Lite olika problem

 


Nu syns ju inte mina öron på den här bilden, men visst var vi coola? :)



Vad fan ska jag ta mig till?! Knät krånglar som fan! Säkert 15 gånger när jag gick hem från stan nyss och den satans tandläkaren som jag knappt förstod. Han började prata engelska för att jag skulle fatta, ändå fattade jag inte. Suck... Men det var tydligen inte som jag hade fattat det, behövde visst betala för att han lagade mitt visdomstandshål, men då får man automatiskt 300 kr per år av nåt tandläkarförbundstjafs (bra såklart), och jag hade inte fått det förra året (detta får man om man är under 29 år), så det blev -600 kr, så behövde bara betala 54 kr, så det var ju inte så farligt. Irriterande bara när jag frågade flera gånger om det verkligen stämde första gången. Ajja.. Har fått tid för röntgen den 12:e nov, så det är ju inte alltför länge kvar. B ska följa mig om hon har tid, hon kan tydligen konsten att säga ifrån och ifrågasätta varför de inte gör nånting, så jag hoppas det blir bra!

Nu ska jag fixa en present till LaSass! :) Kommer nog en dag sent om vi har otur, men då har hon nåt att se framemot. :)

Funderar på lite olika alternativ nu till resproblemet. Jag vill verkligen, eller VI vill verkligen vår resa ska bli (och det kommer den) frågan är bara när... Och säg att det blir i slutet av jan/feb... Men då ska jag & mamma åka på en resa någon gång. Jag skiter ju inte pengar, det är väl det största problemet. Men då vill jag kanske fara nu i slutet på nov/början av dec med mamma, då skulle allt va bra. Men då är frågan VART man kan åka den tiden på året bara en vecka och vara nöjd med sol och värme? Suck... Hoppas mamma är på att fara i dec, är du det? ;) (ja, min mamma läser min blogg) haha Många frågar om inte det känns konstigt, men nej det gör det inte, jag har ingenting att dölja för min mamma, hon får veta allt hon bara vill. SÅ, om det är så att hon INTE vill veta något av det jag skriver så får hon blunda och glömma ;) haha

Kyrkogårdsproblemet var också vårt fel tydligen. De planterar bara sommarblommor på vårt avtal. Hur fan har vi då gjort alla andra vintrar? Det har ju varit blommor där? Eller minns jag helt tokigt, eller är det någon annan som har planterat då? Måste styras upp det där. Måste hitta förrådet där de har gravlyktorna också! Ska försöka ta mig en liten promenad och gå dit om knät håller, måste ju ändå fixa LaSassys paket på Ica. ;)

Ajja, det här var väl lite för mycket klag, men whatever! :)

Bjuder på en till bild från i lördags ;)

                                        
                                                        Scaryyy, monstret är sugen på björnkött! ;)


Kommentarer
Postat av: karin

ni var ju sjukt coola alltså!! linserna gör jättemycket ! asså jag hade då blivit rädd för henke om jag var där! haha! och dina ögon var också obehagliga ! oj många utropstecken här.. :D hoppas resplanerna löser sig! det blir nog bra till slut :)

Postat av: Anonym

haha alltså det är asläskigt, det syns inte alls att det är henke. eller jag ser i alla fall inte hur mycket jag än försöker kolla. haha :O hoppas också det löser sig med resorna.. på nåt sätt gör det ju alltid de :) KRAM! <3

2009-11-02 @ 21:47:47
Postat av: Emma=)

Hej halloj!

Skulle jag var du, skulle jag hellre spara o åka i februari lr nå.. en vecka i november e svårt då de bara e kanarieöarna som ligger på "normalt" avstånd.. att flyga längre än så för bara en vecka känns tungt. satsa på asien i februari! har du hunnit spara mer o kan vara borta kanske 3 veckor lr nå??!!=)

2009-11-03 @ 15:49:33
Postat av: Sara

Emma: Det var det vi hade tänkt. Åkta tre veckor i nov/dec men det gick ju inte. vi får se hur vi gör nu, men indien vill vi båda till, får se hur länge det blir!

2009-11-03 @ 21:40:10
URL: http://saraah.blogg.se/
Postat av: emma

okej, okej=) men åk i januari/februari då.. de e väl säs där typ året om nästan:p

2009-11-04 @ 16:01:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback