Lite avreaktion

Svar till Emma: Ja, jag jobbar ju heltid under den perioden som de vill jag ska söka jobb. Så nja, tveksamt om jag MÅSTE söka det. Eftersom jag redan jobbar heltid då. Har då inte behövt det förut så men jag får veta nästa vecka.

Ikväll ska vi fira! Det är äntligen klart med huset! ALLTING :D Imorgon ska vi fixa papper på banken! YES! Så vi ska ut och äta och mysa till det lite. :)

Annars trivs jag så bra med tillvaron! Äntligen ska vi få flytta i hus! Jag har ett jobb som jag stormtrivs med (Jag låter ingen klanka ner på mig) Vissa tycker vikarier är inget värda och att man måste utbilda sig för att få fast jobb och bla bla bla. NEJ, det är inte så! Och dessutom ÄR jag utbildad. Vad är det för jävla rankning? Alla jobb behövs ju uppenbarligen, varför ska jag inte få gilla mitt? Jag älskar mitt jobb och har gjort det sedan min allra första jobbdag! En dag får jag fast jobb och även om det tar flera år så gör det inte mig något, för jag får ändå jobba så pass mycket varje månad att jag klarar mig och det spås bli brist om några år när många går i pension. Bara för att andra inte har trivts som vikarie så kan ingen annan sätta sig in i hur det känns för någon annan (speciellt om det handlar om helt olika jobb) Jag är bara så less på de som klankar ner, sluta med det!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad kul att allt är klart =) Du har du telefonnummer till hemtjänsten? Dit man kan ringa om att bli vikarie/sommarjobb, tänkte de skadar ju inte att ringa och höra om dom behöver nattpersonal =)

Postat av: Emelie

Jagf är så glad för att ni har fixat hus och allt! :D Gud vad kul! :) Roligt att du trivs med ditt jobb också :)



Ja det känns väl okej, roligt är det ju inte ;)

Jo jag vet.jag har ju ganska mycket tid framför mig ;) Jag och en kompis ska se melosifestivalen istället ;) Nej jag har ju inte varit på kalles, ska dock dit den 5 mars..då är det nightclub 18 igen..annars är det ju bara öppet på varadagrna för 18 + :o

hur är det med dig annars?

Kram :)

2010-02-11 @ 18:17:59
URL: http://umbrellastorm.blogg.se/
Postat av: Jennie

Jag är också vikarie och det har jag varit sen 04 då jag gick ut gymnasiet. Jag har bott själv sen 08 och jag har ALDRIG behövt låna pengar för att klara mig. Nu har jag ju fått en 40% fast tjänst eftersom jag jobbat vid så många tillfällen (LAS.. måste finnas hos er också)., men 60 % vikarierar jag fortfarande.



Jag skulle ALDRIG värdera det jobb jag gör lägre än någon annans jobb. Jag har tur som har arbetskamrater runt om mig som står på min sida, även om jag vet att tex rektorn på skolan är en sån som ser ner på personer utan utbildning.

Mina lagkamrater (vi jobbar i arbetslag) har tom utsett mig till lagledare nu vilket innebär att jag är den som går på informationsmöten och som har ansvaret för vårat lag.



Så dom som säger något om det jobb du gör och ser ner på dig som vikarierar.. ge dom fingret! Till saken hör ju att det finns en drös med männsikor som har utbildning som ÄNDÅ inte är lämpliga att jobba där dom jobbar. Så utbildning i all sin ära, det ger högra lön, men det gör inte att man är bättre på det man gör!



Kram

2010-02-11 @ 19:24:26
URL: http://jennienennie.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jo jag tänkte vara ute i god tid så slipper jag gå och oroa mig över de sen =) Jag har försökt kolla själv efter nå nummer dit men jag blev inge klokare =P

2010-02-12 @ 01:11:32
URL: http://sandrarova.blogg.se/
Postat av: mamma

Det är bra sara. Dina ord är så sanna trivs man med att jobba som vikarie så är det jätte bra vikarier behövs.Hoppas att middagen smakar gott och stå på dig.Låt ingen ner värdera dig.

2010-02-12 @ 05:49:48
Postat av: Emelie

Ja! :D



Ja gör det om du går ut! :D Skulle vara kul :)



Hoppas du får en fin helg, kramar <3 :)

2010-02-12 @ 09:23:23
URL: http://umbrellastorm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback