Blandad kompott



Nu har vi varit och cyklat en mil (till öjebyn och tillbaka). Det var härligt, få känna att benen finns liksom. :) Var jättelänge sedan vi cyklade så långt. På torsdag är jag ledig och då hoppas vi på sol för då ska vi cykla till Arnemark och tillbaka! :) Det blir väl typ 5 mil tur och retur :)

Ikväll blir det fest. Var tänkt vi skulle ha en helnykter helg, men tycker det är roligare att festa tillsammans och så har vi nyktert nästa helg när jag ändå jobbar. ;) Så slipper jag ligga hem och vänta på att han ska komma hem ;)
Vi ska spela lite volleyboll först :) Sedan hem och duscha och byta kläder och dra till norrstrandscampingen här nere där Tommy och dem är. Vi ska även försöka hinna förbi Söderberg/Wink på fest där. :)

Nu börjar det närma sig sista spurten med utlandsresan med gänget. Jag hoppas så att vi ska kunna följa! :) Far vi till Cypern från sthlm är det möjligt för oss för då blir det inte för dyrt. Så jag hoppas alla andra vill det! :D

Nu ska jag skriva över massa adresser till en adressbok istället för att skriva över alla adresser jämt i varje ny almanacka ;) Jag ska också boka vår förlovningstripp till Sthlm <3 MYYYS! ett års förlovningsdag snart ju! Nu har vi varit tillsammans 2 år och 8 månader snart. Känns på ett sätt som typ 5 år samtidigt som det känns som ett halvår ibland. Vi känner ju varandra så himla väl och berättar allt för varandra, det tror jag är viktigt. Kärlek till dig H <3


Kommentarer
Postat av: mamma

Hoppas att det blev trevligt på festen.

2010-07-11 @ 07:35:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback