Sommaren 2013 är förbi...

Ja, nu är väl typ sommaren över. Vilken fantastisk sensommar. Hösten kom och vände för att sommaren skulle få återvända några veckor till. Vi har haft en fantastisk sommar som gått alldeles för snabbt. Den bästa sommaren men också den med den största saknaden efter Sune. Vi saknar dig!
 
 
 
                                                                  För evigt! <3
 
Jag är glad att vi tog tillvara på de flesta varma och soliga dagarna i alla fall. Vi badade i norrstrandspoolen, vid norrstrand i havet, hammenviken, hemma i poolen, Arnemark. Arnemark kommer alltid ha en speciell plats för oss. <3 Annars har vi bara myst och njutit. Sommaren började ju med buller och bång med bröllopsfirande. Sedan har vi varit i stugan och plockat hjortron och myst på där... Umgåtts med vänner och familjerna och byggt och fixat här hemma. Numera har vi ju både en altan, soldäck, vindskydd och en trall som grillplatsen står på med tillhörande vindskydd. Borde ta kort och lägga ut. Men har faktiskt inte tagit några seriösa bilder på detta! :)
 
 
 
 
Sedan har vi ju även gått och blivit med husvagn! Såå mysigt. Just nyligen sa maken min: "Asså, nog är det ju mysigt med husvagn". Det är ju det jag sagt hela tiden. Han som älskar kojor. En husvagn är ju som en stoooor koja! ;) hihi Vi kommer förmodligen bo i husvagnen till vintern. Vi ska nämligen stå i Kåbban hela säsongen. Så kom och åk slalom med oss!! :D Vi ska ju även köra skoter. Vi har hämtat hem pappas pulka som han gjorde back in the days. Vi ska fräscha till den så vi kan åka ut hela lilla familjen. Nu längtar jag ju nästan! Sitter faktiskt nu med tända ljus i husvagnen på gården. hihi <3 Nu får vi leva på vatten och bröd ett tag tror jag. Nu måste vi spara pengar ett tag!
 
Har suttit och framkallat bilder nyss. Herre min Gud.... 1000 bilder och ett x antal förstoringar. Förstoringarna är från bröllopet och inte på Melissa faktiskt. haha Sedan är rätt många av bidlerna också från bröllopet. Men även från Melissas senaste halvår. (Vad tiden går snabbt!!!) Liten börjar ju bli stor! <3 
 
Här kommer lite blandade bilder! :)
 
 
 
 
 
 
                Avslutar med en av de sista bilderna på lillan och hennes farfar. <3 Vi saknar dig så! <3
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Superfina bilder så fint kort av Sune.Hoppas att husvagnslivet blir jätte roligt.Ni får campa hemma hos oss också.Och jätte fin bild på Mellis med halsbandet.

2013-08-29 @ 06:52:58
Postat av: Anna-Maria

Jättefina bilder, och det är bäst för henke att passa på att ha lillan på axlarna nu.. sen helt plötligt bara pang så är hon stora tjejen! :D vad fint också med kortet på pappa :) <3

Svar: hihi visst är det så! :) <3
Sara

2013-08-31 @ 12:49:29
Postat av: Henke

Jag har ju Sara på axlarna ibland så de kommer jag aldrig att sluta med :-)
Jo fin bild på pappa tror den är tagen i slutet på januari.

Svar: hahaha! <3 Älskar dig! <3
Sara

2013-09-02 @ 21:47:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback