Vattendroppe




Något som ingen förstår är att det verkar vara så i alla fall. Varför läser ni det här? Tänk efter...

Jag har insett att det inte varit som jag trodde det var för bara ett par veckor sedan. Tyvärr måste jag säga, för det är ganska tråkigt faktiskt. Men å andra sidan så måste jag ju vara glada för andras skull, eller hur?? Precis som andra måste kunna vara glada för min skull... Hur nu det där ska kunna gå ihop.  Det är lite synd, för en del hamnar på kanten, i det här fallet tror jag att det är jag, och det har jag fått bekräftelse om...
Det finns en jag inte skulle klara mig utan, eller nu missupptattar ni det jag skriver. Det finns många jag inte klarar mig utan, men rent fysiskt skulle jag aldrig klara mig utan den här personen. Egentligen finns det 2 sådana personer. Men det är den första jag tänker på. Ni förstår nog inte något av det jag skriver, för jag skriver i gåtor. Det är bara jag som förstår. Och den här personen jag tänker på, den skulle också förstå om den fick läsa det jag skriver...Kanske. Jag hoppas det i alla fall... Och jag kan säga på en gång att den här personen är verkligen inte den ni tror att det är. Det törs jag nästan lova er.

Känner mig inte riktigt pigg nu... Och jag som har så mycket jag måste göra. Ska ta en promenad snart och rensa tankarna lite så kanske jag känner mig piggare. Eller så inte. Kan ju bli motsatt effekt. Sedan måste jag plugga. Hatar det!! Speciellt dessa prooov!!

Just nu känner jag mig som en vattendroppe tror jag. Tänk om livet vore så enkelt... Bara tänk er tanken. Den bara faller ner till sitt mål, att hamna på marken eller kanske i någons hår...

Har ni kommit på svaret på varför ni läser det här? Om ni har det så -grattis. Om ni inte har det -tänk efter lite till :)

Tack för mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback