får ha det så bra allesammans här hemma och sköt om er!

Puss & kram!