Otroligt lugn och skön helg!

Vilken otroligt lugn och fin helg jag haft. Eller långhelg har jag haft. Ledig från torsdag. Inte dumt :) Men det var välbehövligt må jag säga! Jag har verkligen njutit och tagit hand om mig själv. Jag har till och med tackat nej till jobb utan en endaste liten gnutta dåligt samvete. Det har nog med mitt nya sätt att tänka sedan jag blivit gravid att göra. Dessutom ringde de en timma innan kvällsjobbet skulle börja (i fredags). Jag hade faktiskt hunnit göra planer och det sa jag också. Visst kan man bli sjuk sådär på kort tid, men lite framförhållning kan man väl förvänta sig? Så jag sa nej till kvällsjobb fredag och även lördag (hade ju planer då med). Och det känns bra! Jag måste faktiskt tänka på mig själv också! Och känns inte så ösigt att jobba tre av fyra helger som det isf hade blivit. Dessutom när jag jobbat mer än heltid 3 veckor i rad, då mår jag inte dåligt av att ha lite jobb i två veckor. (Eftersom vi åker till Åre nästa vecka så blir det ju lite jobb då också). Jag ska njuta och må gott! 

Måste skriva ett extra litet tack till mamma och Emma som gjorde helgen extra fin för mig. Hade inte varit lika mysigt att sitta själv hela helgen. :) Fredag var jag och mamma på stan och shoppade lite till filuren. :) Det var mysigt! Sedan hade vi myskväll framför TV:n.

Rikigt gott var det med paltlunch igår och sedan åt jag och Emma middag ute på Golden. Mumsigt värre! Sedan bara snackade vi en massa och tiden sprang iväg!

Idag började jag dagen med en härlig promenad i vårsolen. Så härligt! Eller nja, jag började den väl inte så direkt. Då jag faktiskt steg upp strax innan halvåtta! Vad har hänt kan man ju tycka? Men lägger man sig i tid så stiger man upp i tid också! Och så sover jag ju middag ofta också. haha Så jag fixade och donade och åt frukost länge och bara myste. :) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på fram till Henrik kommer hem. Vilket är om tidigast 2h. Sedan blir det massa ärenden vi måste göra och lite fix och så söndagsmys förstås! Har ju inte fått ha han hemma på år och dar känns det som!

Nä nu tror jag ska ta mig en sväng förbi Öjebyn till bror min! Det var inte igår...


Min tehylla för er som inte sett det. Helt appropå ingenting. Men då blir det inte bildlöst iaf!


Kommentarer
Postat av: mamma

Tack för en trevlig mys fredagskväll.Bra att du tänker på dig själv,man kan ju inte jämt ställa upp till alla jobb.

2012-03-18 @ 12:26:33
Postat av: emma nordh

tack för i helgen=)

Postat av: Lena

Vilken fin tehylla, det ser ut att vara gamla burkar, jag gillar såna också, brukar söka på loppis.Fast det finns ju nya burkar som ser gamla ut.

2012-03-19 @ 17:04:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback