Vecka 30


Asså poff sa det. Vecka 30. Herregud alltså vad tiden går snabbt! Jag har bara 4 arbetsdagar kvar (fördelat under 2 veckor). Crazy. Imorgon och 3 dagar nästa vecka. Däremellan har jag unnat mig föräldraledigt för att få vara ledig under påsken. :) Påsken spenderar vi som vanligt i stugan. Ska bli härligt fastän dom verkar lova rätt kasst väder. Hur mår jag då? Jag mår ganska bra förutom något för hög puls (villet känns av ganska ofta) Ingen foglossning..Bebis trycker upp allting typ i revbenen så det är ett obehagligt tryck under höger bröst, vilket jag haft sedan vecka 23-25. typ. Ganska trött är jag, men det beor nog på att jag vaknar så ofta på nätterna så det blir aldrig hela nätter jag får sova. Mycket sammandragningar har jag och jag tycker det spänner och drar nästan hela tiden.

En helg i stugan

Åh hej vad dagarna går snabbt, men ändå så sakta. Förra veckan var Henke sjuk, han har mest troligt magkatarr men till slut fick han medicin som hjälper. Han fick ju till och med ställa in  sitt födeIsedagsfirande. :( Men några har kommit i efterhand och fikat och grattat honom så det värmer nog i hans gammelhjärta. haha :) Imorgon kommer Mattias och Camilla och ska fira honom också. Så jag bakade inte helt i onödan ändå då det dyker upp några så här i efterhand. :) 
 
Helgen var vi i stugan och hade det helt underbart. Vi åkte slalom. Katarina och Conny var också med i stugan och åkte även slalom med oss. Och JAG åkte slalom men det gör jag inte om igen i vecka 28. Det var jobbigt och tungt! Men det var värt det då vädret verkligen var så bra som det bara kan bli och då vi hade så trevligt sällskap. :)
 
Annars njöt vi och lekte med Melissa ute mest hela tiden. Mamma och pappa, och morbror Nicke och Sandra var också med. Tyvärr så inträffade en trist incident på lördagen. Henkes skoter brann upp. (!!) TUR att han inte var mitt ute på något fjäll någonstans och att han inte skadades! :/ Sedan på söndagskvällen vad händer då? Melissa får feber (och hosta). Lillstackarn. Så Henke vabbade idag och även imorgon. Men förutom den korta svängen med magsjukan så har ju faktiskt Melissa varit rätt frisk sista tiden. Sist hon var förkyld var i slutet på november.  Här kommer några bilder från helgen iaf!
 
 
 
 
 
 
 
 
Underbara dagar. Nu ska jag skynda mig  i säng då jag sover rätt kasst nu för tiden så det är rätt jobbigt att stiga upp tidigt för att jobba. ;) Men nu är det inte många arbetsdagar kvar så jag tänker positivt. :)

Nöjd tjej vs sur tjej

 
 
 

Mar. 04, 2015

Haha ser nu det kom upp en bild då vi testade hennes  nya galoniskläder hon fått av mormor. Det var bara meningen att skickas till mormor (som inte kom iväg till mormor) men då ser du nu då. Hon ville ut å testa dom direkt med Pelletott i handen ;) men stövlarna matchar ju dock  inte haha. Men dom matchar sjukt bra  till overallen. Men dom fyller ju sin funktion iaf :)

Ingen vanlig dagIdag är ingen vanlig dag. Jag och Melissa fick magsjuka, 100 dagar till BF. Och våra vänner fick sin finaste dotter. <3 (Jim och Sara). 1 mars. Måste ju vara det bästa datumet att få barn på. Första och sista i en månad ;) Lätt att komma ihåg :) Stort grattis igen fina ni! :)