Det snöar lapphandskar

Seriöst, över två dm har det kommit igår och idag! (Inte alls less snön nu va) GE MIG SOL!
Men jag har iaf planer för lite solresor, så det känns gött! Måste bara se till att orka tills dess. Kom just hem från jobbet...Stinker rök för har varit hos två stycken som röker inne :( Har hängt ut jackan på balkongen! Usch!

Ikväll ska jag och Erika på mitt jobb på spinning. (Det är första gången för mig ,så wish me luck) Får panik när jag inte kan gå ut på promenader och sånt... Det går inte! Det är för mycket snö och plogbilarna är så sega och så blir jag blöt på en gång om fötterna. Blöt och kall! Hatar det! Men får iaf lite spinning då.

Imorgon jobbar jag först till tre och sedan mot kvällen kommer Karin, Simon, Nathalie (det är de jag vet om iaf) ska se OTH och se film och mysa hade vi tänkt. Blir grääääjt! Snart åker Karin & Stewen :(  Kommer sakna henne som en tok!

Nej, nu ska jag ta och göra nåt vettigt...Äta kanske? Tänkte också försöka ta tag i pysslet med alla mina fotoböcker! (EN HEL DEL)

Igår pratade jag förresten med Kicki, det var riktigt längesen! Vi måste skärpa oss! Men det är så skönt att fast det var längesen så är det som att det vore igår! <3

ps. jag vill ha ny design snart! jag vet bara inte hur? nåt ljust och fint...

Kommentarer
Postat av: karin

spinning är roligt! :) du måste berätta vad du tyckte sen. funkar det bra för dina knän? ska bli kul att komma till er imorgon!! kommer sakna dig också då vi far :( men du o henke måste komma och hälsa på ;D

2009-01-20 @ 18:32:08
Postat av: karin

meh, skrev ju en kommentar men den verkar inte ha kommit fram!? :o spinning är roligt, du måste berätta vad du tyckte sen :) funkar det bra för dina knän? ska bli kul att komma till er imorgon!! jag kommer sakna dig då vi far :( men ni måste komma och hälsa på ;D

2009-01-20 @ 18:43:39
Postat av: karin

haha den kom visst fram.. ;D nu får du fleera kommentarer åsså blir du besviken när tre är från bara mig.. haha

2009-01-20 @ 18:44:38
Postat av: Anonym

här finns också en som är less på snö. usch.

du är iaf duktig som inte går ut och trotsar vädret! berätt aom hur spinning var för mig sen ;)

2009-01-20 @ 21:43:35
Postat av: emma o sara

har sander vi litte sol till dig!!! vi har sa de racker o blir over!!!!

2009-01-21 @ 04:53:05
Postat av: Sara till karin

Karin: Jag tycks minnas någon som sa att efter nyår skulle personen börja blogga? ;) och jag blir inte alls besviken av att få många kommentarer av dig, tvärtom! :)

2009-01-22 @ 14:37:09
Postat av: kicki

Åh min älskade vän! Det var så kul att du ringde, var ett tag sen. Ja vi får verkligen skärpa oss. Dock skönt att vo babblar på som vanligt, som om vi har trättas varje dag! :)

Åååh, vi får ta och skriva lite brev min kära! ;)

I love you <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback