Tjuv"lyssnat" på en jullåt

Åh, varför ska det vara så svårt att bara acceptera. Varje gång känns som ett nederlag fast det inte ska vara det... Det är så frustrerande. Hur ska jag kunna göra rätt när jag tänker så fel? Jag har väl gjort rätt idag, men jag tycker det är fel och jag vet att det kommer att påverka morgondagen.

Dessutom råkade jag höra en av Carolas nya jullåtar. Jag ville inte höra förrän på fredag då det är dagen D. (Dagen D är den dag då jag får börja lyssna på julmusik och julstäda, alltid fredagen innan 1:a advent). Den var fin iaf. (Jag gick in på hennes hemsida för att checka läget och det var en heeelt ny design och låten spelades upp automatiskt).

Och tjejer, vad sägs om att hitta på något på lördag efter kåbban även om det inte blir fest? Kan väl hitta på något? Jag kommer hur som helst vara på byn och sova över så hör av er, jag vill göra något iaf! :) Och så tar ni och taggar upp för slalom nu! :D






Kommentarer
Postat av: Emelie

Tack! <3



Var jullåtarna bra? ;D Det är så mysigt med julmusik! :)

KRAM!

Postat av: Erika

jag är på att göra något lördagkväll. :) ska fundera på slalom. har däremot nå knas i foten som blev efter träningen i måndags, är alldeles svullen och stel. ska se om det blir bättre närmare helgen. Kram på dig!

2009-11-25 @ 15:15:48
Postat av: Sara

Men typiskt för jag ska mest troligt & se New moon på söndag em/kväll. Kan du inte sms:a ditt kontonummer till mig så kan jag föra över pengar till dig? Jag vet ändå vad jag ska ha även om det hade varit roligt med nån ny doft så hinner jag ju beställa fler gånger :) Jag tänkte köpa 2 st askar vita snöbär & 1 ask jordgubbsrabarber båda två teljus. Kraam! :)

2009-11-25 @ 16:07:53
URL: http://psafia.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hih i okej vad bra! :)

Vad gör du ikväll?

KraM!

2009-11-25 @ 18:09:33
URL: http://umbrellastorm.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åh,jag älsakr julfilmer!

Har du något tips?

Visst var elf bra?

Har du sett polarexpressen? Det är en animerad film,typ familjefilm,men den är helt mysig!

Kram!

2009-11-26 @ 08:54:01
URL: http://umbrellastorm.blogg.se/
Postat av: karin

hur är backen nu?? asså jag vill julpynta på lördag.. :p tar gärna kåbdalis någon dag mitt i veckan eller kanske nästa helg. faktiskt.. du får tycka jag är tråkig.. vi ses ju på fredag, behöver väl inte planera lördagen såhär på en gång ! :)

2009-11-26 @ 08:58:06
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/
Postat av: Sofie

Det är klart att du också kan, alla kan! :) Du är också jättefin, precis som du är! Kom ihåg det och tro på det! :) Kram

2009-11-26 @ 11:30:45
URL: http://sofiea85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback