åh vilken dag, vilken härlig, härlig dag, lyckan ler mot mig och ja, jag blir så glad!


Dessa blommor är några av de jag köpte förra veckan. När det är sol slår dem ut, när det är mulet drar de ihop sig :)

Vilken härlig dag det varit. Strålande sol och jag tog årets första dopp i Sverige idag. Inte så varmt, men nu är det gjort. haha Så jag sov en stund på fm i solen och lyckades bränna mig lite under den korta stunden. Har ätit ute med H och så varit till Nystrand på middag. Mycket gott! Synd bara att jag orkar nada när jag är bakis. typ.

Igår kväll var rolig, oftast, men lite svinigt på slutet. haha Kommer inte visa bilderna därifrån, det är fan sjukt alltså. Inget jag kan stå för (det var inte jag men ändå), tycker bara det var pinsamt alltså (för dem och deras flickvänner) Alltså, vanliga människor gör inte så :P Menmen, jag hade kul iaf mesta delen av kvällen. Ett tag var Henke orolig för att JAG drack för mycket, fast jag druckit inte ens hälften av det han drack, men det var en oväntad situation. haha Mår ändå okej idag, mådde illa på morgonen men tog en antiillamående tablett när jag vaknade och det gick över :) Har badat mysigt badkar och njutit av lugnet en stund. Nu väntar ju bara en kopp te som pricken över i:t va?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh så fin bild :)

Härligt du haft det så bra, hoppas pricken kom dit också! <3

2010-07-12 @ 10:57:25
Postat av: hanna

åh vad roligt, absoluit! säg till när du kommer ner och så får du bo hos mig om jag har fått någon lägenhet tills dess:D

allt bra med dig annars?

puss

Postat av: Anonym

denna blomman sara!!

2010-07-19 @ 21:02:15
Postat av: Jåwhännaa - sagan om hur det sket sig

Åh va fin bild :)

2010-07-20 @ 00:05:50
URL: http://johannaastenvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback