Vinterväder

Vinterväder

Hej och hallå!

Det är KALLT här nu. Och då menar jag kallt. Tji fick jag för att jag sa att det var så ovanligt varmt här och ovanligt lite snö. (fast lite snö är det fortfarande). -22 visade termometern sist jag kollade. Och imorse när jag skulle starta bilen så hade inte motorvärmaren (och därmed inte kupévärmaren heller) slagit igång. Så den var iskall och alldeles isig! Gick inte ens att skrapa bort! Men min pärla startar alltid, i alla väder. :) Men fick köra som en hukad gammal tant för att lyckas se nåt genom det lilla hålet som fanns längst ner. Som pricken över i:t på min alldeles speciella dag så vann jag (eller mamma??) 75 kr på triss. Det ni ;) Nu har jag ju råd med a-l-l-t som jag vill ha. Eller så inte. :p

Äntligen kanske jag har lyckats vända tillbaka dygnet då det dykt upp lite jobb igen! :) Slutade 12 idag och skulle handla åt mammsen, och när jag går omkring på Ica så ser jag krämavdelningen. Och DÅ kommer jag på att jag glömde att handla kräm åt en vårdtagare tidigare under dagen. Däremot förstår jag inte HUR det kunde hända, eftersom jag minns att jag gick och sökte krämen då jag handlade åt henne. :p haha Ja, hur det kan gå! Även den bästa kan bli senil ;)

Och förresten. Som att det inte vore nog med handlingen. Skulle tvätta också. Det var mycket tvätt så jag slängde in allt i två maskiner (som vanligt), och sen stoppade jag in det minst ömtåliga i torktumlaren och det andra i torkskåpet. När jag kommer tillbaka senare, tror ni jag hade slagit igång torkskåpet på värme? Svar: -Nej! Så vad gör jag? Jag slänger in det i torktumlarn och har i det den stunden som fanns kvar innan klockan skulle bli tolv. Sen gick jag in till vårdtagaren och hängde upp det hos henne. (Som tur är finns det lösningar till allt)

Har också glömt att berätta att under dessa 4,5 h jag jobbade, så fick jag veta en massa saker. Mycket som händer under tiden man är borta. Och i detta fall bara en vecka..

Nu börjar jag seriöst tro att jag börjar bli senil. Tänkte gå in på en sida, och när jag ska skriva in adressen kommer jag inte ihåg den längre. Senil? Tankspridd? -Ja, kanske det ja! :)  Nu längtar jag efter att åka slalom! Nu kommer jag ihåg sidan! Bäst att spana in den medan jag kommer ihåg!  Sen ska jag faktiskt göra lite nytta. Passa på medan man har energin kvar!

Jag vet att vi går samma väg genom horisontens rand, ännu en dag. I think I like it! Jag har förändrats, men ändå så är jag mig själv. Vår tid går fort, i nästa sekund kan vi flyga bort. Jag är glad för allt som jag känner. Jag är rädd om det jag har. Att jag är jag och att jag får ha mina vänner, som hjälpt mig nå mitt mål.  <3

/ SS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback