Ly-ly-ly-ly-LYCKSELE!

vi tre

Ja, vad ska man säga om helgen! Underbar. Går inte att beskriva med ord. Det är i alla fall så uppskattande när en del är så glada för min skull. :) Medan andra inte bryr sig alls. Men tack till er som  verkligen bryr er.  Det värmer. Det är underbart. Wonderful! Eller ska man säga alldeles, alldeles, underbart. ;) (internt)

Vi hade höga förväntningar av den här resan, men det blev så mycket bättre än vad vi hade trott. Vi gav av oss själva och fick så mycket mer tillbaka. Vi hade inte alls förväntat oss en sådan här dunderhelg. Soundcheck, crew ;), rosen, allt kommer bli bra mamma, gratis boende, allt blev super. ;) Och så erbjudande om jobb för först Kicki och sen för mig.  Den chansen måste man ju ta liksom. Det har varit den lyckligaste och bästigaste helgen i mitt liv! Och jag vet att jag inte är ensam om det! <3

Jag saknade Sassa, men hon fick ju höra lite av C:s vackra stämma så hon överlevde nog helgen ändå hoppas jag. Min lilla sjukling. Tänkte på dig!

Carola make everything she touch into gold!

Runar ;) 
Den berömda renen Runar! ;) haha

vi 
Tack för den magiska helgen tillsammans med dig gumman!

25212-34
Här posar vi på scenen. Vi blir nog det nya förbandet. ;)  haha. Alla som var i ly-ly-ly-lycksele, vet ju att vi sjöng bäst. ;)

Kommentarer
Postat av: Natta

Så roligt att ni hade de bra i lycksele =) D låter så himla skojj när du berättar om det! =)

2007-02-28 @ 23:58:39
Postat av: anna

klart man är glad för eran skulL!

Postat av: Sassa

ja jag blev glad:D å nu är jag nästan frisk, kan de bli bättre? :) å ni har ju haft de grymt:D

2007-03-05 @ 12:29:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback