En dag i slutet av juni

 
 
En underbar dag i Arnemark idag. :) Bilden på My där uppe är dock för någon dag sedan, eftsrom hon sov medan vi var vid tjärnen så fastnade hon inte på bild idag. ;)
Nu har vi faster Molpe här på besök så hon har varit så snäll att hon lagat oss middag och städat lite granna. Och så har jag hunnit fixa lite tvätt och skurat emellanåt då hon leker med Melissa. (Jag och Henke får inte vara med. Hon stänger dörren till sitt rum. Hon vill visst vara själv med faster. ;) Hon säger att hon ska sova med faster också så vi får väl se om hon blir mammig när det väl är dags. ;)
 
Imorgon är det en månads kontroll på BVC. SHIT VAD TIDEN GÅR SNABBT! Crazy. Känns väldigt lyxigt att vi får vara hemma alla fyra samtidigt hela sommaren och att det råkade falla sig så in att vi får vara hemma Mys första tid. :)
 
 

Midsommar 2015

Det börjar bli en fin familjetradition att fira midsommar i Kuri. För även i år firades midsommar där.
 
 I Kuri går man klädd som man vill på midsommar! ;)
 
 
 
 
Jag och min finaste man lånade pappas fyrhjuling och körde en sväng. Det här är ett berg mitt emot våran stuga. Om ni kollar riktigt noga så ser ni "kurivägen" som går nedför backen och leder till våran stuga, typ rakt fram i mitten av sjön ni kan skymta. ;)
 
 
Melissa som ville doppa fötterna i sjön. <3
 
Henke kan som vanligt inte låta bli att "jobba" lite granna!
 
 

Underbara dagar förstås. <3

Mys första besök hos fammi

Oj, vad dålig jag varit på att uppdatera er få läsare jag har här. ;) Men av förståeliga själ antar jag ni förstår. ;)

Har börjat skriva en förlossningsberättelse också. Tänkte inte låta det gå lika länge som med Melissa innan jag publicerar den här till er. Jag lovar. :)
 
Dagarna går så snabbt. Jag har panik. My är snart en månad! Galet.
 
 
Tänkte iaf nu till att börja med visa er bilder från när vi var uppe hos barnens (känns lite ovant att skriva barnen) farmor och hälsade på. Vi hälsade även på kossorna i Kukkola. :)
My hon sov sig igenom hela besöket hos kossorna. ;)
 
Vi kämpade och kämpade för att få Melissa att stå still så jag kunde få ta en finfin bild. Men den bästa blev den här och den här under. haha. Hon hade så bråttom att springa fram och tillbaka för att ge kossorna gräs. :) Sötnosen!
 
Underbara dagar var det minsann med fammi och faster Molpe! :)