Melissa 3 månader!

Idag blir lillan 3 hela månader. Ruskigt obehagligt vad tiden springer iväg... Kan någon stanna den?!?

Vi har iaf varit på BVC idag och fått 3 månaders vaccinet. Hon skötte sig så bra. Grät efter sprutorna men slutade några sekunder efteråt. :) Fick feber nästan direkt då vi kommit hem (gick hem med vagnen). Fick alvedon och somnade som vanligt runt halv åtta på kvällen. :) KusinMalin var snäll och följde med oss med Ville. (Henrik är ju borta och jobbar i veckan) Typiskt att han inte kunde följa just denna gång. Men Malin funkade bra också. :) Hon växer så det knakar minsann. Hon följer sin kurva som hon haft hela tiden, förutom på längden, där har hon stuckit iväg lite. :) Numera är hon ståtliga 62 cm lång. Hon har växt sedan 2 månaders kontrollen ca 1 cm i veckan. 6 cm i huvudomfång har det ökat sedan födseln, nu är huvudmåttet 39.4 cm. (Tänk att kvinnor föder ut barn som har 40 cm redan vid födseln) -Hemska tanke!  Och väger 5645 gram! Stora tjejen ju!

På självaste 3 månaders dagen bjöd hon mig på sitt riktigt första skratt, ljudliga (medvetna) skratt alltså. Lyckades filma det också. Det är det bästa som finns. Har lyssnat på det hur många gånger som helst ikväll! <3 Har förstås mailat pappan hennes filmen så den fick göra hans kväll! :) Jag blåste henne på magen å det var visst jättejättekul <3 Synd man inte kan lägga upp filmer här utan att det hamnar på youtube... :( Annars hade jag förstås lagt upp det!

Tänkte visa er bilder från då hon var alldeles nyfödd, 1 mån, 2 mån och nu 3 mån!
 
 
 
 


Hade ju kunnat leta reda på bättre (kvalitémässigt alltså) men jag orkar inte. Längtar efter lillan så ska gå och lägga mig nu och kika på henne från sängen.  :)

Om jag ska notera något om mig själv så har jag haft så konstigt i halsen ett tag nu. För typ 2 veckor sedan, eller 3 kanske så fick jag ont i halsen på kvällarna men det försvann som på dagarna. Inget mer hände. Sedan försvann det. Och nu är det så igen! Fast jag hade ont mer in på dagen idag... Så störande. Det kan väl bara bryta ut så jag blir kvitt det någon gång?? Ifall ni var intresserade...
 
 

Kommentarer
Postat av: anna

Stora tjejen, tänkt vad tiden går! Måste få komma och mysa med er snart!

Svar: Du är så välkommen! <3 Vi vill mysa med dig också! :)
Sara

2012-11-01 @ 08:58:56
Postat av: ida

Oj! Vad fort tiden går o som sötnosen växer :)

Svar: Verkligen! :)
Sara

2012-11-03 @ 09:46:41
Postat av: Erika

Oj så söt hon är! :D Och vad fort tiden går!!?

2012-11-04 @ 11:51:22
Postat av: mamma

Mormors hjärtegull hon är så vacker och underbar har fått ta hand om henne ca två timmar alldeles själv jag och Melissa snacka om att det är kvalitets tid för mig jag lever säkert många år längre.

2012-11-06 @ 08:02:53
Postat av: Emma

Jag förstår du är kluven, bestämt om du börjar när hon e 5 eller 6 månader än? Blir ju betydligt tjorvigare för er än oss när du ska tillbaka till jobbet.. Så jag förstår du är kluven.. Tror dom på BVC rekommenderar att pumpa då hon inte gått på ersättning tidigare..
Välling får man ge från 6 månader!
Jag har köpt mina julklappspapper på Barnens Hus i Luleå:)

Svar: Nä det beror på om jag får gå på schema eller inte. får jag inte det så börjar jag bara jobba nån enstaka helgdag i jan... och att jag jobbar kortare dagar eller åker hem på lunchen tänker jag... men får se! ok, måste till barnenshus å kika då!:)
Sara

2012-11-06 @ 22:59:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback