Stress

Jag har försökt knåpa ihop ett inlägg hela dagen. Det går inte. Ett utkast blev det, men det kan jag inte publicera. Verkar bli en helg som det är fullt upp i = stress = jag tål inte stress. Men, det verkar bli kallt i helgen, och är det kallare än -13 grader så blir det inte kåbban har vi kommit överens om. Dock sägs det bli första dagarna med sådan där riktig kyla :S VI VILL JU ÅKA! Kollade dock yr.no nyss, och det verkar inte ska bli så kallt som Henke sa. :D WIIE, han sa typ -18 lördag och -25 söndag. Yr visar  -5 i kåbban lördag och -14 söndag. Lite skillnad där ;) Dock ser det ut att hålla minus sedan hela nästa vecka. Kanske kommer snö då? :D Så vi slipper allt regn! Ja, ni ser vad tråkigt inlägg. Det går inte idag. Puss på er fina människor!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Alla dagar är inte roliga. Men vi vill ju bara läsa det du har på hjärtat så att säga, så det spelar ju ingen roll :) Du får säga ifrån och inte planera upp så mycket när du känner stress för det. Kraam.

2009-11-26 @ 19:15:18
Postat av: karin

du kanske inte ska planera så himla mycket om du vet att det blir stress??

Postat av: tant a-m

..nu tycker jag att du uppdaterar på tok för lite! hoppas att stressen inte ätit upp dig..! :o kram!

2009-11-29 @ 15:19:41
URL: http://dagensbam.blogspot.com
Postat av: Erika

ja, det är mysigt att julpynta :) det blir säkert kanonfint! ska beställa bilderna snart (när jag valt ut de jag vill ha med) så då kanske vi kan styra upp en scrapbooking dag! :) kramar

2009-11-29 @ 19:40:33
URL: http://erajkagr.blogg.se/
Postat av: Jennie

Du har fått en award av mig =)

Kram

2009-11-30 @ 08:54:45
URL: http://jennienennie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback