Äntligen en Carrokram!

Jag var tvungen betala akassa ändå. Hela 296 kr, det är faktikst jävligt dyrt. Ändå har de sänkt summan från och med första oktober, sa tanten. Jaja, det är väl bara att betala... Många utgifter denna månad. Dessutom blir jag helt utan pengar januari månad, om jag nu börjar jobba då. Då får jag inget från FK eftersom de ger ut pengar samma månad, och kommunen månaden efter. Så ja, det gäller att hålla i pengarna just nu.

Nu får ni ett långt inlägg. Haha, jag vet jag varit lite dålig på sista tiden, men när det väl kommer det så kommer det massor ;) Varsågod AM ;)

Helgen då! Väldigt stressad men kul ändå. Fredag var vi hos Erika och Tommy och surrade en massa. Carro & Lale var ju med! Såååå härligt! Snackade skvaller och tjejsnack och allt möjligt annat. :) Men mest om Carro & Lales nya hus. ;) Vi vill också ha hus nuuu! Och innan nästa jul, annars har vi nog inte råd att bo kvar här... Det var iaf väldigt trevligt och skönt att äntligen få krama om Carro som jag längtat så mycket efter!


Carro hade med sig ett nytt vin. :)


Jag fick mig en liten skvätt. Det luktade beskt, men det är det godaste vin jag druckit! Måste köpas nästa gång jag ska köpa något på systemet.


Världens bästa Erika :)


Tycker den här bilden blev lite kul :) Simon är inne i tv:n, Karin ser ut att vara trött och Carro pratar om något spännande :)  Bilden precis efter den här bilden, då ler/skrattar alla :) Måste nog lägga upp den också så ni får se :)


Lite skillnad va :) ? Jag älskar Karins skratt på den här bilden. Det ser riktigt härligt ut :) <3


Lale ;)


Avslutar förstås med en bild på Carro & Jag, vi är så normala vi ;) Därför vi trivs så bra tillsammans ;)

Lördag blev det en sväng till Kåbban. Ni vet, jag har ju klagat en hel del på backen och föret. Henke och grabbarna har inte förstått sig på mig. Men nu gör dem det. Det var som natt och dag. Backen var nypistad och sååå härlig. En av de nya backerna hade öppnat, och den var brant och bra! (Jag älskar branta backar) Nästa lördag bär det av igen! På kvällen är det fest hos oss ;) Efter kåbban blev det iaf ett flyttlass mot Piteå (med Nicklas och Sandras grejer), hjälpte till bära in, hem och duscha, sedan tillbaka till byn för att äta middag hos mamma och pappa, där även Nicklas & Sandra var. Sedan blev det fest hos Simon! Det var trevligt. Utgång på röda rummet, och liksom alla andra gånger så ångrade jag mig så fort jag betalat in mig där. Var inte nog full för att ha kul där om jag säger så. Vi var där en stund sedan beställde vi skjuts hem till Nystrand.

Vi vaknade upp i Nystrand till en kylig söndag, efter en natt med magkrångel för min del, så jag var ganska trött och sliten. Min mage och alkohol tycker inte om varandra. Det var alltså söndagen med stort S. Skyltsöndag! Vi begav oss mot byn för att äta lunch ute och sedan gå på skyltningen. Det var mysigt. Vi hittade några julklappar och några grejer till oss själva. :) Vi träffade Carro och Lale en snabbis och jag fick ge en sista kram innan de skulle flyga hem igen :( Det blev ingen ridning för Carro fick magsjuka stackarn :( Iaf, sedan begav vi oss hem för att julstäda och pynta. Det är fortfarande inte klart! Men alla lampor och gardiner är på plats. Vi får göra sista rycket ikväll. :)

Idag har jag gått till stan i snöblandat regn (bättre än regn iaf, hoppas snön stannar) för att göra en kopia på Omega-nyckeln. Den går inte att öppna, och det går inte med den nya nyckeln heller, så just nu är vi utan bil. Jag som sa för bara någon dag sedan att vi borde inte låsa den mer, utan ha den öppen. Henke tyckte dock att man ALLTID ska låsa bilen. Jag sa att "en dag står vi här och så går den verkligen inte upp". Och nu är vi här. Alternativet är väl som Henke sa att ringa polisen och se om de kan öppna den med något smidverktyg, och sen alltid ha den öppen. Jag ska inte säga "vad var det jag sa" :P

Hittade en julklapp och några grejer till oss som vi behövde på stan.
Nu ska jag börja med middagen! Lax, potatis och hollandaisesås blir det. Jag älskar det! Jag är inte förtjust i fisk, men lax går bra. Det är nog den enda fisk jag äter när jag tänker efter. Och fiskpinnar om det finns riktig spenatsås till :P

Jag har fotat lite hur det ser ut i fönstret, men det får vänta tror jag. Tänkte visa mitt söta tomtepar (stora), men det får också vänta till senare.


På återseende!

Kommentarer
Postat av: karin

vad fina bilder :) haha vad sur jag ser ut på första bilden :p var inte alls beredd, råkade bara titta in i kameran preciis då du tog :p haha.. ÅH vad gott med lax !! jag vill också äta det :D

Postat av: Erika

Håller med, lax är den godaste fisken! :) Men vet du var jag har gjort, tagit på mig jobb på lördag.. himla skit att det alltid är nåt.. :( sen söndag är det match igen.. så inget slalom denna helg heller. däremot är jag ledig både torsdag och fredag ifall någon är sugen på att hitta på nåt. :)

2009-11-30 @ 17:58:56
URL: http://erajkagr.blogg.se/
Postat av: Emelie

Låter som att du har haft en kul helg! :D

Dill och citronsås är också gott till lax ;)

Kram!

2009-12-01 @ 15:58:07
URL: http://umbrellastorm.blogg.se/
Postat av: tant a-m

woho! bra inlägg! ;)

jag ser massorns fram emot sjukliga mängder med bilderna tagna med systemisen också.. och lördagen! ;D

2009-12-01 @ 16:46:04
URL: http://dagensbam.blogspot.com
Postat av: Emelie

hih,ja det var ett ganksa kul tidsfördriv att baka ;) Vi får hoppas att det blir några kakor hos er också! Håller med henke om att degen är nästan godare,haha! Men ingen deg gick till spillo iallafall ;)

Hoppas du får en mysig och julig bakkväll! Kram!

2009-12-02 @ 15:20:15
URL: http://umbrellastorm.blogg.se/
Postat av: Anonym

Helt fullt med roligheter :)



Då kanske du vill åka Branten med mig i Säfsen nån gång, den är nästan som Väggen fast inte precis liiika. ;) Jag råkade glida ner en meter för den när jag och en kompis skulle kika på den och så kom jag inte upp så var tvungen att åka ner. Haha fy faen :P Har jag berättat om när K och jag åkte Ravinen i Sälen? Aja, ska inte skriva en uppsats i din blogg.



Gott med lax, tycker jag också. Men jag gillar ju fisk i allmänhet också :)



pyss

2009-12-03 @ 08:39:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback