Pappa filmstjärna?

Nu var det ett par dagar sedan sist. Det har hänt ganska mycket.
För det första har vi haft snö i typ 3-4 dagar. Men nu är den borta :(
Igår var jag med Frida på hennes kompis Johannas 80-tals tema fest! Sedan kom Carro efter ett tag och så släppte vi loss. Det var en sång tävling. Självklart vann min grupp ;) haha Sedan bar det iväg till Pentryt. Det var helt okey, men urkass musik. Stat är bättre tycker jag! Ikväll blir det att fara till Carro på middag och sedan ut på sparta eller tresco. Det är nämligen sista helgen innan hon far till Paris i 6 dagar och sedan Norge i en månad (!).

Efter lovet är det inte länge kvar tills vi far till Thailand. Har lite panik måste jag säga. Vi måste få ihop mer pengar!

Mitt knä har varit konstigt sedan det hände nåt i onsdags, som jag inte ens kan beskriva. På måndag måste vi och kolla upp det.

Pappa har varit i Kalix på firmafest. Det kom ett team från tv4 som filmade ALLT dem gjorde. Så nu blir pappa filmstjärna, eftersom det kommer att vara med på tv4:as reklam! :p haha coolt!

Det är så mycket jag vill och ska göra.
Först Thailand, och så köpa en massa julklappar, sedan Småland till Sassa, och då vill jag ju kunna shoppa, sedan vill jag typ på skidsemester, eller iaf träffa dig!. Plus att jag vill utomlands innan studenten.
Plus att jag verkligen behöver nya vinterskor. (jag har ju inga!)
Imorgon ska vi planera vår musikuppvärmning till idrotten, får väl se hur det går! Men vi har ju gott om tid på oss så.

Sedan så är det många i teatern som vill försöka bestämma över mig. Varför inte acceptera min vilja? Är det inte som jag känner så blir det ju bara dåligt i slutändan... Eller? hmm.

Körningen då? Ja, jag hoppas det går framåt till veckan.

Jag känner mig så glad när jag tänker på DIG! Kan inte bara tiden gå snabbt för en gångs skull så kanske vi får träffas.  Det är så det ska kännas. Eller? Kanske. Jag vet faktiskt inte. Lycklig? då?

Känns jätte tråkigt nu när julkonserten börjar närma sig och jag får inte se den!!!! :´(

Saknar dig!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback