Pyssel & knåp



Jag pysslar och jag knåpar. Nästan hela dagen... Försöker dock hitta korten jag framkallade på oss från Carro & Lales bröllop... Hittar dem inte! Hade ju tänkt göra en speciell grej till en speciell person. Låter kanske konstigt, men det är ganska snällt av mig tycker jag :)

Har pysslat ihop nu 16 julkort. Hälften kvar! Pust! Annars har jag gått till stan för att betala ett telegram till Henkes mamma som inte kunde ta sig in till stan idag. Hon hade beskrivit det som att det var vid Adana Kebab, och dit hittar jag ju, tänkte jag... Men icket. Det var inte vid Adana, så jag började tänka vad hon mer hade sagt, och då hittade jag Fonus, men det var vid Pizzeria Viking ;) Var skönt att få lite luft, men det halvduggade. Lite jobbigt.

Annars försöker jag ev styra upp en tjejfest i älvsbyn på lördag men det verkar vara lättare sagt än gjort. Men nåt blir det väl iaf, hoppas jag... Blir en helhelg i Älvsbyn nästan. Vi ska nog sova över på byn lördag till söndag, när jag ändå ska till Carro på söndag...

Ajja, idag har jag bara strunt att skriva om så bäst jag slutar :p
Såhär vill jag inte det ska se ut en månad innan julafton :( (tog bilden igår dock, men ser samma ut idag) Så här ser det alltså ut från vår balkong.




Kommentarer
Postat av: Erika G

Vilka fina bilder det blir med systemkameran! riktigt nice! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback