Första synliga sparken & ultraljudet

Fredag morgon i Åre så fick Henrik känna första sparken och han är den första som kunde se sparkarna utifrån också! Det var häftigt. (Jag har fortfarande inte sett det då jag låg i helt fel vinkel för att kunna se). Tycker det var fint att han fick vara den första som såg det också. Då jag annars känt allting först och sådär. Han kunde säga liksom "nu, nu"... när han såg sparkarna och så svarade jag om jag kände dem. Och det stämde på varenda en :)

Jag har alltid sagt att det måste vara så himla mysigt att vara gravid då man känner att det är ett liv där inne liksom. Och det är  ä n n u mer fantastiskt än så. Det är helt magiskt. <3 Jag hittade ett dokument jag skrev den dagen jag "upptäckte" att jag var gravid. Jag hade ju misstänkt det innan, men jag kommer ihåg just den stunden som igår. Vad snabbt tiden har gått ändå!

Vi har ju varit på ultraljud också i förra veckan. Det om något var ju helt magiskt. <3 Det är så mycket större än vad man någonsin kunnat föreställa sig. Allt såg bra ut med bebisen. Det är så kul att de tar så god tid på sig och går igenom hela kroppen på bebisen och berättar vad dem ser! Hon var jättetrevlig hon som gjorde ultraljudet. Det gillas! Inte alls som gubben jag fick förra gången. :P


En till grej som inte hör till detta inlägg egentligen. Men orkar inte göra ett eget inlägg till det. Har ju fått schema fram till sista april. Inte dumt. Inte heltid (kunde få det om jag ville) men prioriterade hellre att få vara ledig påsken så då blev det lite mindre timmar. Och det är nog inte så dumt då jag börjar vara ganska trött och sliten efter jobbet. Fast jag kommer att få jobba mer om jag vill, för det kommer behövas. :) Dock började jag schemat idag med att åka hem från jobbet då jag blivit sjuk! Inte kul. Dessutom måste de ta in en ordinarie för mig ikväll. Känns inte kul men det funkar ju inte att jobba sjuk. Höll på att svimma flera gånger hos en vårdtagare också. Fick lägga mig på golvet med benen på en stol och som tur var så var vi dubbel personal just hos den vårdtagaren. Annars törs jag inte tänka på hur det hade gått! Så det finns inget alternativ att jag skulle kunna jobba. Och dessutom finns det ju en risk att smitta de gamla, vissa kan ju för tusan dö av ett virus. Nåja, nu ska jag försöka tvinga i mig nå i matväg och sedan lägga mig i soffan å inta viloläge. Hade tänkt lägga upp ett Åre inlägg men det får vänta till då jag känner mig piggare! Kan ge en försmak om att det var helt underbart men dåligt väder. Fast lördagen var det helt okej även på väderfronten tycker jag. Har man bara rätt inställning och rätt sällskap så är väl vädret det minsta bekymret. ;) Nåja, nu ska jag ta hand om mig själv så jag blir frisk. Hade tänkt bli frisk till onsdag, det borde vara ett realistiskt mål tycker jag!

Kommentarer
Postat av: Carro

Myyys! Se till att krya på dig nu! Kram!

Postat av: mamma

Vilken känsla att känna sparkarna.Man blir så glad när man läser din blogg och alltid intressant läsning.Jag längtar till ditt nästa upplägg.

2012-03-27 @ 07:31:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback