Tiden går, sakta men säkert

Jag har just fått läsa det som jag inte kunde sätta ord på, i min kära väns Annas blogg. Det viktigaste jag vill framföra nu är att Alla hjärtans dag är väl mer än att bara uppmärksamma sin partner, eller hur? Visst att man ska göra det alla dagar, men det är mysigt att det finns en dag då man kan göra det lite speciellt, med en extra varm tanke bakom. <3

Jag har somnat i soffan och sovit en timma, så jag känner mig ganska seg. Skulle behöva packa en låda med grejer och göra lite scrapbooking, men jag vet inte om jag orkar. Se så lat jag har blivit! Fast förkylningen har väl sin beskärda del också. Den är såååå seg!

Annars höll jag på att köpa en bil idag, men det krånglar så mycket. Imorgon ska ett nytt avgassytem besiktas på bilen och jag är väl lite tveksam även om den går igenom besikningen då. När den väl krånglar så krånglar väl ALLT? Får känna imorgon hur det känns. Men lär inte kunna fara då för jag vill ha med H också och titta, och han jobbar mest troligt övertid imorgon. Idag och igår kom han hem vanlig tid. <3 Synd vi inte kunde fara ikväll då det hade passat alldeles utmärkt.

Snart, snart, snart åker jag iväg och träffar min underbara Anna och min alldeles egna, underbara Carro! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback