Äntligen en Carrokram!

Jag var tvungen betala akassa ändå. Hela 296 kr, det är faktikst jävligt dyrt. Ändå har de sänkt summan från och med första oktober, sa tanten. Jaja, det är väl bara att betala... Många utgifter denna månad. Dessutom blir jag helt utan pengar januari månad, om jag nu börjar jobba då. Då får jag inget från FK eftersom de ger ut pengar samma månad, och kommunen månaden efter. Så ja, det gäller att hålla i pengarna just nu.

Nu får ni ett långt inlägg. Haha, jag vet jag varit lite dålig på sista tiden, men när det väl kommer det så kommer det massor ;) Varsågod AM ;)

Helgen då! Väldigt stressad men kul ändå. Fredag var vi hos Erika och Tommy och surrade en massa. Carro & Lale var ju med! Såååå härligt! Snackade skvaller och tjejsnack och allt möjligt annat. :) Men mest om Carro & Lales nya hus. ;) Vi vill också ha hus nuuu! Och innan nästa jul, annars har vi nog inte råd att bo kvar här... Det var iaf väldigt trevligt och skönt att äntligen få krama om Carro som jag längtat så mycket efter!


Carro hade med sig ett nytt vin. :)


Jag fick mig en liten skvätt. Det luktade beskt, men det är det godaste vin jag druckit! Måste köpas nästa gång jag ska köpa något på systemet.


Världens bästa Erika :)


Tycker den här bilden blev lite kul :) Simon är inne i tv:n, Karin ser ut att vara trött och Carro pratar om något spännande :)  Bilden precis efter den här bilden, då ler/skrattar alla :) Måste nog lägga upp den också så ni får se :)


Lite skillnad va :) ? Jag älskar Karins skratt på den här bilden. Det ser riktigt härligt ut :) <3


Lale ;)


Avslutar förstås med en bild på Carro & Jag, vi är så normala vi ;) Därför vi trivs så bra tillsammans ;)

Lördag blev det en sväng till Kåbban. Ni vet, jag har ju klagat en hel del på backen och föret. Henke och grabbarna har inte förstått sig på mig. Men nu gör dem det. Det var som natt och dag. Backen var nypistad och sååå härlig. En av de nya backerna hade öppnat, och den var brant och bra! (Jag älskar branta backar) Nästa lördag bär det av igen! På kvällen är det fest hos oss ;) Efter kåbban blev det iaf ett flyttlass mot Piteå (med Nicklas och Sandras grejer), hjälpte till bära in, hem och duscha, sedan tillbaka till byn för att äta middag hos mamma och pappa, där även Nicklas & Sandra var. Sedan blev det fest hos Simon! Det var trevligt. Utgång på röda rummet, och liksom alla andra gånger så ångrade jag mig så fort jag betalat in mig där. Var inte nog full för att ha kul där om jag säger så. Vi var där en stund sedan beställde vi skjuts hem till Nystrand.

Vi vaknade upp i Nystrand till en kylig söndag, efter en natt med magkrångel för min del, så jag var ganska trött och sliten. Min mage och alkohol tycker inte om varandra. Det var alltså söndagen med stort S. Skyltsöndag! Vi begav oss mot byn för att äta lunch ute och sedan gå på skyltningen. Det var mysigt. Vi hittade några julklappar och några grejer till oss själva. :) Vi träffade Carro och Lale en snabbis och jag fick ge en sista kram innan de skulle flyga hem igen :( Det blev ingen ridning för Carro fick magsjuka stackarn :( Iaf, sedan begav vi oss hem för att julstäda och pynta. Det är fortfarande inte klart! Men alla lampor och gardiner är på plats. Vi får göra sista rycket ikväll. :)

Idag har jag gått till stan i snöblandat regn (bättre än regn iaf, hoppas snön stannar) för att göra en kopia på Omega-nyckeln. Den går inte att öppna, och det går inte med den nya nyckeln heller, så just nu är vi utan bil. Jag som sa för bara någon dag sedan att vi borde inte låsa den mer, utan ha den öppen. Henke tyckte dock att man ALLTID ska låsa bilen. Jag sa att "en dag står vi här och så går den verkligen inte upp". Och nu är vi här. Alternativet är väl som Henke sa att ringa polisen och se om de kan öppna den med något smidverktyg, och sen alltid ha den öppen. Jag ska inte säga "vad var det jag sa" :P

Hittade en julklapp och några grejer till oss som vi behövde på stan.
Nu ska jag börja med middagen! Lax, potatis och hollandaisesås blir det. Jag älskar det! Jag är inte förtjust i fisk, men lax går bra. Det är nog den enda fisk jag äter när jag tänker efter. Och fiskpinnar om det finns riktig spenatsås till :P

Jag har fotat lite hur det ser ut i fönstret, men det får vänta tror jag. Tänkte visa mitt söta tomtepar (stora), men det får också vänta till senare.


På återseende!

Fri benkropp!!

Det kommer ett inlägg senare med bilder från helgen. Jag måste bara skriva vilken lättnad som damp ner i brevinkastet idag! JAG FÅR KOMMA TILL ORTOPEDEN!! Röntgenbilderna visade en fri benkropp i vänster knäled. Det förklarar ju hur jag tyckt det varit knäppt att smärtan, när det hugger till, flyttar sig och inte är på ett ställe hela tiden. Hoppas det inte dröjer alltför länge innan jag får komma dit! (Måste dock hinna åka slalom massa gånger först, så det kanske är bra om det dröjer) Inte för jag vet vad de kommer göra åt den benbiten, jag kanske visst kan åka senare... Men jag är inte dum, jag har inte klagat i onödan! (När ingen läkare eller ortoped tror på mig så börjar jag ju till slut tvivla på mig själv. Har jag verkligen ont)? Dock är det ju något annat också med knäna, eftersom jag hade problem även när inte röntgen visade en fri benkropp!

Ajja, bara det jag ville dela med mig av! Dessutom fick jag ett brev av min gamla brevkompis Sara idag. Mysigt :)

/ GLAD SARA

PS. Hur tolkar ni detta?

"Arbetslöshetsavgiften, som är 37 kronor, ska betalas av alla förutom arbetslösa medlemmar som får arbetslöshetsersättning och/eller aktivitetsstöd för någon del av månaden.

Den som har sjukpenning och saknar anställning under hela kalandermånaden behöver inte heller betala arbetslöshetsavgiften. Eftersom a-kassan inte har uppgifter om ersättning som betalas från försäkringskassan måste ansökan om avgiftsbefrielse avseende arbetslöshetsavgiften göras. Blankett för detta hittar du på sidan Blanketter etc."

Ska jag betala eller? Måste försöka få tag i någon kommunaltant, bäst att ringa nu på en gång!

Stress

Jag har försökt knåpa ihop ett inlägg hela dagen. Det går inte. Ett utkast blev det, men det kan jag inte publicera. Verkar bli en helg som det är fullt upp i = stress = jag tål inte stress. Men, det verkar bli kallt i helgen, och är det kallare än -13 grader så blir det inte kåbban har vi kommit överens om. Dock sägs det bli första dagarna med sådan där riktig kyla :S VI VILL JU ÅKA! Kollade dock yr.no nyss, och det verkar inte ska bli så kallt som Henke sa. :D WIIE, han sa typ -18 lördag och -25 söndag. Yr visar  -5 i kåbban lördag och -14 söndag. Lite skillnad där ;) Dock ser det ut att hålla minus sedan hela nästa vecka. Kanske kommer snö då? :D Så vi slipper allt regn! Ja, ni ser vad tråkigt inlägg. Det går inte idag. Puss på er fina människor!


Tjuv"lyssnat" på en jullåt

Åh, varför ska det vara så svårt att bara acceptera. Varje gång känns som ett nederlag fast det inte ska vara det... Det är så frustrerande. Hur ska jag kunna göra rätt när jag tänker så fel? Jag har väl gjort rätt idag, men jag tycker det är fel och jag vet att det kommer att påverka morgondagen.

Dessutom råkade jag höra en av Carolas nya jullåtar. Jag ville inte höra förrän på fredag då det är dagen D. (Dagen D är den dag då jag får börja lyssna på julmusik och julstäda, alltid fredagen innan 1:a advent). Den var fin iaf. (Jag gick in på hennes hemsida för att checka läget och det var en heeelt ny design och låten spelades upp automatiskt).

Och tjejer, vad sägs om att hitta på något på lördag efter kåbban även om det inte blir fest? Kan väl hitta på något? Jag kommer hur som helst vara på byn och sova över så hör av er, jag vill göra något iaf! :) Och så tar ni och taggar upp för slalom nu! :D


Varför?

Åh, varför blir det såhär? Jag är sååååå dum! Jag kan inte göra rätt. Det blir så fel när jag försöker göra rätt.

Pyssel & knåpJag pysslar och jag knåpar. Nästan hela dagen... Försöker dock hitta korten jag framkallade på oss från Carro & Lales bröllop... Hittar dem inte! Hade ju tänkt göra en speciell grej till en speciell person. Låter kanske konstigt, men det är ganska snällt av mig tycker jag :)

Har pysslat ihop nu 16 julkort. Hälften kvar! Pust! Annars har jag gått till stan för att betala ett telegram till Henkes mamma som inte kunde ta sig in till stan idag. Hon hade beskrivit det som att det var vid Adana Kebab, och dit hittar jag ju, tänkte jag... Men icket. Det var inte vid Adana, så jag började tänka vad hon mer hade sagt, och då hittade jag Fonus, men det var vid Pizzeria Viking ;) Var skönt att få lite luft, men det halvduggade. Lite jobbigt.

Annars försöker jag ev styra upp en tjejfest i älvsbyn på lördag men det verkar vara lättare sagt än gjort. Men nåt blir det väl iaf, hoppas jag... Blir en helhelg i Älvsbyn nästan. Vi ska nog sova över på byn lördag till söndag, när jag ändå ska till Carro på söndag...

Ajja, idag har jag bara strunt att skriva om så bäst jag slutar :p
Såhär vill jag inte det ska se ut en månad innan julafton :( (tog bilden igår dock, men ser samma ut idag) Så här ser det alltså ut från vår balkong.
CARROOOOOO!

Åh. Just nu bär jag på en hemlighet som ingen annan vet om. Och jag tänker inte avslöja den. Vilken frihet det innebar. Eller egentligen ingen frihet i sig, det vet jag ju. Men just nu behöver jag det.

På fredag får jag träffa min Carro igen! ÄNTLIGEN! Som jag längtat efter henne. Jag har saknat henne så jävla mycket att ni inte kan förstå. ÄNTLIGEN säger jag bara!

På lördag blir det kåbban, och så tänkte jag att vi kanske kan träffa Patte och Malin den kvällen om de har tid och lust. Men det har jag inte hunnit kolla upp. Söndag ska jag träffa Carro bara vi två och prata lite. Vi ska rida :) Jag som längtat jättelänge att bara rida ut i skogen med en bra vän och lunka på och prata på:) (Jag kanske ska tillägga för er som inte vet, jag brukar INTE rida), är ganska rädd för hästar och red aldrig när jag var liten eller så :P Jag längtar till helgen för en gångs skull :D

Nu ska jag ta på mig kläder och styra upp den här dagen. Jag har så svårt för att stiga upp på morgnarna nu för tiden... Ajjabajja.


Äkta spontanfyllefest!

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Känslan sitter fortfarande kvar och det är jobbigt. Jag måste ju kräva för mycket eller hur? Åh, det är så frustrerande!

Om jag ska prata om helgen istället så går det nog lättare. Ingen slalomåkning för första gången på en månad! :S Henke har haft feber hela helgen. Idag har han inte haft feber men är ändå krasslig. Men han ska jobba imorgon så vi satsar på nästa helg så vi får testa våra nya pjäxor! Henke har fått mig att se första Sagan om ringen under dessa sjukliga dagar. Vi såg klart den för en halvtimme sedan kanske. Okej var den väl, men vissa saker tycker jag går för långt, och hade det inte varit så hade jag nog tyckt den varit mycket bättre! Nåja, någon gång ska vi se alla tre till slut. MEN, i lagom dos! :PJag & Malin

Igår hamnade jag på en spontanfest. Det blev 1½ timmes snabbfylla. Det har alltid varit en kompis till Henke som skulle ha inflyttningsfest, men eftersom han var sjuk tackades det nej. MEN, så ringde Malin och saknade mig så mycket och vi pratade lite om hur bra vi kommer överens. Då kom jag på den briljanta idén att jag kan väl festa, fast inte Henke kan? Sagt och gjort, svepte en cider och drack en öl (!!) på vägen och blev riktigt full på så lite måste jag säga. Min kropp tål inte så mkt alkohol just nu... Iaf, det var kul att träffa Malin men jag kände INGEN annan där, förutom hon och Patte. Sedan efter lite tråkiga omständigheter så gick Malin och Patte hem och jag kände INGEN. Jag bestämde mig för att stanna en stund iaf. Vid det laget hade jag druckit cidern jag svepte hemma, plus två öl. Små, 4,5 %. ÖL! Ja hör och häpna! Den sorten är inte så farlig faktiskt. Min nya "favorit" om man kan ha det. Sedan när jag hade tänkt ringa Henke första gången för hemgång så ser jag ett känt ansikte komma in! Anette som jag jobbade med i somras! Det var jättekul! Hon ska jobba i jul... Synd att inte jag ska det :( Menmen, som jag sa till henne så hoppas jag hon blir arbetslös på det hon utbildar sig till nu (förskolelärare), hon blir klar i januari, men i sommar hoppas jag hon jobbar hos oss :) Då jävlar ;) Vi pratade en stund och vid det laget hade jag öppnat en ouze, men det snurrade, jag snubblade och gick in i skåp. Haha så pinsamt av så lite. Jag har ju trots allt självdisciplin så jag gav den till henne och ringde Henke som kom hem. Vi såg lite sagan om ringen, jag somnade, han också och så vaknade jag kl två och väckte honom "inte sover du väl" haha, som att han inte fattat att jag somnade först :P


Jag & Anette

Iaf, det var kul ändå, trots det känns lite onödigt av mig att hälla i mig det där, onödiga kalorier känns det som. MEN, det förde med sig något väldigt gott. Det kändes som att jag den kvällen fick en bra, ny vän. Nog för vi känt varandra ett tag nu, men vi har fått så bra kontakt på så kort tid, det är fint. Jag och Malin alltså. Jag hoppas vi kommer lära känna varandra ännu mer! Vi har bestämt att försöka träffas och ta en fika och prata lite på stan i veckan. Det ser jag framemot :) Tack Malin för en äkta spontanfest :) Du är en jättefin människa! <3

Varför?

Jag känner mig bitter. Avundsjuk på allt och inget. Jag vågar inte ens säga vad jag är så avundsjuk på för det är inte tillåtet. Och jag skulle bara få som svar att jag har det. Men det har jag inte. Det gör ont i hjärtat faktiskt.
Om jag ska byta ämne så saknar jag alla idolkvällar. Är det kanske de tre senaste veckorna vi inte kunnat "hänga på" som vanligt? Nästa helg kommer ju Carro hem, så jag hoppas det blir nåt kul då :D

Henke sover och jag sitter och fördriver tiden i brist på sömn... Jag kan inte somna... Jag läser lite bloggar och känner mig mer och mer avundsjuk på olika saker som egentligen kanske är strunt... Nu är jag tillbaka till denna avundsjuka. Känner ni er avundsjuka någon gång? Jag känner avundsjuka samtidigt som jag känner skuld just nu... Åh vad jag önskar jag hade det jag tänker på. Ni som har det tar nog för givet, men jag har nog aldrig någonsin haft det. Aldrig. Jag var på väg en gång, men det sprack. Dock vet jag att om fårhållandena kring detta problem hade varit annorlunda så hade det antagligen kunnat bli så... Om det inte vore för det här med avstånd. Avstånd är jobbigt. Men inget avstånd är väl för långt bort? Även det längsta avståndet kan bli det närmaste. Faktiskt. Det finns bara en och den håller jag jävligt kär. Men varför? varför varför varför?

Bank. Bank. Bank. Jag känner hjärtat slå samtidigt som trycket ökar. Varför?


Min sjuklingSjuklingenJa, så blev det av denna "Kåbban" weekend. Henke har feber och jag är bara seg och ont i halsen. I torsdags när Henke tog feber på sig så fick jag för mig att jag måste ju också testa. Jag hade känt mig hängig hela dagen. Haha, vill ni veta hur resultatet visade sig? Jag hade 35,4 och Henke typ 38. Liiiite skillnad. Men jag är ju sjukt lågtempad... Nu har jag dock 37.2, men det känns ju nääästan som feber för mig. Iaf, vi avbokade stugan, så vi ska hänga här hemma och Henke försöker få mig att se Sagan om ringen med mig. (jag hatar ju sådana overkliga filmer för er som inte vet det), men jag ska se den för min sjuklings skull ;) Nu ångrar han sig allt bra mycket att han inte tog sprutan. (Jag hade ju bergis fått flunsan också ifall jag inte tagit sprutan) Vi ska dock en sväng till Boden för att klaga på mina pjäxor. Vi fattar inte hur de har kunnat sälja så stora pjäxor till mig. De sitter inte nånstans, och fast man spänner på det hårdaste så känns det inte ens, det är inget motstånd alls när man spänner! Och hälen åker fram och tillbaka hela tiden! Om Henke är frisk imorgon så åker vi dit över dagen. (Han vill även dit söndag isf också över dagen)

Jag läste några dagars PT igår... Fick se att min bild som jag skickade in långt innan den från hundberget kom med... Fick en mindre chock. haha Hoppas jag vinner på trisslotterna jag kommer att få sen. :D Kanske är min chans nu?;)
På tal om bilder och "tävlingar" vill jag göra reklam för Henkes lillasyster som har kommit med i en tävling med hennes katt Skorvas. (Jättemysig och söt katt). Gå in och rösta!
http://kattensdag.se/2009/skorvas/ (5 stjärnor såklart)

Jag såg också när jag bläddrade i tidningarna att en av mina favvo söttanter har dött :( Ajja, så är livet och jobbet likaså. Det händer förr eller senare... Men det är ändå ledsamt ibland.

Nu ska jag höra med sjuklingen vad vårt nästa steg kommer bli för nåt ;)

Jag ska också hämta ljuskatalogen hos mamma. Så nu alla ni som vill göra beställning inför jul, det är dags NU! Jag kommer inte skicka in beställningen förrän jag fått pengar av ALLA. Sist fick jag hålla ut så mycket och jag har inga pengar nu till att göra det. Så ni vet. :)

Igår kom min nya telefon också! Jättefin och liten :) Och BRA! :D OCH BILLIG. Ja ni hör, helt otroligt :D
Jaja, jag bara surrar, ska ta tag i vårt nästa steg nu då. På återseende! Nu ska vi visst sticka mot Boden och Skifix!

Här kommer en bild från när Henke hällde upp sin efterlängtade julmust :)
Hejrååå!

 


Två år igår

Igår firade vi alltså två år tillsammans. <3 Det känns som om det vore tre år minst. Men å andra sidan blev vi egentligen tillsammans innan den 17:e, men vi räknar från det datumet för det var första gången någon (läs frida) presenterade oss som ett par... :) När jag tänker på hur vi träffades pirrar det i magen. Det gör det fortfarande när jag ser honom och när jag tänker på alla underbara minnen vi har fått dela ihop. Ibland måste jag smygkika på hans finger för att bli påmind om att jag faktiskt är hans, att vi faktiskt hör ihop och alltid kommer att göra. (Nu är dock hans ring på krympning, så jag har inget att tjuvsnegla på) Jag tvivlar aldrig. Jag kommer aldrig att lämna honom! <3 Jag älskar dig! EVIG KÄRLEK <3


Jag vill ha snö!

Åh, all snö har regnat bort :( Jag vill ju ha snö... All julkänsla jag hade börjat bygga upp har försvunnit med snön. Låt det nu bara komma till första advent iaf!

Det är tråkigt att bara vara inne hela dagarna och kvällarna. Men idag har jag iaf fått hämta min fina systemis. :) Mycket att lära sig.

Här är en av testbilderna :)


Melissa Horn & slalom!


UNDERBAR!

Igår
var det äntligen dags för mig och Karin att se Melissa Horn. Hon var helt grym! Alltså, jag tycker hon är ÄNNU bättre live! Tyvärr var det några tråkiga typer som kom typ 5 min innan spelningen skulle börja och ville vi skulle flytta efter ett steg så de skulle rymmas. (Vi hade satt oss längst bak, i mitten, med bara gången framför oss, så vi skulle se bra) Jag bara "alltså vi vill ju faktiskt sitta här när vi har satt oss så vi inte har någon framför oss" och så sa han "taskigt" och muttrade sedan till sina kompisar "hon VILLE INTE flytta på sig, hon vill sitta där", helt sarkastiskt. De får väl skylla sig själv som kom så sent??

Iaf, hon var underbar, och fast vi satt längst bak såg vi och hörde sjukt bra. Acusticum är bra! Det kändes äkta och "nära" eller vad man ska säga. Det är inte så jättestort där, alltså inte så många sittplatser, men sjukt bra ljud tycker jag och jag älskar när det känns sådär nära. Det var också kul att få höra lite om bakgrunderna till hennes låtar. Som jag har undrat ibland vad hon varit med om...

När vi skulle gå hem sedan så var det jättejätte halkigt ute, vi sprang och gled på skorna. Hade askul, skrek och skrattade, som små barn :D haha Vi var lyckliga efter konserten.  Efteråt drack jag och Karin te och surrade lite och såg tv. Väldigt mys, tack för kvällen Karin :D

Idag blev det slalom igen! 4:e gången i år för mig. 6 ggr kvar så har jag tjänat in årskortet! ;) Idag var vi full bil (med Henkes kompisar). Dock regnade det. Backen var jättebra mot för de andra gångerna och två backar till hade öppet, varav en bara var för proffsåkarna. (Damlandslaget skulle visst dit idag, vet dock inte om det blev av med tanke på regnet). Det gick inte att åka med brillorna nere för regndropparna frös till is så man inte såg något. Till slut var det bara vatten av oss, det rann från kläderna, så då begav vi oss hemåt. :) Men nöjda var vi! Tyvärr kände jag av knät mer än vanligt, och har gjort det även nu hemma. Vi bastade nyss, och när jag skulle gå in till lägenheten så gick det fan inte att gå på det!


BLÖT Henke :D

Ajja, Sara är nöjd över helgens bravader :D Och jag är så glad att det kändes bra att åka idag, jag trodde jag gått bakåt i min slalomutveckling :P

Nu ska vi snart lägga oss och se Playa del Sol på datorn :D Det har som blivit vår söndagsgrej. haha Vi ser det aldrig på tv för det blir alltid så vi har annat för oss och glömmer bort det.

Fredag den 13:e

Det var jättetrevligt hos Frida med alla :) Nästa gång har vi spikat att vi ska spela "leka par lika bäst" haha Vi ska vinna :D

Och idol... Rätt man åkte ut!

Inget ont har då hänt oss denna fredagen den 13:e. Tio minuter kvar i skrivande stund iof...

Idag ringde bästaste Nathalie till mig så vi fick surra lite på hennes dag, hon fyller nämligen 23 idag! Stort grattis igen :D


Vi när vi hade lite fotosession vid kyrkstugorna i våras. Jag saknar dig min vän! <3 Kom hem snart!

Att vara stark

Att vara stark

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna

Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller vilja mest

Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas

Att vara stark är att se livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av den

Att falla till botten, att slå sig hårt och
alltid komma igen

Att vara stark är att
våga hoppas när ens tro är som svagast

Att vara stark är att se ett ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit


- Marie Fredriksson-86Det gör ont i armen. Men inte så att jag inte överlever :) Nu ska jag göra lite scrap och sedan är det dags för promenaden och sedan ska jag ringa Frida och styra upp kvällen! :) (Vi ska laga middag, jag & Frida, till jag och henke, frida och peppe, patte och malin... :) Mysigt! Lite idol lär det också bli förstås.


Från fjällvandringen med gymnasiet. :) Tänk så vackert!


Från Cypern 05. Två veckors vila. Det var verkligen ren återhämtning, gjorde jävlat ingenting på dagarna! :)


Nära döden upplevelse


 

Ja, först och främst så har jag, Frida & Johanna varit och tagit sprutan, the one, liksom. Tur att man inte behöver ta 2 st iaf. :) Det kändes som det brukar och det känns likadant fortfarande i armen. Jag lär väl tillhöra den gruppen som kommer ligga i feber inatt... Iaf, när vi skulle köra hem (Frida körde) så kommer det en lastbil som svänger ut rakt mot oss! Vi var halvvägs ner i diket alltså! Det var såklart hans fel, dels var vi redan påväg, vi var halvvägs förbi den korsningen och dessutom är det högerregeln där och vi kom från hans höger. Shit, pulsen blev hög och har inte riktigt lagt sig än!Sedan vill jag bara skriva en tummen ner till folk (i detta fall en kvinna) som inte kan nöja sig med att bry sig om sitt eget. När vi stod i kön (alla får ju kölappar, så ingen kommer ju förbi och kan trängas. Ändå kom  en kvinna och sa "alltså ni har ju 57, det är nog inte dags för er än" skitsurt! Till råga på allt hade de sekunderna innan sagt "alla som har 40 och 50 nånting ställer er upp", hon hade 50, varför kunde hon inte nöja sig med att kolla på sitt eget, vi skulle ju ändå inte komma före henne?! Vi gjorde ju bara som vi blev tillsagda...

Ajja, dags för en promenad nu! Får vi se om jag lever ikväll när Stina kommer, vi ska se bio! :)

Puss på er!

Update: Kanske ska tillägga att jag var på sjukhuset imorse och röntgade knät, idag eller imorgon skulle läkaren ha resultatet, så jag hoppas han inte dröjer för länge med att höra av sig!

Min räddande ängel

Det löste sig alltså med håret, Erika, min räddande ängel klippte det. Men då passade jag på att få klippa upp det lite och klippte till min snelugg! MEN, det är kort, väldigt kort om man jämför med hur långt det var innan. Det är klart jag saknar mitt långa hår, men å andra sidan så är det fint nu, inget nött och slitet hår (som det fanns gott om innan). Så jag är enormt nöjd över resultatet som Erika kunde åstadkomma :D Tack, min vän!

Nu ska ni få se hur det såg ut i tre steg.

För två månader sedan när jag var hos Anna.Igår efter mamma hade klippt mig...


Det ser kanske inte värst ut såhär, men det syntes verkligen och det var illa... :P


Och igår efter att Erika klippt mig såg jag ut så här:


Inte lätt

Det är inte lätt att klippa mig alltså. Det känns som att håret är över 1 dm kortare, och dessutom snett!! Vet inte vad jag ska ta mig till... Jag kan ju inte klippa mig IGEN, då blir det ju ÄNNU kortare. Stackars mamma som bara får klagomål fast hon var snäll och klippte mig. Men förra gången hon klippte mig blev det bra... Men ingen annan lär väl märka att jag klippt mig, som vanligt. :P

Suck

Suck. Det var sista kameran som de hade framme. Vilket innebar att jag skulle betala samma pris för en kamera som alla har fingrat på... Jag tackade vänligt men bestämt nej och får komma och hämta en nyyy på måndag istället, som är helt ny förstås. Jag skulle få ett minneskort till ett bra pris som plåster på såren. Men nu inser jag att det var inte alls billigt, eller ja, billigt för att vara där, men inte billigare än att beställa från usa förstås. Men det blir nog så jag köper ett på måndag ändå, för jag måste ju ha ett och lär ju inte orka vänta tills det kommer ett från USA, däremot behöver jag ju ett till minneskort, så det ena kan jag beställa från USA, med lite andra tillbehör.

Fick Carolas nya julskiva med posten idag. ÅH vad jag vill lyssna på den. NU! MEN, enligt mina traditioner, ajjabajja lyssna på julmusik innan fredagen före första advent! Men åhh, vad sugen jag är. Lyssna på den och baka peppisar och julpynta! Vi måste komma ihåg att köpa pepparkaksformar! Vi har inte en enda! Skandal! Ska genast skriva upp det på handlalistan.


Puss & hej leverpastej!Behöver jag säga att jag vill utomlands igen... åååååh! Vill boka nuuuu!

yeeeeeey!

Nu mina vänner ska ni få höra vad jag ska göra alldeles strax... Jag ska hämta MIN systemkamera! Äntligen!! :D Är dock några tillbehör jag måste beställa från internet som är så dyrt att köpa direkt på elgiganten (där jag ska hämta kameran) tjoohoooo vad kul! :D Så jag måste hämta den, kolla vad det kostar där med det jag vill/behöver köpa, och sedan hem och kolla på nätet!

Ska på ljusparty hos Karin ikväll, och innan det tänkte jag åka hem till mamma, hon är hemma och är halvkrasslig... Ingen feber, så hon orkade med mig iaf. ;) Hon ska ev toppa mitt hår, det var i april sist jag klippte mig!! Jag vet inte hur jag ska klippa det, om jag klipper det. Det är därför det är såhär tråkigt nu... Det har blivit himlanch långt! Tips någon hur jag kan klippa mig? Vill klippa så lite som möjligt på längden eftersom det äntligen blivit långt...

Nu känner jag mig konstig i halsen igen. Det är märkligt. Kommer och går... Och inatt sov jag 12 h!! Hade kunnat sova längre också. Helt knäppt! Och till råga på allt så sov jag middag nästan 2 timmar i soffan igår också.

Dags att ta tag i den här dagen så jag får min systemis :D

Puss & hej!


Vad tänker ni på?

Vad tänker ni på när ni ser den här bilden? Något speciellt.
Jag hittade den när jag städade bland mina scrapgrejer och bilder.


Idag är en stor dag!!

Idag vaknade jag och hade mobilen på laddning ute i hallen och så tänkte jag "åh, jag vill somna om, men måste kolla klockan, den är säkert över tio", tänkte verkligen klockan var mycket. Och så kollar jag och den var bara åtta. Så jag gick upp och hämta tidningen och slog på datorn vid sängen och läste tidningen i lugn och ro och kollade bloggar. Det var en mysig morgon minsann!

Idag är en stor dag ska ni veta. Mer ska jag inte berätta, för jag ska suga på framgången länge. Säger jag det så blir det värsta nederlaget om det brister sen.

Och det var så vackert ute igår. och jag tog inget kort! skandal! Och nu är allt det vita från träden borta...

Jag har spelat badminton med grabbarna ikväll igen, det tar sig minsann. Jag är inte helt kass ändå. :)


Skidåkardag!


Så här såg det ut imorse! :) Det här räknar jag som den första officiella ligga-kvar-snö-på-marken-dagen! :D Då blev man minsann ännu mer pepp på Kåbban, fastän jag vägrade inse att jag skulle upp ur sängen! Jag fick för mig att Henke skulle jobba och jag tänkte "åh, vad skönt, jag behöver inte stiga upp" för jag var så jäkla trött, men upp kom jag tillslut :)


Ja, jag har raderat ett litet inlägg som kanske inte var så smart skrivet vid en dålig tidpunkt i mitt liv. Igår alltså. Men, jag har sparat det som utkast, för mig själv att titta på, ifall att... Nu är det så här att jag försöker lämna mörkret som varit de senaste framförallt två veckorna, och jag ber om ursäkt för er som läste det där inlägget och för alla som jag kan ha sårat eller gjort ledsna. Det är inte min mening, och det är inte jag, hoppas jag. Jag fattar inte varför jag ens skrev det, för JAG VET, att det är ingen som kommenterar det. Det är bara folk som tycker jag är patetisk som skriver så. Det är jag inte ute efter, det jag är ute efter är väl antagligen en snäll kommentar, som säger att det inte är så illa som jag tror. Och jag fick en sådan. Tack underbara Carro! <3

Iaf, jag har lämnat mörkret, försöker leta mig mot ljuset. Idag var vi i Kåbban som sagt. Det var trevligt! Jeppe är kul! (Inte Henkes föräldrars hund utan hans kompis) ;) haha De hade äntligen öppnat familjebacken på full längd. Mot slutet var övre delen av backen så sjukt underbar. Jag började äntligen få lite hopp att det sker något slags framsteg i min slalom karriär ;) Det var lite illa där ett tag, blev grinig som vanligt. :P Men, efter lite mat i magen och något bättre backe där uppe (när nog många hade åkt bort lite snö, den var alltså inte nypistad), så kom hoppet tillbaka, men då var det nästan dags att åka hem, men jag fick några fina åk där på slutet. :) Sista delen av backen var lika dålig som sist. Bonus till mig som var den enda som inte vurpade. (Eller minus till mig för att jag inte satsade fullt ut och tog chansen/risken att ramla) ;) Så nu blir det inte Kåbban förrän vi firar 2 år <3


Henke och Jeppe innan hemgång :)


Jag som var ganska nöjd med dagen. :) Och så ser ni min nya halsgrej :) Fleece nertill och jätteskön!

Nu väntar jag på att Henke ska komma hem med några grabbar, Jeppe och Fredde. Vi ska laga tacos (de kanske förväntar sig att jag borde ha börjat)? Men det har jag inte :) Tänkte grabbarna ska få styra i köket. :) Sedan hade vi tänkt se bio men det gick ingen bra i den salongen vi ville se i (de har gjort om i stora salongen), så då blir det nog film här hemma istället. (De kommer att se mitt scrapkaos) Ni vet förra bilden när Erika & Karin var här? Det ser ut så nu också, fast med BARA mina grejer. Hur är det möjligt? Usch, det är så stökigt här, fast egentligen är det väl det som gör den största delen, men jag mår dåligt när det är stökigt, speciellt om andra ska se det!

Imorgon är det Farsdag. Vilket innebär, enligt tradition, besök hos farfar där pappa också kommer vara förstås. Jag har gjort 3 st jättefina farsdagskort. :) Ett till Henkes pappa (vi ska såklart till Arnis också), ett till pappa och ett till farfar. :) Bibbi ska också till Älvsbyn för att fira Farsdag så vi tänkte kanske försöka hinna träffas också.

Ser ni, redan massa att se framemot :) Nu har Jeppe och Henke kommit, Fredde kommer nog senare antar jag. ;) Och jag glömde publicera inlägget innan, nu har vi ätit och de gjorde sitt jobb bra. :) Det gick bra och nu är det dags för filmmys snart :)

Ha en bra kväll allihopa!
Kramar från mig! 

hejdå känslorImorgon ska vi åka slalom :) Jag, Henke och Jeppe blev det bara. Synd att det är så få som vill åka :( Har försökt få med folk tre helger på rad, men icket. Men lördagen den 21-22:a vore det kul om några vill hänga på och åka och sen övernatta i en stuga vi hyrt. :) Fredag till lördag ska vi bara vara vi två för att fira två år tillsammans. <3 Lite afterski på kvällen på lördagen och sedan ut och åka söndagmorgon en sväng innan det är dags att åka hem. Är någon på?

Och imorgon åker Emma & Nicklas till USA två veckor och sedan två veckor i dominikanska. Hoppas ni får en superskön resa! (Vilket jag är säker på att ni får) Var rädda om er! :)

Själv ska jag sitta och huttra och invänta julen.. typ. Och den värme jag får är genom att titta på resor på internet. ;) Men, någon gång är det väl vår tur att få resa? :D

Har köpt en massa scrapgrejer på Kontorsteknik idag! Blev lite dyrt, men nu ska det göras julkort så det står härliga till! Har även sålt min telefon som jag blev lite för less på så nu har jag min jättegamla samsung telefon sedan jag gick typ ettan på gymnasiet eller nåt. Ska förstås köpa någon ny snart, men vill ha en billig och bra! Och så spanar jag efter en systemkamera. Hade förstås otur med den också. Blev 750 kr dyrare så som det är nu mot för en vecka sedan. Jag ska suga på karamellen ett tag till och känna hur det känns. Är ju en del pengar ändå!

Nu ska jag se nyaste Greys och One Tree Hill :D Blir kanske en skvätt tårar ikväll? Kanske kollar lite resor och telefoner också när jag ändå sitter vid datorn först. Puss på er!


Är vi gamla eller? ;)

Ja, jag känner mig lite gammal när man har pysselkväll ihop ;) Ikväll har mina fina vänner Erika & Karin varit här. Vi har haft en riktig helkväll alltså med scrapbooking, lite middag, och te såklart! :) Myspys! Det MÅSTE vi göra fler gånger. Erika gjorde 23 julkort! (Lyllos hennes, jag vill också ha gjort de klara). Ska köpa lite julpyssel imorgon tänkte jag. Det sjuka är att Älvsbyn har bäst scrapgrejer, så vill dit! Känns besvärligt, men får se hur jag gör! Om jag kör dit bara för det så vill jag hälsa på någon, men vem kan på dagen? Kanske far förbi farfar igen :) Min älskade, underbara farfar!!

Iaf, så här ser det ut när vi pysslar ;) Jag hoppas få till ett bord jag kan hålla till på sedan i sovrummet... Kanske förblir en dröm till den dagen vi bor i hus, men vore helt, helt underbart! Tack, ni fina, för en toppenkväll! Det gjorde mig gott!Godnatt!


Jag fick ett telefonsamtal... Det var mitt ögonblick idag!

Jag känner mig lite skum i halsen. Hoppas inte det är något på G. Jag fick en smärre chock för en stund sedan. Såg att jag hade en vän som sökte för att få bli vän med mig på facebook. Tryckte som vanligt för att se vem det är. Gissa vem det är?? Ingen mindre än självaste Maud Sandberg. HJÄLP! Jag höll på att trilla av stolen. Vad min mamma börjar bli teknisk då?

Har fått prata med gulleAnna en stund i telefonen idag. Det var härligt. :) Som jag har längtat efter hennes röst!

Nu väntar jag på att mammsen ska dyka upp. Vi ska fixa allt med kyrkogården och så ska hon följa mig på reprisen för att titta efter ett scrapbord. Tänkte kolla lite på en egyptenresa jag spanat in. Men just nu lutar det åt att skippa den resan och dra på någon "häftigare" resa sen. Hoppas bara det är säsong dit jag har spanat idag. Har inte så stor koll. Och att vi har pengar... Pengar och tid. Det vore ju inget problem om jag hade ett "normalt" jobb så man kan söka ledigt. Ajja, resa vill jag ju ändå! Bara hoppas att jobbet förstår om jag nu jobbar vid den tidpunkten det är tänkt!

Puss & hej leverpastej!

Trötter

Fast jag sov bra inatt, och ända till halvåtta så har jag somnat på soffan, sov i nästan 1 ½ timme! (Till råga på allt hade jag kunnat sova längre om jag tillåtit mig att göra det). Usch på mig va!
Hade tänkt göra lite scrap eller läsa men känner jag behöver luft för att inte somna, så ska nog ta mig en promenaden istället. Inte pepp nu alltså. Nåt måste hända...

Lite olika problem

 


Nu syns ju inte mina öron på den här bilden, men visst var vi coola? :)Vad fan ska jag ta mig till?! Knät krånglar som fan! Säkert 15 gånger när jag gick hem från stan nyss och den satans tandläkaren som jag knappt förstod. Han började prata engelska för att jag skulle fatta, ändå fattade jag inte. Suck... Men det var tydligen inte som jag hade fattat det, behövde visst betala för att han lagade mitt visdomstandshål, men då får man automatiskt 300 kr per år av nåt tandläkarförbundstjafs (bra såklart), och jag hade inte fått det förra året (detta får man om man är under 29 år), så det blev -600 kr, så behövde bara betala 54 kr, så det var ju inte så farligt. Irriterande bara när jag frågade flera gånger om det verkligen stämde första gången. Ajja.. Har fått tid för röntgen den 12:e nov, så det är ju inte alltför länge kvar. B ska följa mig om hon har tid, hon kan tydligen konsten att säga ifrån och ifrågasätta varför de inte gör nånting, så jag hoppas det blir bra!

Nu ska jag fixa en present till LaSass! :) Kommer nog en dag sent om vi har otur, men då har hon nåt att se framemot. :)

Funderar på lite olika alternativ nu till resproblemet. Jag vill verkligen, eller VI vill verkligen vår resa ska bli (och det kommer den) frågan är bara när... Och säg att det blir i slutet av jan/feb... Men då ska jag & mamma åka på en resa någon gång. Jag skiter ju inte pengar, det är väl det största problemet. Men då vill jag kanske fara nu i slutet på nov/början av dec med mamma, då skulle allt va bra. Men då är frågan VART man kan åka den tiden på året bara en vecka och vara nöjd med sol och värme? Suck... Hoppas mamma är på att fara i dec, är du det? ;) (ja, min mamma läser min blogg) haha Många frågar om inte det känns konstigt, men nej det gör det inte, jag har ingenting att dölja för min mamma, hon får veta allt hon bara vill. SÅ, om det är så att hon INTE vill veta något av det jag skriver så får hon blunda och glömma ;) haha

Kyrkogårdsproblemet var också vårt fel tydligen. De planterar bara sommarblommor på vårt avtal. Hur fan har vi då gjort alla andra vintrar? Det har ju varit blommor där? Eller minns jag helt tokigt, eller är det någon annan som har planterat då? Måste styras upp det där. Måste hitta förrådet där de har gravlyktorna också! Ska försöka ta mig en liten promenad och gå dit om knät håller, måste ju ändå fixa LaSassys paket på Ica. ;)

Ajja, det här var väl lite för mycket klag, men whatever! :)

Bjuder på en till bild från i lördags ;)

                                        
                                                        Scaryyy, monstret är sugen på björnkött! ;)


Allt har gått i kras!!

Åh, jävla, jävla skit!
Allt har gått i kras. Är det ens någon idé längre? FAN, FAN, FAN!! Alla planer, allt som jag har haft som mål. ALLT. POFF! Borta! Det är nämligen så att jag & Henke har ju tänkt fara till Indien. Det var jättebilligt att fara nu i slutet på nov, början av dec, men då får han inte ledigt förrän i februari och då hade jag hoppats vara i full gång att jobba. Jävla, jävla skit!


Spooooky!

Tänkte bara visa er hur vi såg ut igår på festen. :) Och så tänkte jag berätta några ord om när vi besökte min pappas kusin Bibbi och hennes Nicklas i Luleå i fredags. Vi blev bjudna på hasselbakspotatis och lax med en supergod sås till! Supergott var det! Till efterrätt hade en kompis till dem som jag inte minns namnet på gjort en häftig ananas efterrätt, stekt chili på eller nåt sånt. Jag är ju inget fan av ananas, men gott var det! (Och vi vet vad vi ska bjuda på för efterrätt när det är dags att bjuda tillbaka). :) haha Blev lite inspirerad där! Sedan såg vi idol och hade det trevligt. Mycket trevlig släkting jag har! Jag kom på att jag blir ju hennes lilla kusinbarn haha.

Festen igår var jättetrevlig! Först var vi här några och åt mat och gjorde oss klara tillsammans hos oss. Sedan blev det en kvartersgårdsfest i Pitholm med Frida och hela gänget. De hade förberett olika lekar och allt var jättekul! :) Idag mår jag väl som jag förtjänar men om det skulle stämma så skulle Henke ha mått sämre inatt. haha Har världens bästa film från slutet av festen, precis innan jag åkte hem. haha Peppe och Thomme som dansar. höhö :) Ska låna Thommes dräkt någon gång, han var pingu! Så jävla söt! Men personligen tyckte jag att jag & Henke var bäst utklädda förstås ;) Men Henke tycker Peppe, och jag tycker Henke. Och Henke tycker alltså inte mig, utan Peppe :P hmmm...

Ajja, nu är det dags för städning, vi hann stöka till det rätt bra på de där två timmarna vi var här. Sedan ska jag ringa och höra om Peppe & Frida har fått hem Mira, för jag är Mirasugen! :) Ska försöka få med Henke också.. :)

Men tack alla för en jättetrevlig fest! Puss & hej leverpastej!