Ett av nutidens sju underverk

Hej alla mina fans!

Far skriva mer nar jag kommer hem. Tankte bara forst och framst reda ut detta med att jag skrev att Chichén Itzá ar ett av varldens sju underverk. Och det AR faktiskt sa. Ett av nutidens sju underverk och jag kan saga att Mexiko har verkligen all ratt att fa ha detta som sitt underverk. Sa da vet du det Micke. ;)  Det var helt fantastiskt och med en sadan bra guide! Ojojoj sager jag bara ! Far som sagt beratta mer sen...

Vad har vi gjort sen sist? Typ allt! :D Vi tog oss sjalva ut till Isla Mujeres dar vi hyrde varsin cykel och cyklade runt i flera timmar. Grym upplevelse! Simmat med delfiner da, varit och sett Chichén Itzá och varit en kvall i en mayaby dar vi fick vara med om en cermoni, renats och komma ut fran en angbastu som nya glada manniskor. Doptes gjorde vi ocksa!  ;) Grym upplevelse! Allt ar verkligen saaa bra och jag vill inte for fem ore hem an!!!

Ikvall var vi med om en ratt kul grej. Vi hade spelat lite volleyboll i poolen. (Vi ar for ovrigt BAST i volley nu, sa vanta till sommaren bara sa far ni se ;) Dock maste det vara vatten-volley. haha) Och nar vi ska ga upp (precis da de hade stangt poolen typ) sa har stadaren tagit vara handdukar. (Trodde det var nagon som lamnat dem bara) sa vi gar upp till rummet utan och sa far jag for mig att springa bara sa jag gjorde det. Och Karin borjade springa efter. Sa langt var allting bra... MEN, da oppnar jag dorren och sa har ac:n varit pa sa det var suuuuperkallt i rummet och jag typ later "aaaaaagh" i normalt ljudlage. Karin tror jag ser nating ackligt, att det var nan i rummet, eller nan spindel eller nat (Vi har peppar peppar, inte sett nagot ackligt djur sadar an) sa hon skriiiiiiker SKITHOGT! och jag menar verkligen hogt. ALLA pa hotellet horde det garanterat. Och jag blir radd av att hon skriker sa jag typ smaller igen dorren. Sa star vi dar ute i bikini och dorren har gatt i las. hahahaha!

Nu har jag inte tid mer att skriva. Vi ska ta ett nattdopp i havet! :)

Ha det bra alla!


ps. JAG VILL VARA KVAR HAR ANNU LANGRE!!! ds

Kommentarer
Postat av: K

HAHAHA gumman! Fan avd ni är härliga! ;) Nu har säkert ni satt sverige på kartan för de andra turisterna, ni lär ju vara kända på det där hotellet nu ;) haha, sötnosar! Ni verkar ha det så kul och det glädjer mig verkligen, dock längtar jag ihjäl mig efter dig just nu! Njut av er sista tid där! ME LOVE YOU! (L)

Postat av: A

haha vad roliga ni är. jag tror jag är som karin, skriker då jag tror nån ser nåt äckligt eller nåt. Iaf när det är småkryp och skit. haha. Ni har verkligemn tagit tillvara på tiden och gjort mycket skoj! Glad för din skull vännen, du förtjänade verkligen den här reeesan!!

2008-03-17 @ 13:24:42
Postat av: karin

haha ja SHIT vad rädd jag blev!! var bombsäker att det var nåt/någon i rummet!! haha herreguud

2008-03-20 @ 11:00:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback