Spooooky!

Tänkte bara visa er hur vi såg ut igår på festen. :) Och så tänkte jag berätta några ord om när vi besökte min pappas kusin Bibbi och hennes Nicklas i Luleå i fredags. Vi blev bjudna på hasselbakspotatis och lax med en supergod sås till! Supergott var det! Till efterrätt hade en kompis till dem som jag inte minns namnet på gjort en häftig ananas efterrätt, stekt chili på eller nåt sånt. Jag är ju inget fan av ananas, men gott var det! (Och vi vet vad vi ska bjuda på för efterrätt när det är dags att bjuda tillbaka). :) haha Blev lite inspirerad där! Sedan såg vi idol och hade det trevligt. Mycket trevlig släkting jag har! Jag kom på att jag blir ju hennes lilla kusinbarn haha.

Festen igår var jättetrevlig! Först var vi här några och åt mat och gjorde oss klara tillsammans hos oss. Sedan blev det en kvartersgårdsfest i Pitholm med Frida och hela gänget. De hade förberett olika lekar och allt var jättekul! :) Idag mår jag väl som jag förtjänar men om det skulle stämma så skulle Henke ha mått sämre inatt. haha Har världens bästa film från slutet av festen, precis innan jag åkte hem. haha Peppe och Thomme som dansar. höhö :) Ska låna Thommes dräkt någon gång, han var pingu! Så jävla söt! Men personligen tyckte jag att jag & Henke var bäst utklädda förstås ;) Men Henke tycker Peppe, och jag tycker Henke. Och Henke tycker alltså inte mig, utan Peppe :P hmmm...

Ajja, nu är det dags för städning, vi hann stöka till det rätt bra på de där två timmarna vi var här. Sedan ska jag ringa och höra om Peppe & Frida har fått hem Mira, för jag är Mirasugen! :) Ska försöka få med Henke också.. :)

Men tack alla för en jättetrevlig fest! Puss & hej leverpastej!

Kommentarer
Postat av: Erika

Tack för att vi fick komma, var riktigt kul! :)

Postat av: Anonym

shiit vad läskig ni såg ut. häftigt med linserna :D

2009-11-02 @ 12:55:36
URL: http://powercarola.blogg.se/
Postat av: Anna

Tack själv! :) måste bara påpeka att vi inte var i lillpite utan på pitholm! Men det är ju inte så lätt att veta :)

2009-11-03 @ 15:17:36
URL: http://annaejk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback