Intelligent?

Ett litet tillägg till historien från igår. (inatt)
Den där kvinnan på bussen...
Hon tittade på två av bergen här som är nära varandra, (hundberget och rackberget)
och utbrister "oj,  vilka stora KULLAR". 
Jag blir imponerad! ;)

Och för övrigt så fick jag äntligen sova ut ordentligt
 idag och jag mår bara finfint. :) Det jag tyvärr menar med ordentligt är att jag tittade på klockan vid tio och tänkte att jag kunde sova en stund till för jag var sååå trött. Sen stiger jag upp och sätter mig vid datorn där klockan står på 14.20! Då hade min armbansklocka stannat. Så typiskt. Rätt skrattretande men klockrent! Shit, jag har aldrig någonsin sovit så här länge! ALDRIG, att det har hänt. Kroppen tar väl ut sin rätt antar jag. ;) Hårt liv ;)

Men jag mår bra. Härligt värre ja, tack, jag vet. :D

Prayer for the weekend

Okej. Vet inte var jag ska börja så jag väljer att börja ingenstans. Igår blev det fest och utgång i Piteå med min älsklingskusin och mina vänner. Mycket trevligt! SötFrida som var så gullig och försökte så mycket. Sötis. =) Det slutade  i alla fall så jag sov över i Piteå och idag då jag tog bussen hem till Älvsbyn - Norrbottens pärla ;) Då hörde jag något rätt kul! Det var ett gäng stockholmare (och nån från mellansel. haha) som hade varit på något slags körläger skulle jag tippa. Och så sitter det två unga kvinnor framför mig. En av dem pratade heeela tiden och helt plötsligt utbrister hon: "Nej, men nu borde vi verkligen passa på att titta ut på den här vackra naturen.... Alltså, jag skulle kunna flytta hit". Den andra kvinnan sä ger "Nej, inte jag. För mig räcker det att hälsa på. Du kan flytta hit så hälsar jag på dig". "Alltså, här uppe är det som att allting är mer emotionellt".  Och så pratade de som att Piteå bara hade ett kapell och ingen kyrka? Hallå, bara för att ni är på ETT ställe som råkar vara ett kapell så innebär det inte att staden inte har några fler! haha Och sen utbrister samma kloka kvinna när vi är i Älvsbyn. "Är vi i Älvsbyn nu? Jo, det står ju där... Ja, jahaja, är det här norrbottens pärla...." Och så när vi passerar biblioteket. "Jaha, så det finns ett bibliotek. Då är ju det här stället ganska stort då ändå. Stället verkar ju ha lite saker ändå". haha Klok kvinna säger jag bara. ;) Och nej, Älvsbyn är verkligen INTE stort. Det var en liten utstickare det. haha

Ikväll kom vi ganska snabbt på att det skulle bli fest igen. Spontana och impulsiva saker som jag gillar! Jag hade precis slått igång två tvättmaskiner i tvättstugan efter att ha insett att jag inte hade några rena kläder typ och det fanns en ledig tid på en gång då jag gick för att kika. Då ringer Erika och vipps så är jag på en fest. Så nu har jag tagit rätt på tvätten mitt i natten. Så nu mår jag bara prima. Det var rätt trist att det bara var gamlingar på Röda rummet och sen så lite folk på Tresco. Men jag och Erika gick hem till henne och lagade middag mitt i natten istället. Det var himla mysigt alltså! Kyckling med wokgrönsaker och nudlar. Det ni! Minne att minnas. =) Nu när jag kom hem tog jag rätt på tvätten och känner mig så himla duktig och jag tänker INTE må illa imorgon. Så det så!

Träffade lilla Ixi idag också. Världens sötaste hundvalp jag någonsin skådat. Jag ska stolt vara hundvakt till den lilla. (A) Har redan lovat att jag ska ställa upp på det. Mer än gärna. :) Det ska bli kul! Bara hon lär sig att gå i koppel. ;)

Har haft en mycket trevlig helg och jag hoppas att ni också har haft det!

Imorgon har jag desto mer att göra men det tänker jag inte tänka på nu. Det får lösa sig då. Gäller ju att leva i nuet ;)

Saknar er alla! Tack mina vänner för den underbara helgen! Älskar er!

Brorsans kommentar idag. haha "Men herregud, hur mycket drack du igår egentligen?". Som svar. Nej, faktiskt inte alls så mycket. :) Blir bara lite disträ ibland. ;)

Glad!

  • Jag blev så glad av att träffa dig idag. :) Det är synd att vi inte kan träffas så ofta, men jag blev jätteglad att du kom förbi idag. Det glädjer mig att du tog dig den tiden till att träffa mig. Vill bara att du ska veta det, men det hoppas jag du redan vet. ;)

  • Igår fyllde pappa år. Mysigt att få träffa mamms och papps igen och även farfar. Min gullefarfar! <3 Konstigt när inte farmor är med bara. :( Blev bjuden på middag och hela fadderullan. =)
    Sedan blev det bowling med Erika. Det var längesen! Från början gick det bra för både hon och mig. Men efter det gick det bara utför. Sista slutade oavgjort, men annars vann Erika jämt. Trots att jag fick ovanligt många strikar. :p Sen hyrde vi en film. Dock var den asdålig. Den hette "You, me and Dupree".

  • Och nu har det hänt igen i Ä-byn. En taxichaffis död. När ska detta sluta? En sak är då säker. Det här har verkligen gjort mig till en trafiklydig människa. "Tur" att det inte var någon mer inblandad i denna olycka.

  • Äntligen har gallerian i Piteå öppnat. Måste dit på torsdag på tjejkvällen och förstöra lite pengar! Så mycket jag VILL HA!!

    Det var dagens lista det! Nu ska jag snart tillbaka till jobbet igen! Puss och hej!




I have the truth on my side

Hej.
Vet du vad. Jag har faktiskt lärt mig nånting.

I know your mistakes will hunt you down, eventually
You'll know that when you hit the ground
Your weakness did you in, and delt me out
It's ok, I have the truth on my side


image108

Hejdå!


Ingen vanlig dag

Dagens
Dagen idag har varit rätt händelserik. :) Bland annat så har jag varit på skolan. Sedan har Kar & Nat varit här och ätit blåbärspaj med tillhörande vanlijsås. :P Och mamma har varit här. Har jobbat på en överraskning också, men det kan jag av rimliga orsaker inte avslöja här. En mycket bra dag har det varit. Hade önskat jag vore frisk så jag får pussa på "mina" små barn. (A) Är bara så glad idag :)

Glömt bort: Kom just på att Paolo Roberto är här i Ä-byn idag och håller föreläsning. Det hade jag ju faktiskt tänkt att gå på men det försvann från min lilla hjärna. Nåja, jag missade nog inte alltför mycket iaf, men intressant hade det varit.

Hälsa: Håller på att åka på en förkylning också. Är rätt trött men det är just nu bara jobbigt att det aldrig bryter ut. Har bara ont i halsen och är väldigt trött. Menmen. Jag är sällan sjuk så när jag väl blir det så måste jag få beklaga mig lite grann. ;) haha

Just det ja, på tal och sjukdomar och sånt. Fick mitt provsvar från läkaren. Det var det märkligaste brev jag fått någon gång. Jag förstår inte riktigt vad hon menar, och det gör ingen annan jag frågat heller.. Menmen. Verkade ju inte vara något akut iaf =) Så nu är det bara en väntan på två månader, då jag måste kolla mina vita blodkroppar eftersom det reslutatet (tydligen?) inte verkade vara 100 % bra. Sedan återstår bara ca en månad skulle jag tro innan jag får komma till ortopeden och förhoppningsvis kanske få lite klarhet över mysteriet med mina knän. Då vet ni mitt hälsotillstånd också ;)

Du är inte den jag trodde att du var. Jag har fått det bevisat för mig så många gånger. Men varje gång har jag blundat, för jag har trott att det bara varit tillfälligt. För du kan väl inte vara så? Du är ju underbar och älskad av alla... Men nej, nu har jag fått det bevisat igen. Att jag inte lär mig. Skärpning Sara!



Imorgon är det visst någon som fyller år! För det är ingen vanlig dag för det är underbara Annas födelsedag, hurra, hurra, HURRA! Grattis gumman i förskott! Älskar dig och hoppas du får en dunderunderbar dag med massor av glädje och lycka för det är du värd! Saknar dig massor! PUSS <3¨

image107

Usch vilka hemskheter!

Det är så hemskt! Jag fattar inte att sånt här kan hända i lilla Älvsbyn. Det händer allvarliga olyckor hela tiden just nu känns det som. Först kvinnan som körde av vägen och dog, utanför Ä-byn. Sen olyckan efter Vidselsvägen (det visade sig vara en arbetskamrats barndomskompis), men han klarade sig. Han är fortfarande sjuk men läget är stabilt. Och så skottdramat inne i centrala byn. Och nu en 15-åring död i en bilkrasch. Hans 20 åriga kompis (som körde) vårdas fortfarande på sjukhus men läget verkar vara stabilt. Fy vad hemskt alltså! Tänk hans samvete, det sägs att han körde alkoholpåverkad. Det kommer han liksom att få leva med resten av hans liv.  Och stackars 15åringens familj alltså. Jag får ont i magen bara jag tänker på det. :/ Don´t drink and drive! Och nu har jag just läst aftonbladet... De två 19-åringarna som saknas efter Thailandsolyckan kommer också här uppifrån, Arjeplog eller nåt sånt. Det är en annan arbetskamrats tremänning, kvinnan som har identifierats... Usch vilka hemskheter! Nu tycker jag det får vara nog! :(

Inga detaljer

Jag tänker inte gå in på några detaljer men gårdagskvällen var en riktig höjdare. Allt blev superlyckat! :D Ni kan se bilder på min bilddagbok! http://saaris.bilddagboken.se , ni som är vän med mig där eller har lösenordet. Andra får väl fråga efter det. :P

Jag såg andra avenyn-castingen igår på reprisen. En rätt roande program faktiskt!
Idag blev det lunch med brudarna och sen en sväng till Nystrand och sen lite bak- och plugg dags! Bara två frågor kvar nu som jag inte ens kan. :P

Puss på er!

Levnadsrapport

Tänkte bara uppdatera er lite. En liten levnadsrapport. Ja jag lever faktiskt!! haha
Har hänt mycket i mitt liv den senaste tiden men tänker inte berätta allt right here.
Hade tänkt vara duktig och plugga lite ikväll men istället sitter jag här med en otroligt magont! :/
Imorgon blir det brakfest! Tjejfest först och sen då jäklar bär det av till KAC och bartömningen! ;) Ingen av oss går säkra. ;)

Adjö!

86 % stolt norrlänning!

Jag har just gjort norrlandstestet. Jag är 86 % norrlänning haha. Ganska stolt. ;) Norrbotten i mitt hjärta! Men jag var inte lika mycket norrlänning som Stig Strand. haha Men nästan lika mkt som Charlotte Kalla, hon hade tydligen en procent mer. Magnus Uggla hade t.ex. bara 13%. Magnus Fagervall bara 69. haha Ni kan väl kolla in hur många procent era hjärtan klappar för norrland och kommentera till mig så jag får veta. ;) Gå in på www.norrmejerier.se och klicka er vidare till norrlandstestet. Och ni, fuska inte!

Konstig dag

Idag har varit en konstig dag.

Har iaf varit hos Erika och druckit te (två koppar), pratat, och sett Idol. Skönt!

Stark?

Tänk om, tänkt om, tänk om...!

Att vara stark handlar inte om att aldrig falla. Utan att vara stark är att resa sig upp efter varje fall. Det är lättare sagt än gjort!

Älskling

Jag fick ett sånt där kedjebrev som jag ofta brukar tycka är ganska irriterande. Jag skickar aldrig vidare för jag vill inte att mina vänner som isf får kedjebreven ska tänka så som jag gör. Tänk vad mycket mer det värmer om orden kommer från vännen istället för från ett kedjebrev. Iaf, ett som jag fick ganska nyligt är detta:

Vem är den stora kärleken

Det är killen som säger ''älskling'' till dig och inte
''sexy'' när ni har slutat ert samtal. Det är han som stannar vaken
för att se hur du sover och kysser dig på pannan. Det är han som vill
visa upp dig när du vaknar på morgonen utan smink och med håret rufsigt. Han som
tar din hand när ni är med vänner och han som säger till dig hur
lycklig han är att du är hans. Han som säger till sina vänner: '' Hon är den rätta...''

Det kanske är så det är?