Äntligen är våren här <3

Tiden bara springer iväg. Det här med att blogga har jag nog inte tid med helt enkelt längre. Men jag kikar in när jag kommer på det ;) 

Idag har vi varit hemma allihopa. Igår kväll hade vi alla feber, mest jag och Henke och barnen låg precis på gränsen. Inatt åkte både H och My på magsjuka. :( Dock verkar My ha fått lindrigast tack och lov (och pepparpeppar). Hoppas verkligen det vänder imorgon. 
 
 
 
 
Kan inte fatta att de här små busfröna blir 5 & 2 år nu? Galet ju! hoppsan, inser i efterhand jag redan publicerat de här bilderna. Nåja, de är ju så söta så de får vara med igen ;)

I helgen var vi i stugan. Krattade och körde lövuppsamlaren.Grymt smidig uppfinning det dära! Var så mysigt. Ser så mycket framemot sommaren där. <3 
 
Nej, nu ska jag ta och krypa till kojs ifall det blir en till jobbig natt. Ibland (och oftast med våra kiddos) är det just nattetid de kräks vid magsjuka... 
 
Vet inte om det är så många som hänger med här och läser, men nu har jag skrivit lite nytt iaf. ;) Annars är det mycket på gång just nu och mycket funderingar för oss. Men får väl återkomma när jag har något mer konkret att kunna delge er med. 
 
Ta hand om er. Kom ihåg att ni är värdefulla. <3

Ja så gick det en tid ändå ;)

Hej på er!


Ja, nu gick det på tok för länge det här ju... Tänkte skriva vid påsk (!) sen har jag alltid haft annat för mig eller tänkt "jag gör det sen". Men blir ju lite så att ju mer jag skjuter upp det så desto svårare blir det att "ta tag i det".  

Idag har vi varit ner till stugan och kollat läget. Bara över dagen.  Men nog blev vi sugna på mer. Kanske åker dit nästa helg å stannar där över helgen. Men vägen ner är inte körbar ännu. Är väldigt mkt skugga så är lite snö kvar och då den är så brant så tar man ju sig inte ner då. Vi åkte bob ner till barnens stora förtjusning. Gjorde upp en eld, käkade lunch och så satte Henke och Melissa upp studsmattan. Gissa om lycklig unge! <3 My som hoppade som en galning ifjol var desto försiktigare nu. Ville hålla i sig. :)

Nu ser jag Eurovision. Inga direkt bra låtar ännu tycker jag. Så då passar jag på att skriva.. ;) 

Imorgon ska vi på grandagen och så fira min bror som fyller år.