Vill du följa med mig ut på nya äventyr?


16.52
Har varit barnvakt hela dagen. puuh! det tar på krafterna! Är det fortfarande, men de små liven ser film nu. Strax efter fem ska jag gå hem med dem.


Jag har spanat på vad man kan göra när jag och Anna sticker utomlands (när det nu än blir, men att det blir)! Åh jag hoppas så mycket att det går. Jag spanar fortfarande efter datumet vi tänkte från början. Så vi kan ju hoppas iaf, men det är inte alls säkert det går. Men kolla här, hur härligt låter inte det här vännen:

"Följ med vårt sjörövarskepp som utgår från Houmt Souk och styr kosan mot Flamingo-ön. Här kan ni bättra på solbrännan och verkligen koppla av. Skeppets besättning underhåller oss under dagen. Väl framme vi ön kastar vi ankar och hinner med lite svalkande dopp innan vi bjuds på en traditionell tunisisk lunch. En heldag i solen."

Ikväll ska jag nog gå en promenad, städa och dricka en kopp te och sedan måste jag ta tag i vilda Matilda ;) Har inte glömt henne... Låter ganska mysigt att förgylla min kväll på det sättet. Jo, förresten. När jag var med barnen på lillkonsum för att de skulle få en tablettask, tror ni inte Emil börjar gallskrika för att han inte får öppna den på en gång. PINSAMT. Sedan märker jag när jag betalar att jag känner igen ansiktet. Jajjomän, en Älvsbybo! ;) Nästa gång får jag hälsa då.

Dags att dra! Ciao! Kärlek till Er!

Update: 19.56
Det blev inget av det jag planerade haha. Malin bjöd mig på middag som tack för att jag är så hiskeligt snäll. Sedan stannade jag kvar, hon visade renorveringen av huset och sedan fastnade vi i ett "Sara & Malin" samtal, så som bara vi kan. :) Det var trevligt. Så nu får jag se vad jag hinner med resten av kvällen. Får bli Matilda någon annan kväll... Henke är på fyllefest och jag är hemma och tar det lugnt. Ska jobba imorgon lite granna och sedan ska jag städa kanske och framför allt ska jag MÅ BRA, och sedan blir det Ä-byn för att spela spel och umgås med Carro & Lale och gänget.

Förresten! Det är värsta festen här utanför, nolleperiod ni vet. Funderar på att gå ut och joina dem. Skulle vara kul att testa någon gång iaf. De är säkert jättetrevliga. ;)

Over and out.

Intresseklubben antecknar...

Kommentarer
Postat av: anna

låter helt toppen ju :) saknar dig så vännen!

har massa att berätta för dig :D hoppas du fick lite sömn i natt eftesom du skulle jobba så tidigt, och att du får det kanonkul i älvsbyn sen. puss på dig!

Postat av: Sass

men oj så stor Emil har blivit! :) Emma med för den delen:)

2008-09-02 @ 18:21:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback