Lite ditt och datt



Nu är jag hemma igen och har varit det ett bra tag. Det var tänkt jag och Erika skulle ut och gå men då regnar det så vi blev inte så sugna längre. Kanske det hinns med måndag eller tisdag om vi har tur. Ganska skönt vara hemma och bara ta det lugnt. Tänkte plocka undan lite grejer jag har lämnat framme i helgen och förbereda lekar till inflyttningsfesten. Blev inte alls lika många vi trodde från början som kommer. 22 pers ser det ut att bli nu, 24 med jag & henke, vi hade från början räknat på över 30 :P


Barnvakt

Just nu njuter jag av att se Mira sitta i sin sakkosäck och se tv.Mysunge. Tangentbordet härärknäppt än så är nog inge vidare idé skriva här;) ville bara säga det. =) Mammahar sovit hos mig inatt,vihar pysslat, städat, sett tv och haft det bra. Kl nio kommer kusinvitamin hem då blir det nog surr tror jag=) Ska sova här. Är ju rallarsvängen i helgen. Det märks då inte, ingen som har frågat om jag ska hänga med, alla jobbar nog eller har annat för sig. Nu ligger M i soffan och myser. Hon tycker om djurprogram kan jag säga, dock gillar inte hennes barnvakt det. puss och hej

Saknar bollbusken!

Vikariefest och födelsedagar


Titta så underbart söta! <3 På Emmas 7 års dag tog jag detta kort :)

Nu har jag varit och grattat min fina mamma som fyller 51 år idag. Ätit tårta och tog lite kort :) Nu väntar snart kvällsjobb. Blir hårt efter vikariefesten igår. Jag och Klara som jobbar dessutom. haha Har lagt upp mer bilder på fejjan men bjuder väl på någon här bara för att jag är så snäll ;)


Anette :)


Linnea:)


Kalaspuffar



Kommer någon mer än jag och bror min ihåg den andra reklamen i detta klipp? Kalaspuffarna :D Kanske ska tillägga att den gick på trean alltså, och alla hade ju inte den på den gamla goda tiden, så kanske är därför inte alla känner igen den? ;)

Med solen i ryggen och vinden i mitt hår



Kollade lite bilder och jag har så många fina bilder på mig som Anna fotat. Hon är så duktig :) Som jag ska fota porträtt när hon kommer hit igen (på henne då alltså). Henke är så less att jag fotar han jämt :P (och jag saknar mitt långa hår ibland, men vill ändå ha kort, kan inte bestämma mig om jag ska spara eller klippa). Om jag bestämmer mig för att fortsätta ha kort så behöver mitt hår klippas snarast. (Erika, sugen) ? ;)



Igår hade jag min lediga dag i veckan (eftersom jag jobbar nu i helgen), och det var sol så vi begav oss på cykelutflykt med destination Asplövberg (farfars stuga). Det blåste så mycket (motvind) så det var riktigt tungt, så i Arnemark tog vi bilen till Aspis istället. På hemvägen blåste det inget (så vi hade inte motvind) :P Men det gick så mycket enklare. Väl hemma stod cykeltrippen på 5.5 mil! Inte dåligt. Det var en så härlig dag med älsklingen. <3

Ikväll har jag jobbat. Segt. Men vi hade lugnt så det gick bra :) Annars har vi sjukt stressigt på jobbet, framför allt på kvällarna. Men ikväll var många borta eller inlagda så vi hade turen på vår sida om jag säger så. ;)

Nu har jag varvat ner lite, har druckit lite kvällste. Nu väntar sängen alldeles strax. Det ryktades om att jag skulle få massage, så jag hoppas det står fast fortfarande. ;)

Sov gott


13 juli 2010

Igår skulle mormor ha blivit 78 år. Hon var 71 när hon dog, usch vad fort tiden gått. Önskar fortfarande hon kunde få levt längre. Jag undrar hur allt hade varit då. Jag skulle nog ha hälsat på henne jämt nu när jag skulle bott så nära henne. <3

Haha, vännen, det blev inget te som pricken över i:t men jag fick fan massage, och det var väl snäppet bättre? :) H är så fin, har fått massage flera kvällar i rad så jag ska kunna slappna av lite bättre. Min finaste <3

 

Värmen steker väl oss alla i Sverige förstår jag. Jag cyklade till jobbet imorse med Frida och det var ashett, 25 grader redan kl sex (i solen då), och klarblå himmel. Vid 10.20 var jag inne på Kvantum och skulle handla åt en VT, och när jag kommer ut är det mulet. När jag ska cykla till lokalen strax före tolv så spöregnar det, hann bli jätteblöt fast jag hade nära till lokalen. Men nu är det sol igen! Märkligt värre.

Nu pratar jag med en av mina allra finaste vänner på msn och väntar på ett sms från fröken Malin angående en prommis tillsammans. Hm, hon har nog inte sett mitt sms ;) Nu kom det, hon kunde inte. Då ska jag nog bara ta det lugnt lite, vi har ju gått ett varv på grisan redan.;) Se en serie kanske, det var länge sedan jag unnade mig det :) Eller ett bad, måste ändå duscha ;) Yes, väldigt intressant. Bäst att sluta innan det spårar.




åh vilken dag, vilken härlig, härlig dag, lyckan ler mot mig och ja, jag blir så glad!


Dessa blommor är några av de jag köpte förra veckan. När det är sol slår dem ut, när det är mulet drar de ihop sig :)

Vilken härlig dag det varit. Strålande sol och jag tog årets första dopp i Sverige idag. Inte så varmt, men nu är det gjort. haha Så jag sov en stund på fm i solen och lyckades bränna mig lite under den korta stunden. Har ätit ute med H och så varit till Nystrand på middag. Mycket gott! Synd bara att jag orkar nada när jag är bakis. typ.

Igår kväll var rolig, oftast, men lite svinigt på slutet. haha Kommer inte visa bilderna därifrån, det är fan sjukt alltså. Inget jag kan stå för (det var inte jag men ändå), tycker bara det var pinsamt alltså (för dem och deras flickvänner) Alltså, vanliga människor gör inte så :P Menmen, jag hade kul iaf mesta delen av kvällen. Ett tag var Henke orolig för att JAG drack för mycket, fast jag druckit inte ens hälften av det han drack, men det var en oväntad situation. haha Mår ändå okej idag, mådde illa på morgonen men tog en antiillamående tablett när jag vaknade och det gick över :) Har badat mysigt badkar och njutit av lugnet en stund. Nu väntar ju bara en kopp te som pricken över i:t va?

Blandad kompott



Nu har vi varit och cyklat en mil (till öjebyn och tillbaka). Det var härligt, få känna att benen finns liksom. :) Var jättelänge sedan vi cyklade så långt. På torsdag är jag ledig och då hoppas vi på sol för då ska vi cykla till Arnemark och tillbaka! :) Det blir väl typ 5 mil tur och retur :)

Ikväll blir det fest. Var tänkt vi skulle ha en helnykter helg, men tycker det är roligare att festa tillsammans och så har vi nyktert nästa helg när jag ändå jobbar. ;) Så slipper jag ligga hem och vänta på att han ska komma hem ;)
Vi ska spela lite volleyboll först :) Sedan hem och duscha och byta kläder och dra till norrstrandscampingen här nere där Tommy och dem är. Vi ska även försöka hinna förbi Söderberg/Wink på fest där. :)

Nu börjar det närma sig sista spurten med utlandsresan med gänget. Jag hoppas så att vi ska kunna följa! :) Far vi till Cypern från sthlm är det möjligt för oss för då blir det inte för dyrt. Så jag hoppas alla andra vill det! :D

Nu ska jag skriva över massa adresser till en adressbok istället för att skriva över alla adresser jämt i varje ny almanacka ;) Jag ska också boka vår förlovningstripp till Sthlm <3 MYYYS! ett års förlovningsdag snart ju! Nu har vi varit tillsammans 2 år och 8 månader snart. Känns på ett sätt som typ 5 år samtidigt som det känns som ett halvår ibland. Vi känner ju varandra så himla väl och berättar allt för varandra, det tror jag är viktigt. Kärlek till dig H <3


Kalaspuffar

http://www.youtube.com/watch?v=KNT8YAbEfMU

Hur gör man så det spelas direkt i bloggen nu för tiden? Hittade inte den koden på youtube. :( Alltså kolla in den andra reklamen, verkar bara vara jag och bror som kommer ihåg den :( Sååå söt!

Godnatt vid niotiden



Jag var så trött på jobbet hela morgonen så jag höll på att somna ståendes, seriöst alltså! Chefen kom förbi vid lunchtid och sa till mig när jag skulle gå "jag tänkte på dig imorse, tänkte HUR SKA DET HÄR GÅ, när du var sådär trött, har du inte sovit något inatt"? Men det hade jag ju. Konstigt nog. Hon trodde på vitaminbrist. haha Arbetsskada alltså :p

Så nu ska jag faktiskt lägga mig i god tid så jag får mina skönhetstimmar. Har väl kanske några timmar att ta igen sedan helgen ;)

Godnatt mina vänner! <3

Stackars min vän



Stackars Anna blev inte upphämtad med bussen så hon måste vänta på Arlanda till halv sju :( himla sl eller vilket bolag det nu än är! Irriterande! Och så säger dem att det är hennes fel fast hon stod där en timme innan och typ en timme efteråt!

Skulle bara uppdatera lite för hennes skull, för nu måste jag skynda till jobbet! Vill inte jobba! Vill verkligen inte! Har värsta ångesten! Fick iaf börja halv fyra istället för kvart i ett, alltid nåt!


Anna has left the building



Nu har Anna åkt :( Känns jättetomt. Hon åkte redan imorse, men ändå. Hennes soffa är liksom tom nu. Men det dröjer nog inte allför länge innan vi syns igen. Vilken helg vi haft! Vi har hunnit med så otroligt mycket! Förstår inte att vi orkat. Det har inte blivit mycket sömn direkt. Vi har haft fest, vi har varit på stan, vi har varit i Älvsbyn och Storforsen, vi har varit till Kukkola och Haparanda (IKEA), vi har varit på bio och så har jag spelat lite volley och Anna tog kort ;). Det jag kommer ihåg mest är fredagsnatten, hur vi avslutade jobbigheter med skratt. Finns alltid här för dig vännen, det vet du <3 Du är saknad, kom snart igen och hälsa på! :) Förresten vännen, vet du vad vi glömde? Mina fotoalbum ju! Men de finns kvar till nästa gång ;)


Grattis i Erika i efterskott!



Grattis finaste Erika i efterskott (igen) (hon fyllde hela 23 år igår), nu är ju bara jag kvar som är ung! ;) haha

Tjorven



Finaste Tjorven! (Speciellt tillägnad till Sassa) Hoppas du ser detta :)